Balım ben diyet yapmıyorum.
Çekilin yoldan günlüğe yetişmem lazım
Sağ ol Aslım bugün daha iyiyim dün biraz kaçırdım akşam maalesefAfiyet olsun, çok güzel bir menü
Evet benim biricik civcivim hemen toparlanmamız lazımbiz bir adım attık bakalım Darısı diğer ballarımızın başına
maşallah civcivim çok çok iyi gidiyorsun aynen devam.
Afiyet olsun balım çok güzel menü16 Ağustos Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, biber, 3 zeytin, 1 şeftali
19.00 6 yk taze fasulye, 2 yk pirinç pilavı (dayanamadım çok güzel kokuyordu.) , 1 kase cacık
Anladım canim diyet için değil de genel olarak çağırmıştımBalım ben diyet yapmıyorum.
Geçen perşembe detoks beslendim sadece.
Onun dışında sporum vardı.
Saatim koptu adım sayamıyorum.
Yüzmeye gidiyordum regl oldum o da iptal.
Yegenım gelecek sonra yıne gıdemem .
Durumlar böyle.
Ders çalışmaya yavaştan başlıyorum artık.
Çok az kaldı zaten.
ÇekildikÇekilin yoldan günlüğe yetişmem lazım
Seni niye pert etti dicem ama benim negatif enerjim hepimize yetmistir diye düşünüyorumAslım❤ buraya yazarak ne iyi ettin, günlüğümüze hareket getirdin
Ben de sizinle her şeye varım
Günlerdir, aylardır ballarımızın toplanmasını beklerken birkaç kilo daha aldım, ha bugün ha yarın başlarız diye diye hunharca yedim içtim i
Bu kpss sınavı beni de pert etti
Yarın menü yazmaya, spor yapmaya sabahtan ve de sıfırdan başlarım
Hoş geldin HemdemimmmmmÇekilin yoldan günlüğe yetişmem lazım
Evet biricik Hemdemim, bana da nasıl iyi geldi günlüğümüz. Kendimi frenlemeye hemen başladım.Aslım❤ buraya yazarak ne iyi ettin, günlüğümüze hareket getirdin
Ben de sizinle her şeye varım
Günlerdir, aylardır ballarımızın toplanmasını beklerken birkaç kilo daha aldım, ha bugün ha yarın başlarız diye diye hunharca yedim içtim i
Bu kpss sınavı beni de pert etti
Yarın menü yazmaya, spor yapmaya sabahtan ve de sıfırdan başlarım
Sağ ol Aslım bugün daha iyiyim dün biraz kaçırdım akşam maalesef
Şimdi açım bir şey yemicem midem biraz rahatladı. Ac uyumak çok iyi geliyo bana ya
Afiyet olsun balım çok güzel menü
Ben de yarın buzluktan taze fasulye yapcam azcık çok yapıyım da iki gün yiyelim bari
2 kasik pilavdan hiçbir şey olmaz gayet normal.
Anladım canim diyet için değil de genel olarak çağırmıştım
Derse bence de başla sınav iptal olsa bile en kötü 1 2 ay çalışmış olursun nolcak bir şey kaybetmiceksin. Ama calismazsan geç kalacaksın çok şey kaybedeceksin.
Çekildik
Heyyy heyy cekilin yoldan vahşi batidan geliyorlarrrr, Amerikanlar diit diri ditt ditt törkiş kovboylaarr
Çok güzel söz sallarım
Seni niye pert etti dicem ama benim negatif enerjim hepimize yetmistir diye düşünüyorum
Eşim de evde ben kendimi tyt annesi gibi hissediyorum diyerek geziyo
Valla ben de kendimden bu performansı beklemiyodum ama bugün frenledim☺ çok da iyi oldu insanın vücudu dinleniyor. İnşallah böyle devam ederiz.Hoş geldin Hemdemimmmmm
Evet biricik Hemdemim, bana da nasıl iyi geldi günlüğümüz. Kendimi frenlemeye hemen başladım.İyi ki biz
Yarın sabah sende de değişim başlasın Hemdemim. Bu sihir seni de sarsın
Biliyorum canım hadi hayırlısı sen yaparsinTaze fasülye candır. Yaz mevsiminin en güzel yemeği
Civcivim ben de uzman öğretmenlik sınavına gireceğim ama sıfır hazırlık. Hadi hayırlısı
Aslım anneler daha çok telaş yapıyorya ondanTyt babası olsa iyiydi
O kadar ilgisizim ki sınav tarihini bile bilmiyorum bal hemşom .Valla ben de kendimden bu performansı beklemiyodum ama bugün frenledim☺ çok da iyi oldu insanın vücudu dinleniyor. İnşallah böyle devam ederiz.
Stres her şeyin düşmanı strese girince hemen kendimi mutfakta buluyorum
Biliyorum canım hadi hayırlısı sen yaparsinkim derdi ki bu yaz hepimiz hunharca ders caliscaz halbuki ne hayaller vardı
Ne zamandı sizin sınav?
