70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

8 Ekim Menü

10:00
2 ince dilim tanımsız tava böreği *
3 çatal kavun
Şekersiz çay

12:00 1 kupa adaçayı gibi bir şey

15:00 1 sade Türk Kahvesi

18:00
1 kase sezar salata
1/8 dilim orta boy pizza
1 bardak kola

21:00 2 kare bitter %60

Su 2+ lt
Spor yok, 2300 adım
Sezar salata 🤤
Dışarıda mi yediniz ?

8 Ekim Menü

10:00
2 ince dilim tanımsız tava böreği *
3 çatal kavun
Şekersiz çay

12:00 1 kupa adaçayı gibi bir şey

15:00 1 sade Türk Kahvesi

18:00
1 kase sezar salata
1/8 dilim orta boy pizza
1 bardak kola

21:00 2 kare bitter %60

Su 2+ lt
Spor yok, 2300 adım
Afiyet olsun canım

Geçmiş mesajları unuttum sanmayın 😜

Yok canım bel fıtığı
Pazartesi komşularla bahçede çimlerin üstüne otirduk, ordan soğuk aldım sanırım. Ama niye bu kadar uzun sürdü 1 hafta oldu nerdeyse anlamadım.
Tatlım geçmiş olsun, belin nasıl oldu, geçti mi tamamen?
Aa o zaman soğuk aldın havalar da bu ara birden soğudu şoktayım. Sınavdan sonra denize daha girilir diyordum ama şu an uzun kollularla çorapla oturuyorum 😂 çok şaşkınım normalde burda nerdeyse kasıma kadar girilirdi denize.
Dikkat et tam hasta olmalik havalar 😑
Bu mesajına çok gülmüştüm okuduğumda, 'şu an uzun kollularla çoraplarla oturuyorum' 😅
Hiç hesaplar umduğumuz gibi olmuyor di mi ya, güya ben de her gün denize girecektim, senin tekneyle açıldığın gün girmiştim, ilk ve son olarak sezonu kapattım gibi bir şey oldu 😤 Afrikadan bir sıcak hava dalgası daha gelsede sezonu kaçırmasak 😂
Burdayım civcivim. Ben ara verdim diyete. Biraz lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Toparlanayım döncem aranıza. Ama takipteyim yani sizi. ❤
Fatmacım özlendin ❤
Nasıl oldun balım daha iyi misin💐
Çocuk nasıl bu arada?
Diyete diyetisyenin mi ara verelim demişti yoksa?
Ayy masterchefi de izlememek lazım tiramisu çekti canım şimdi ne iyi giderdi soğuk soğuk 🤤🤤🤤
Şu mastercheefi de benden başka herkes mü izliyo nedir anlamadım, yine popüler kültürle ters düştüğüm bir konu daha :KK70:
Akşam akşam bir sakatlık olmadı inşaallah balım soluğu mutfakta almadın di miiii?
Biz geçen yağlama izledik, yağlama yapmak zorunda kaldım 😁
Afiyet olsun, başınıza iş almışsınız :KK70: :KK70:
Olur balım belirleyelim liste🤩ben de gözümü aciyim takip ettiğimiz diyetisyenlerin listelerine bi bakiyim.
Listelere bakabildin mi balımm?
Çok teşekkür ederim canim yeni evde büyük sorunlar olmasın yeter bana diğerinde çok çektim malum🙏
Eve yerleşme işi bitti mi balım, düzenini kurabildin mi?
Ayy ben bugün böyle bi boşluğa düştüm ne ders var ne bisey temizlik yaptım yaptim bitti kaldım böyle sap gibi😂😂

Bos otururken ne yapıldığını unutmuşum şoktayım🤣
Bir gün bende boş kalır şoka girer miyim acaba 😶
Bildiğim bir konu olsa ne yapıldığı hakkında tavsiyede bulunurdum 😜

Bu sefer de boşluktan ders çalışmaya başlama sonra balım 😂
29 Eylül Menüm
Sabah 09.00 1 simit, peynir, domates, çay
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 Türk kahvesi, 1 kurabiye(misafirle yedim)
Akşam 18.00 1 tabak musakka, 1 bardak ayran, 1 dilim tb ekmeği

Spor; 27 dk jillian
10 dk kol egzersizleri
Su; 2 litre

Bugünün perşembe olduğunun farkına yeni vardım erken farketsem hafif seyler yerdim🙄
Orada jillian mı gördüm nee 😍
Kızlar tartimin pili bitti.
Bugün markette baktım 54 liraydı duracell in pili fazla geldi bana almadım. Yakında daha ucuz marka satan yer de bulamadım. Eşim eğitim için Ankara'ya gitti, pazartesi gelecek, o gelince çarşıdan daha uygun fiyatlı birşey aldiririm inşallah.
Vay anasını yaa, teki mi 54, 2li mi 54 😨
İnternetten aynı markayı daha uyguna alırsın diyecem ama enişte dönmüştür artık aldın bile belki pili 😊
Canım benim çok teşekkür ederim. Karasuya geldim kızımla (4 aylık) okullar açıldığı için kimse kalmamış ıpıssız sakin tam aradığım sessizlik. Salı günü geldim hâlâ burdayım.
Dönüşüm muhteşem olacak 😎
Çok teşekkür ederim beni unutamadığın için 😍
Ooov 😍
Fatmanın muhteşem dönüşü ne zaman olacak ?
Siz 2 fıstık kafa kafaya verdiniz tatile gittiniz demek 😍
Enişte bey çalışıyor galiba 🙈
Kahvaltı
1 yumurta cemenli
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir

Kahve 1 incir
1 Maraş çöreği

Akşam
1 tabak ekşili köfte
1 kase yoğurt
Canım çemenli yumurta susattı mı çok?

