70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

22 Eylül Perşembe menüsü
10.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, domates salatalık, maydanoz, 3 dilim hindi füme, 2 dilim çok tahıllı ekmek, yeşil çay.

15.00 ara
1 kuru incir, 2 yaş ceviz

17.00 akşam
2 tavuk incik, biraz patates, 3 parça lavaş.

Su 2 lt
Spor 9500 adım

23 Eylül cuma menüsü
09.30 kahvaltı
1 mini dereotlu maydanozlu poğaça, şekersiz çay.

11.00 ara
15-20 tane çiğ badem

14.30 öğlen ve akşam
2 lahmacun

15.00 Nescafe

Su 1 lt
Spor 5500 adım

Menüden anlaşıldığı gibi bugün berbat bir gündü 😔 her anlamda ☹️

23 Eylül cuma menüsü
09.30 kahvaltı
1 mini dereotlu maydanozlu poğaça, şekersiz çay.

11.00 ara
15-20 tane çiğ badem

14.30 öğlen ve akşam
2 lahmacun

15.00 Nescafe

Su 1 lt
Spor 5500 adım

Menüden anlaşıldığı gibi bugün berbat bir gündü 😔 her anlamda ☹️
Hayırdır balım iyisin inşallah menü dışında canini sıkacak başka bir şey yoktur :KK43:
Selam kızlar bayağıdır giremiyorum çünkü lohusa depresyonuna girdim üstüne diyet ağır geldi ara verdim
Haftaya tekrar başlayacağım inşallah
Öpüyorum hepinizi
Bol eksiler diliyorum
Allah gönlüne ferahlık versin canım inşallah🤲
Canım bende girdim
Nasıl geçti sınavın
İyi geçmedi canim ya. Daha doğrusu şöyle verdiğim emeğin karşılığını tam olarak alamadım daha iyi performans gösterebilirdim ama artık takmıyorum. Nasip bazı şeyler çünkü elimden geleni yaptım.
Senin nasıl geçti canim?

Allah gönlüne ferahlık versin canım inşallah🤲
Amin canım benim Allah razı olsun 🤗
İyi geçmedi canim ya. Daha doğrusu şöyle verdiğim emeğin karşılığını tam olarak alamadım daha iyi performans gösterebilirdim ama artık takmıyorum. Nasip bazı şeyler çünkü elimden geleni yaptım.
Senin nasıl geçti canim?
Benimde fena değildi idare eder işte. Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşallah 😘

Ballar ben taşındım şükür. Daha anca yeni yeni teli elime alabiliyorum tam olarak da bitmedi artık zamanla düzene oturur kalanlar da.

Şimdi yaptığımız bir liste var mı? Ben bugün başladım kahvaltıyla. Sporumu da yaptım ama kesmedi bir şeyler daha yaparim😅

Tartildim ( ama kahvaltı ve yürüyüşten sonra.. Ne kadar doğru bilemiyorum) 72.2 çıktım maalesef. 6 larda olaydim iyiydi neyse atarız insallah ödemi hemen. Ödemse tabi🙈

Ballar ben taşındım şükür. Daha anca yeni yeni teli elime alabiliyorum tam olarak da bitmedi artık zamanla düzene oturur kalanlar da.

Şimdi yaptığımız bir liste var mı? Ben bugün başladım kahvaltıyla. Sporumu da yaptım ama kesmedi bir şeyler daha yaparim😅

Tartildim ( ama kahvaltı ve yürüyüşten sonra.. Ne kadar doğru bilemiyorum) 72.2 çıktım maalesef. 6 larda olaydim iyiydi neyse atarız insallah ödemi hemen. Ödemse tabi🙈
Canim yeni evinde sağlıcakla otur inşallah.
Artık evdesin yavaş yavaş düzene girersin inşallah.

