Anladım canım. İyi bir lise çok önemli, inşallah hepsi emeklerinin karşılığını alırlar. Sanırım artık fen liseleri haricinde diğer liseler normal lise tarzında değil mi.İlk iki yıl canım daha çok eğitim odaklı oluyor.Onu bir şekilde özel ders gerekirse kurs Morpa ile hallederiz.
Son iki yıl gerçekten sınav odaklı çalıştırıyorlar zaten.
Benim amacim iyi bir liseyi kazanmasi .
Canım inan ilkokul dışında konulara hiç hakim değilim.Anladım canım. İyi bir lise çok önemli, inşallah hepsi emeklerinin karşılığını alırlar. Sanırım artık fen liseleri haricinde diğer liseler normal lise tarzında değil mi.
Nasıl geçti ben de bilmiyorum balım sonuca göre çok iyi geçememiş görünüyorValla balım nasıl eksi geldim cidden şaşırdım, yememe rağmen yürüyüşler etkili olmuş demek ki, çok şükür havalar ısındı, bol bol yürüyüp azıcık da boğazı tutsak vereceğiz belli ki.
Senin bu hafta nasıl geçti, dikkat edemedin mi.
Balım ramazan bayramına güzel bi beden atlamış olarak girmek istiyorum demiştim sözümün arkasındayım. İnşallah sporlarımi iftardan 1 2 saat önce yapcam. Ramazani değerlendirmek lazım hem amacına uygun olur sürekli ye ye nereye kadarBallar ben listemizi bu şekilde paylaştım, eksikler olduğu için aylık hesap yapmadım.
Ramazan hepimize iyi gelsin inşallah, ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım bu sefer, çok az kaldı yaz gelmesine, en azından fit bir görüntüye sahip olmak istiyorum asıl hedefime ulaşamasam da.
Son cumlene güldüm canımKızlar neredesiniz kaç gündür bi ara kendi kendime konuşmaya başladım gercekten burda olan da yazmıyor. Olmayan da girip geri çıkıyor yine yazmıyor. Bunu da tatlı bi sitem olarak alın bu hafta kızdım birazcık size haberiniz olsun
sonngulen sen hariç çünkü senin kv eş tez durumlarını biliyorum.
Bu arada kv ne durumda sormak istemiyorum hatirlatmamak için ama
Ben de ilkokulu biliyorum, sen öğretmen olunca belki diğerlerini de bilirsin diye düşündüm. Dediğin gibi yaşayıp göreceğiz bazı şeyleri. Şimdiki çocuklar sürekli test çözer haldeler zaten, gerçekten yazık. Sisteme kafa tutmak da mümkün değil malesef.Canım inan ilkokul dışında konulara hiç hakim değilim.
Oğlum büyüdükçe bende öğreneceğim.
Ama öğretmen arkadaşlar genelde dediğin gibi fen lisesine gönderiyor.
Ve şimdi sınavlar çok zor.
Biz çok şanslıyız.Bizim zamanımızda kolaydı gerçekten.
Şimdiki çocuklara çok üzülüyorum.Biz böyle değildik bence.ilkokulda çarpma bölme biliyorduk sadece.
Şimdi zavallılar dördüncü sınıfta açı ölçer ile verilen açıyi ölçüyor
Birlikte bir beden incelme hedefine ulaşalım inşallah balım. Ben de yemeye içmeye özen gösterip hareketi maksimumda tutmaya çalışacağım. Bugün 10bin adım tamam mesela. Dediğin gibi Ramazan'ın ruhuna uygun hareket edersek hedefe ulaşmak çok zor olmaz.Nasıl geçti ben de bilmiyorum balım sonuca göre çok iyi geçememiş görünüyor
Evet hareket çok etkili gercekten
Balım ramazan bayramına güzel bi beden atlamış olarak girmek istiyorum demiştim sözümün arkasındayım. İnşallah sporlarımi iftardan 1 2 saat önce yapcam. Ramazani değerlendirmek lazım hem amacına uygun olur sürekli ye ye nereye kadar
Yaza 2 ay var şu an tam olarak. 2 ay bizim için harika bi zaman.. benim de sınava haziranda 2 ay kalmış oluyo. Önümüzdeki 2 ay planladığım gibi gitse sınava 2 ay kala koruma yaparım sadece.. sonra sınavdan sonra devamm hem de rahat rahat
Havuz problemi gibi oldu yani kısacası hazirana kadar güzel şeyler olursa sınava kafam rahat girerim diyorum
Tezinde başarılar hadi inşallah bi an önce en güzel haline gelir de seni de stresten kurtarir
Yok balım kk dışında benim de sosyal hayatın yok yeğenlerim var daha ortaokulda.Uzaktalar bı de zaten.Yazdan yaza ancak görüyorumBen de ilkokulu biliyorum, sen öğretmen olunca belki diğerlerini de bilirsin diye düşündüm. Dediğin gibi yaşayıp göreceğiz bazı şeyleri. Şimdiki çocuklar sürekli test çözer haldeler zaten, gerçekten yazık. Sisteme kafa tutmak da mümkün değil malesef.
