70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım benim çok sağol. Kendimi diyet moduna sokup bi de ona stres olmadan dikkat ederim elimden geldiğince.

Senin de iyi olmana çok sevindim balım. Çocuklar falan nasıl.
Beyzoş, 1 Temmuz’da dersaneye başladı, tyt anneliğe doğru adım adım. :KK57: Gelecek yıl sınava girecek ama 11 de önemli deyip, bu yıldan başladık. Buğra’da yaz okulundaydı. Yarın son günü. Ben de 1. sınıfa hazırlıyorum kendimi balım. Hayırlısı bakalım. Yoğun bir yıl bizi bekliyor. Uzman öğretmenliğe hazırlığı hiç saymıyorum 🤦🏻‍♀️Hiç başlamadım henüz, başlar mıyım onu da bilmiyorum. 😅

Sen nasılsın? Oğlun nasıl balım? Bizli günleri özledim. ❤️

Beyzoş, 1 Temmuz’da dersaneye başladı, tyt anneliğe doğru adım adım. :KK57: Gelecek yıl sınava girecek ama 11 de önemli deyip, bu yıldan başladık. Buğra’da yaz okulundaydı. Yarın son günü. Ben de 1. sınıfa hazırlıyorum kendimi balım. Hayırlısı bakalım. Yoğun bir yıl bizi bekliyor. Uzman öğretmenliğe hazırlığı hiç saymıyorum 🤦🏻‍♀️Hiç başlamadım henüz, başlar mıyım onu da bilmiyorum. 😅

Sen nasılsın? Oğlun nasıl balım? Bizli günleri özledim. ❤️
Tyt anneliğin için kolay gelsin balım, bu seneden başlaması iyi olmuş, strese girmeden sıkıştırmadan hazırlanır. yaz okulu işini iyi yapmışsın evde durup sıkılmamış en azından, ben bu yıl bir yer bulup göndermedim malesef.

Mini mini birleri mi okutacaksın sen şimdi, Allah kolaylık versin. Zor ama tatlıdır sanırım. Uzman öğretmenlik için de başarılar diliyorum Aslım.

Ben koşturmaca içindeyim, oğlum da iyi çok şükür. O da ortaokula başlıyor kısmetse. Pazartesiden beri okulunda ingilizce tamamlama kursu (hatırlama, tekrar etme şeklinde) başladı, ona gidiyor yarım gün. Böylece okula da yavaş yavaş tekrar adapte olmuş olacak.

Ben de çok özledim canım, artık her şey bitsin rahatlayalım istiyorum.

Tyt anneliğin için kolay gelsin balım, bu seneden başlaması iyi olmuş, strese girmeden sıkıştırmadan hazırlanır. yaz okulu işini iyi yapmışsın evde durup sıkılmamış en azından, ben bu yıl bir yer bulup göndermedim malesef.

Mini mini birleri mi okutacaksın sen şimdi, Allah kolaylık versin. Zor ama tatlıdır sanırım. Uzman öğretmenlik için de başarılar diliyorum Aslım.

Ben koşturmaca içindeyim, oğlum da iyi çok şükür. O da ortaokula başlıyor kısmetse. Pazartesiden beri okulunda ingilizce tamamlama kursu (hatırlama, tekrar etme şeklinde) başladı, ona gidiyor yarım gün. Böylece okula da yavaş yavaş tekrar adapte olmuş olacak.

Ben de çok özledim canım, artık her şey bitsin rahatlayalım istiyorum.
İnşallah geçecek balım inşalllahhhhh. Çok öpüyorum seni. Allah rahatlık versin balım. 🤲🏻 Seni çok seviyoruzzzzzz :KK37:

ballar bildirimlerden beni etiketlediğinizi gördüm fakat mesajları okuyamadım, kısaca haber vereyim diye girdim, tezle uğraşıyorum. hocanın acil istediği bir bölümü bitirmeye çalışıyorum. Çok mesaj birikmiş, müsait oldukça okumaya da çalışacağım.
Yoğun telepati etkisini göstermiş olacak ki seni bize getirdi, burnumuzda tüttün artık balımm 💜
Nasip kısmet ise ne zaman biter acaba umut var mı bakiyim? Hocanı da hiç gözüm tutmuyor, bi kıllandım ondan :)))

Yoğun telepati etkisini göstermiş olacak ki seni bize getirdi, burnumuzda tüttün artık balımm 💜
Nasip kısmet ise ne zaman biter acaba umut var mı bakiyim? Hocanı da hiç gözüm tutmuyor, bi kıllandım ondan :)))
Valla kuzum en geç aralıkta bitecek mecburen yoksa kaydım silinecek.

