70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Menu cok guzel canim ama bu cikiletalara biraz bay bay mi desek😂
Bence baybay demesin balım, ders çalışırken ihtiyacı oluyor. Hem bu sefer hiçbir şeyi tamamen hayatımızdan çıkarmadan yapalım dedik, daha sonra saldırmamak için. O yüzden benim gözüme fazla görünmüyor ama senin verdiğin kilolara da hayranlıkla bakıp çok imreniyorum. Maşallah çok başarılısın ben dayanamazdım galiba.

Menum
Sabah yarim lt su
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
3 adet burgu peynir (markasina kadar veriyor ölcuyu o sekilde tam ayarliyormus galiba 1 dilim yazinca dilimin ne kadar olabilecegini kestiremiyor fazla yeri diye korkuyor galiba😂😂)
5 zeytin
Yesillik salatalik domates
2 dikim ekmek

Ara 13.00 1 bardak ayran

Ara 16.00
1 meyve 15 cig badem

Aksam 19.30
Firinda tavuk sadece gogus kismindan
Salata

Misafirlige gitmistim amannn kiz neler neler koydu ama ben hic birine dokunmadim
Sadece 2 bardak cay
2 kupa yesil cay
Turk kahvesi ve bol su

Bide oda onceden diyetteydi beraber 15 dk lesli yaptik😂😂
Misafirlikte leslie muhteşem :KK49::KK49:

Menüne diyecek laf yok zaten balım, diyetisyen de bayağı ciddiye alıyor belli ki, markasına kadar verdiğine göre. Misafirliği tek kelimeyle harika atlatmışsın, hatır gönül diye yememişsin, tebrik ederim canım.

AYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
BALLAR🍯Yaş Boy Hedef25
Şubat
4
Mart
11
Mart
18
Mart
25
Mart
Verilen Yüzde
sonngulen sonngulen 371607580.2*78.4
enerji_kusagi enerji_kusagi 311595272.271.9
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 261575569.269.0
sudem34 sudem34 3617165,9
inci-tepik inci-tepik 301556587.785.9
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.
Ellerine saglık canim 🤩
Mutfakta tabiki nerde olucam :KK70:
Kuş deme ya balkona tünemiş kara kara düşünüyorum 🤪
Haha tehlikeli isler pesindeyim diyosun yani :KK70:

Niye kara kara düsünüyosun kız hayrolsun😬

Kiyamam ya sabır canım inşallah hastane günleri biter de evinde güzel yemeklerini yersin💚 ne zamna cikacaginiz belli oldu mu?
Ahah evet o elti konusunu ben de okumustum var midir cidden yapan ya acaba :KK70: :KK70: sacma geliyo ama belli de olmaz:KK70:

(Gülmekten ağlayan gözler benim de)

Ee o kadar olacak :KK70:

Düzelicez inşallah be😂
(Ne zaman mezara girince mi :KK70: )

İyi iyi kahvaltın cok güzelmis korkmustunya nasil bir sey vercek diye :KK70: vay anasını sayın seyirciler arkadasa bak ya leslie yapiyo beraber Allahim ben de böyle bi arkadas istiyorum :KK70: benimkiler hep yiyip kilo almayan gıcıklar oluyo hahshs:KK70:
Afiyet olsun balım🤩

Bu arada gecen sordum da görmedin galiba spor icin ne dedi? Yapcak misin?
Balım hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hatta üniversite hastanesine sevk etmeyi bile düşünüyor doktor. Hayırlısı diyorum artık.

Diyetisyenden ben de korkuyordum canım yulaf falan verecek diye. Klasik kahvaltının yerini hiçbir şey tutmuyor. Neyse ki inci balım güzel bir kahvaltı yapmış iki haftadan sonra.

Balım hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hatta üniversite hastanesine sevk etmeyi bile düşünüyor doktor. Hayırlısı diyorum artık.

Diyetisyenden ben de korkuyordum canım yulaf falan verecek diye. Klasik kahvaltının yerini hiçbir şey tutmuyor. Neyse ki inci balım güzel bir kahvaltı yapmış iki haftadan sonra.
Sen de mi düşünüyosun diyetisyene gitmeyi canım? Sanaa da bulalim bi adı aclik olan necati :KK70:

İnşallah en kisa zamanda cikarsiniz canim Rabbim kolaylık versin🤲

Sen de mi düşünüyosun diyetisyene gitmeyi canım? Sanaa da bulalim bi adı aclik olan necati :KK70:

Ayy ben yanlis anlamisim diyetisyenden korkuyodum derken inciye güzel kahvalti vermez diye korkuyorum anlaminda demissin :KK70: ben bambaska bir sey anladim kendin diyetisyene gitmek istemiyosun falan sandim. :KK70:

Günaydın canım.
Ellerine saglık canim 🤩

Haha tehlikeli isler pesindeyim diyosun yani :KK70:

Niye kara kara düsünüyosun kız hayrolsun😬
Rica ederim canım.

Tatlım ben bu durumda gitmeyi düşünemiyorum malesef, listelere sıfır uyumla diyetisyeni çıldırtırım muhtemelen :))

Ayy ben yanlis anlamisim diyetisyenden korkuyodum derken inciye güzel kahvalti vermez diye korkuyorum anlaminda demissin :KK70: ben bambaska bir sey anladim kendin diyetisyene gitmek istemiyosun falan sandim. :KK70:
Aynen öyle balım, onu kastetmiştim. Ama geçen gün ben de gitmek istiyorum falan demiştim, onu soruyor olabilirsin diye gayet mantıklı cevapladım :KK70::KK70:

Bence baybay demesin balım, ders çalışırken ihtiyacı oluyor. Hem bu sefer hiçbir şeyi tamamen hayatımızdan çıkarmadan yapalım dedik, daha sonra saldırmamak için. O yüzden benim gözüme fazla görünmüyor ama senin verdiğin kilolara da hayranlıkla bakıp çok imreniyorum. Maşallah çok başarılısın ben dayanamazdım galiba.
Anladim canimmm. Valla bende bu kadar dayanacgimi bilmiyordum ama su anda heraey iyi gidiyor😍

X