- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Düşünceli balım benimmAslinda 12de kutlayacaktım da uyuyakalirim diye kendime güvenemedim
Yaaa canımm aminnnn çok teşekkür ederimminci-tepik
İncimmm iyiki doğdunnn
Yeni yaşın kutlu olsun
Hayatına güzellikler doldursun
Her şey gönlünce olsun
Kıymetini bilen çok olsun
Balım menülerin çok güzel gidiyor6 Mart Pazar Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmekle tost, kusburnu cayi
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 salep
Ara 16.00 Türk kahvesi
Akşam 17.30 3 kasik pilav, 5 kasik nohut, 1 bardak ayran, tursu
Spor; yok
Su; 1.5 lt
Sen bizim kıymetlimizsin BalımmYaaaaa şimdi aglıycamm amaailk kutlayann sensinn cok saol balımm iyiki varsın iyiki yollarımız burada kesişmişş cok seviyorumm seni sizlerii
OleyyyyyyGünaydın ballarımm. Bu arada kayınvalidelerin gelme işi bugğn iptal oldu
Benimle aynı anda aynı duygularınızı hissettiginizi bilmek ya çok başka bişeyOleyyyyyy
Aynı bakıp, aynı gördüğümüz için aynı yaşadığımız için bir arada değil miyiz zaten bebeğimBenimle aynı anda aynı duygularınızı hissettiginizi bilmek ya çok başka bişeyiyiki varsınızz
Sevgim deneme sinavindan ciktim mok gibi gecti asiri moralim bozuk. bugün bozulmaz inşallah.Balım menülerin çok güzel gidiyor
OleeeyyyGünaydın ballarımm. Bu arada kayınvalidelerin gelme işi bugğn iptal oldu
Benimle aynı anda aynı duygularınızı hissettiginizi bilmek ya çok başka bişeyiyiki varsınızz
Ayy regl oldum zaten asiri duygusalim simdi aglicam durun cok duygulandimAynı bakıp, aynı gördüğümüz için aynı yaşadığımız için bir arada değil miyiz zaten bebeğim
Sende iyiki varsınnn ❤
Fıstığım, ileri seviye miydi sorular? Bir yerde mi giriyorsun denemeye yoksa yayınların mı denemesi bu? Bilgilerin fena değildir hatta iyidir diye tahmin ediyorum balım, aylardır düzenli çalışıyorsun, hemen modun düşmesin, hem aynı sorular gelse yaparsın artık, benzerlerini de yaparsın öyle bakalımSevgim deneme sinavindan ciktim mok gibi gecti asiri moralim bozuk. bugün bozulmaz inşallah.
Demin bi kahve cikolata yaptim. Baska da bir sey yemicem inşallah
Amanda benim balımın hormonları mı depreşmişOleeeyyy
Ayy regl oldum zaten asiri duygusalim simdi aglicam durun cok duygulandim
Balım hem evde hem dershanede denemeye giriyorum. Bugünkü dershanedeydi. Evet sorular asiri zordu.Fıstığım, ileri seviye miydi sorular? Bir yerde mi giriyorsun denemeye yoksa yayınların mı denemesi bu? Bilgilerin fena değildir hatta iyidir diye tahmin ediyorum balım, aylardır düzenli çalışıyorsun, hemen modun düşmesin, hem aynı sorular gelse yaparsın artık, benzerlerini de yaparsın öyle bakalım
Afiyet olsun balım, bir kahve bir çikiletadan bi şeycik olmaz, kaldığın yerden devam
Oooo sen ikram ediyosan baska seyler de isterim ama adi lazim degil bas harfi künefeAmanda benim balımın hormonları mı depreşmiş
O çikiletayı da benim hesabıma yaz, bugün ben ikram ediyorum
Yarının garantisini veremem ama
Selam Balımm, Afiyet olsun olsunSelam canlar menüm
Sabah kahvaltıya kadae 1 lt su
Kahvaltı klasik herzamankinden
Ögle 1 bardak ayran
Ara 15.30
1 portakal
15 ciğ badem
Aksam 19.00
5 kasık tavuk sote
Bol yesillikli salata
Su 3 lt
Eşim pasta getirmiş offf ya diyetteyim ama ben belki 1 catal alırım
Ohh, süper işte balım, epey umut var bu sınavda o zamanBalım hem evde hem dershanede denemeye giriyorum. Bugünkü dershanedeydi. Evet sorular asiri zordu.
Ama simdi sonucuma baktim gecen denemeye göre arttirmisim puanimi neyse biraz teselli oldu
Oooo sen ikram ediyosan baska seyler de isterim ama adi lazim degil bas harfi künefeama üzerinde butun antep fıstığı olanlardan yemyesil olanlardan yanina da kesme dondurma
Genelde alır canım dogum günümdeSelam Balımm, Afiyet olsun olsun
Hadi iyisiniz, bugün sana da doğumgünün diye 1 ince dilim pasta ikram edebilirim, yanına 1 yeşil çay veya sade kahve, 'bugünlük' hesapları bana kitleyebilirsiniz, olağanüstü hal ilan ediyorum bak, ama suistimal edeni vururum
İncim eniştenin pasta alması alışıldık bir durum mu yoksa şaşırttı mııHediye de almış mı, meraklı meraklı soruyorumda, seni mutlu ediyorlar mı onu merak ettim, Fedakar İncim ❤