70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Civciv kuşun yaşadığı yeri iyice temizlemek lazım.
Biz ilaç aldık yağlı bir sprey gibi birşey şişesi 35 liraydı 2 sene önce.Balkonu temizledik.Ne var ne yok attim ordaki şeyleri.
Mutfağa girdiği yerleri çamaşır suladım.

EVİ Temizledim filan gitti.

SiMDi GELİr Diye tekrar bende korkuyorum.

BeNDe FAtİhteki evde vardı sur icindeki anneNlere zEYtinburnuna çok yakın işte 🤭
Ayy ben de olmazsa sprey aliyim inşallah tekrar gelmez de🤦🏼‍♀️

Ben camasir suyunu da kullanamam yatak odasındaki mobilyalari mahveder:KK70:
Artik halletcez bi sekilde bakalim.
Doğum tarihim 23 Nisan'dan 3 gün sonra :KK70:
Yazis tarzin cok hos:KK70:

Ayy ben de olmazsa sprey aliyim inşallah tekrar gelmez de🤦🏼‍♀️

Ben camasir suyunu da kullanamam yatak odasındaki mobilyalari mahveder:KK70:
Artik halletcez bi sekilde bakalim.

Yazis tarzin cok hos:KK70:
Yazin oluyor daha çok.
Şimdi yoksa rahat ol.
Ama sağa sola bak kuş 🐦 yuvası var mı ?
Konu komsuya sor alt kat üst kat çati da filan var mı diye 🤪

Unutlumasin diye doğum günüm 🤭bilinç altına kazıma işlemi 😂beyine kodlama 🤪

5 Mart Menüm

Sabah
1 paket susamlı çubuk

Akşam
2 köfte 2 elma dilim patates,
1/2 dilim ekmek, 1 bardak ayran

Ara: 2 dilim kesme dondurma😶
Ara: 1/4 porsiyon künefe 😬

Aralardaki aralar: 1 bol sütlü nescafe, 2 sade Türk Kahvesi, 1 kuşburnu çayı, ve normal çaylar

Su 1 lt zor içtim dışarıda olunca
Spor yok, yoğun bir gündü
Acaba bugunde kunfe gorcekmiyiz diye dusunurkennn🤦🤦🤦

Kızlar haftaya misafirim gelcek mecbur pogaca falan bir seyler yapcam.
Ama sadece ucundan tadi tuzu yerinde olmus mu diye bakarim yemicem söz veriyorum💚

Kırılma noktasi iste tam burasi olcak bence💪
Kolay gelsin canimm eger buna yenilmezSen iste o zaman sen kazandin demektir. Ve ben bekliyor olacagim seni💗

6 martt menum
Sabah 2 bardak su

Kahvalti
1 yumurta haslanmis
Salatalik bol yesillik
2 dilim ekmek
3 burgu peynir

Ogle 13.00
1 bardak ayran 1icine nane ve pul biber ekledim

Ara turk kahvesi

2.ara 1 elma

Aksam 18.30
2 dilim ekmek
5 kasik ispanak yemegi
3 kasik yogurt

Su 3 lt

Kizlar bi insanin dogum gununde kayinvalidesi ve kayin pederi yatili olarak gelirmi. Cok sanssizim galiba yarin dogum gunum ve yarin geliyorlar 2 gun kalacaklar🤦🤦
Gelmelerinde sikinti yokta yarin olmayaydi iyiydi.

Amann zaaten esimm boyle gunleri hic kutlamaz. O yuzden her özel günlerde kendime kullandigim bi sözüm vardir

"SIFIR BEKLENTİ SIFIR HAYAL KIRIKLIĞI"

Kizlar bi insanin dogum gununde kayinvalidesi ve kayin pederi yatili olarak gelirmi. Cok sanssizim galiba yarin dogum gunum ve yarin geliyorlar 2 gun kalacaklar🤦🤦
Gelmelerinde sikinti yokta yarin olmayaydi iyiydi.

Amann zaaten esimm boyle gunleri hic kutlamaz. O yuzden her özel günlerde kendime kullandigim bi sözüm vardir

"SIFIR BEKLENTİ SIFIR HAYAL KIRIKLIĞI"
Gelir canim inanirim. Dusuncesiz ve anlayissizsa gelir. İnsanlari cidden anlamiyorum karsindakinin duygu düşüncelerini biraz dusunmek bu kadar zor olmamali🤦🏼‍♀️

Kıyamam sana ya esin senin önem verdiğini biliyo mu belki sen de önemsemiyorsun saniyodur..

Inanmicaksin ama sifir beklenti benim de bikac yildir hayat felsefem oldu. Çünkü insanlardan bir sey beklemek hayal kirikligi.
Bosver kiz kimseden bekleme kendine uzun zamandir istedigin bir seyi hediye olarak al🤩 kimse kendinden degerli degil incim❤ hele ki senin gibi yardimsever, yumusak kalpli bi insani bulmuslar deger bilceklerine..

Gelir canim inanirim. Dusuncesiz ve anlayissizsa gelir. İnsanlari cidden anlamiyorum karsindakinin duygu düşüncelerini biraz dusunmek bu kadar zor olmamali🤦🏼‍♀️

Kıyamam sana ya esin senin önem verdiğini biliyo mu belki sen de önemsemiyorsun saniyodur..

Inanmicaksin ama sifir beklenti benim de bikac yildir hayat felsefem oldu. Çünkü insanlardan bir sey beklemek hayal kirikligi.
Bosver kiz kimseden bekleme kendine uzun zamandir istedigin bir seyi hediye olarak al🤩 kimse kendinden degerli degil incim❤ hele ki senin gibi yardimsever, yumusak kalpli bi insani bulmuslar deger bilceklerine..
Yani kımseden bi beklentim olmadı bu zamana kadar bu zamandan sonrada olmaz zaten canım. Cok fedakarlık yaptım en önemlisi kendimden yasantımdan bile fedakarlık yaptım ama dedigin gibi kımse kıymet bilmiyor.

inci-tepik inci-tepik
:KK73::KK73::KK73::KK73:

:KK31::KK31::KK31::KK31:

İyi ki dogggduuuuunnn inciiimmmm
Iyi ki doggggddduuuuunnn inciiiimmm
Iyi ki dogdun iyi ki dogdun mutlu yillar senneeeeeee💝💘💞
💃
🥳🥳🥳🥳🥳🥳💫💫💫💫

Yeni yasinda inşallah istedigin gibi bi degisim olsun bu sene yepyeni bi bedene dolayisiyla ruha sahip ol kimseler de seni üzemesin odun eniste de azcik yontulsun cook amiiinnnn😙😙😙
Yaaaaa şimdi aglıycamm amaa 😭😭 ilk kutlayann sensinn💗💗 cok saol balımm iyiki varsın iyiki yollarımız burada kesişmişş💗💗 cok seviyorumm seni sizlerii😍😘😘

6 Mart Pazar Menüm
Sabah 08.00 2 dilim ekmekle tost, kusburnu cayi
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 salep
Ara 16.00 Türk kahvesi
Akşam 17.30 3 kasik pilav, 5 kasik nohut, 1 bardak ayran, tursu

Spor; yok
Su; 1.5 lt
Harikasın balımm böyle gidersee hedef yakındır😘

X