70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

13 Haziran Pazartesi menüsü

11.00 kahvaltı
çift lavaşla tulumlu tost, iki domates, şekersiz çay.

17.00 ara
1 avuç tropikal meyve kurusu.

18.40 akşam
yarım tabak bulgur pilavı, 4-5 parça haşlanmış et, 1 kase çoban salata, 1 dilim ekmek.

19.30 ara
Şekersiz çay, birkaç parça meyve kurusu

su 2,5 ltden fazla
spor 8000 adım (tek seferde)
Menü çok güzel olmuş cnm, afiyet bal şeker olsun...

Ballarım merhaba 💕

Gece mesajların hepsini okudum, bugün bende menü yazmaya başlarım.

Mühendisim senden ilham alıp dün gece gittim tok karnına tartıldım, 73.9 çıktım, 75 falan bekliyordum, iyi çıktı yani sevindim, bu da böyle bi züğürt tesellisi 😅

Ballarım merhaba 💕

Mühendisim senden ilham alıp dün gece gittim tok karnına tartıldım, 73.9 çıktım, 75 falan bekliyordum, iyi çıktı yani sevindim, bu da böyle bi züğürt tesellisi 😅
Sabah bende tartildim.
Ikı bardak su içmiş ve giysili 73,7 çıktı.

Zalim hayat 75 'den sonra 73.7 ye de sevindim ya 😅

Sabah bende tartildim.

Balım sıkı dur, şuan sana yazmadan bi daha tartıldım 73.5 çıktı, uçuyorum adeta sevinçten :KK70:

Biz bu hallere düşecek adam mıydık :eğlence:

6 rakamının şifrelerini ne zaman çözecez çiçeğim sıkılmadık mı 7den 😤

14.06 Menüm

Sabah 09:40
1/2 peynirli tost (tost ekmeği ile yağsız)

10:00 Çaylar

11:00 1 duble Türk Kahvesi

12:00 3-4 kiraz, çaylar şekersiz

14:00 1 kupa sütlü neskafe, 1 ekler

17:30
3 yk portakallı kereviz
1 kepçe kıymalı bezelye yemeği
3 çatal tereyağlı makarna
1 küçük kase mevsim salata
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

21:00 1 ekler, çaya devam, yazarken çay işi bitti

Su 1 lt civarı, 1 lt daha içecem
Spor atraksiyonlu 2 bin adım

Not; ballarım uyduruk menüm için kusura bakmayın, dün yediklerimi yazmaya elim varmadı, bugün dengelemeye çalıştım ama regl oldum olacam, ekler bitti de kurtuldum, artık diş sıkmaya çalışacam 😬

Balım sıkı dur, şuan sana yazmadan bi daha tartıldım 73.5 çıktı, uçuyorum adeta sevinçten :KK70:

Yaaa sen bir de 64-62 bandına inmiş kadındin 😌

Ben yine en fazla 66 gördüm 🤭

Ama yüzüm düşsün istemiyorum 🤪

Biraz kalktı şimdi 75 leri tekrar görünce 🤭
69.9 kafi 🤪

Hadi yine iyisin benden 200 gram daha hafifsin.😘

Canlarım mesajlarınızı okuyup cevap yazamadım, yarın bakacağım inşallah. Bugün eğitimdeydim, yarın da öyle olacağım. Menümü unuturum diye onu yazıp gitmeye geldim, sabah çok erken kalkıcam.

14 Haziran Salı menüsü

Kahvaltı yok

12.30 öğle
1 küçük tabak et kavurma (düdüklüde pişmiş), salata, 1 küçük yuvarlak ekmek (dışarda yedim)

18.45 akşam
Evde yapılmış kumpir (büyük boy patatesle)

19.30 ara
şekersiz çay, 2 adet parmak boyunda cevizli sucuk, 1 avuca yakın ayçekirdeği.

