- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Şu Necati'nin korkusu nelere kadirmiş valla adam ta oradan bizi bile etkilediGenelde alır canım dogum günümdebi arkadaşımda kocaman brovni buketi göndermş necatinin sopası bu hafta gözükecek galiba tırsıyorummmmm
2 catal pasta 1 tanede küçük brovni yedim üstüne sodalı kür yaptım 1 lt de su içtim hayırlısı bakalım
Ben böyle durumlara üzülüyorum, eşim de pek önemsemez özel gün falan ama ben önemsiyorum diye dikkat etmeye çalışıyor gibi ama atalarımızın da dediği gibi,Kizlar bi insanin dogum gununde kayinvalidesi ve kayin pederi yatili olarak gelirmi. Cok sanssizim galiba yarin dogum gunum ve yarin geliyorlar 2 gun kalacaklar
Gelmelerinde sikinti yokta yarin olmayaydi iyiydi.
Amann zaaten esimm boyle gunleri hic kutlamaz. O yuzden her özel günlerde kendime kullandigim bi sözüm vardir
"SIFIR BEKLENTİ SIFIR HAYAL KIRIKLIĞI"
BeeennnAaa külliyen iftira, kim demiş yiyor diye
Canım her şey de seni bulmuş ne fena, ben de hiç sevmem böcekleri. Umarım tekrar hiçbiri gelmezEvet Ta kendisi.
Telefonun ışığına çok geliyor.
Ekran hatta telefon biti diyolar.
Senin balkonda da mı kuşvar?
Mutfak balkonunda benim.
Mutfağa girmişti dolapların üstünden iyy y
Aspiratör için havalandırma varya ordan sızmış hain köfteler.
Nerde antin kuntin işler var beni bulur.
Çocuklar bitlenir (12 sene önce )bana geçer.
Bahceli evde oturayım dedim kertenkelegirdi.
4.kata taşındım yine kertenkele(10 sene önce buda)
Ağaçlardan çıkmış galiba .yatak odası balkonundan.
İlk taşındığım evde karınca da vardı.
2 senedir de kuşumuz
Sen çalıştığın için kolay gelmiş olabilir mi balımSinav güzel gecti canım ama sevinemedim çünkü cok kolaydi ondan guzel geçti
Aa nasil bir sey o ya?
Benim eve de gecen sene boyle minik minik nokta gibi toz bocegi musallat olmustu. İnternette kuşlardan falan da gelir yaziyodu aynisi mi acaba.
Sinirlerim bozulmustu artik ya yine olmaz inşallah
Anaaa bunlar ne güzel olmus kiz ellerinize saglik
İradene hayranim bravooo
Bence de. Ben burdayken de yiyorum meselaartik degil cok ciddiyim
En dayanamadigim şey sıcak hamur işiKızlar haftaya misafirim gelcek mecbur pogaca falan bir seyler yapcam.
Ama sadece ucundan tadi tuzu yerinde olmus mu diye bakarim yemicem söz veriyorum
Kırılma noktasi iste tam burasi olcak bence
Moral bozmak yok civcivim, bazen iyi geçecek bazen kötü. Bazı denemeleri ekstra zor hazırlıyor olabilirler.Sevgim deneme sinavindan ciktim mok gibi gecti asiri moralim bozuk. bugün bozulmaz inşallah.
Demin bi kahve cikolata yaptim. Baska da bir sey yemicem inşallah
Bak eşin doğumgününü unutmamışSelam canlar menüm
Sabah kahvaltıya kadae 1 lt su
Kahvaltı klasik herzamankinden
Ögle 1 bardak ayran
Ara 15.30
1 portakal
15 ciğ badem
Aksam 19.00
5 kasık tavuk sote
Bol yesillikli salata
Su 3 lt
Eşim pasta getirmiş offf ya diyetteyim ama ben belki 1 catal alırım
Kuzum çok geçmiş olsun, eşin işe gidip geliyor sonuçta,covid ihtimalini aklından çıkarma o yüzden. Soğuk algınlığına benzer belirtileri var çünkü. Mümkün olduğunca dinlen, bol vitamin almaya çalış, bağışıklığın da düşmesin.Kizlar dünden beri üst solunum yollarimda tikaniklik var astim alerjim basladi herhalde mevsimsel mi anlamadim.
Soguk alginligina benziyo gripten cok.
Bi yere de cikmiyorum fazla soguk nerden alcam bilmiyorum da. Kirginlik var üstümde.
Girdkce okurum gecmisi haber vereyim dedimuyuyup dinlenmeye calisiyorum dunden beri.