Aslım anneler daha çok telaş yapıyorya ondantyt babalıği hafif kalır ayy gerckten benden daha stresli
Hosgeldiniz her gün menü yazıyoruz ve haftada bir tartimiz var.Yahu nasıl katilabiliyoruzhiç güncel bir konuya denk gelemiyorum
Canim ben faydasını gördüm.Safransari canım sen pharmaton kullaniyodun dimi? Nasıl faydasını gördün mü? Yani biraz enerji versin istiyorum ben?
enerji_kusagi balım bana önerebileceğin bir şey var mı vitamin olur başka bisey olur. Dikkatimi toplamak enerji almak için. Şu süreçte hem bedenen hem zihnen o kadar yorgunum ki toplayamıyorum kendimi çok zorlanıyorum aslında bi ilaç görmüştüm ilaç gibi değilmiş de hafifmis genelde sınava hazırlanan öğrencilere veriyolarmis. Burdan yazsam reklam olur herhalde özelden yazayım .
Hoş şu süreci yaşayan duvar olsa yıkılır o kadar oynadılar ki ayarlarimizla. Simülasyonda gibiyiz resmen
HahahaSeni niye pert etti dicem ama benim negatif enerjim hepimize yetmistir diye düşünüyorum
Eşim de evde ben kendimi tyt annesi gibi hissediyorum diyerek geziyo
Balım pharmaton ginseng ideal çok şey içeriyor, sana faydası olur. 1 hafta-10 gün içinde belli fark olur.Safransari canım sen pharmaton kullaniyodun dimi? Nasıl faydasını gördün mü? Yani biraz enerji versin istiyorum ben?
enerji_kusagi balım bana önerebileceğin bir şey var mı vitamin olur başka bisey olur. Dikkatimi toplamak enerji almak için. Şu süreçte hem bedenen hem zihnen o kadar yorgunum ki toplayamıyorum kendimi çok zorlanıyorum aslında bi ilaç görmüştüm ilaç gibi değilmiş de hafifmis genelde sınava hazırlanan öğrencilere veriyolarmis. Burdan yazsam reklam olur herhalde özelden yazayım .
Hoş şu süreci yaşayan duvar olsa yıkılır o kadar oynadılar ki ayarlarimizla. Simülasyonda gibiyiz resmen
Reyhan şerbeti, kakuleBalım pharmaton ginseng ideal çok şey içeriyor, sana faydası olur. 1 hafta-10 gün içinde belli fark olur.
Bir de aklımda kaldığı kadarıyla kakule özellikle beyni zindeleştiren ve vücuda enerji veren bir baharat. Bunu özellikle saray şerbetlerine katıyorlar diye hatırlıyorum. Bir araştıralım olmazsa, belki kakule içeren reyhan şerbeti gibi şeyler hazırlayıp ders çalışırken serin serin içebilirsiniz, şekerini az katarsınız diyeti de etkilemez pek.
Aaa öyle mi ben de inanmıyordum ondan erteliyodum. Bi bakiyim o zaman.Canim ben faydasını gördüm.
Sabahları yorgun uyanmiyorum.
Bir de sartansiyinumu çok dusurur evde hep uyku halinde oluruz yazları, bu takviye sayesinde sanırım geçen yazlara göre daha enerjigim.
Bir de günlük daha az uyuyorum,
Ben nirmalde yaşam kalitemi çok değiştireceğini düşünmem böyle reklamı olan vitaminlerin, ondan senelerce hep kullanmayi düşünüp vazgeçtim. Ama bu sene iyiki kullanmışım.
Bu bahsettigin diğer ilaçla ilgili, aynısını mi bilmiyorum ama çevremde kullanan oldun. Hicbirseyden olduğu gibi bunda da mucize beklememek gerek.
Hahaha
Balım diyet için seni bekliyordumya, dolayısı ile sınavın geçmesini
Sana seni bekliyorum dediğimde sınava 1,5 ay vardı, sonra bazıları duayı yanlış yapmış olacak ki yanlış yerleri fethetti
Artik yemiyoruz ama dimiBu bekleyişte senin gibi abur cuburları acımadan götürdümbelk biraz ayarı kaçırmış olabilirim
Malum 31 Temmuz zor da olsa geldi, sınava hala 1,5 ay vardı
Haha o kadar psikopata bağlamadi henüz balımAy yazık adama, onun psikolojisi de bizimki gibi muhteşem olmuş, keşke o bari sağlam kalsaydı
Ama tyt annesi psikolojisine kendimi daha layık görüyorumSor bakalım eniştem Gedikli Ahmet Paşayı, Sabuncuoğlu Şerafeddini biliyor mu, bilmiyorsa durumu bizden umut verici
Balım pharmaton ginseng ideal çok şey içeriyor, sana faydası olur. 1 hafta-10 gün içinde belli fark olur.
Bir de aklımda kaldığı kadarıyla kakule özellikle beyni zindeleştiren ve vücuda enerji veren bir baharat. Bunu özellikle saray şerbetlerine katıyorlar diye hatırlıyorum. Bir araştıralım olmazsa, belki kakule içeren reyhan şerbeti gibi şeyler hazırlayıp ders çalışırken serin serin içebilirsiniz, şekerini az katarsınız diyeti de etkilemez pek.
Yaa iyi ki konusunu açmışım bak. Ben de hibisküs alcaktim. Enerji için falan degil de tadını seviyorum bir de onunla soğuk şerbet gibi şekersiz içecek yapıp dolaba atarım dedim gelip gidip içerim.Reyhan şerbeti, kakule
Evdeki nesquikte biterse tamamdır bu işArtik yemiyoruz ama dimiBen istesem de yiyemiyorum evde abur cubur yok almadım mutfağa girip geri çıkıyorum boş boş
Aaa bizim zedeler burdaymışASSOSyal canım burası bizim zayiflama sayfamız gelmek istersen gel sohbete de gelebilirsin❤