70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Benim de gözlerim doldu valla okuyunca ya cok üzüldüm
O cikmistir belki canım ben söylüyüm kv nin iki kizi varmis ama aslinda yoklar diyim sen anla

Benim de gözlerim doldu valla okuyunca ya cok üzüldüm
O cikmistir belki canım ben söylüyüm kv nin iki kizi varmis ama aslinda yoklar diyim sen anla
Onları yazmıştı okumuştum daha önce ama neden?
Mal davası miras mevzusu filan mı var yada KV erkek evlat kız evlat ayrımı mi yapıyor
Enisteyi okutup kızları mi okutmamislar kız evlat anneye soğuk olmasının altında anne ile ciddi sıkıntıları var demektir.

Burda Songül el kızı sonuçta yazık elinden gelenin fazlasını yapıyor ama mecbur değil yapmak zorunda değil .Allah korkusu için Allah rızası için eşini sevdiği için bakacak başka kimse olmadığı için bakıyor yani.

Kp ölmüş mü?
Karısına bakabilir ya.
Yatalak mi teyze tam olarak

Yatalak degil normalde canim bildiğim kadariyla. Bikac aydir ameliyat durumu oldugundan beri toparlayamamis.
Kizlarinin meselesi ne bilmiyorum ama ben de ayni fikirdeyim yani songülün sucu ne burda.. yazik kiza valla cok üzüldüm kac aydir hali kalmadi.
Kp ölmüs diye hatırlıyorum ama ölmemis de bosanmis da olabilirler adami da oldürmüyüm simdi
İctim balim vardi astim hapim..
Hayirlisi bakalim simdilik idare ediyorum vitamin falan vardı ondan da ictim.
Balgam falan basladi o da tikiyo anlamadim ne alaka ama insallah çabucak gecer gider.

Cok tesekkur ederim balim

Rica ederim balım, bronşlar dolmuş demek ki, o tıkamış seni. Balgam bronşit demek, gerçi astımda da yapışık balgam olur, anlattığına göre astım bronşiyolit olmuş gibisin. Suyu çok içersen kolay atarsın, nefesinde çok rahatlar balgam çıkınca. Adet olmasan zencefil içerdin ve yine bol su. Zencefil de doğal balgam söktürücü. Geçer balım, hapını bir kaç gün ihmal etme, balgam çıkmaya başladıysa pek tıkanma olmaz artık

Normalde atamiyodum da evde balgam söktürücü vardi onu ictim sevgim
Cok tesekkurler ederim kitap gibi kadin

Canım sanırım kp yok, ölmüş. Bildiğimiz kadarıyla Kv yatalak değilde bi safra ameliyatı olacaktı, sonra başka sağlık sorunları çıkmıştı, onlar düzelince ameliyat olacaktı. Songülüm yazmıştı aslında buraya, ameliyat oldu, ondan sonrada kv de enfeksiyon gelişmişti epey yattı hastanede. Sonra toparlamış gibiydi eve çıktılar. Tekrar hasta mı olmuştu veya kontrol yapıldığında mı ne bir daha ameliyat olma durumu vardı, toparlamasını beklediler. Eve çıktığında olması lazım, yine enfeksiyonu artmıştı, iştahı yoktu, kusuyordu, ateşi vs vardı, yine yatırdılar. Damardan beslemeye başlamışlardı vs vs. Tekrar tedaviye başlanıldı. Oradan taburcu oldu derken tekrar mı ne yatırıldı, üniversiteye sevk edilmişti galiba. Bu sefer 2. ameliyat için mi yattı, enfeksiyon için mi onu tam hatırlayamadım. Toparladığından ameliyat için olabilir.

Anladığımız kadarıyla kv (belki hastalık sürecinden, belki hep öyleydi bilmiyoruz) çookk huysuz. Hemşireleri bile bunaltmıştı. Kızları da bir sürü bahane ile annelerine bakmak istememişti. Tahmin ediyorumki anneleri huysuz diye kaçıyorlar veya eşleri annelerinşn gelmesini istemiyordur, bilmiyoruz. Tabi olan bizim balımıza oluyor

sudem34
Bu arada maalesef künefeye, baklavaya devam. Bugünkü mesaiyi de tamamladık Yalnız bugün benim için iyi bir gelişme oldu. Eşim farketmeden kilo almış Tatlılar işe yaramış dedim canı sıkıldı, artık ara verelim pantolonlar dar gelmeye başladı dedi, tatlı yemeye giderken diyor ha Geçen hafta rahatça giydiğini bugün çok zor giydi. Bir tek eşim değil, tüm grubumuz kilo almış Otururken dedimki benimki kilo almış dedim, herkes döküldü.... Hepsi bugün yiyeceğini yedikten sonra diyorki zayıflayalım, spora başlayalım kilo hiç iyi bir şey değil falan filan Bunu diyenler 'ben yemem' deyince bana baskı yapanlardı Elime düştüler şimdi, birazda ben onları sıkıştıracam, hadi gitmiyor muyuzz, yiyelimde yiyelim, illa yiyelim diye diyeee bunaltcam hepsini, az da onlar bana yalvarsın, herkes yaptığını çekecek