Ben de o kadar özledim ki sizleri, her şeyi bırakıp sadece buraya gelesim var.

sen nasılsın balım iyi misin.

24 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

11.30 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, 3 zeytin, biber, 3 incir

19.00 5 yk köri soslu mantarlı tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık

3 litre su

1 saat reformer
10.110 Adım 🏃🏼‍♀️

25 Ağustos Menü Bildirimi

11.15 6 yk Menemen, 1 dilim ekmek, 1 dilim karpuz

17.00 4 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık, 1 şeftali
( yarına hazırlık, inşallah ucundan da olsa 77 leri görürüm. )
Senin menüyü okurken bir utanma geldi bana 🙈
Başka bi taraflarımı da ateş sardı sanki 😬

Sanki 77leri görecek gibisin Hemdemim 😍

Senin menüyü okurken bir utanma geldi bana 🙈
Başka bi taraflarımı da ateş sardı sanki 😬

Sanki 77leri görecek gibisin Hemdemim 😍
Ahhh ahhh inşallah Hemdemim. Ağzından bal damlıyor. 😅 spordan mı sıcaktan mı bilmiyorum vücudum şiş, ödemli. Nasip artık 😂

Valla kuzum en geç aralıkta bitecek mecburen yoksa kaydım silinecek.

Ben de o kadar özledim ki sizleri, her şeyi bırakıp sadece buraya gelesim var.

sen nasılsın balım iyi misin.
Neee Aralık mııı, ben eylül de kurtulacaksın sanıyordum :KK42:
Tabiki Aralık olması senin için daha iyi, en azından bitirmek için daha fazla zamanın var.
Hayırlısı olsun Boncuğum, önce iş ve kariyerin, sonuçta geleceğin, sohbetimizi her zaman yaparız, tabi o zamana kadar hasretine dayanmak zor olacak. Mecbur taş basacaz gönlümüze 😶

Ben iyiyim çok şükür, sen yokken bir tatlı sektörüne girdim çıktım, senin ondan haberin yoktu di mi, var mıydı yoksa, yoktur herhalde 😅 Hala taşınmadığıma göre bu da iyiye işaret 😜 Gerisi bildiğin yoğunluklar işte. Kilom biraz artmıştı, şimdi indirmeye çalışacaz bakalım nasıl inecek, yarın tartı var, inşaallah artı olmaz 😅

Arkadaşım benim uzun süre yaptığım yanlış kaçamak yaptığım günün ertesi bunu telafi diyetlerine girismem oldu.
Artık bunu yapmıyorum çünkü sürdürülebilir olmadigi için faydası olmuyor.
Ondan kaçamak yaptığında en iyi yapılacak şey ertesi günü normale donmek.
Ondan bir ceza kesmiyorum ben sana 😊
Çok haklısın canım, bende hiçbir şey olmamış gibi bugün normal devam ettim bakalım sonuç ne olacak göreceğiz.
Bugün sabah tartıldım, geçtiğimiz cumaya göre eksideydim, akşam tartıldım çok iç açıcı değildi, sabaha belli olur.
Ceza kesmediğin için teşekkür ederim:)))

Ispanaklı börek yapacaktım bugün, yarın tartı günü hamurisi yemeyeyim dedim 😁
Yarın yapacağım.
Telafi için önümde 6 gün olacak nasılsa 🤪
Yapmadığın iyi olmuş, akıllı kadının hali bir başka oluyor :)))
Keşke birazcık sana benzesem ne iyi olacak, inşaallah üzüm üzüme baka baka kararır🙏
Cuma günü menüde ıspanak var yani, şimdiden ellerine sağlık ve de afiyet olsun canım :)

Neee Aralık mııı, ben eylül de kurtulacaksın sanıyordum :KK42:
Tabiki Aralık olması senin için daha iyi, en azından bitirmek için daha fazla zamanın var.
Hayırlısı olsun Boncuğum, önce iş ve kariyerin, sonuçta geleceğin, sohbetimizi her zaman yaparız, tabi o zamana kadar hasretine dayanmak zor olacak. Mecbur taş basacaz gönlümüze 😶

Ben iyiyim çok şükür, sen yokken bir tatlı sektörüne girdim çıktım, senin ondan haberin yoktu di mi, var mıydı yoksa, yoktur herhalde 😅 Hala taşınmadığıma göre bu da iyiye işaret 😜 Gerisi bildiğin yoğunluklar işte. Kilom biraz artmıştı, şimdi indirmeye çalışacaz bakalım nasıl inecek, yarın tartı var, inşaallah artı olmaz 😅
Balım niyetim Eylülde kurtulmaktı, amacım hala Eylül sonunda bitirip hocaya teslim etmek ama Aralık sonuna kadar vaktim var, hatta Ocak sonu bile olabilir ama ben 2022 bitmeden bitirmeyi istiyorum.

