- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Afiyet olsun canım gayet dengeliKahvaltim Eki Görüntüle 3113848
Ara öğün
Türk kahvesi 1 kare bitter
Saguk kahve 2 zuber lokumEki Görüntüle 3113849
Akşam
Ekmeği yarım dilim yedim, pilav iki kasik
Eki Görüntüle 3113850
Ben aralıklı oruç yapiyorum.Afiyet olsun canım gayet dengeli
Akşam yemeğini kaçta kapatıyorsun?
Afiyet olsun, süper bir menü. Aralıklı oruç en sevdiğimKahvaltim Eki Görüntüle 3113848
Ara öğün
Türk kahvesi 1 kare bitter
Saguk kahve 2 zuber lokumEki Görüntüle 3113849
Akşam
Ekmeği yarım dilim yedim, pilav iki kasik
Eki Görüntüle 3113850
Aralıklı oruç ben de çok seviyorum ya gerçekten midem dinleniyor. Yeniden onu yapmaya çalışıyorum ama boğazım dursaBen aralıklı oruç yapiyorum.
Çok diyet denedim, diyetisyene 2 kez gittim derken kendime uygun olanın Karatay bir nevi aralıklı oruç olduğunu buldum.
Yaklaşık 2 senedir bunu uyguluyorum.
2 öğün yiyorum.
Sabah 10 akşam 18 arası ogunlerimi yapıp 16 saat sadece soda kahve yeşilçay tuketiyorum.
Bugün acıktım memlekette yemeye alistigimdan, ondan akşam yemegim 16.30 da yani erken oldu. Acikmam aksam inşallah. Acikirsam da uyurum açlığı unutmak için
Bende memlekete her gittiğimde Aralık frlan kalmıyor, sonraki dönüşlerde aynı düzeni tutturmakta zorlanıyorum. Ama 1 haftada alışıyorum çok şükür.Aralıklı oruç ben de çok seviyorum ya gerçekten midem dinleniyor. Yeniden onu yapmaya çalışıyorum ama boğazım dursa
Bi kere alisnca kolay kolay vazgecilmiyo zaten de işte alışmak mesele. Ben evlenmeden önce uygulanmıştım güzel kilo verdim evlendikten sonra sınava çalışmaya basladm zaten sürekli hareketsizlik e yemeyi de abartinca önünü alamadım maalesefBende memlekete her gittiğimde Aralık frlan kalmıyor, sonraki dönüşlerde aynı düzeni tutturmakta zorlanıyorum. Ama 1 haftada alışıyorum çok şükür.
Günü erken kapatmışsın civcivim, süpersin. Menü de gayet güzel. Afiyet olsun balım15 Agustos Menüm
Sabah 08.15 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 üçgen dilim karpuz, 3 zeytin
Ara 10.00 Türk kahvesi, 1 kuş lokumu
Öğlen 12.30 1 tabak patlıcan yemeği, yarım dilim ekmek, 2 üçgen dilim karpuz
Ara 14.00 nescafe, 1 avuç nesquik
Akşam 17.00 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek, 2 kaşık Yoğurt
Spor; yok günü iyi degerlendiremedim bugün yapamam artık yarın olsun. zaten kollarım agriyo dünkü spordan
Su; 2 litre
1 Türk kahvesi daha içesim var daha
Hey maşallah15 Ağustos Menü
Saat 11.00
1 yumurta, 1 domates, 3 biber, kk kadar peynir, 4 zeytin, 4 ceviz, 4 erik
Saat 19.00 bir kase şehriye çorbası, 4 yk Menemen, 1 dilim kavun, 1 bardak ayran
Adım sayımı gün sonunda paylaşacağım
Canım balım peteğimHey maşallah
Aralarda birşeyler aranmıyor musun hiç yaben sürekli dersten kalkıyorum bi kahve aliyim bi meyve aliyim diye
Kilo bildirimleri haftalık mi, nasıl oluyor gruptaCanım balım peteğim
Telefona aralıklı oruç programı indirdim.
ASLInda sayaç gibi ama beni motive etmeye yetiyor. Hem hemşom bugün daha ilk günüm. Bi dur. eski azimli Aslı’nın bir an önce kendine gelmesi gerekiyor.
Cumartesi günü diye karar vermiştik arkadaşlarla. Ama herkesin yoğunluğu vs derken günlüğümüzü biraz ihmal ettik.Kilo bildirimleri haftalık mi, nasıl oluyor grupta
Bence de azimli Aslı ve hatta diğer ballarla hep beraber kendimize gelmemiz şart. Tartildim sonuç hiç iç açıcı değil.Canım balım peteğim
Telefona aralıklı oruç programı indirdim.
ASLInda sayaç gibi ama beni motive etmeye yetiyor. Hem hemşom bugün daha ilk günüm. Bi dur. eski azimli Aslı’nın bir an önce kendine gelmesi gerekiyor.
Afiyet olsun canım güzel menüKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter
Akşam
1 tabak Ali nazik
Şimdi 1 kupa sütlü kahve, 1 kare bitter ile günü kapatıyorum.
Akşam soda yeşilçay sade kahve içerim
Afiyet olsun, çok güzel bir menüKahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Ara
Türk kahvesi, 1 kare bitter
Akşam
1 tabak Ali nazik
Şimdi 1 kupa sütlü kahve, 1 kare bitter ile günü kapatıyorum.
Akşam soda yeşilçay sade kahve içerim
Evet benim biricik civcivim hemen toparlanmamız lazımBence de azimli Aslı ve hatta diğer ballarla hep beraber kendimize gelmemiz şart. Tartildim sonuç hiç iç açıcı değil.
Hafta sonu görürüz bakalım yol alabilcek miyim
Afiyet olsun canım güzel menü
maşallah civcivim çok çok iyi gidiyorsun aynen devam.16 Agustos Menüm
Sabah 08.30 2 dilim tam buğday ekmeğiyle yağsız tost, 1 dilim peynir, 3 zeytin
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 12.30 3 falafel, 1 kase yoğurt
Ara 14.00 Türk kahvesi, 1 avuç nesquik
Ara 15.00 yeşilçay
Akşam 17.30 3 falafel, 1 kase yoğurt
Ara 18.30 Türk kahvesi
Spor; 15 dk eliptik bisiklet, pilates ( çok az biliyorum ama bu dönem uzun spor yapmam çok zor)
Su; 2.5 litre