- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Haha yok yok azcik bekletcez bikac kilo sonra bekle bizi jillian abla taş olmaya geliyoruzŞahsen ben de kaldıramam şu an canım, biraz daha verince başlayacağız zaten ona. Bizi bekliyor diye ondan dedim. Daha çok bekler diye espri yapmak da geldi içimden
Örgüt bunlar balım örgüt, sevgi balımı da aralarına almak istiyorlar ama kaptırmayız
Ayy hemde nasıl bir örgüt, grubumuzda en ısrarcı arkadaşın tatlı dükkanı var diyeyim sen anla vehametitatlım sen çok fena bir künefe yiyiciler örgütünün eline düşmüşsün. Ne yapsak da kurtarsak seni onlardan ya da onları nasıl vazgeçirsek bu sevdadanBugün için tek tesellimiz az yemiş olman diyelim, saati de çok geç değil. Pişmanlık yoksa yağ da yok
PuhahhahahaBu hızla gidersek 2023 yazına fit girecem herhalde
Yağı vs ağır geliyor deyince çeşitli ikna cümleleri, artık mantık aramıyorum çünkü çok şuursuzca yiyen bir grubun kıl bir üyesiyimJillian ablayi bu koca totoyla kaldiramayabilirim henüz balim
Aslinda leslieden de cok sıkıldım ama mecbur en avantajli spor o bana..
Yagini evden göturelim ne kızz anaa. Cok ikna cümlesi duydum da bunu ilk kez duyuyorum
Cok tehlikelisiniz yapman guzuumm sevgimi yoldan cikarmannn
Neyse az yemissin yine balım
Kadın 2 senedir bizi bekliyor çok ayıp oldu vallaOlacak olacak, yakındır o günler balımjilian abla bizi bekler
Afiyet olsun canimBen yemegimi yiyim bi ballar
Sürekli doğru noktalara parmak basıyorsun balım ✌Puhahhahahapeki bunun bizim grup icin gerceklik payinin olmasi
Hayir Allahim sen bizi koru yarabbim bu sene olmamis olabilir. Ama bu yaz kesinlikle fit giriyoruz
Hatta birazdan gidip sporumu yapayim yemekten 1 2 saat sonra
sonngulen sen de merdiven falan in cik kız hastanedeyim diye bos gecme
sudem34 Merdiven cok etkilidir bilen bilir
Canım benimBaktım ben geldiğimde kimse yok ama pes etmedim bekledim sizi, gözüm yollarda kalmıştı
Peki onlar zayıf mı balım, yani bu kadar tatlı yemeye değillerdir inşallah yoksa onlara da sinir olurumSağol bitanemmİnşallah ennn kısa sürede olur, birlikte hemen 60ları görelim
Dilimde hep 62ye gidiyor yaa, 72iyi hep 62 okuyorum, 7leri hiç kabullenemiyorum beynim dışlıyor galibasonra kendi kendime düzeltiyorum, acı gerçeklerle yüzleşiyorum, bi de kendime kızıyorum, hı hıı kesin 62dir o diyorum... Öyle işte
Sen çok zayıfladın deyip bi de beni tatlıcıya götürdüler bugünBu hızla gidersek 2023 yazına fit girecem herhalde
Yani beni artık böyle tombik mi kabul ettiler yoksa bi tek ben mi dertliyim bu kilodan anlamadım gitti, biraz göbeğim varmış o da çok değilmişZayıf hallerimden neredeyse 20 kg fazlayım, bu nasıl az bir göbek, resmen dünyaları saklıyor içinde Evet, güzel gören dostlarım var demekki deyip ısrarla diyete devam Boncuğum o Siirt fıstıklarını bitirdin mi
Jillian emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyordu resmen, ayyy bak nasıl özledim hatunu :)) Hakkaten ya biz o kilolarda bile zorlanırken şimdi bu kilolarla nasıl yaparız kiHaha yok yok azcik bekletcez bikac kilo sonra bekle bizi jillian abla taş olmaya geliyoruzjillian diyince de o 57 kilo halimle bile yaparken hani yatiyosun yeniden kaldırıyoya ayaga. Hah tam o ayaga kalkamayislarim gülme krizine girislerim geliyo aklima
O da saglam yaptiriyo cidden
Aynen öyle cok oldular kendiniz yiyin sisko olun ne karisiyosunuz bizimkine
Kuzum sen çok kötü arkadaşlar edinmişsin kendine, annen hiç uyarmadı mı arkadaşlarını iyi seç diyeAyy hemde nasıl bir örgüt, grubumuzda en ısrarcı arkadaşın tatlı dükkanı var diyeyim sen anla vehameti
Akşam pek yememeye çalışacam veya geliştirecem
Kv, hemşireleri darlamasa kendimi sokaklara atıp yürüyesim var, hatta ciddi ciddi kaçasım var balım şu anPuhahhahahapeki bunun bizim grup icin gerceklik payinin olmasi
Hayir Allahim sen bizi koru yarabbim bu sene olmamis olabilir. Ama bu yaz kesinlikle fit giriyoruz
