70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bilmiyorum canım ama umarim biz yanlis anlamisizdir. Durduk yere tepki olmasi hic hos degil çünkü.

Vavvv hastanede fazla dikkat edememene ragmen süper eksi gelmis ustelik spor bile yok daha🤩
Bu eksi gelecek güzel eksilerin habercisi bence:KK76:
İnşallah öyledir canım :dua:

Hastanede dikkat edebilsem sanırım 76yı ucundan bile görebilirmişim, ayyy ne güzel olurdu. Bari bu sefer dikkat etmeye çalışayım biraz :olamaz:

Daha birlikte spor yapacağımız günler olacak esramm :KK50:

İnşallah öyledir canım :dua:

Hastanede dikkat edebilsem sanırım 76yı ucundan bile görebilirmişim, ayyy ne güzel olurdu. Bari bu sefer dikkat etmeye çalışayım biraz :olamaz:

Daha birlikte spor yapacağımız günler olacak esramm :KK50:
Evet canım daha da güzel olcak önümüzdeki günlerde inşallah 🤩
Bol eksili sıkılaşmalı günlerimiz olsun:spor:

Kızlar komik olan ne Gerizakalı filan ne size hiç yakıştıramadım Konumu bulamadınız 😂😂😂
Canım mesajları tam okumadın galiba, olay tamamen benim algılayamamdan doğuyor 😂
Özet geçeyim sende bizi aydınlat, bu düğümü ancak sen çözersin 😂
Geçen sohbet ederken sen yeğenim diyetisyen dedinya, zayıf dedin, kırk altı kilo yazdın, yazı ile kırk altı yazdın. Onu bende 46 kilo yerine 40 kilonun altı diye anladım, nasıl olur diye kendimce beynimde 40 kilonun altını oldurmaya çalıştım, aklımdan 38-39 kilolar geçti, galiba boyu çok kısa dedim içimden. Senin yeğeninin zayıflığını makul görmeye çalıştım yani 😂 Songülde mesaj yazmış sana cevaben, boyu da uzunmuş vs 46 kilo deyince, ben songülün mesajda o 46yı görüp şok oldum, hiç öyle düşünmemiştim niyeyse... Ani bir aydınlanma yaşadım ve dedimki bir itirafta bulunayımda şapşikliğime gülün dedim vs vs derken civcivim de benim gibi anlamış meğerse :KK70: :KK70: Civcivle ben aynı anlayınca bu sefer Songül dedi ki, yoksa siz doğru anladınız ben mi yanlış anladım :KK70: Deniz gelsin bu işi netleştirsin dedik, gırgır tantana yaptık yani epey. Şimdi senin yeğen 40ın altı mı yoksa 40 üstü 46 mı sen onu bize bir söyle 😂😂😂 Gerizekalı lafıda hiç geçmedi, Songül kendinden şüpheye düşünce demek ki biz o kadarda saf olmayabiliriz belki doğru anladık ihtimaliyle güldük yani... Ne uzun yazdım yine beee 😬 Deniz sen menüleri yazmayı niye bıraktın? Ben sana ekmekleri sordum diye değil di mi? Merak ettiğim için soruyorum demiştim ama bunun için buradan kopma, çok falan görmüyoruz.

Kilo Bildirimi
Geçen hafta 72.2 (miydi?)
Bu Cuma 71.9

Fark -300

Songülüm geçen haftayı unuttum ya 72.2 idi galiba. Bi kahvaltı bi wc ancak 300 eksi 😂
Balım ben de inciye ve incinin diyetisyenine inci-tepik inci-tepik ve songüle sonngulen sonngulen katilarak eksi eksidir diyor ve tebrik ediyorum:KK70:
Sonucta su an +3 kilo da gelebilirdik dimi.

İnsallah daha güzel olcak daha güzel sonuclar da alcaz alisma sürecimiz biraz sancili geciyo ataklar pesimizi bırakmıyo :KK70: hele sen künefelerin icinde iyi bile veriyosun ben olsam oo🙈

Tünaydın ballarım 💋💋💋

Geç yatıp erken kalktık, tartıyı da unuttum bir an kafam doluydu, ama kesin bildirim yapacam, bi wc yapayım hemen tartılayım 😶
Tartılırken kahvaltı yapmış mıydın canım.
Hay Allah yaa, bende sen yatıyorum yazınca gittin sanmıştım, bu mesajı görsem gitmezdimki :cry:
Can sağolsun kuzu, bugün karşılaşıp sohbet ederiz inşallah. Hastanede bol bol vakit buluyorum şimdilik :olamaz:
Mübarek Cuma günü Aminnnnn diyorum 😍 Valla benimde çok pis, hunharca spor yapasım geliyor son zamanlarda,😂
O zaman yakında spor challengelar başlatırız biz heyooo :halay:
Kilo Bildirimi
Geçen hafta 72.2 (miydi?)
Bu Cuma 71.9

Fark -300

Songülüm geçen haftayı unuttum ya 72.2 idi galiba. Bi kahvaltı bi wc ancak 300 eksi 😂
Benim uzay boşluğunda kaybolan alıntılarımın arasında giden mesajlardandı balım o :skandal: Kendisini bulmaya çalışacağım inşallah :KK70::KK70:Ama bu eksi bile gayet güzel, yeter ki eksi gelelim dimi.

Balım ben de inciye ve incinin diyetisyenine inci-tepik inci-tepik ve songüle sonngulen sonngulen katilarak eksi eksidir diyor ve tebrik ediyorum:KK70:
Sonucta su an +3 kilo da gelebilirdik dimi.

