70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Menu cok guzel canim ama bu cikiletalara biraz bay bay mi desek
Bence baybay demesin balım, ders çalışırken ihtiyacı oluyor. Hem bu sefer hiçbir şeyi tamamen hayatımızdan çıkarmadan yapalım dedik, daha sonra saldırmamak için. O yüzden benim gözüme fazla görünmüyor ama senin verdiğin kilolara da hayranlıkla bakıp çok imreniyorum. Maşallah çok başarılısın ben dayanamazdım galiba.

Misafirlikte leslie muhteşem

Menüne diyecek laf yok zaten balım, diyetisyen de bayağı ciddiye alıyor belli ki, markasına kadar verdiğine göre. Misafirliği tek kelimeyle harika atlatmışsın, hatır gönül diye yememişsin, tebrik ederim canım.

Ellerine saglık canim
Mutfakta tabiki nerde olucam
Kuş deme ya balkona tünemiş kara kara düşünüyorum
Haha tehlikeli isler pesindeyim diyosun yani

Niye kara kara düsünüyosun kız hayrolsun

Balım hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hatta üniversite hastanesine sevk etmeyi bile düşünüyor doktor. Hayırlısı diyorum artık.

Diyetisyenden ben de korkuyordum canım yulaf falan verecek diye. Klasik kahvaltının yerini hiçbir şey tutmuyor. Neyse ki inci balım güzel bir kahvaltı yapmış iki haftadan sonra.

Sen de mi düşünüyosun diyetisyene gitmeyi canım? Sanaa da bulalim bi adı aclik olan necati

İnşallah en kisa zamanda cikarsiniz canim Rabbim kolaylık versin

Sen de mi düşünüyosun diyetisyene gitmeyi canım? Sanaa da bulalim bi adı aclik olan necati

Ayy ben yanlis anlamisim diyetisyenden korkuyodum derken inciye güzel kahvalti vermez diye korkuyorum anlaminda demissin ben bambaska bir sey anladim kendin diyetisyene gitmek istemiyosun falan sandim.

Günaydın canım.
Ellerine saglık canim

Haha tehlikeli isler pesindeyim diyosun yani

Niye kara kara düsünüyosun kız hayrolsun
Rica ederim canım.

Tatlım ben bu durumda gitmeyi düşünemiyorum malesef, listelere sıfır uyumla diyetisyeni çıldırtırım muhtemelen :))

Ayy ben yanlis anlamisim diyetisyenden korkuyodum derken inciye güzel kahvalti vermez diye korkuyorum anlaminda demissin ben bambaska bir sey anladim kendin diyetisyene gitmek istemiyosun falan sandim.
Aynen öyle balım, onu kastetmiştim. Ama geçen gün ben de gitmek istiyorum falan demiştim, onu soruyor olabilirsin diye gayet mantıklı cevapladım

Anladim canimmm. Valla bende bu kadar dayanacgimi bilmiyordum ama su anda heraey iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…