70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kesin kötü yola düşerim balım

Geliyor gelmekte olan, koridordan yemek arabasının sesini duydum, son birkaç dakika, heyecan büyük

O zaman zayıflamak farz oldu bize deyip eve çıkacağın günü coşkuyla bekliyorum

Kv niye onlari darliyo sen yokken seni çağırsınlar diye mi yoksa
Git kiz 15 dk nolcak ya iyi gelirdi hava alirdinn şöyle bi yürürdün kvde de azcik uyusun dinlensin da lavman bile yapmissin daha ne istiyo senden tobe yarabbim
Afiyet olsun balım, ben de açtım ellerimi dua ediyorum, bu akşamki hastane yemeği yenilebilir olsun diye
O kadar mi kötü canim ya yiyebildin mi ne varmis?
Ayyy maden suyuna limon suyu koyup icmeye ben de bayilirim bir de tuz muhtesem üclü su an asiri canim cekti ama hava soguk onu icsem totom donar
Bu yaz bol bol icerim sonucta dikkat ediyorz kalorisi kucucuk onun adeta yeryuzune gelmis sayili dusuk kalorili ve guzel seylerden
Maydanoz sevmeyen de ne bileyim

Benim de ev arkadasim öyleydi. sonngulen asiri zayifti o da kilo almaya calisiyodu.
Ama ben o muhabbeti cozdum balim öyleleri genelde dogru düzgun yemek yemiyo. Yiyince de oturup atiyorum bi pastayi bitiriyo öyle olunca sanki cok yiyomus gibi gorunuyo aslinda gun icinde hicbir sey yememis mesela.. bazi insanlar da gercekten yiyip almiyo onlari hala çözemedim
Ev arkadasim gece 4te cigköfte yiyelim derdi kiloyu alan ben veren o olurdu
Kötü yola düşmek

4 Mart Cuma Menüm
Sabah 07.00 nescafe
10.00 3 4 catal çökelekli yumurta, 2 dilim ekmek, sekersiz cay
Öğlen 13.00 2 kasik makarna
Ara 14.00 nescafe, 1kare cikolata
Akşam 18.00 1 kase tarhana, 2 kasik taze fasulye, 1 kase yoğurt
Spor; 4500 adim var
Su; 2 litre

Ooohhh, epey hafif bir gün geçirmişsin, keşke benim olsa dedim

O zaman zayıflamak farz oldu bize deyip eve çıkacağın günü coşkuyla bekliyorum
Şu hastane işlerinin biteceği ve eve döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum canım, özellikle bugün sabrım taşmak üzere.
Ne gelmiş ne gelmişşşşşş
Sulu Misket köfte (5 adet) , yayla çorbası (Allah affetsin berbattı), irmik tatlısı benzeri bir şey. Ben köfte ve bir kaşık yoğurt yedim (dolapta kendi aldığımız o kadar kalmış). Tatlıyı da çayla yedim sonrasında çünkü açtım.
Kuzum çok aç kalıp geç saatlerde yemeklere saldırma dikkat et. Ben şu an bir şeyler yemek istiyorum mesela ama dayanmaya çalışacağım.

Çok kötü kuzum ya yemekler, bugün gelenlerden misket köfteyi yiyebildim, tatlısı da kötüydü ama açım diye yedim.

O tuzlu şeyi ben de seviyorum aslında ama uzuuuuuunnnnn yıllardır içmediğimi farkettim :)) Yaz gelsin de içelim.

Balım ben bir şey okumuştum internette, kadın demiş ki, yalnızken evimdeyken deli gibi diyet yapıyorum zayıflıyorum, sonra aile yemeklerinde toplanınca hunharca yiyorum. Amacı eltiyi kıskandırmakmış, deli gibi yiyor ama kilo almıyor algısı yaratacakmış. Çok gülmüştüm. Belki bazıları öyledir :))

Senle ben ev arkadaşlarından yana da şanssızmışız be canım, onlar kilo alacağız diye her şeyi yapıp yiyorlar, olan bize oluyor yanlarında :))

Afiyet olsun balım, ne de güzel bir menü, ne de kıskanılacak bir menü :)) (gözlerden kalp fışkırıyor)

Doğru vallao kadar kurabiye meyve tatlı çikolata filan yiyorum hala aynı kilodayim
Biraz yağlanmısim o ayrı

Gecen hafta 87.7
Bu hafta 85.9
Fark 1.800 gr canim

Aa balim hemen duzelteyim 1.800 fark
Tabikidee çalma balim gönülden alabilirsib

Menu cok guzel canim ama bu cikiletalara biraz bay bay mi desek

Menum
Sabah yarim lt su
Kahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
3 adet burgu peynir (markasina kadar veriyor ölcuyu o sekilde tam ayarliyormus galiba 1 dilim yazinca dilimin ne kadar olabilecegini kestiremiyor fazla yeri diye korkuyor galiba)
5 zeytin
Yesillik salatalik domates
2 dikim ekmek

Ara 13.00 1 bardak ayran

Ara 16.00
1 meyve 15 cig badem

Aksam 19.30
Firinda tavuk sadece gogus kismindan
Salata

Misafirlige gitmistim amannn kiz neler neler koydu ama ben hic birine dokunmadim
Sadece 2 bardak cay
2 kupa yesil cay
Turk kahvesi ve bol su

Bide oda onceden diyetteydi beraber 15 dk lesli yaptik

Kiyamam ya sabır canım inşallah hastane günleri biter de evinde güzel yemeklerini yersin ne zamna cikacaginiz belli oldu mu?
Ahah evet o elti konusunu ben de okumustum var midir cidden yapan ya acaba sacma geliyo ama belli de olmaz
Afiyet olsun balım, ne de güzel bir menü, ne de kıskanılacak bir menü :)) (gözlerden kalp fışkırıyor)
(Gülmekten ağlayan gözler benim de)
Doğru vallao kadar kurabiye meyve tatlı çikolata filan yiyorum hala aynı kilodayim
Biraz yağlanmısim o ayrı
Ee o kadar olacak
Menu cok guzel canim ama bu cikiletalara biraz bay bay mi desek
Düzelicez inşallah be
(Ne zaman mezara girince mi )
İyi iyi kahvaltın cok güzelmis korkmustunya nasil bir sey vercek diye vay anasını sayın seyirciler arkadasa bak ya leslie yapiyo beraber Allahim ben de böyle bi arkadas istiyorum benimkiler hep yiyip kilo almayan gıcıklar oluyo hahshs
Afiyet olsun balım

Bu arada gecen sordum da görmedin galiba spor icin ne dedi? Yapcak misin?

Hayir canim yapma dedi yine ama ben biraz yapmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…