İnsallah daha güzel olcak daha güzel sonuclar da alcaz alisma sürecimiz biraz sancili geciyo ataklar pesimizi bırakmıyo :KK70: hele sen künefelerin icinde iyi bile veriyosun ben olsam oo🙈
Sağol balımmm😘😘😘 inşaallah bundan sonra süreci daha iyi yöneteceğiz 😍

Maşaallah seninde katılmadığın kimse kalmamış, bende önceki saydıklarına senide ekleyip hepinize toptan katılıyorum :KK70: :KK70:

Çok doğru bir noktaya parmak bastın balım☝hatta şimdi çay içiyoruz, yine arkadaşlar var, oy çokluğu ile birazdan künefeye gitmeye karar verildi :silah: Kaç seferdir yemiyorum diye biraz ısrar oldu, bende bana ağır geliyor yemem dedim, sana hafif şekilde yaptıralım, yağını evden götürelim, şerbetini az döktürelim vs vs diyerek nefsime hoş gelecek her çeşit cümle kombinasyonu kurulmuş bulunuyor :KK70:

Yazıp atana kadar gittik bile 😑 2 kişilik porsiyonlardan birinin 4te 1ini süzdüre süzdüre yedim, pişman değilim diyeyim de yağ yapmasın 😂

Maşaallah seninde katılmadığın kimse kalmamış, bende önceki saydıklarına senide ekleyip hepinize toptan katılıyorum :KK70: :KK70:

Çok doğru bir noktaya parmak bastın balım☝hatta şimdi çay içiyoruz, yine arkadaşlar var, oy çokluğu ile birazdan künefeye gitmeye karar verildi :silah: Kaç seferdir yemiyorum diye biraz ısrar oldu, bende bana ağır geliyor yemem dedim, sana hafif şekilde yaptıralım, yağını evden götürelim, şerbetini az döktürelim vs vs diyerek nefsime hoş gelecek her çeşit cümle kombinasyonu kurulmuş bulunuyor :KK70:

Yazıp atana kadar gittik bile 😑 2 kişilik porsiyonlardan birinin 4te 1ini süzdüre süzdüre yedim, pişman değilim diyeyim de yağ yapmasın 😂
tatlım sen çok fena bir künefe yiyiciler örgütünün eline düşmüşsün. Ne yapsak da kurtarsak seni onlardan ya da onları nasıl vazgeçirsek bu sevdadan :skandal: Bugün için tek tesellimiz az yemiş olman diyelim, saati de çok geç değil. Pişmanlık yoksa yağ da yok :KK70::KK70::KK70:

Olacak olacak, yakındır o günler balım :rapci: jilian abla bizi bekler :KK70::KK70:
Jillian ablayi bu koca totoyla kaldiramayabilirim henüz balim:KK70:
Aslinda leslieden de cok sıkıldım ama mecbur en avantajli spor o bana..

Yagini evden göturelim ne kızz anaa. Cok ikna cümlesi duydum da bunu ilk kez duyuyorum:KK70:
Cok tehlikelisiniz yapman guzuumm sevgimi yoldan cikarmannn:anne:

Neyse az yemissin yine balım:KK70:

Jillian ablayi bu koca totoyla kaldiramayabilirim henüz balim:KK70:
Aslinda leslieden de cok sıkıldım ama mecbur en avantajli spor o bana..

Yagini evden göturelim ne kızz anaa. Cok ikna cümlesi duydum da bunu ilk kez duyuyorum:KK70:
Cok tehlikelisiniz yapman guzuumm sevgimi yoldan cikarmannn:anne:

Neyse az yemissin yine balım:KK70:
Şahsen ben de kaldıramam şu an canım, biraz daha verince başlayacağız zaten ona. Bizi bekliyor diye ondan dedim. Daha çok bekler diye espri yapmak da geldi içimden :KK70::KK70:

Örgüt bunlar balım örgüt, sevgi balımı da aralarına almak istiyorlar ama kaptırmayız :bicak:

enerji_kusagi enerji_kusagi balım, geçen haftaki kilonu buldum, doğru hatırlıyormuşsun. 72.2 imiş. Az kaldı kuzum 6ları tekrar görmene, darısı başıma olsun inşallah :KK50:
Sağol bitanemm😘 😍 İnşallah ennn kısa sürede olur, birlikte hemen 60ları görelim 🙏

Dilimde hep 62ye gidiyor yaa, 72iyi hep 62 okuyorum, 7leri hiç kabullenemiyorum beynim dışlıyor galiba 😂 sonra kendi kendime düzeltiyorum, acı gerçeklerle yüzleşiyorum, bi de kendime kızıyorum, hı hıı kesin 62dir o diyorum... Öyle işte 😬

Sen çok zayıfladın deyip bi de beni tatlıcıya götürdüler bugün :KK70: Bu hızla gidersek 2023 yazına fit girecem herhalde :KK70:

Yani beni artık böyle tombik mi kabul ettiler yoksa bi tek ben mi dertliyim bu kilodan anlamadım gitti, biraz göbeğim varmış o da çok değilmiş🙊🙈🙉 Zayıf hallerimden neredeyse 20 kg fazlayım, bu nasıl az bir göbek, resmen dünyaları saklıyor içinde :KK53: Evet, güzel gören dostlarım var demekki deyip ısrarla diyete devam Boncuğum 💪 o Siirt fıstıklarını bitirdin mi :KK70:

X