Su 1.5 lt
Spor 11.000 adım

14.06 Menüm

Sabah 09:40
1/2 peynirli tost (tost ekmeği ile yağsız)

10:00 Çaylar

11:00 1 duble Türk Kahvesi

12:00 3-4 kiraz, çaylar şekersiz

14:00 1 kupa sütlü neskafe, 1 ekler

17:30
3 yk portakallı kereviz
1 kepçe kıymalı bezelye yemeği
3 çatal tereyağlı makarna
1 küçük kase mevsim salata
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

21:00 1 ekler, çaya devam, yazarken çay işi bitti

Su 1 lt civarı, 1 lt daha içecem
Spor atraksiyonlu 2 bin adım

Not; ballarım uyduruk menüm için kusura bakmayın, dün yediklerimi yazmaya elim varmadı, bugün dengelemeye çalıştım ama regl oldum olacam, ekler bitti de kurtuldum, artık diş sıkmaya çalışacam 😬
Afiyet olsun balım, ilk elin günahı olmaz diyelim, daha tam oturtamadık diyet işini, yavaş yavaş nefsimizi de alıştıracağız az ve sağlıklı yemeye.

eklerin bitmesi iyi olmuş canım. su ve adım artmalı tabiki.

Ballarım merhaba 💕

Menü yazmaya başlamak iyi gelecek canım, kendimizi frenlememizi sağlıyor.

Hem gece hem tok karnına çok iyi çıkmışsın bence, şu an kilolar benim ilk hedefim :)
Sabah bende tartildim.

Sen de süper çıkmışsın canım, sadece birkaç kilo fazlan var bu durumda.

Helal sana balım, çok yakındır 6ları görmen, Allahım darısı başıma olsun inşallah.
Yaaa sen bir de 64-62 bandına inmiş kadındin 😌

Ben yine en fazla 66 gördüm 🤭

Ama yüzüm düşsün istemiyorum 🤪

Biraz kalktı şimdi 75 leri tekrar görünce 🤭
69.9 kafi 🤪

Hadi yine iyisin benden 200 gram daha hafifsin.😘
Senin boy farkını da unutmamak lazım canım, çok hızlı bir şekilde hedefine ulaşırsın.

15 Haziran Çarşamba menüsü
Kahvaltı yok

13.30 öğle
Yarım kase ezogelin çorbası, 1 porsiyon tavuk şiş ve malesef bolca pide ve lavaş :KK43:

17.30 akşam
2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
(iki gündür eğitimdeydim, bugün sıcak çarptı galiba ya da regl yüzünden halsiz düştüm. Gözlerim falan kararınca iki kaşık ağzıma attım akşam yemeği yemedim)

21.00 ara
1 nescafe

Su 2.5 litre
Spor 5000 adım

Günaydın ballar, çok güzel bir gün olsun inşallah.

Sabah şeytana uymadan güzel bir kahvaltı yapıldı bakalım, inşallah tüm gün de böyle geçer. Bugün reformer pilates için görüşmeye gideceğim, başlamak için sabırsızlanıyorum :)

Günaydın ballar, çok güzel bir gün olsun inşallah.

Sabah şeytana uymadan güzel bir kahvaltı yapıldı bakalım, inşallah tüm gün de böyle geçer. Bugün reformer pilates için görüşmeye gideceğim, başlamak için sabırsızlanıyorum :)
Bende yüzme için tahlil işlerini hallettim.
Bir sağlık raporu kaldı

Kizcelerim 3 gündür menü yazmadım diye sakın diyeti bozdum falan sanmayın 😃 ufak çekirdek kaçamağı dışında devam ediyorum. Yarında kilo bildirimi yapacağım❤️
Aman canım bozmayalım, ufak tefek kaçamaklar olur, hatta çekirdek azsa kaçamak bile sayılmayabilir. Sabah kilo bildirimini heyecanla bekleyeceğim :nazar:

Kendimle ilgili bilgi vereyim ballar, ben bugün reformer pilatese kayıt oldum, haftaya başlıyorum, iki gün gideceğim. Bir de diyetisyenle görüştüm, eğer o listeyle kilo verirsem mucize olacak. Bana göre yazdıkları çok fazla gibi ama harfiyen uygulayacağım bakalım nasıl olacak.

Kendimle ilgili bilgi vereyim ballar, ben bugün reformer pilatese kayıt oldum, haftaya başlıyorum, iki gün gideceğim. Bir de diyetisyenle görüştüm, eğer o listeyle kilo verirsem mucize olacak. Bana göre yazdıkları çok fazla gibi ama harfiyen uygulayacağım bakalım nasıl olacak.
Hayırlı olsun cnm 😍 diyetisyen senin genel durumuna göre diyet vermiştir. Yağdan gitsin, kas kaybı yaşama diye güzel bir liste hazırlamıştır diye düşünüyorum..aç kalmadan doya doya zayıflatacak seni 🎉🎉

X