- 11 Şubat 2016
- 3.945
- 18.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinnnn.İyi geceler ballarımmmmm
Ağustos ayına şöyle bomba gibi girsek ne harika olurdıuuuuuu
Günaydın balım, güzel günlerimiz olsunGünaydın Ballarımmmm,
Güzel, musmutlu bir hafta olsun.
Merhabalar SonGÜL balım, bende kahvaltıma dikkat ettim. Ama yarın İStAnbuL’a annemlere gideceğim. Hafta sonu kuzenimin nişanı var. Elimden geldiği kadar dikkat etmeye devam. Kilom 77.800 lerde dün regl oldum da. İki aydır olmuyordummmTünaydın canlar, ben bugün başladım diyete. Sizlerde durum nasıl. Akşam menü de yazarım.
Başlangıç kilosu 81.9
Şu memleket tatili bitsin son 2-3 kiloyu da orada alayım 2-3 hafta sonra gelirim insallahSafransari canim sayfamız burası.
Benim kpss kızların başka telaslari olunca aktif olamadık bi süredir.
Ben bundan sonra aktifim inşallah seni de bekleriz
Aramıza hoş geldiniz.Bende paylaşımlara başlayayım.
Kahvaltim
Ayy canım ben senin mesajını şimdi görüyorum kusura bakmaŞu memleket tatili bitsin son 2-3 kiloyu da orada alayım 2-3 hafta sonra gelirim insallah
Aslım ben de çok istiyorum yeniden sağlıklı beslenmeyi. Hatta ufaktan başladım. Gün içinde de 15 20 dk da olsa bisiklet falan sürmeye calisiyorum. Sınav iptal oldu yeniden hazırlanıyorum olabildiğim kadar aktif olurumGünaydın
Ballarımmmmm
Artık günlüğümüz şenlensin mi?
İlk öncelikle ben şuraları bir silip süpüreyim de her yer mis gibi olsun
İStAnbuL’a gittiğimden beri ihmal ettiğim 10.000 adım rutinime bugün itibariyle başlıyorum. Benimle olanlar el kaldırsın bakalım. Müsait oldukça liste şeklinde de yapabilirim. Yeter ki yeniden içimizdeki azmi yakalayalım.
Hadi bakalım, güzel bir hafta bizi bekliyor. Çokça öpüyorum hepinizi.
sudem34 Saricivcivcikcik . enerji_kusagi sonngulen birmuhendisanne
Afiyet olsun canım çok iyiBende paylaşımlara başlayayım.
Kahvaltim
Aslım safranla kpss sayfasından tanışıyorum beraber hazırlanıyoruz sinavaAramıza hoş geldiniz.
Ben Aslı
Kahvaltınız harika , afiyet olsun. ❤
Biricik hemşom Rabbim yardımcınız olsun. Zihin açıklığı versin.Ayy canım ben senin mesajını şimdi görüyorum kusura bakma
Hosgeldin tekrar☺
Aslım ben de çok istiyorum yeniden sağlıklı beslenmeyi. Hatta ufaktan başladım. Gün içinde de 15 20 dk da olsa bisiklet falan sürmeye calisiyorum. Sınav iptal oldu yeniden hazırlanıyorum olabildiğim kadar aktif olurum
10 bin adım olamasa da seninleyim
Afiyet olsun canım çok iyi
Ben de menü yazmaya basliyim artik
çok haklısın balım. Rabbim yardım etsin. Safransari o zaman yeniden hoş geldin.Aslım safranla kpss sayfasından tanışıyorum beraber hazırlanıyoruz sinava
Tabi olaylar olunca kaynasamadık maalesef nefes alamadık ki agustos başından beri
Bu mesajı ne umutlarla yazmıştımAyy canım ben senin mesajını şimdi görüyorum kusura bakma
Hosgeldin tekrar☺
Aslım ben de çok istiyorum yeniden sağlıklı beslenmeyi. Hatta ufaktan başladım. Gün içinde de 15 20 dk da olsa bisiklet falan sürmeye calisiyorum. Sınav iptal oldu yeniden hazırlanıyorum olabildiğim kadar aktif olurum
10 bin adım olamasa da seninleyim
Afiyet olsun canım çok iyi
Ben de menü yazmaya basliyim artik
HoşbuldukBiricik hemşom Rabbim yardımcınız olsun. Zihin açıklığı versin.
Elimden geldiği kadar sayfamızı aktif tutmaya çalışacağım. Sen müsait oldukça gel menü, spor yazmaya çalış yeter balım.
çok haklısın balım. Rabbim yardım etsin. Safransari o zaman yeniden hoş geldin.
Sağ ol balım amiin Allah razı olsun❤Biricik hemşom Rabbim yardımcınız olsun. Zihin açıklığı versin.
Elimden geldiği kadar sayfamızı aktif tutmaya çalışacağım. Sen müsait oldukça gel menü, spor yazmaya çalış yeter balım.
çok haklısın balım. Rabbim yardım etsin. Safransari o zaman yeniden hoş geldin.
Hic sorma canim büyük hayal kırıklığı oldu bize.. neyse ne yapalım bunda da vardır bi hayırBu mesajı ne umutlarla yazmıştım
Sınavı atlatmış olacak, kafam rahat şekilde diyete odaklanacaktim.
Tatilden +1 kilo ile dönünce üstüme yapismasin son aldığım kilo diye, sınavı beklemeden başladım.
Spor felan yok bu süreçte, beslenmeyi düzene sokacağım sadece
Ben senelerdir hazirlandigim için sınavaSafransari bu arada senin +1 kiloysa helal olsun ben kpss sürecinde +bilmem kaclara kadar çıktım maşallah oturmaktan