Geçmiş mesajları unuttum sanmayın
Yok canım bel fıtığı
Pazartesi komşularla bahçede çimlerin üstüne otirduk, ordan soğuk aldım sanırım. Ama niye bu kadar uzun sürdü 1 hafta oldu nerdeyse anlamadım.
Tatlım geçmiş olsun, belin nasıl oldu, geçti mi tamamen?
Aa o zaman soğuk aldın havalar da bu ara birden soğudu şoktayım. Sınavdan sonra denize daha girilir diyordum ama şu an uzun kollularla çorapla oturuyorum
çok şaşkınım normalde burda nerdeyse kasıma kadar girilirdi denize.
Dikkat et tam hasta olmalik havalar
Bu mesajına çok gülmüştüm okuduğumda, 'şu an uzun kollularla çoraplarla oturuyorum'
Hiç hesaplar umduğumuz gibi olmuyor di mi ya, güya ben de her gün denize girecektim, senin tekneyle açıldığın gün girmiştim, ilk ve son olarak sezonu kapattım gibi bir şey oldu
Afrikadan bir sıcak hava dalgası daha gelsede sezonu kaçırmasak
Burdayım civcivim. Ben ara verdim diyete. Biraz lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım. Toparlanayım döncem aranıza. Ama takipteyim yani sizi. ❤
Fatmacım özlendin ❤
Nasıl oldun balım daha iyi misin
Çocuk nasıl bu arada?
Diyete diyetisyenin mi ara verelim demişti yoksa?
Şu mastercheefi de benden başka herkes mü izliyo nedir anlamadım, yine popüler kültürle ters düştüğüm bir konu daha
Akşam akşam bir sakatlık olmadı inşaallah balım soluğu mutfakta almadın di miiii?
Biz geçen yağlama izledik, yağlama yapmak zorunda kaldım
Afiyet olsun, başınıza iş almışsınız
Olur balım belirleyelim liste
ben de gözümü aciyim takip ettiğimiz diyetisyenlerin listelerine bi bakiyim.
Listelere bakabildin mi balımm?
Çok teşekkür ederim canim yeni evde büyük sorunlar olmasın yeter bana diğerinde çok çektim malum
Eve yerleşme işi bitti mi balım, düzenini kurabildin mi?
Ayy ben bugün böyle bi boşluğa düştüm ne ders var ne bisey temizlik yaptım yaptim bitti kaldım böyle sap gibi
Bos otururken ne yapıldığını unutmuşum şoktayım
Bir gün bende boş kalır şoka girer miyim acaba
Bildiğim bir konu olsa ne yapıldığı hakkında tavsiyede bulunurdum
Bu sefer de boşluktan ders çalışmaya başlama sonra balım
29 Eylül Menüm
Sabah 09.00 1 simit, peynir, domates, çay
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 Türk kahvesi, 1 kurabiye(misafirle yedim)
Akşam 18.00 1 tabak musakka, 1 bardak ayran, 1 dilim tb ekmeği
Spor; 27 dk jillian
10 dk kol egzersizleri
Su; 2 litre
Bugünün perşembe olduğunun farkına yeni vardım erken farketsem hafif seyler yerdim
Orada jillian mı gördüm nee
Kızlar tartimin pili bitti.
Bugün markette baktım 54 liraydı duracell in pili fazla geldi bana almadım. Yakında daha ucuz marka satan yer de bulamadım. Eşim eğitim için Ankara'ya gitti, pazartesi gelecek, o gelince çarşıdan daha uygun fiyatlı birşey aldiririm inşallah.
Vay anasını yaa, teki mi 54, 2li mi 54
İnternetten aynı markayı daha uyguna alırsın diyecem ama enişte dönmüştür artık aldın bile belki pili
Canım benim çok teşekkür ederim. Karasuya geldim kızımla (4 aylık) okullar açıldığı için kimse kalmamış ıpıssız sakin tam aradığım sessizlik. Salı günü geldim hâlâ burdayım.
Dönüşüm muhteşem olacak
Çok teşekkür ederim beni unutamadığın için
Ooov
Fatmanın muhteşem dönüşü ne zaman olacak ?
Siz 2 fıstık kafa kafaya verdiniz tatile gittiniz demek
Enişte bey çalışıyor galiba
Kahvaltı
1 yumurta cemenli
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
Kahve 1 incir
1 Maraş çöreği
Akşam
1 tabak ekşili köfte
1 kase yoğurt
Canım çemenli yumurta susattı mı çok?
Maraş çöreği demek, afiyet olsun balım, çörek deyince tatlıdır herhalde börek olmadığına göre, bir fikrim yok ama
Sabah tuzlu, öğlen tatlı, akşamı da ekşi olarak tamamlamışsın, farklı olmuş :))