- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir canımBilmiyorum canım ama umarim biz yanlis anlamisizdir. Durduk yere tepki olmasi hic hos degil çünkü.
Vavvv hastanede fazla dikkat edememene ragmen süper eksi gelmis ustelik spor bile yok daha
Bu eksi gelecek güzel eksilerin habercisi bence
Evet canım daha da güzel olcak önümüzdeki günlerde inşallahİnşallah öyledir canım
Hastanede dikkat edebilsem sanırım 76yı ucundan bile görebilirmişim, ayyy ne güzel olurdu. Bari bu sefer dikkat etmeye çalışayım biraz
Daha birlikte spor yapacağımız günler olacak esramm
Hay Allah yaa, bende sen yatıyorum yazınca gittin sanmıştım, bu mesajı görsem gitmezdimkiBen de sen geldin diye durayım biraz diyecektim (üzüldüm)
Mübarek Cuma günü Aminnnnn diyorum Valla benimde çok pis, hunharca spor yapasım geliyor son zamanlarda,Evet canım daha da güzel olcak önümüzdeki günlerde inşallah
Bol eksili sıkılaşmalı günlerimiz olsun
Canım mesajları tam okumadın galiba, olay tamamen benim algılayamamdan doğuyorKızlar komik olan ne Gerizakalı filan ne size hiç yakıştıramadım Konumu bulamadınız
Yapalim balım benim cok da yok ama düzene sokmak cok istiyorum. Canımın istemesini beklersem oooMübarek Cuma günü Aminnnnn diyorum Valla benimde çok pis, hunharca spor yapasım geliyor son zamanlarda,
Balım ben de inciye ve incinin diyetisyenine inci-tepik ve songüle sonngulen katilarak eksi eksidir diyor ve tebrik ediyorumKilo Bildirimi
Geçen hafta 72.2 (miydi?)
Bu Cuma 71.9
Fark -300
Songülüm geçen haftayı unuttum ya 72.2 idi galiba. Bi kahvaltı bi wc ancak 300 eksi
Olacak olacak, yakındır o günler balım jilian abla bizi beklerEvet canım daha da güzel olcak önümüzdeki günlerde inşallah
Bol eksili sıkılaşmalı günlerimiz olsun
Tartılırken kahvaltı yapmış mıydın canım.Tünaydın ballarım
Geç yatıp erken kalktık, tartıyı da unuttum bir an kafam doluydu, ama kesin bildirim yapacam, bi wc yapayım hemen tartılayım
Can sağolsun kuzu, bugün karşılaşıp sohbet ederiz inşallah. Hastanede bol bol vakit buluyorum şimdilikHay Allah yaa, bende sen yatıyorum yazınca gittin sanmıştım, bu mesajı görsem gitmezdimki
O zaman yakında spor challengelar başlatırız biz heyoooMübarek Cuma günü Aminnnnn diyorum Valla benimde çok pis, hunharca spor yapasım geliyor son zamanlarda,
Benim uzay boşluğunda kaybolan alıntılarımın arasında giden mesajlardandı balım o Kendisini bulmaya çalışacağım inşallah Ama bu eksi bile gayet güzel, yeter ki eksi gelelim dimi.Kilo Bildirimi
Geçen hafta 72.2 (miydi?)
Bu Cuma 71.9
Fark -300
Songülüm geçen haftayı unuttum ya 72.2 idi galiba. Bi kahvaltı bi wc ancak 300 eksi
Sağol balımmm inşaallah bundan sonra süreci daha iyi yöneteceğizBalım ben de inciye ve incinin diyetisyenine inci-tepik ve songüle sonngulen katilarak eksi eksidir diyor ve tebrik ediyorum
Sonucta su an +3 kilo da gelebilirdik dimi.
İnsallah daha güzel olcak daha güzel sonuclar da alcaz alisma sürecimiz biraz sancili geciyo ataklar pesimizi bırakmıyo hele sen künefelerin icinde iyi bile veriyosun ben olsam oo
tatlım sen çok fena bir künefe yiyiciler örgütünün eline düşmüşsün. Ne yapsak da kurtarsak seni onlardan ya da onları nasıl vazgeçirsek bu sevdadan Bugün için tek tesellimiz az yemiş olman diyelim, saati de çok geç değil. Pişmanlık yoksa yağ da yokSağol balımmm inşaallah bundan sonra süreci daha iyi yöneteceğiz
Maşaallah seninde katılmadığın kimse kalmamış, bende önceki saydıklarına senide ekleyip hepinize toptan katılıyorum
Çok doğru bir noktaya parmak bastın balım☝hatta şimdi çay içiyoruz, yine arkadaşlar var, oy çokluğu ile birazdan künefeye gitmeye karar verildi Kaç seferdir yemiyorum diye biraz ısrar oldu, bende bana ağır geliyor yemem dedim, sana hafif şekilde yaptıralım, yağını evden götürelim, şerbetini az döktürelim vs vs diyerek nefsime hoş gelecek her çeşit cümle kombinasyonu kurulmuş bulunuyor
Yazıp atana kadar gittik bile 2 kişilik porsiyonlardan birinin 4te 1ini süzdüre süzdüre yedim, pişman değilim diyeyim de yağ yapmasın
Jillian ablayi bu koca totoyla kaldiramayabilirim henüz balimOlacak olacak, yakındır o günler balım jilian abla bizi bekler
Yagini evden göturelim ne kızz anaa. Cok ikna cümlesi duydum da bunu ilk kez duyuyorumSağol balımmm inşaallah bundan sonra süreci daha iyi yöneteceğiz
Maşaallah seninde katılmadığın kimse kalmamış, bende önceki saydıklarına senide ekleyip hepinize toptan katılıyorum
Çok doğru bir noktaya parmak bastın balım☝hatta şimdi çay içiyoruz, yine arkadaşlar var, oy çokluğu ile birazdan künefeye gitmeye karar verildi Kaç seferdir yemiyorum diye biraz ısrar oldu, bende bana ağır geliyor yemem dedim, sana hafif şekilde yaptıralım, yağını evden götürelim, şerbetini az döktürelim vs vs diyerek nefsime hoş gelecek her çeşit cümle kombinasyonu kurulmuş bulunuyor
Yazıp atana kadar gittik bile 2 kişilik porsiyonlardan birinin 4te 1ini süzdüre süzdüre yedim, pişman değilim diyeyim de yağ yapmasın
Şahsen ben de kaldıramam şu an canım, biraz daha verince başlayacağız zaten ona. Bizi bekliyor diye ondan dedim. Daha çok bekler diye espri yapmak da geldi içimdenJillian ablayi bu koca totoyla kaldiramayabilirim henüz balim
Aslinda leslieden de cok sıkıldım ama mecbur en avantajli spor o bana..
Yagini evden göturelim ne kızz anaa. Cok ikna cümlesi duydum da bunu ilk kez duyuyorum
Cok tehlikelisiniz yapman guzuumm sevgimi yoldan cikarmannn
Neyse az yemissin yine balım
Baktım ben geldiğimde kimse yok ama pes etmedim bekledim sizi, gözüm yollarda kalmıştıÜcümüzün ayni anda c.ici denk geldigi nadir anlardan birini yaşıyoruz
Digerleri de geleydi iyiydi
Sağol bitanemm İnşallah ennn kısa sürede olur, birlikte hemen 60ları görelimenerji_kusagi balım, geçen haftaki kilonu buldum, doğru hatırlıyormuşsun. 72.2 imiş. Az kaldı kuzum 6ları tekrar görmene, darısı başıma olsun inşallah