- 31 Ağustos 2012
- 21.808
- 35.100
Aynı fikirdeyimOnu nasıl yapiyon ki, abur cubur dolabı venim için var
Tabi beklerizOlur tabi fakat hemen şimdi baslayamayabilirim:) ufak bir seyahatim olacak. Ondan sonra aranıza katilmayi çok isterim
Afiyet olsun canım maşallah çok iyi menüKahvaltı
Eki Görüntüle 3115016
Ara
Türk kahve 1 kare bitter
Küçük kase nesfit
Akşam
4 kaşık fasulye
3 kaşık kıyma kavurma
Salata, 3 kase yogurt
1 kayısı, 2 ceviz
Biraz sonra sütlü kahve ve 1 kare bitter ile günü kapatacağım. Doymadigim günler sütlü kahve iciyirum yemek ustune
Balım, Beyza çok istiyordu. Beraber başladık bakalım. İyi olur inşallahEvet kesinlikle karbonhidrat çok ağırlık yapıyor. Aslında hafif beslenince daha dinç oluyorsun.
İşte bunu gel de benim mideye anlat strese girdikçe araniyorum aciktigimdan değil tamamen duygusal açlık.
İnşallah senin gibi ben de aşarım canım
Kuzenin ne güzel bi örnek aslında.
Korkma korkma
Masallah
Salona mi gidiyorsun canım reformera? İyi olmuş basladigin çok sikilasacaksin
Allah yardımcınız olsun canım damdan düşeni damdan düşen anlar gerçekten. İnşallah olabildigince az stresle hedefine ulasir
Gel sarılalım
Afiyet olsunSize kötü örnek olmak istemem ama biraz künefe biraz katmer yedim şimdi
Girdik bir takım günahlaraAfiyet olsunah bende ne çok severim künefeyi
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3115016
Ara
Türk kahve 1 kare bitter
Küçük kase nesfit
Akşam
4 kaşık fasulye
3 kaşık kıyma kavurma
Salata, 3 kase yogurt
1 kayısı, 2 ceviz
Biraz sonra sütlü kahve ve 1 kare bitter ile günü kapatacağım. Doymadigim günler sütlü kahve iciyirum yemek ustune
Ben menü yazmasam mı acaba ya17 Ağustos Menü Bildirimi
11.30 omlet, domates, biber, peynir ve bir şeftali
19.00 tavuk, yoğurt, salata ve bir dilim kavun
Ayy ne güzel sen kendni frenliyosun demekki.Yıllardır bitmeyen bir diyette olduğum için, eşim bıktı bu durumdan artık, birşeyler yemeğe reddetmeme takik, ondan arada ayak uydurmak zorunda kalıyorum, bugün de öyle bir gündü. Kunefeciye gitmek istedi beyimiz.
Civcivim gayet güzel ve dengeli bir menü olmuş. Hem günü de erkenden kapatıyorsun.17 Ağustos Menüm
Sabah 08.00 2 dilim tam buğday ekmeğiyle sarımsaklı ekmek
Ara 10.00 nescafe, 1 avuç nesquik
Öğlen 12.00 3 kaşık kıymalı taze fasulye, yarım dilim ekmek
Ara 14.00 Türk kahvesi
Akşam 16.00 1 kase sütlü nesquik
19.00 2 kaşık taze fasulye
Ara 19.30 1 dilim dondurma
Spor; yok
Su; 2 litre
haklılar, ah bizde haklıyız da, afiyet olsunYıllardır bitmeyen bir diyette olduğum için, eşim bıktı bu durumdan artık, birşeyler yemeğe reddetmeme takik, ondan arada ayak uydurmak zorunda kalıyorum, bugün de öyle bir gündü. Kunefeciye gitmek istedi beyimiz.
Bugün biraz kaçırdım balım ya. Artık yarn insallah islerimi erken bitiririm de yürüyüşe falan çıkarımCivcivim gayet güzel ve dengeli bir menü olmuş. Hem günü de erkenden kapatıyorsun.Afiyet bal şeker olsun, ay olmasın Sadece afiyet olsun. Vücutta şeker falan olmasın
haklılar, ah bizde haklıyız da, afiyet olsun
Merhaba hoşgeldinizHerkese selamlar
Topiğiniz hayırlı olsun
Bende katılmak istiyorum aranıza
Tartı günleri cuma günüymüş. Çok isabetli olmuş
Başlangıç boy kilo ve hedef kilo listesi var mı motivasyon açısından iyi olurdu
Kesinlikle öyle azmin elinden hiçbir şey kurtulmazTamam yaptım
Hedef 50 kilo inşallah
Sağlam bir diyetle 3 ayda gidebilecek bir kilo aslında irademe sahip olabilirsem, ki güçlü kadınlar başarır