Canım mümkün olduğunca gireceğim buraya da sizden ayrı kalmak da istemiyorum, akşamları kısa bir süre ayırırsam hem çok mesaj birikmemiş olur. Zamanımın çoğunu teze ayıracağım.

Balım tatlı dükkanından haberim vardı, birine devir falan yaptınız o kadar geride kalmadım merak etme :)) Bir aydır yokum aslında ama daha uzun gelmiş olabilir sevgimizden :KK200: (ne zorluklara göğüs gerdim sevgimi belli edeyim diye kalp koyarken ).

Kendi evine taşınmak nasip olsun bundan sonrakinde. Hangimizde kilo artmadı ki balım, nasıl inecek muamma gerçekten. Listelerle başlasak mı acaba, uyabilir miyim emin değilim ama elimden geleni yaparım. Sabah ben de acı gerçeklerle yüzleşeceğim, 90 olmamışımdır inşallah :))

Balım niyetim Eylülde kurtulmaktı, amacım hala Eylül sonunda bitirip hocaya teslim etmek ama Aralık sonuna kadar vaktim var, hatta Ocak sonu bile olabilir ama ben 2022 bitmeden bitirmeyi istiyorum.

Canım mümkün olduğunca gireceğim buraya da sizden ayrı kalmak da istemiyorum, akşamları kısa bir süre ayırırsam hem çok mesaj birikmemiş olur. Zamanımın çoğunu teze ayıracağım.

Balım tatlı dükkanından haberim vardı, birine devir falan yaptınız o kadar geride kalmadım merak etme :)) Bir aydır yokum aslında ama daha uzun gelmiş olabilir sevgimizden :KK200: (ne zorluklara göğüs gerdim sevgimi belli edeyim diye kalp koyarken ).

Kendi evine taşınmak nasip olsun bundan sonrakinde. Hangimizde kilo artmadı ki balım, nasıl inecek muamma gerçekten. Listelerle başlasak mı acaba, uyabilir miyim emin değilim ama elimden geleni yaparım. Sabah ben de acı gerçeklerle yüzleşeceğim, 90 olmamışımdır inşallah :))
Senin 10 parmak yazan parmaklarını yerim ben :))))
İnşallah olmamışsındır, bende ilk defa 76ları gördüm 😑
Şarjım %2, aşkımıza engel oluyor teknoloji 😅 yazacam tekrar Boncuğum, iyi geceler 😘

Senin 10 parmak yazan parmaklarını yerim ben :))))
İnşallah olmamışsındır, bende ilk defa 76ları gördüm 😑
Şarjım %2, aşkımıza engel oluyor teknoloji 😅 yazacam tekrar Boncuğum, iyi geceler 😘
Ahh senin şu tatlı dillerin yok mu :)

Tamam balım sonra görüşürüz, iyi geceler çok öpüyorum.

Ben yapmıyorum. Sadece su iciyorum.
Hem sizin bebek var, böyle sular vücutta sıvı kaybını fazlamyaparsa sütte azalabilir.
Yok yok günde en az 3 litre su içiyorum zaten.
Detoks suyu da limonlu maden sulu yeşil çay. Hâlâ çok şişim yada çok kiloluyum ben şiş zannediyorum 🤭 bakalım pes etmeden bozmadan devam edicem
Amin canım aminn 🙏
Araplardan dolayı Arapçaya karşı da genel bir önyargı var. Oysa köklü ve ne kadar zengin bir dil. Keşke öğrensem. Mısır a gitme sebebin neydi canım, eş dolayısı ile mi yoksa eğitim mi? Peki sevdin mi oraları? Sana oralarda ilginç gelen şeyleri arada anlat bize 😊
İnşallah yüksek lisansın bitince iş hayatında gönlüne göre olur ❤
Evet kiminin öyle önyargısı olabiliyor ama ben hiç karşılaşmadım şükür.
Mısıra eğitim için ailem götürdü ben küçükken. Evet çooook sevdim ve tekrar gitmeyi ne çok isterim. Tabii eski halinden eser kaldı mı hiç bilmiyorum
Ay inşallah amin canım benim 💖
Selam tatlım 😍
Ben de tam anlamıyla bugün başladım diyebiliriz 🙈
Evet, Cuma tartı günümüz. Detoks önceden yapıyorduk, şu sıralar hiç birimiz yapmadık galiba. Arada yeşilçay, bitki çayı falan içenimiz oluyor. Belki ilerleyen günlerde birlikte 2-3 günlük detoks menüsü veya içeceği yapabiliriz. Biraz menü düzenimizi bi sağlayalımda.
Ooo beraberiz desene ❤
En azından günde 1 fincan yeşil çay içilmesi çok önemli diyette bence
Ooo, Fatmacım emen bebeğin varsa ben de Safranıma katılıyorum. Belki süte etki etmeyen veya sütün kalitesini artıracak tarzda içecekler varsa onlar araştırılabilir. Yoksa sen su ile devam canım.
Yok yok kuzum abartmıyorum merak etme 🤗
ballar bildirimlerden beni etiketlediğinizi gördüm fakat mesajları okuyamadım, kısaca haber vereyim diye girdim, tezle uğraşıyorum. hocanın acil istediği bir bölümü bitirmeye çalışıyorum. Çok mesaj birikmiş, müsait oldukça okumaya da çalışacağım.
Merhaba ben aranızda yeniyim. Ne güzel muhabbetler dostluklar kurulmuş böyle maşallah 🤗 sizin branş nedir? Tez konusu nedir? Hangi üniveristedesiniz? Çok sordum 🙈 bende bu dönem teze başlayacağım. Tavsiyelerinizi can kulağıyla dinlerim
Çokça sevgiler 🤗