Yazdım kuzum son durumu, ne demiş ünlü bir düşünürsonngulen Balım nerelerdesin, ne yaptınız son durum nedir?
Bugün de benden olsun mu, balımız biraz hastaymış, cikileta iyi gelir sankiAmanda benim balımın hormonları mı depreşmiş
O çikiletayı da benim hesabıma yaz, bugün ben ikram ediyorum
Yarının garantisini veremem ama
Süper işte, önemli olan şey, gelişme var mı yok mu budurBalım hem evde hem dershanede denemeye giriyorum. Bugünkü dershanedeydi. Evet sorular asiri zordu.
Ama simdi sonucuma baktim gecen denemeye göre arttirmisim puanimi neyse biraz teselli oldu
Oooo sen ikram ediyosan baska seyler de isterim ama adi lazim degil bas harfi künefeama üzerinde butun antep fıstığı olanlardan yemyesil olanlardan yanina da kesme dondurma
Heyyy maşallah anlatıma bak, canımı cektirdiniz durduk yere, yoksa benim canım hiiiiiccc çekmez böyle şeylerOhh, süper işte balım, epey umut var bu sınavda o zaman
İyi hadi iste bakalımisteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü karaymış
Hımmm, senin künefe çeşitleriyle epey bir samimi geçmişin var gibi balım yaaBen giderken sen dönüyor muydun o yollardan yoksa
Evet, o bütün fıstıklı yemyeşil döşenmiş haline tatlıcımız 'hasır' diyor. Birde 'Fıstıklı Billuriye' var, o da yemyeşil. Ama hasır daha güzel, tam bomba, arası kaymaklıBu kadar bildiğim için hala 70 üstüyüm, pesss, kendimi esefle kınıyorum
Necati haftayaa ölüm orucu verirse hiçbirimiz saasirmayalim balımGenelde alır canım dogum günümdebi arkadaşımda kocaman brovni buketi göndermş necatinin sopası bu hafta gözükecek galiba tırsıyorummmmm
2 catal pasta 1 tanede küçük brovni yedim üstüne sodalı kür yaptım 1 lt de su içtim hayırlısı bakalım
Aşkolsun beni eklemeyi unutmuşsunŞu Necati'nin korkusu nelere kadirmiş valla adam ta oradan bizi bile etkiledi
Dün bir istisna oldu canım, o kadarına da kızmaz belki, senede 1 olan özel bir günündü, hem şeyini de çıkarmadın o kadar
Civcivimle biz olsak neler olurdu tam kestiremedimBence listene aynen devam ettiğinde çabuk tolere edeceksin
Balım hoşgeldinnnenerji_kusagi balım burdasın galiba, geçmiş mesajalara bakacaktım ama seni görünce sondan başladım nasılsın canım.
İnsan içinde birçok cevabı barındıran mesaja ne emojisi koyacağını şaşırıyor valla balımTünaydın
Günümüz kutlu olsun
Saricivcivcikcik geçmiş olsun
sonngulen hala hastanede misin?
Teyze nasıl oldu?
Biz sınavda patladik öyle zor sormuşlar ki İstanbul birincisi çocuk 385 aldı benimki 35616 yanlış 4 senelik bursu vermemek amaç sanırım
inci-tepik doğum günün kutlu olsun
Burdayım canım, minibüste giderken tekrar bakayım dedim. Birazdan çıkarım çünkü kv için görüşmeye hastaneye gidiyorum.Balım hoşgeldinnnTam çıkmışım 10 dk sonra da sen gelmişsin. Buradasın di mi şu an? Ben iyiyim canımda sen nasılsın?
Hiiii, çok geçmiş olsun SongülümKizlar ben yine çok hareketli hayatımla durum güncellemesi yapayım. Artık ben de inanamıyorum bu kadar şey bir insanın başına nasıl gelir diye(sinirden gülüyorum)
İlçede (merkeze 45 km) kv yanında refakatciydim, dün sabah 4bucuga doğru eşim aradı çok kötü karnım ağrıyor diye (kabızlık diye düşündüm), hastaneye gidecem çocuğu ne yapacağımı bilemedim dedi. Çocuğu uyandırdı, o da ben evde kalırım demiş (yalnız kalacak). Bir saate geri eve döner diye düşündük. Hastanede apandisit demişler, acil ameliyat kararı vermişler ve eve gondermemisler. 6da ilçeden yola çıktım (taksi, minibüs tekrar taksi şeklinde eve geldim). Eşim ameliyat oldu, çocuğu okuldan bir hocaya bıraktım, bu arada kvyi merkeze üniversite hastanesine sevketmisler. Eşim ameliyattan çıkınca kvnin yatış işlemini yaptırmaya diğer hastaneye gittim, geri döndüm eşimin yattığı hastaneye. Kaç parçaya bolunecegimi bilmediğim ve çok çaresiz hissettiğim bir gün yaşadım. Gece çocukla evde kaldım şimdi, eşimin yanındayım. Birazdan da kvnin yattığı hastaneye gideceğim. Tekrar hangi ara girebilirim buraya bilmiyorum. Beni merak etmeyin olur mu.
