70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tünaydın canlar, ben bugün başladım diyete. Sizlerde durum nasıl. Akşam menü de yazarım.

Başlangıç kilosu 81.9
Merhabalar SonGÜL balım, bende kahvaltıma dikkat ettim. Ama yarın İStAnbuL’a annemlere gideceğim. Hafta sonu kuzenimin nişanı var. Elimden geldiği kadar dikkat etmeye devam. Kilom 77.800 lerde :işsiz: dün regl oldum da. İki aydır olmuyordummm:halay:

Günaydın canlar 😘

19 Temmuz Salı menüsü

09.30 şekersiz türk kahvesi

10.00 kahvaltı
4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 yk chia tohumu, 2 kuru kayısı, çeyrek şeftali, çok az tarçın. 1 haşlanmış yumurta.

13.00 ara
3 kaşık yoğurt, 1 şeftali.

16.30 ara
15 adet çiğ badem

19.15 akşam
8 kaşık nohutlu bamya yemeği, 7 kaşık bulgur pilavı, salata.

2.5 litre su
3000 adım (gün içindeki hareket)
Akşam 2 saatlik ev temizliği

Günaydın ☀️
Ballarımmmmm 🍯

Artık günlüğümüz şenlensin mi? :KK4:
İlk öncelikle ben şuraları bir silip süpüreyim de her yer mis gibi olsun :temizlik:

İStAnbuL’a gittiğimden beri ihmal ettiğim 10.000 adım rutinime bugün itibariyle başlıyorum. Benimle olanlar el kaldırsın bakalım. :KK5:Müsait oldukça liste şeklinde de yapabilirim. Yeter ki yeniden içimizdeki azmi yakalayalım.

Hadi bakalım, güzel bir hafta bizi bekliyor. Çokça öpüyorum hepinizi. ❤️

sudem34 sudem34 ❤️ Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik . ❤️ enerji_kusagi enerji_kusagi ❤️ sonngulen sonngulen ❤️ birmuhendisanne birmuhendisanne ❤️

Bende paylaşımlara başlayayım.
Kahvaltim

Eklentiler

• IMG_20220815_093804.jpg
    IMG_20220815_093804.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 27
Şu memleket tatili bitsin son 2-3 kiloyu da orada alayım 😀 2-3 hafta sonra gelirim insallah 😉
Ayy canım ben senin mesajını şimdi görüyorum kusura bakma🥺
Hosgeldin tekrar☺
Günaydın ☀️
Ballarımmmmm 🍯

Artık günlüğümüz şenlensin mi? :KK4:
İlk öncelikle ben şuraları bir silip süpüreyim de her yer mis gibi olsun :temizlik:

İStAnbuL’a gittiğimden beri ihmal ettiğim 10.000 adım rutinime bugün itibariyle başlıyorum. Benimle olanlar el kaldırsın bakalım. :KK5:Müsait oldukça liste şeklinde de yapabilirim. Yeter ki yeniden içimizdeki azmi yakalayalım.

Hadi bakalım, güzel bir hafta bizi bekliyor. Çokça öpüyorum hepinizi. ❤️

sudem34 sudem34 ❤️ Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik . ❤️ enerji_kusagi enerji_kusagi ❤️ sonngulen sonngulen ❤️ birmuhendisanne birmuhendisanne ❤️
Aslım ben de çok istiyorum yeniden sağlıklı beslenmeyi. Hatta ufaktan başladım. Gün içinde de 15 20 dk da olsa bisiklet falan sürmeye calisiyorum. Sınav iptal oldu yeniden hazırlanıyorum olabildiğim kadar aktif olurum🙏
10 bin adım olamasa da seninleyim:KK60:

Bende paylaşımlara başlayayım.
Kahvaltim
Afiyet olsun canım çok iyi🤩
Ben de menü yazmaya basliyim artik

Hosgeldin tekrar☺

Aslım ben de çok istiyorum yeniden sağlıklı beslenmeyi. Hatta ufaktan başladım. Gün içinde de 15 20 dk da olsa bisiklet falan sürmeye calisiyorum. Sınav iptal oldu yeniden hazırlanıyorum olabildiğim kadar aktif olurum🙏

Biricik hemşom Rabbim yardımcınız olsun. Zihin açıklığı versin. 🤲🏻

Elimden geldiği kadar sayfamızı aktif tutmaya çalışacağım. Sen müsait oldukça gel menü, spor yazmaya çalış yeter balım. 😘

Aslım safranla kpss sayfasından tanışıyorum beraber hazırlanıyoruz sinava😊
Tabi olaylar olunca kaynasamadık maalesef nefes alamadık ki agustos başından beri😄
😕 çok haklısın balım. Rabbim yardım etsin. Safransari Safransari o zaman yeniden hoş geldin. 🥰💐

Hosgeldin tekrar☺

Bu mesajı ne umutlarla yazmıştım 😥
Sınavı atlatmış olacak, kafam rahat şekilde diyete odaklanacaktim.
Tatilden +1 kilo ile dönünce üstüme yapismasin son aldığım kilo diye, sınavı beklemeden başladım.

Spor felan yok bu süreçte, beslenmeyi düzene sokacağım sadece

Elimden geldiği kadar sayfamızı aktif tutmaya çalışacağım. Sen müsait oldukça gel menü, spor yazmaya çalış yeter balım. 😘

😕 çok haklısın balım. Rabbim yardım etsin. Safransari Safransari o zaman yeniden hoş geldin. 🥰💐
Hoşbulduk :KK50:

Sağ ol balım amiin Allah razı olsun❤
Bu mesajı ne umutlarla yazmıştım 😥
Sınavı atlatmış olacak, kafam rahat şekilde diyete odaklanacaktim.
Tatilden +1 kilo ile dönünce üstüme yapismasin son aldığım kilo diye, sınavı beklemeden başladım.

Spor felan yok bu süreçte, beslenmeyi düzene sokacağım sadece
Hic sorma canim büyük hayal kırıklığı oldu bize.. neyse ne yapalım bunda da vardır bi hayır 🙏

X