70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bunu almıştım bir kaç ay önce şerbet konusu açılınca aklıma geldi. Yapayım günde bir bardak içerim soğuk soguk

Eklentiler

• IMG_20220817_123938.jpg
    IMG_20220817_123938.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 24
Evdeki nesquikte biterse tamamdır bu iş :KK66:
Haha onu da kahvaltıda pratiklik olsun kahvalti hazırlamaya zaman kaybetmiyim diye almıştım ama dibini gördük çok şükür:KK70: :KK70:

Ahh safran sen benim yaptığım kacamaklari görseydin ona kacamak demezdin :KK70: :KK70:
Aaa bizim zedeler burdaymış 😍🤩🥰🍒🍒 napaniz kizceler🥳🍒 zayıflıyor muyuz🥰🥳🤩 Safransari Safransari
İnşallah sosyalim yavaş yavaş da olsa vermek istiyorum 🥰 otur otur hareketsizlik üstüne abur cubur mahvettik mideyi.
Akşamları menü yazıyoruz haftada bir de tartı var istersen sen de yazabilirsin 🤗

Haha onu da kahvaltıda pratiklik olsun kahvalti hazırlamaya zaman kaybetmiyim diye almıştım ama dibini gördük çok şükür:KK70: :KK70:

Ahh safran sen benim yaptığım kacamaklari görseydin ona kacamak demezdin :KK70: :KK70:

İnşallah sosyalim yavaş yavaş da olsa vermek istiyorum 🥰 otur otur hareketsizlik üstüne abur cubur mahvettik mideyi.
Akşamları menü yazıyoruz haftada bir de tartı var istersen sen de yazabilirsin 🤗
Ben 2 senede bir kpss hazırlık sürecinde salardim hep diyeti, o dönem yemem gerekli, stresli oluyorum, yedikçe derse daha iyi odaklanirim diye düşünüyordum.

Ama bu sene anladım ki sağlıklı beyin saglikli vücutta bulunuyor. Tıp kazanan kuzenim sınav hazırlık süresince annesine hamur işi yaptirtmamis, makarna pişmemiş evde hiç. Karbonhidrat uyku yapıyor, gün içinde ağırlık çöküyor diye. Bunu da öğrenince bu hazırlık döneminde salmadim kendimi dikkat ettim.

Ama bünyem kilo almaya çok müsait, yine al ver al verle geçti süreç ama 1-2 kilo alıp verdim çok değil. Şükürler olsun.

Ayy en korktuğum menu yazmak🙄

Sabah tartıldım, eve geldiğimden beri 1 kilo odememim gitmiş şükürler olsun. Bundan sonraki kilodur artık. Hedefim aşağıda yazan kiloma dönmek insallah 🤲
Canım ben tartı günümüzü yanlış hatırladım kusura bakma e mi? Cuma günleriydi en son bizim tartı günümüz. Hafta sonları evde olamıyoruz diye tartı gününü değiştirmiştik ☺️
Ben 2 senede bir kpss hazırlık sürecinde salardim hep diyeti, o dönem yemem gerekli, stresli oluyorum, yedikçe derse daha iyi odaklanirim diye düşünüyordum.

Ama bu sene anladım ki sağlıklı beyin saglikli vücutta bulunuyor. Tıp kazanan kuzenim sınav hazırlık süresince annesine hamur işi yaptirtmamis, makarna pişmemiş evde hiç. Karbonhidrat uyku yapıyor, gün içinde ağırlık çöküyor diye. Bunu da öğrenince bu hazırlık döneminde salmadim kendimi dikkat ettim.

Ama bünyem kilo almaya çok müsait, yine al ver al verle geçti süreç ama 1-2 kilo alıp verdim çok değil. Şükürler olsun.
Yazdıklarınız çok çok önemli. Kızım 11. sınıf Üni hazırlıkları bizde de başladı. Bu konuda hemen onu uyarmalıyım. Çok teşekkür ederim. Bir anda aydınlanma yaşadım. :KK200:
Hoş geldiniz günlüğümüze

Canım ben tartı günümüzü yanlış hatırladım kusura bakma e mi? Cuma günleriydi en son bizim tartı günümüz. Hafta sonları evde olamıyoruz diye tartı gününü değiştirmiştik ☺️

Yazdıklarınız çok çok önemli. Kızım 11. sınıf Üni hazırlıkları bizde de başladı. Bu konuda hemen onu uyarmalıyım. Çok teşekkür ederim. Bir anda aydınlanma yaşadım. :KK200:

Hoş geldiniz günlüğümüze
Oooo tyt annesi aramızda 😉
Civcivin eşinden bayrağı kimin alacagi belli oldu 😁

Evet kesinlikle karbonhidrat çok ağırlık yapıyor. Aslında hafif beslenince daha dinç oluyorsun.
İşte bunu gel de benim mideye anlat strese girdikçe araniyorum aciktigimdan değil tamamen duygusal açlık.
İnşallah senin gibi ben de aşarım canım🤗
Kuzenin ne güzel bi örnek aslında.
Korkma korkma :KK8: :KK8:

Ballarımmmm

Günümüz güzel geçsin. ❤️

16 Ağustos adım sayım 10.209 🏃🏼‍♀️

Bu sabah 1 saat reformerla güne başladım :KK6::KK14: çok yorucuydu 🥴
Masallah🤩
Salona mi gidiyorsun canım reformera? İyi olmuş basladigin çok sikilasacaksin🤩
Oooo tyt annesi aramızda 😉
Civcivin eşinden bayrağı kimin alacagi belli oldu 😁
:KK70: :KK70: :KK70:
Allah yardımcınız olsun canım damdan düşeni damdan düşen anlar gerçekten. İnşallah olabildigince az stresle hedefine ulasir🤗
Bende hep çikolata gofret nescafe var hocam 😕🤤🤪😂
Gel sarılalım:KK70: :KK70:

Bunlar bizde de var 😁
Kızımın abur cubur dolabı dolu, ama yememeye çalışacağım ☺️

Akşama kızım ve eşime makarna yapacagim mesela, ben yeşil fasulye yiyeceğim. Onlardan önce yeyip, masaya bile oturmama düşüncem var hatta 😑
Onu nasıl yapiyon ki, abur cubur dolabı venim için var🥺😂

Evet kesinlikle karbonhidrat çok ağırlık yapıyor. Aslında hafif beslenince daha dinç oluyorsun.
İşte bunu gel de benim mideye anlat strese girdikçe araniyorum aciktigimdan değil tamamen duygusal açlık.
İnşallah senin gibi ben de aşarım canım🤗
Kuzenin ne güzel bi örnek aslında.

Korkma korkma :KK8: :KK8:

Masallah🤩
Salona mi gidiyorsun canım reformera? İyi olmuş basladigin çok sikilasacaksin🤩

:KK70: :KK70: :KK70:

Allah yardımcınız olsun canım damdan düşeni damdan düşen anlar gerçekten. İnşallah olabildigince az stresle hedefine ulasir🤗

Gel sarılalım:KK70: :KK70:
Ah beni anlayan bebeiimm🤤🤭

X