- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Anladim canim hayirlisi bakalimHayir canim yapma dedi yine ama ben biraz yapmayi dusunuyorum
Günaydın sudem kuş nerelerdesinGünaydın
Burdan kaybolan kesin yiyor o çok belliDoğru vallao kadar kurabiye meyve tatlı çikolata filan yiyorum hala aynı kilodayim
Biraz yağlanmısim o ayrı
BALLAR | Yaş | Boy | Hedef | 25 Şubat | 4 Mart | 11 Mart | 18 Mart | 25 Mart | Verilen Yüzde | |
| 37 | 160 | 75 | 80.2* | 78.4 | |||||
| 31 | 159 | 52 | 72.2 | 71.9 | |||||
| 26 | 157 | 55 | 69.2 | 69.0 | |||||
| 36 | 171 | 65,9 | |||||||
| 30 | 155 | 65 | 87.7 | 85.9 | |||||
Tekrar tebrik ederim balım, çok güzel gidiyorsun.Gecen hafta 87.7
Bu hafta 85.9
Fark 1.800 gr canim
Bence baybay demesin balım, ders çalışırken ihtiyacı oluyor. Hem bu sefer hiçbir şeyi tamamen hayatımızdan çıkarmadan yapalım dedik, daha sonra saldırmamak için. O yüzden benim gözüme fazla görünmüyor ama senin verdiğin kilolara da hayranlıkla bakıp çok imreniyorum. Maşallah çok başarılısın ben dayanamazdım galiba.Menu cok guzel canim ama bu cikiletalara biraz bay bay mi desek
İyiki evden çalışmıyoruzBurdan kaybolan kesin yiyor o çok belli
Mutfakta tabiki nerde olucamGünaydın sudem kuş nerelerdesin
Misafirlikte leslie muhteşemMenum
Sabah yarim lt su
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
3 adet burgu peynir (markasina kadar veriyor ölcuyu o sekilde tam ayarliyormus galiba 1 dilim yazinca dilimin ne kadar olabilecegini kestiremiyor fazla yeri diye korkuyor galiba)
5 zeytin
Yesillik salatalik domates
2 dikim ekmek
Ara 13.00 1 bardak ayran
Ara 16.00
1 meyve 15 cig badem
Aksam 19.30
Firinda tavuk sadece gogus kismindan
Salata
Misafirlige gitmistim amannn kiz neler neler koydu ama ben hic birine dokunmadim
Sadece 2 bardak cay
2 kupa yesil cay
Turk kahvesi ve bol su
Bide oda onceden diyetteydi beraber 15 dk lesli yaptik
Ellerine saglık canimAYLIK KİLO TAKİP ÇİZELGESİ
* sonngulen 25 şubat kilosu değil 18 şubat kilosu.
BALLAR Yaş Boy Hedef 25
Şubat4
Mart11
Mart18
Mart25
MartVerilen Yüzde sonngulen 37 160 75 80.2* 78.4 enerji_kusagi 31 159 52 72.2 71.9 Saricivcivcikcik 26 157 55 69.2 69.0 sudem34 36 171 65,9 inci-tepik 30 155 65 87.7 85.9
Haha tehlikeli isler pesindeyim diyosun yaniMutfakta tabiki nerde olucam
Kuş deme ya balkona tünemiş kara kara düşünüyorum
Balım hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hatta üniversite hastanesine sevk etmeyi bile düşünüyor doktor. Hayırlısı diyorum artık.Kiyamam ya sabır canım inşallah hastane günleri biter de evinde güzel yemeklerini yersinne zamna cikacaginiz belli oldu mu?
Ahah evet o elti konusunu ben de okumustum var midir cidden yapan ya acabasacma geliyo ama belli de olmaz
(Gülmekten ağlayan gözler benim de)
Ee o kadar olacak
Düzelicez inşallah be
(Ne zaman mezara girince mi)
İyi iyi kahvaltın cok güzelmis korkmustunya nasil bir sey vercek diyevay anasını sayın seyirciler arkadasa bak ya leslie yapiyo beraber Allahim ben de böyle bi arkadas istiyorum benimkiler hep yiyip kilo almayan gıcıklar oluyo hahshs
Afiyet olsun balım
Bu arada gecen sordum da görmedin galiba spor icin ne dedi? Yapcak misin?
Pandemide boşuna kilo almadı bu bedenlerİİyi
İyiki evden çalışmıyoruzyoksa kilolar hepten alır başını giderdi .
Yemek =mutluluk
Sen de mi düşünüyosun diyetisyene gitmeyi canım? Sanaa da bulalim bi adı aclik olan necatiBalım hastaneden ne zaman çıkacağımız belli değil hatta üniversite hastanesine sevk etmeyi bile düşünüyor doktor. Hayırlısı diyorum artık.
Diyetisyenden ben de korkuyordum canım yulaf falan verecek diye. Klasik kahvaltının yerini hiçbir şey tutmuyor. Neyse ki inci balım güzel bir kahvaltı yapmış iki haftadan sonra.
Ayy ben yanlis anlamisim diyetisyenden korkuyodum derken inciye güzel kahvalti vermez diye korkuyorum anlaminda demissinSen de mi düşünüyosun diyetisyene gitmeyi canım? Sanaa da bulalim bi adı aclik olan necati
İnşallah en kisa zamanda cikarsiniz canim Rabbim kolaylık versin
Günaydın canım.Günaydın
Rica ederim canım.Ellerine saglık canim
Haha tehlikeli isler pesindeyim diyosun yani
Niye kara kara düsünüyosun kız hayrolsun
Tatlım ben bu durumda gitmeyi düşünemiyorum malesef, listelere sıfır uyumla diyetisyeni çıldırtırım muhtemelen :))Sen de mi düşünüyosun diyetisyene gitmeyi canım? Sanaa da bulalim bi adı aclik olan necati
İnşallah en kisa zamanda cikarsiniz canim Rabbim kolaylık versin
Aynen öyle balım, onu kastetmiştim. Ama geçen gün ben de gitmek istiyorum falan demiştim, onu soruyor olabilirsin diye gayet mantıklı cevapladımAyy ben yanlis anlamisim diyetisyenden korkuyodum derken inciye güzel kahvalti vermez diye korkuyorum anlaminda demissinben bambaska bir sey anladim kendin diyetisyene gitmek istemiyosun falan sandim.
Bu aralar algilama kapasitemiz hepimizin birbirinden yüksekAynen öyle balım, onu kastetmiştim. Ama geçen gün ben de gitmek istiyorum falan demiştim, onu soruyor olabilirsin diye gayet mantıklı cevapladım
Kimse elimize su dökemez algılama konusundaBu aralar algilama kapasitemiz hepimizin birbirinden yüksek
Ama ben deneme sinavindan ciktim ondanyoksa normalde piiuuu cok pis algilarm
2 sene onceki eylul ayinda kitap biti denen mahkukat balkondan eve girmişti de ondanEllerine saglık canim
Haha tehlikeli isler pesindeyim diyosun yani
Niye kara kara düsünüyosun kız hayrolsun
Anladim canimmm. Valla bende bu kadar dayanacgimi bilmiyordum ama su anda heraey iyi gidiyorBence baybay demesin balım, ders çalışırken ihtiyacı oluyor. Hem bu sefer hiçbir şeyi tamamen hayatımızdan çıkarmadan yapalım dedik, daha sonra saldırmamak için. O yüzden benim gözüme fazla görünmüyor ama senin verdiğin kilolara da hayranlıkla bakıp çok imreniyorum. Maşallah çok başarılısın ben dayanamazdım galiba.