Allah sifa versin gerçekten çook ust uste olmuş.Sana sabir diliyorum canim.İnsan içinde birçok cevabı barındıran mesaja ne emojisi koyacağını şaşırıyor valla balımelim muhteseme gitti onu koydum
Öncelikle günümüz kutlu olsun
Sudemim ben artık iki hastanede birdenimsabahtan beri eşimin yanındaydım, şimdi kvnin yanına gidiyorum. Durumu nedir ne yapacaklar onu öğrenmem lazım. Sonra tekrar eşimin yanına dönecem. Kv iyi mi kötü mü inan ben de bilemiyorum artık, yaşayıp göreceğiz.
En son okyanusa girmişti dimi, dediğin gibi amaç burs vermemek galiba. Belli ki soruları da ona göre zor hazırlamışlar, madem böyle yapacaksınız, hiç sınav yapmayın daha iyi.
Şu durumda bile ironi yapıyorsun ya SongulumYazdım kuzum son durumu, ne demiş ünlü bir düşünürkötü günler geride kaldı, sırada daha kötüleri var
Tövbe tövbe, Allah bir an önce sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
Ahh canim benim ya yaninda olup yardim edesim geldi cok cok üzüldumKizlar ben yine çok hareketli hayatımla durum güncellemesi yapayım. Artık ben de inanamıyorum bu kadar şey bir insanın başına nasıl gelir diye(sinirden gülüyorum)
İlçede (merkeze 45 km) kv yanında refakatciydim, dün sabah 4bucuga doğru eşim aradı çok kötü karnım ağrıyor diye (kabızlık diye düşündüm), hastaneye gidecem çocuğu ne yapacağımı bilemedim dedi. Çocuğu uyandırdı, o da ben evde kalırım demiş (yalnız kalacak). Bir saate geri eve döner diye düşündük. Hastanede apandisit demişler, acil ameliyat kararı vermişler ve eve gondermemisler. 6da ilçeden yola çıktım (taksi, minibüs tekrar taksi şeklinde eve geldim). Eşim ameliyat oldu, çocuğu okuldan bir hocaya bıraktım, bu arada kvyi merkeze üniversite hastanesine sevketmisler. Eşim ameliyattan çıkınca kvnin yatış işlemini yaptırmaya diğer hastaneye gittim, geri döndüm eşimin yattığı hastaneye. Kaç parçaya bolunecegimi bilmediğim ve çok çaresiz hissettiğim bir gün yaşadım. Gece çocukla evde kaldım şimdi, eşimin yanındayım. Birazdan da kvnin yattığı hastaneye gideceğim. Tekrar hangi ara girebilirim buraya bilmiyorum. Beni merak etmeyin olur mu.
Covidden ben de suphelenmeye başladım cunku nefes alamiyorum canim gece uyuyamadim.. bu sefer ki astım alerjimin daha agiri gibi ama görcez. Neyse ki asiri kötü degilim sadece halsizlik ve nefessizlik..Kuzum çok geçmiş olsun, eşin işe gidip geliyor sonuçta,covid ihtimalini aklından çıkarma o yüzden. Soğuk algınlığına benzer belirtileri var çünkü. Mümkün olduğunca dinlen, bol vitamin almaya çalış, bağışıklığın da düşmesin.
Tesekkur ederim balimTünaydın
Günümüz kutlu olsun
Saricivcivcikcik geçmiş olsun
sonngulen hala hastanede misin?
Teyze nasıl oldu?
Biz sınavda patladik öyle zor sormuşlar ki İstanbul birincisi çocuk 385 aldı benimki 35616 yanlış 4 senelik bursu vermemek amaç sanırım
inci-tepik doğum günün kutlu olsun
Kiyamam sana ben yaBurdayım canım, minibüste giderken tekrar bakayım dedim. Birazdan çıkarım çünkü kv için görüşmeye hastaneye gidiyorum.
Dün kötüydum, çok ağladım (ameliyat korkusundan falan değil).içim öyle bir dolmuş ki. Ama bugün iyiyim