Maraş çöreği demek, afiyet olsun balım, çörek deyince tatlıdır herhalde börek olmadığına göre, bir fikrim yok ama 😂

Sabah tuzlu, öğlen tatlı, akşamı da ekşi olarak tamamlamışsın, farklı olmuş :))

Geçmiş mesajları unuttum sanmayın 😜

Tatlım geçmiş olsun, belin nasıl oldu, geçti mi tamamen?

Bu mesajına çok gülmüştüm okuduğumda, 'şu an uzun kollularla çoraplarla oturuyorum' 😅
Hiç hesaplar umduğumuz gibi olmuyor di mi ya, güya ben de her gün denize girecektim, senin tekneyle açıldığın gün girmiştim, ilk ve son olarak sezonu kapattım gibi bir şey oldu 😤 Afrikadan bir sıcak hava dalgası daha gelsede sezonu kaçırmasak 😂

Fatmacım özlendin ❤
Nasıl oldun balım daha iyi misin💐
Çocuk nasıl bu arada?
Diyete diyetisyenin mi ara verelim demişti yoksa?

Şu mastercheefi de benden başka herkes mü izliyo nedir anlamadım, yine popüler kültürle ters düştüğüm bir konu daha :KK70:
Akşam akşam bir sakatlık olmadı inşaallah balım soluğu mutfakta almadın di miiii?
Balım o gece bayağı önceydi hatirlamiyorum ki yedim mi :KK70: yememisimdir inşallah:KK70:
Afiyet olsun, başınıza iş almışsınız :KK70: :KK70:

Listelere bakabildin mi balımm?
Baktım da karar veremedim balım
Eve yerleşme işi bitti mi balım, düzenini kurabildin mi?
Bitti de tabi oluyor yine düzenleme falan balım. Dolap falan aldık onu kurduk dün yani her gün bir şey yapılıyor anca oluyor
Bir gün bende boş kalır şoka girer miyim acaba 😶
Bildiğim bir konu olsa ne yapıldığı hakkında tavsiyede bulunurdum 😜
İnşallah bos kalirsin dicem de bu dua mi beddua mı bilemedim :KK70:
Bu sefer de boşluktan ders çalışmaya başlama sonra balım 😂
Ayy hiç gulcegim yoktu bugün eşimle konuştuk aynı şeyi:KK70: dedim boş otur otur çok sıkıldım yavaş yavaş matematik falan mı cözsem napsam dedim dehşete kapıldı tabi garibim :KK70: ayy gerçekten boşluğa düşmek hoş değil:KK70:
Orada jillian mı gördüm nee 😍

Vay anasını yaa, teki mi 54, 2li mi 54 😨
İnternetten aynı markayı daha uyguna alırsın diyecem ama enişte dönmüştür artık aldın bile belki pili 😊

Ooov 😍
Fatmanın muhteşem dönüşü ne zaman olacak ?
Siz 2 fıstık kafa kafaya verdiniz tatile gittiniz demek 😍
Enişte bey çalışıyor galiba 🙈

Canım çemenli yumurta susattı mı çok?

Maraş çöreği demek, afiyet olsun balım, çörek deyince tatlıdır herhalde börek olmadığına göre, bir fikrim yok ama 😂

Sabah tuzlu, öğlen tatlı, akşamı da ekşi olarak tamamlamışsın, farklı olmuş :))
Buralar da benlik bi alıntı yok silmeye de üşendim :KK70:

Balım o gece bayağı önceydi hatirlamiyorum ki yedim mi :KK70: yememisimdir inşallah:KK70:

Baktım da karar veremedim balım

Bitti de tabi oluyor yine düzenleme falan balım. Dolap falan aldık onu kurduk dün yani her gün bir şey yapılıyor anca oluyor

İnşallah bos kalirsin dicem de bu dua mi beddua mı bilemedim :KK70:

Ayy hiç gulcegim yoktu bugün eşimle konuştuk aynı şeyi:KK70: dedim boş otur otur çok sıkıldım yavaş yavaş matematik falan mı cözsem napsam dedim dehşete kapıldı tabi garibim :KK70: ayy gerçekten boşluğa düşmek hoş değil:KK70:

Buralar da benlik bi alıntı yok silmeye de üşendim :KK70:
Yaa çok hoşsun 😀😘😘

X