Günaydın canlarım kv. Geldi o yüzden onlarla ilgileniyorum yarın gidecekler yarın inşallah gelecegim diyete devam kacamak yok menüler aynı bildiginiz gibi . Sizleri seviyor ve öpüyorum
Günaydın İncim
Kv duramadı geldi yine
Kolay gelsin balım, seviliyorsun ❤

Selam kızlar
enerji_kusagi
Ya benim annem de huysuz biraz abim bakiyor 17 senedir ama deseki ben yoruldum mecbur bakariz.
Buyukbabaanne var kizinda kaliyor mesela oglanlara gitmiyor.
Bence yaslilar nerde rahat ederse orda kaliyor.Demekki songülun yaninda kadin kizlarindan bile daha rahat ediyor.
Is biraz kadinda da bitiyor.
Kp öldü ise kadin yalniz yasiyordur normal zamanda o zaman.

Tartim farkli dilden ölçüyor ayarlayabilirsem yarin tartilacagim.

Kabizlik vardi gece bal zencefil yaptım gecti şükür.
Bogaz ağrısı icin yapmıştım aslinda bagirsak da calistiriyor.

Saricivcivcikcik sende yap.

Zencefilim yok da zerdeçal tarcin karabiber bal Allah ne verdiyse karistirip yiyorum ayaga kaldirsin diye

Tadi o kadar kotu degil sakasina kusma seysi koydum

Senin de mi bogazin agriyo?

2 gündür yatiyorum ben de asiri sıkıldım ders calismam lazim ama gücüm de yok kalkamiyorum uyuyakalip duruyorum

Dinlen balim.
Benim bogaz agrim kolay kolay geçmez.

Zerdecal rengi kotu bir yere bulasinca cikmiyor kolay.

Zencefil disari cikinca mutlaka temin et cok faydali

Yani haklısın, aklın yolu bir. Tabiki olay başta kv de bitiyor. Songülün yükü ağırken kv kolaylaştıran değil zora koşan oluyor, ki başta kendi özsaygısından bakıyor, yoksa ne mecburiyeti var kendi annesi bile değil. Kv biliyoruz hasta, o da epey çekti ama işte, iştesi var. Bununki masumca hastalık çeken gibi değil, fazla eziyetli oluyor huysuzluğundan, bu kadar uğraşıyorlar birazda ben destek (manevi) olayım demiyor gibi, kendine bakanların gönlünü alacağına boğuyor çevresini. Aynen dediğin gibi, kim nazını çekiyorsa rağbet oraya gibi. Evet, bencede pamuk kalpli Songülümüz evlatlarından bile çok iyi davranıyor, oldukçada sabırlı, en rahat ettiği yer Songüllerin yanı gibi anlaşılan.

Yalnız mı yaşıyor yoksa şimdiye kadar kızların yanında mıydı orasınıda bilmiyoruz. Hayırlısı bakalım, inşaallah bir an önce iyileşirde kendi işini kendi görür, en güzeli o olacak galiba. Civcivimin dediği gibi insan eti ağır,

Bak benim annem kucuk yengem de kaliyor kadin ses etmiyor diye kafasina gore takiliyor.

Buyuk yengemin evine misafir bile gidemiyor.Gidince de kirk takla atiyor geline yaranmak icin.81 yasinda kadin copunu atiyor yeri siliyor yengem 13 e kadar uyuyor annem cocuklara kiziyor uyandirmayin diye.

Halbuk ablam bekar iken adet sancisi cekmesine izin vermezdi babami kiskirtip zorla yemek yaptirirdi.Evladin yani.Ablam yazik hala annemi bu yasinda 43 yasina geldi simdi annemi memnun etme çabasında(yurt disindaki olan Allah korkusu oldugu icin yani)

Adamina gore muamele iyi insan genelde ezilen taraf oluyor.Cazgir olan ezen taraf.

Ortasi olup sinirlari olan kendine saygisi olan taraf olmayi basarabilmek ve cevreye de bunu kanitlayabilmek onemli.

Ama aile kulturel yapi yetisme tarzi Allah korkusu gibi sebeplerden dolayi beceremiyoruz tam olarak.

Hayir demeyi bilmek lazim.

Günaydın kızlar

Cok sukur hala tikanigim ama halsizligim azalmis uyandim bu sabah sanki.. 2 3 gündur sadece yatiyorum ve yiyorum iciyorum icim disim bitki cayi ilac oldu

Bugün inşallah boyle devam edersem güzelce bi evi temizlerim kendime bakim yaparim sporumu yaparim dersimi calisirim.
Saglik gercekten en önemlisi ya olmayinca olmuyo. Bir daha sikayet etmicem canim hicbi sey yapmak istemiyo diye valla yatmak daha sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…