Kk da olmasa ne yapardık acabaYok balım kk dışında benim de sosyal hayatın yok yeğenlerim var daha ortaokulda.Uzaktalar bı de zaten.Yazdan yaza ancak görüyorum
Kesinlikle neşe kaynağım benim reel hayattan daha mutluyum burdaKk da olmasa ne yapardık acabaiyi ki var burası, ve sizler iyi ki varsınız.
Kıyamam ya haklisin valla canım iyi bari çok şükür ben de bir şey demiyorum nazar degdirmiyim hicSon cumlene güldüm canımben de iyi demeye korkuyorum ama çok şükür iyi. Geçen hafta perşembe cuma ben moral olarak ccok kötüydum ve kızgındım. Evdekilere oğlum haricinde yemek bile hazirlamadim nerdeyse hatta ben de yemedim o iki akşam. Sanırım halimin farkına vardılar, kv o günden beri daha enerjik, hastalık havasından sıyrılmış bir halde. Benim tükenmek üzere olduğumu farketti. Bu değişim benim de moralimi topladı bu hafta şükürler olsun. Bir iki kez girdim ama yazamadan çıktım ben de. Bu süreçte oğlumu da çok ihmal etmişiz herr anlamda, akşamları ona vakit ayırdım. Şimdi de alıp parka getirdik, bisiklete bindirdik falan keyfi yerinde. Ben de o arada hemen bakayım dedim balım kendi adıma bir aksilik olmazsa burayı da seni de ihmal etmeyeceğim kuzum öp beni civciv sev beni civciv
Açık açık yazar mısın anlamadım ne demek istedin?neyse ağır konuşmak istemiyorum. Bu saatten sonra bir şey demiyorum herkes kendi bilir zorla bir şey yaptıramayız
doğrusu bende merak ettimAçık açık yazar mısın anlamadım ne demek istedin?
Kime diyosun?
Kızlar neredesiniz kaç gündür bi ara kendi kendime konuşmaya başladım gercekten burda olan da yazmıyor. Olmayan da girip geri çıkıyor yine yazmıyor. Bunu da tatlı bi sitem olarak alın bu hafta kızdım birazcık size haberiniz olsun
Açık açık yazar mısın anlamadım ne demek istedin?
Kime diyosun?
Üstteki mesajımda yeterince açık yazdığımı düşünüyorumdoğrusu bende merak ettimSaricivcivcikcik
Çok ayıp keşke ağır konussaydin.neyse ağır konuşmak istemiyorum
Cok saol balimm daha iyiyim oglusuma da bulasti kendimden cok ondan korktum ama oda iyi okdu cok sukurÇok geçmiş olsun canım benim diyeti kafana takma inşallah daha iyisindir❤
Sakin ok civcivimm. Valla ben hastaliktan anca kurtuldum cocukta hasta olunca vakit ayiramadimÜstteki mesajımda yeterince açık yazdığımı düşünüyorum
Biliyorum canım benim ❤Sakin ok civcivimm. Valla ben hastaliktan anca kurtuldum cocukta hasta olunca vakit ayiramadimama artik yazicam kizma sen
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinHayirli ramazanlar hayirli sahurlar ballar
Diyetisyene gidemedim ama listeyi atti . Kahvalti versi sahurluk klasik
Kaçak dövüşen ben değilim yalnız özel mesajlarına gir bi bak kim kaçak görürsün .Çok ayıp keşke ağır konussaydin.
Biraz net ol bence.
Kaçak dövüşmek hiç yakışmıyor.
İthamlarin hiç hoş değil.
Ne karın agrin varsa açık açık yaz bence