Rumuz: Safransari
Geçen hafta: 55
Bu hafta:54.2
Fark -800 Gr :super:

Kızlar gerçekten bu kadar mı verdim bilmiyorum. Eşim de eksilmiş çıkıyor bu günlerde ama ben onun eksildigini çok düşünmüyorum 😊
Acaba tartinin pili mi zayofladi bu kadar eksik çıkartıyor diye düşünmeye başladım. En son 6-7 sene önce pilini değiştirmiştim.
Pil zayıflayınca böyle eksik mi vartar 🤔
Komsularimda da tartı yok ki karşılaştırma yapayım. Sağolsun ayda yılda bir tartilirlar, onda da bendeki tartıyı ödünç alarak.

Kızlar gerçekten bu kadar mı verdim bilmiyorum. Eşim de eksilmiş çıkıyor bu günlerde ama ben onun eksildigini çok düşünmüyorum 😊
Acaba tartinin pili mi zayofladi bu kadar eksik çıkartıyor diye düşünmeye başladım. En son 6-7 sene önce pilini değiştirmiştim.
Komsularimda da tartı yok ki karşılaştırma yapayım. Sağolsun ayda yılda bir tartilirlar, onda da bendeki tartıyı ödünç alarak.
Harika bir eksiiii, tebrik ederim canım :KK9: :KK9: :KK9:
Ben pili azaldığı için eksi çıktığın düşünmüyorum. Azmin sonucu bu.

Ha ri ka sınnnn ❤️

Ben 11 e doğru tartılacağım, kahvaltıdan hemen önce 🫢 şimdi oğlumu okula bırakıp geleyim. 😘

Yok yok günde en az 3 litre su içiyorum zaten.
Detoks suyu da limonlu maden sulu yeşil çay. Hâlâ çok şişim yada çok kiloluyum ben şiş zannediyorum 🤭 bakalım pes etmeden bozmadan devam edicem
Aynı ben, kilomun çoğunu ödem şişliği sanıyordum, acı gerçekleri görmem uzun sürmedi:)))) Yeşilçaylı sodalı içeceği her gün mü içiyorsun?
Evet kiminin öyle önyargısı olabiliyor ama ben hiç karşılaşmadım şükür.
Mısıra eğitim için ailem götürdü ben küçükken. Evet çooook sevdim ve tekrar gitmeyi ne çok isterim. Tabii eski halinden eser kaldı mı hiç bilmiyorum
Ay inşallah amin canım benim 💖
Ailenden Allah razı olsun, ne kadar şanslısın ve ne iyi yapmışlar 😊 Umarım tekrar görmek nasip olur canım 🙏
Ooo beraberiz desene ❤
En azından günde 1 fincan yeşil çay içilmesi çok önemli diyette bence
Evet beraberiz ❤ Hatta sodalı yeşilçay için de sana eşlik etmeyi düşünüyorum, ilk defa karıştırarak içeceğim :))

Canım tebrik ederim, bence gerçekten eksidesin 😍
Bildiğim kadarıyla pil zayıflayınca artı gösterir veya arada hata ekranı verir.
Bu arada 7 gün aralıksız menü bildirimi yaptım kacamaksiz gördünüz, eksilmiste olabilirim 😊
Evet gayet disiplinli gittin, benim gibi yoldan da hiç çıkmadın, eksi olman yüksek ihtimal :)))

X