- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Bahçe işi yapalım dedik telefondan olduk resmen. Bahçede işimiz bitince terası yıkarken telefonu da ıslatmışım ve sanırım bayağı su almış. Akşamdan beri çalışmıyordu, bugün servise götürüp bıraktım veee senin gazınla bunu yürüyerek yaptım. Telefonum olmadığı için adım olarak ne kadar tam bilmiyorum ama daha önce yürüdüğüm bir yer olduğu için 6-7 bin arası olmuştur diye düşünüyorum balım. Kısa günün karı diyelim ama susuzluktan ölüyorum bu yüzden, acayip sıcak bugün burası.Olsun canım bahçe işi de bi sporolur canim ramazandan sonra yaparız. Sen tezini hallet de. Ama tezin başındayken sakın abur cubur yeme Havuç falan ye elma marul.. hiç yeme demiyorum farkettiysen çünkü ben de calisirken stresten yemeye dusebiliyorum..
Canim bulgur sisirmis olabilir belki ondan fazla hissediyosundur. Afiyet olsun☺ bence o kadar kötü değil ama işte spor yapmayınca ister istemez eksiye dusemiyoruz. Bu süreçte bi tık daha karbonhidrata dikkat etsek daha iyi olcak
Songül bugün iftara annem çağırdı. Dur bakalım az yemeye caliscam azar azar yersem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. O değil de ne güzel tatlı falan yemiyoduk
Hayır bitanem hiç de çok yememişsin. Nohut bulgur turşu seni de şişirmiş anlaşılan. Kahveler biraz fazla kaçmış, ödem yapabilir hem de reglken. Neyse ki su miktarın iyi, yürüyüş de var daha ne olsun.5 Nisan Salı Menüm
Sahur 04.30 soğanlı yumurta, 1dilim peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Regl oldum isler karıştı burda
Öğlen 13.00 nescafe
15.00 Türk kahvesi, 3 hurma
16.00 nescafe
Akşam 16.30 3 kaşık nohut, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 bardak ayran turşu
İftar 19.45 2 kaşık nohut, 2 kaşık bulgur pilavı, turşu
Spor; 40 dk yürüyüş
Su; 2.5 lt
Dün çok yemişim ya
Ayy çok geçmiş olsun balım. Bu aralar telefonla sınanıyoruz sanırım ben de değiştirmek zorunda kaldım ama eskimisti bayağı gerçi.Bahçe işi yapalım dedik telefondan olduk resmen. Bahçede işimiz bitince terası yıkarken telefonu da ıslatmışım ve sanırım bayağı su almış. Akşamdan beri çalışmıyordu, bugün servise götürüp bıraktım veee senin gazınla bunu yürüyerek yaptım. Telefonum olmadığı için adım olarak ne kadar tam bilmiyorum ama daha önce yürüdüğüm bir yer olduğu için 6-7 bin arası olmuştur diye düşünüyorum balım. Kısa günün karı diyelim ama susuzluktan ölüyorum bu yüzden, acayip sıcak bugün burası.
Havuç elma falan beni daha çok acıktırıyor, yemesem daha iyi yani. Belki içecek bir şeyler alırım sadece, dayanmaya çalışalım ikimiz de balım.
Bulgur şişliği haricinde bir şeyler daha attım galiba ağzıma ama hatırlayamadım hala, neyse ilk elin günahı olmaz diyelim. Çok haklısın spor önemli, yine eskisi gibi yapabilsek keşke. Nasıl güzel toparlıyordu bizi.
Anne iftarı bu dünyanın en güzel şeylerinden bence. Azar azar hepsinden ye, her zaman bulunmuyor ne de olsa. Tatlı dedin canım çekti :) Annenin menüsünde neler var peki biliyor musun şimdiden.
Burası pişmanlık dolu dediğin yerde haykırdım6 Nisan Çarşamba
Sahur yok (uyanamadim)
19.45 akşam
1 küçük biber dolması, yarım pide ekmek, peynir, tereyağı, bir zeytin, çay.
