- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun balım, uyuyup dinlenince biraz toparladın mı peki?Ballar çarşamba sabah aniden yatılı misafir geldi. Dün de çok kötü uyandım, bayağı hasta olmuşum. Neyse ki misafir sabah erkenden çıktı evden ben de bütün gün resmen gözümü açmadan uyudum. Bugün bildirim yapacağım ve mesajlara bakacağım. Hepinizi öpüyorum.
Tamam balım cumaları serbest gün yapalım, yoksa dayanması da zor olacak zaten, ki ben bugün bayağııııııı serbest yaptım, çünkü hastalık canının istediğini yemeyi gerektirirBu şekilde de olur balım, cumalar serbest olsun, diğer günler itinayla uyalım, listeye katılacaklar olursa da fikrini alalım.
Baktım balım, ne yalan söyliyim biraz ağır geldi ama müstehak bizeBalım bu mesajı atar atmaz 4 günlük örnek menüyü özelden atıyorum. Sende bir incele bakalım
Tamam balım biz bir liste belirleyelim bakalım. Fatmanın listesini sen bir kenara not ettin mi yoksa gerilerden bulacak mıyız :))Çarşı yine karıştı yani
2 hafta kesin paylaştı
Yokluğunda 1 haftayı atlatsak yeter sınavdan dönünce yenilerini yazacak
Fatmanın listeden de çalarız
Bak şimdi, hemen 'çok gizli' bir örgütlenme sistemi tasarlayalım
Aramızdan birleri acan olarak forumları fellik fellik gezsin, bulduğu dataları (menü) istiflesin, görevi başkasına devretsin, o da istiflenen verileri ön elemeden geçirip çizkeke raporlasın, beslenme koçumuz son derleme/düzenlemeyi yapıp listeyi 6 günlük olarak yürürlüğe soksun
Şimdi laptoptayım balım, telefonda fotosu vardı diye hatırlıyorum. Ordan bakıp göndereyim kuzum.Merak ettim şu çeyize sakladığın listeyi
Buldun muuuu :)))
Benim son 3 güne de ceza yağması lazım tatlımSözünü dinleyip bugün yedim, Yapmasa iyi olur
Şu an korkudan ne yapacağımı şaşırdım, tek cezasız günüm cuma olmaz inşaallah
Bir tercümana ihtiyacım var galiba, hiçbir şey anlamadımAh ki ne ahh balım
Sagope kajmer den "hem yakın hem uzak" mısralarını yazacaktım ki aslının "ben yakın sen uzak" olduğunu fark ettim
Yine de yazayım; aynalar, teraziler, uzak gibi diyetle ilgili manidar kelimeler geçiyor
-------------------------
Ben yakın sen uzak, ya sen yakınlarımda ben ırak,
Masiva bırak Track bileklerimden.
Rayihamı miske bezemek elzem, ben sözümden dönmem.
Aynalarımı çatlattım ben, darmadığın tuzla buz oldu içim,
Lakin ucuz atlattım ben.
Ya sen; terazilerce altın yüklenmiş gibisin,
Sen, ah sen, bir bilsen..
Balım kaçamaksız bir diyet düşünemiyorum yani biz ona ödül diyelim :)))Ayy noluyo noluyo
Ben bayağı geride kalmışım ama neyse az daha kalivereyim
Cuma günü kaçamak falan yaziyo en çok orası hoşuma gitti
Şaka saka yeterince büyüttük totoyu yeter artik
Sağol balım.Geçmiş olsun balım
Sağol balım, bugün çok şükür daha iyiyim, yarına bir şeyim kalmaz.Geçmiş olsun balım, uyuyup dinlenince biraz toparladın mı peki?
Mesajımı tamamlamadan atmıştım ekranda klavye kayboldu Şimdi de geri geldiiiBallar 2 günlük listemiz bu, ondan sonra nasıl devam edeceğimizi belirleyeceğiz.
Balım ben şok diyet yapmıyorum size kolay gelsinBallar 2 günlük listemiz bu, ondan sonra nasıl devam edeceğimizi belirleyeceğiz.
Canım bu şok diyet mi oluyor?Balım ben şok diyet yapmıyorum size kolay gelsin
Balım birde bu niye şok diyet oluyor, içerik bana anormal gelmedi ama eğitim alan sensin aydınlat bizi çizkekimmBalım ben şok diyet yapmıyorum size kolay gelsin
Canım bu şok diyet mi oluyor?
Bir diyetisyenin 2 günlük ödem atıcı telafi listesi diye yapıyoruz.
Canım bu <800 kalorilik bi diyet böyle şok diyet oluyorBalım birde bu niye şok diyet oluyor, içerik bana anormal gelmedi ama eğitim alan sensin aydınlat bizi çizkekimm
Anladım balımCanım bu <800 kalorilik bi diyet böyle şok diyet oluyor
800-1200 düşük kalori diyet
1200-1600 normal diyebiliriz canım
Şok diyetlerde daha çok kastan veriliyor ve halsizlik , az tuz ve mineral protein alımında baş dönmesi tansiyon düşüklüğü vs oluyor canım
Bizim gibi iştahı çok olanlardan ziyade koruma döneminde daha faydalı
Canım en düşük 1.200 olur dedi kadınlaraAnladım balım
Senin hoca en iyi kilo verme aralığı 1000-1200 arası mı tavsiye ediyordu?
O zaman bu listenin akşam yemeklerine ızgara/haşlama et, balık veya tavuk koyarsak sıkıntı yok anladığım kadarıyla, veya baklagiler.
Salataya haşlanmış fasulye/mercimek/ nohut vs eklesek kurtarır mı? Ya da 1 kase çorba, ya da her ikisi aynı anda salataya baklagil ve çorba.
2 gün sonra menü değişecek zaten, kafadan 1000> olacak.
Balım sen şu listeye ekleme yap da birlikte yapalım, sende ol istiyorum ❤
Günaydın balım hayırlı yolculuklar. Dünkü listeye aksam yemeğine bakliyat ya da et eklersek uygun olur mu yani canım.Günaydınlar
Hadi şu kalori aralığını 800-1600 yapalım ben de uyayım sizinle
Bugün otobüs yolculuğu var normalde çok zorlanırım
Geceden yoğurtlu yulaf hazırladım,taze meyve olacak ve hurmalı kurabiye süt
İnşallah yeterli olur güllerim
Herkese mutlu haftasonları
Günaydın tatlımGünaydınlar
Hadi şu kalori aralığını 800-1600 yapalım ben de uyayım sizinle
Bugün otobüs yolculuğu var normalde çok zorlanırım
Geceden yoğurtlu yulaf hazırladım,taze meyve olacak ve hurmalı kurabiye süt
İnşallah yeterli olur güllerim
Herkese mutlu haftasonları
Günaydın balım hayırlı yolculuklar. Dünkü listeye aksam yemeğine bakliyat ya da et eklersek uygun olur mu yani canım.
Süper süper tatlımmmGünaydın tatlım
Tamam şimdi şu şekilde düzenliyorum listeyi;
Öğle yemeği yulaf 1di 2 kaşık olsun,
Öğle arasına badem 5ti 7 olsun,
İsteyen ek olarak yarım avokado eklesin.
Sen bu arada hurmalı kurabiyeni ye ve sütünü iç.
Akşam 2 kepçe çorba ekleyelim.
4 köfte veya 120 gr tavuk veya 1 orta boy balık ızgara/buğulama ekleyelim.
Akşam 3yk loru isteyen yesin isteyen yemesin.
Bu şekilde oldu galiba
Hayırlı yolculuklar balım