Sana tavsiyem, bir anda her şeye başlama.
Diyetin ilk haftası beden alışma evresinde yorgun düşüyor, ilk haftalar kacamaksiz diyete odaklan, sonra yavaş yavaş sporu katarsin hayatina

Canim yeni evinde sağlıcakla otur inşallah.
Artık evdesin yavaş yavaş düzene girersin inşallah.
Teşekkür ederim canım🤗
Sana tavsiyem, bir anda her şeye başlama.
Diyetin ilk haftası beden alışma evresinde yorgun düşüyor, ilk haftalar kacamaksiz diyete odaklan, sonra yavaş yavaş sporu katarsin hayatina
Yok canım ya o bende işlemiyor daha önce çok kilo verdiğim dönem hep sporla beraber götürdüm daha çok inceldim inceldikce daha çok motive oldum😊 öbür türlü ben bi süre sonra salıyorum birden dalmam lazım olaya😄

Teşekkür ederim canım🤗

Yok canım ya o bende işlemiyor daha önce çok kilo verdiğim dönem hep sporla beraber götürdüm daha çok inceldim inceldikce daha çok motive oldum😊 öbür türlü ben bi süre sonra salıyorum birden dalmam lazım olaya😄
Bende sınavdan sonra kızı okula bırakıp yürüyüşe çıkacaktım güya
Ama bu hafta geçmeyen bir bacak ağrım var nedense, belime de vuruyor arada.
Ondan başlamadım bir haftadır.
Hala devam ediyor ama yarından itibaren baslayacam.
Eşim bir haftalığına eğitime gitti Ankara'ya, bende inşallah kendime göre yapacagim yemekleri.

Bende sınavdan sonra kızı okula bırakıp yürüyüşe çıkacaktım güya
Ama bu hafta geçmeyen bir bacak ağrım var nedense, belime de vuruyor arada.
Ondan başlamadım bir haftadır.
Hala devam ediyor ama yarından itibaren baslayacam.
Eşim bir haftalığına eğitime gitti Ankara'ya, bende inşallah kendime göre yapacagim yemekleri.
Canim bel fıtığı falan var mı onun ağrısı vuruyoya bacağa. Geçmiş olsun🌸

Ayy ben de tam tersi evde yalnızken daha çok abur cubura falan sarıyorum yemek yapmıyorum makarnayla geçiştiriyorum falan:olamaz: keşke yapmasam

Canim bel fıtığı falan var mı onun ağrısı vuruyoya bacağa. Geçmiş olsun🌸

Ayy ben de tam tersi evde yalnızken daha çok abur cubura falan sarıyorum yemek yapmıyorum makarnayla geçiştiriyorum falan:olamaz: keşke yapmasam
Yok canım bel fıtığı
Pazartesi komşularla bahçede çimlerin üstüne otirduk, ordan soğuk aldım sanırım. Ama niye bu kadar uzun sürdü 1 hafta oldu nerdeyse anlamadım.

Yok canım bel fıtığı
Pazartesi komşularla bahçede çimlerin üstüne otirduk, ordan soğuk aldım sanırım. Ama niye bu kadar uzun sürdü 1 hafta oldu nerdeyse anlamadım.
Aa o zaman soğuk aldın havalar da bu ara birden soğudu şoktayım. Sınavdan sonra denize daha girilir diyordum ama şu an uzun kollularla çorapla oturuyorum 😂 çok şaşkınım normalde burda nerdeyse kasıma kadar girilirdi denize.
Dikkat et tam hasta olmalik havalar 😑

25 Eylül Pazar Menüm
Sabah 11.00 1 haşlanmış yumurta, domates, Salatalık, beyaz peynir, zeytin, şekersiz çay
Ara 13.00 Türk kahvesi, 1 avuç fıstık
Akşam 17.00 1 kase domates çorbası, 3 kaşık pilav,1 kaşık taze fasulye, 3 kasik yoğurt (yemek dünden kalmisti çöpe gitmesin diye kasikladim)
Ara 19.00 nescafe (içmemek için kendimle çok cebellestim ama olmadı)

Spor; 1 saat hizli yürüyüş, temizlik
Su; 1.5 lt

X