20.30
Çay, hurma, cheetos küçük paket cips (burası pişmanlık dolu)
Su 1.5 litre
Spor 15.000 adım
Hayırlı uğurlu olsun balım yeni telefonun. Seninki eskiymis madem, iyi olmuş o zaman. Benimki yeni sayılır ya da iki yıl falan oluyor. Vayy ve benimki de çok yeni değilmiş aydınlandimAyy çok geçmiş olsun balım. Bu aralar telefonla sınanıyoruz sanırım ben de değiştirmek zorunda kaldım ama eskimisti bayağı gerçi.
Yürüyüş çok çok iyi olmuş canım alışkanlık haline getirsek canımız sürekli yapmak isticek bence
Evet canım azar azar yemeye çalıştım ne kadar az olursa.. iftardan önce de 1 1.5 saat (net bilmiyorum) yürüyüş yaptım.. yine de yediklerim fazla geldi gibi hissediyorum
Burası pişmanlık dolu dediğin yerde haykırdım
Evet o olmamış ama gün içinde sahura da kalkamadigin icin aldığın kalori az ordan kurtardın bence
Kolaylıklar diliyorum balım, özleyeceğim senisonngulen songulum yarın iftara misafir gelecek 2 gün hazirlikla geçebilir fazla giremeyebilirim ama arada derede gelirim yine.
Balım iki menumu birden yazcam.Hayırlı uğurlu olsun balım yeni telefonun. Seninki eskiymis madem, iyi olmuş o zaman. Benimki yeni sayılır ya da iki yıl falan oluyor. Vayy ve benimki de çok yeni değilmiş aydınlandimyine de sorunsuz bir telefondu canım, çok şükür hemen yapıldı.
Havalar çok güzelleşti hep yürümek istiyorum aslında ama yapılacak işler var vakit kaybetme diye vicdan yapıyorum bir taraftan da.
Menüyü yazsan az mı çok mu birlikte karar verirdik
Pişmanlık kısmını ben de senin gibi kendimi teskin ettim canım, züğürt tesellisi
Kolaylıklar diliyorum balım, özleyeceğim seni
Regl zaten iyice yoldan çıkarıyor insanı. Oruç olmayınca da sürekli bir şey atıyor insan ağzına. Yarın tartı ikimiz de guldurmeyecek gibiBalım iki menumu birden yazcam.
Bugün iyi miydi kötü muydu bilmiyorum valla ne bulduysam onu yedim çokça kahve içtim. Tartı öncesi bu hiç iyi olmadı bir de regl dönemi.. neyse yapcak bisey yok.
Temizlik yaptım çok yoruldum ya bugün
Yarın da yemekleri hallederim erkenden.
Şimdi biraz ders caliscam uyuyana kadar. Bir şeyler yiyesim var ama bol su iceyim bari.
Evet balım öyle bir de yorgunluk olunca..Regl zaten iyice yoldan çıkarıyor insanı. Oruç olmayınca da sürekli bir şey atıyor insan ağzına. Yarın tartı ikimiz de guldurmeyecek gibi
Temizlik yemekten daha zor geliyor bana, zor kısmı halletmişsin bence. Biz de daha şimdi kalktık yemekten, biraz oturup tezin başına oturacağım ben de. Allah ikimize de zihin açıklığı versin balım
Balım sahur neden yok uyanamadin mi yine yoksa? Dikkat et kendine sahursuz zorlamasın seni7 Nisan Perşembe menüsü
Sahur yok
20.00 akşam
Çeyrek pide, çeyrek simit, domates salatalık, 1 dilim ezine peyniri, 3 kaşık yumurta salatası, 4 dilim pastırma, 2 kaşık kaşarlı patates (haşlanmış), şekersiz çay.
Su 1.5 litre
Spor 8000 adım
Menüler aşırı kötü değil balım ama diyet için istediğimiz hareketler değil tabi. Nescafeler biraz sıkıntı yaratabilir gibi geldi her gün içtiğin için (ben de çok seviyorum mereti)6 Nisan Çarşamba Menüm
Sabah 09.00 yağsız tost, kuşburnu çayı
Ara 11.00 nescafe
Ara 15.00 Türk kahvesi
Akşam 19.45 yarım kase tarhana, yarım tabuk mantı , 1 içli köfte, salata, 1 dilim güllaçbayağı kötüymüş yazarken farkettim..