Hatta birazdan gidip sporumu yapayim yemekten 1 2 saat sonra
sonngulen sen de merdiven falan in cik kız hastanedeyim diye bos gecme
sudem34 Merdiven cok etkilidir bilen bilir
Afiyet olsun balım, ben de açtım ellerimi dua ediyorum, bu akşamki hastane yemeği yenilebilir olsun diyeBen yemegimi yiyim bi ballar
Artık daha fazla bekletmeyelim işte :)) Evde olsam bi tur yapmaya çalışırdım valla, canım çektiKadın 2 senedir bizi bekliyor çok ayıp oldu valla
Kuzum merdiven hiç bana göre değil, hemen kalçam ağrıyor. hastanenin etrafında tur atmak güzel olur amaSürekli doğru noktalara parmak basıyorsun balım ✌
Şimdi evdeyim, gelir gelmez azıcık tepiştim evde, günler sonra 2-3 saat bir boşluğum oluştu, ne yapacağımı bocaladım resmenhemen bir evi süpürdüm, oturdum size yazıyorum Olmazsa gidip biraz daha spor yapıp duşa girerim, açığı ancak kapatırız
Merdiven çıkmak iyi de çıkan ben değilsem
İyi ki geldin canım, çok özlüyorum siziCanım benimSen varsın diye kaçtım geldim hemen
Sadece birisi biraz kilolu, diğerleri ya zayıf ya hafif kiloluPeki onlar zayıf mı balım, yani bu kadar tatlı yemeye değillerdir inşallah yoksa onlara da sinir olurum
Ahhh keşke dilimizden çıktığı gibi 6larda olsaydık yine, ne güzel zamanlarmış onlar. Ama umudumuz da inancımız da yüksek çok geçmeden oralarda olacağız. 2023 hedefimiz başka şeyler olsun, bu iş bu yaza bitsin artık.
Siirt fıstıklarını toplamda 400 gr almışım canım, bugün de yedim acıkınca ama hala bitmedi. Kalanlar da yarına artıkKuru meyveler bitti, onlardan kurtulmuş oldum. Öğle yemeğini de çok abartmadım, inşallah akşamı da kazasız belasız atlatırsak en azından bu hafta koruma gibi olur belki.
Sana bugün belini soracaktım gece gece aklıma geldi ne oldu acaba diye. Eskisi gibi ağrı yapmıyor artık di mi balım? Kalçan onun için mi ağrıyor acaba?Artık daha fazla bekletmeyelim işte :)) Evde olsam bi tur yapmaya çalışırdım valla, canım çekti
Kuzum merdiven hiç bana göre değil, hemen kalçam ağrıyor. hastanenin etrafında tur atmak güzel olur ama
İyi ki geldin canım, çok özlüyorum sizi
Heyy maşallah diyorum arkadaşlarına. benim lisansta bir ev arkadaşım vardı, benle aynı boydaydı sanırım ve 43 kiloydu. Sürekli abur cubur yerdi ama hiç kilo almazdı. Gerçi o aşırı zayıf görünüyordu, kemikleri de inceydi demek ki. Biz haftada bir tatlı yesek hemen artı görüyoruz ne hikmetse.Sadece birisi biraz kilolu, diğerleri ya zayıf ya hafif kilolubende biraz normal gibiyim aralarında Hele biri günde 3-5-7 tane tatlı yiyor ve 53 kilo, ama o pek yemek de yemiyor, hep abur cubur
Geçen ki 176 boy olan bayanda çok yiyormuş ama dediki benim sevip yediğim şeyler hep zayıflatan şeyler. Ne dedim mesela; maydanozu çok yerim dedi. Peynir çok yerim dedi. Haftada 10 kilo limon sıkıp soda ile karıştırır buzla içerim dediÇok değil mi 10 kilo dedim, bana iyi geliyor, çok keyif alıyorum dedi. Ama aşırı zayıf, isteyince kilo alabiliyorş, yediklerni değiştirerek. Bu da tatlıcı, her gün yer, her gün tatlı mı yenir vicdansız diyemedim
Bu senede bu işi çözemezsek zaten daha ne diyeyim bize
Yinede bu hengamede 1.8 kg iyi verdin balım
Ne emoci koyacağımı şaşırdım yaAfiyet olsun balım, ben de açtım ellerimi dua ediyorum, bu akşamki hastane yemeği yenilebilir olsun diye
tatlım yazın doktora gittim, hiç yüz üstü yatamaz hale gelmiştim çünkü, gerçi hala öyleyim. Yüz üstü uyursam yanlışlıkla belim kırılmış gibi hissediyorum, dönebilmek için yardıma ihtiyaç duyuyorum. Doktor emar sonucunda fıtık dedi. Kilo da ister istemez bu durumu daha da dayanılmaz hale getiriyor.Sana bugün belini soracaktım gece gece aklıma geldi ne oldu acaba diye. Eskisi gibi ağrı yapmıyor artık di mi balım? Kalçan onun için mi ağrıyor acaba?
Off, bende merdiven çıkmasına çıkıyorumda bir yorgunluk var, günlerin yorgunluğu, enerjim olmuyor, bu cüsseyi taşımak zoruma gidiyor o zaman
Tamam senin evde olduğun günü hepimize jillian günü ilan ediyorum