- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
İyi uykular BoncuğumBallar ben yatıyorum, hepinizi öperim. iyi geceler
Ben de sen geldin diye durayım biraz diyecektim (üzüldüm)Şu an çok müstehcen bir yerdeyim(wc), en kısa sürede teli şarj edip gelecem yazmaya
Ya yicem seniSiz seviyorsanız ben yaparım balım, zaten emojisiz çok resmi gibi oluyor bazen (gözlerimden kalp çıkıyor)
Farkli gorusler var balim bilmiyorumPuhahahaAyy o zaman civcivimle benim doğru anlama ihtimalimiz mi artıyor, o kadar da mal değil miymişiz
İncim ile Sudem nasıl anlamıştı acaba
İyi geceler balımBallar ben yatıyorum, hepinizi öperim. iyi geceler
Birazdan gelir bence genelde gece 1 civari burda oluyo amaBen de sen geldin diye durayım biraz diyecektim (üzüldüm)
Komik olan kendimiziz biz kendimize güldük yanlis anladik diye .Kızlar komik olan ne Gerizakalı filan ne size hiç yakıştıramadım Konumu bulamadınız
benim diyetisyenjn dedigi gibi benim icin fark farktir canimmKilo Bildirimi
Gecen cuma: 69.2
Bugün: 69.0
Fark:200 gr
(Muhtemelen daha azım çünkü lavaboya cikamadim+sabah 6da tartildim uyanir uyanmaz)
Canim benm cok tesekkur ediyorum ne güzel destek oluyosunbenim diyetisyenjn dedigi gibi benim icin fark farktir canimm
Canimmm benimm birbirimize destek olursak basaririzz yani hep destek tam destekCanim benm cok tesekkur ediyorum ne güzel destek oluyosun
Ben de sana söz veriyorum kendimi cidden toparliyorum bu hafta. Artik öyle tatliymis kacamakmis yok tartidan önce
Bu destegini bosa çıkarmıcam ben de seni motive etcem hep sen sen olmaz
Saat 10da xanim kahvaltimm
Kesinlikle öyleCanimmm benimm birbirimize destek olursak basaririzz yani hep destek tam destek
Tamam simdi yapmissindir o zaman saat 10 bucuga geliyoSaat 10da xanim kahvaltimm
Ben bu mesajdan ne anlam çıkaracağımı bilemedim açıkçası. Bizim gülüp eğlendiğimiz kendi düştüğümüz durum, sen burda ciddi bir tepki mi koyuyorsun yoksa sondaki gülücüklerle sen de mi bizim gibi eğleniyorsun anlayamadım.Kızlar komik olan ne Gerizakalı filan ne size hiç yakıştıramadım Konumu bulamadınız
Ye beni civciv, öp beni civcivYa yicem seni
Farkli gorusler var balim bilmiyorum
KumsalveDeniz bence de bizi bi aydinlat
İyi geceler balım
Hem de ne uykuBirazdan gelir bence genelde gece 1 civari burda oluyo ama
O saate kadar yüzüncü uykumuzu uyuyo oluyoruz biz
Afiyet olsun canım, ben menünü beğendim, zaten akşam fazla yememişsin.3 Mart Persembe Menüm
Sabah 10.00 1 patatesi 2 kasik yağda kavurdum bol baharatladim, 1 dilim peynir, cherry domates, sekersiz cay
Ara 12.00 kusburnu cayi, 1 dilim elma, 1 küçük portakal, 2 dilim muz
Ara 15.00 salep
Ara 16.30 türk kahvesi
Akşam 17.40 4 kasik yogurtlu makarna (asiri canim istedi)
Ara 18.30 nescafe
Spor; 4150 adım
Su; 2 litre
Ben de anlayamadım tepki mi gösterdi sence de.Komik olan kendimiziz biz kendimize güldük yanlis anladik diye .
Gerizekali diye bir laf gecmedi bir de .
Kilo Bildirimi
Gecen cuma: 69.2
Bugün: 69.0
Fark:200 gr
(Muhtemelen daha azım çünkü lavaboya cikamadim+sabah 6da tartildim uyanir uyanmaz)
Balım öncelikle eksi geldiğin için tebrik ederim, incimin de dediği gibi fark farktır. zaten bu hafta kaçamaklı olduğunu hep söyledin ona rağmen eksi gelmen bile güzel canım, bu hafta daha adapte bir şekilde güzel bir eksi göreceksinCanim benm cok tesekkur ediyorum ne güzel destek oluyosun
Ben de sana söz veriyorum kendimi cidden toparliyorum bu hafta. Artik öyle tatliymis kacamakmis yok tartidan önce
Bu destegini bosa çıkarmıcam ben de seni motive etcem hep sen sen olmaz
Bilmiyorum canım ama umarim biz yanlis anlamisizdir. Durduk yere tepki olmasi hic hos degil çünkü.Ye beni civciv, öp beni civciv
Hem de ne uyku
Afiyet olsun canım, ben menünü beğendim, zaten akşam fazla yememişsin.
Ben de anlayamadım tepki mi gösterdi sence de.
Vavvv hastanede fazla dikkat edememene ragmen süper eksi gelmis ustelik spor bile yok dahaKızlar ben bugün tartılamadım hastanede kaldığım için. Dünkü tartıyı yazıyorum o yüzden.
Önceki tartı: 80.2 (iki hafta önce tartılmıştım)
Bugün (aslında dün): 78.4
Fark: 1.8
İki haftalık sonuç için güzel bence. Hepinizin desteği için teşekkür ederim ballar