Spor; 1-1.5 saat yürüyüş
Su; 2 lt
7 Nisan Perşembe Menüm
Sabah 08.30 yağsız tost, kuşburnu çayı
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 Türk kahvesi, 2 hurma
Öğlen 14.00 2 kaşık sade bulgur pilavı, 3 kaşık tavuk göğüs
Akşam 19.45 5 kaşık keşkek, 5 Yaprak sarma
Ara 21.00 nescafe, 5 Fındık (derse oturmustum)
Spor; yok ama temizlik yaptım, 5-6 bin adım olmustur
Ya şu regl hiç iyi olmadı ne iyi gidiyodu orucken. Şimdi iftarda da yiyorum eşimle saçma sapan bi düzen oldu
Tatlılar mıEvet balım öyle bir de yorgunluk olunca..
Evet ya temizlik halloldu şükür yarın da tatlıları sabahtan yaparım akşama doğru da yemekleri. Biter gider
Sağ ol balım oturabildin mi tezin başına?ben de az da olsa çalıştım. Yarın daha çok caliscam inşallah yemek olurken falan aralara sıkıştırayim.
Uyanamiyorum canım ama bu gece yatmayip bekledim ve sahur yaptım. Şimdi de uykusuzluk fena vuruyor. Dersler bitip eve gidince tartilacagim canım bakalım ne göreceğim.Balım sahur neden yok uyanamadin mi yine yoksa? Dikkat et kendine sahursuz zorlamasın seni
Akşam menün bayağı bayağı iyi. Eksi getirebilir gibi. Adımlar da güzel
Balım valla unuttum tartilmayi yaTatlılar mıaman balım koru kendini bu akşam.
Ben hiç oturamadim yine malesef, bugün de uykusuzluktan mahvoluyorum inşallah biraz bakabilirim.
İnşallah kolay yemekler secmissindir canım, hem yorulmazsin hem de derse bakarsın biraz.
Uyanamiyorum canım ama bu gece yatmayip bekledim ve sahur yaptım. Şimdi de uykusuzluk fena vuruyor. Dersler bitip eve gidince tartilacagim canım bakalım ne göreceğim.
Sen tartildin mi esram.
Cok saol canım evet ck şükür hafif atlattı.Bu hafta sonu ablamlar geldi, kv daha da iyi oldu çok şükür canım. Onu iyi görmek beni de mutlu etti, çok çekti bu hastalık sürecinde. Sanırım kalabalık ve farklılık enerji verdi ona.
Oğlumla yine ilgilenmeye başladım balım, en azından onu sağlıklı tutmak zorundayım her konuda.
Ben de menülerimi bugünden itibaren paylaşmaya başlayacağım balım, her gün yürüyüş yapıyorum zaten nerdeyse. Birbirimizin menülerini sıkı takip edelim, tekrar destek vermeye başlayalım.
Çok geçmiş olsun incim, çocuklar şükür ki bizden daha iyi atlatıyorlarmış bu durumu. biz tüm ev olduk ama oğluma bulaşmadı, testleri negatif çıkmıştı.
Ben de kopya çekerim ki
Benim de ilk gün menüsü fırında tavuktu :))
Üçümüz de aynı şeyi yemişiz anlaşmış gibi :)
Oğluna öksürük için bir şeyler veriyor musun canım. Bu arada senin çocuk bakma işi ne oldu, epeydir konuşmuyoruz.
İlk günler oruç zorluyor dimi balım, ben reglim tutamıyorum ama tüm gün bir şey de yemiyorum kimsenin önünde. Sanırım yarın başlayabilirim, kesin bende de ağrı yapar ilk günler.
Temiz havada yürüyüş en güzeli olmuş bence, havalar da mis gibi zaten. Sizin orayla bizim burası aynıdır büyük ihtimalle.