- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Tesekkurler balimmmMisafirlikte leslie muhteşem
Menüne diyecek laf yok zaten balım, diyetisyen de bayağı ciddiye alıyor belli ki, markasına kadar verdiğine göre. Misafirliği tek kelimeyle harika atlatmışsın, hatır gönül diye yememişsin, tebrik ederim canım.
Aaa külliyen iftira, kim demiş yiyor diyeBurdan kaybolan kesin yiyor o çok belli
Sinav güzel gecti canım ama sevinemedim çünkü cok kolaydi ondan guzel geçtiKimse elimize su dökemez algılama konusunda
Deneme sınavı nasıl geçti balım, iyi misin.
Aa nasil bir sey o ya?2 sene onceki eylul ayinda kitap biti denen mahkukat balkondan eve girmişti de ondan
Kuşların sebep oldugu sey
Anaaa bunlar ne güzel olmus kiz ellerinize saglikEki Görüntüle 3019838 bugun oglusumla bundan yaptikk bol eglenceli ve cok gzel oldu. Ama bi tane bile yemek yokkkk
Bence de. Ben burdayken de yiyorum meselaAaa külliyen iftira, kim demiş yiyor diye
Evet Ta kendisi.Sinav güzel gecti canım ama sevinemedim çünkü cok kolaydi ondan guzel geçti
Aa nasil bir sey o ya?
Benim eve de gecen sene boyle minik minik nokta gibi toz bocegi musallat olmustu. İnternette kuşlardan falan da gelir yaziyodu aynisi mi acaba.
Sinirlerim bozulmustu artik ya yine olmaz inşallah
Anaaa bunlar ne güzel olmus kiz ellerinize saglik
İradene hayranim bravooo
Bence de. Ben burdayken de yiyorum meselaartik degil cok ciddiyim
Of Offf diyorum, müthiş görünüyorEki Görüntüle 3019838 bugun oglusumla bundan yaptikk bol eglenceli ve cok gzel oldu. Ama bi tane bile yemek yokkkk
Findik degil canim onlarda hamurOf Offf diyorum, müthiş görünüyoriradeli balım benim, bakmakla yetinecez mecbur
İncim o fındıkları ne güzel koymuşsunuz, oğluşunla kaplumbağa mı yapmaya çalıştınız
Bayağı yarım fındıkları yapıştırdınız sandımFindik degil canim onlarda hamurevet kaplumbaga yaptik
Yaaa gerçekten mi ayni sorunu yasayan birini bulduguma sevindim ne yalan söylüyüm cok arastirdim bulamadim bi türlü çünküEvet Ta kendisi.
Telefonun ışığına çok geliyor.
Ekran hatta telefon biti diyolar.
Senin balkonda da mı kuşvar?
Mutfak balkonunda benim.
Mutfağa girmişti dolapların üstünden iyy y
Aspiratör için havalandırma varya ordan sızmış hain köfteler.
Nerde antin kuntin işler var beni bulur.
Çocuklar bitlenir (12 sene önce )bana geçer.
Bahceli evde oturayım dedim kertenkelegirdi.
4.kata taşındım yine kertenkele(10 sene önce buda)
Ağaçlardan çıkmış galiba .yatak odası balkonundan.
İlk taşındığım evde karınca da vardı.
2 senedir de kuşumuz
Civciv kuşun yaşadığı yeri iyice temizlemek lazım.Yaaa gerçekten mi ayni sorunu yasayan birini bulduguma sevindim ne yalan söylüyüm cok arastirdim bulamadim bi türlü çünkü
Evet ya aynen senin dedigin gibiler. Nasil cozdün sudem ya Allah rizasi icin söyle cok dua ederim
Ayy bir de cok huylaniyorum onlardan.
Balim benim balkonda degil yatak odasinda basladi ya da ben mi orda farkettim acababen üst kata bi yere yuva yapmistir diye süphelendim. Bir de asagida bahce var ordan geliyo diye süphelendim.
Haha kertenkele annemlerin evde oluyo nedensecok yaygin orda. Sicak yerde oluyo demekki
Henüz karincayla tanismadim insallah tanismak zorunda kalmam valla böcege karsi cok hassasim ya
Bir de beni kucukken kovandaki arilar sokmus bayagi cok korktum o günden beri fobim var aridir böcektir her türlüsüne
Ayy su ekran bitinin adini aninca bile huylandim . Kisin yok oldular ama neden acaba.. yazın ben bi ilacla ilacladim bayagi geçmişti. Ama tam bitmemisti. Kisin yok oldular nolur gelmesinler onümuz yaz
Doğum tarihim 23 Nisan'dan 3 gün sonra