70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Wuuuu 10 parmak, en sevdiğim

10 parmağında 10 marifet atasözü (deyim miydi ya) daktilonun keşfiyle mi söylendi ki

Bakar mısın sen şu siteye, noktalama işaretleriyle yaptığım üzgün suratı emociye çevirdi :))) Zalımsın hayat, burası bile sadece üzgün suratı çeviriyor, :))
Seni kandırıyor olmasın bu emoci balım yaa, aman gözünü boyamasına fırsat verme
bende : ve ) olarak çıkıyor, bak

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-02-16-20-01.png
    203,4 KB · Görüntüleme: 21
Off yaa benim tüm alıntılar uzay boşluğunda yine (
Üzülme her genç kızın başına gelebilir iğrenç espri yapmakta bir engel görüyor musun, ben görmüyorum balım, sende görme

Belki birazdan geri gelirler arada banada öyle yapıyor keratalar

Wuuuu 10 parmak, en sevdiğim

10 parmağında 10 marifet atasözü (deyim miydi ya) daktilonun keşfiyle mi söylendi ki
Sanki deyim gibi geldi balım :)) Bunu bilse bilse KPSS uzmanımız bilir Saricivcivcikcik
Seni kandırıyor olmasın bu emoci balım yaa, aman gözünü boyamasına fırsat verme
bende : ve ) olarak çıkıyor, bak
Yok kuzum bu değil, benim alıntılar gitti yazdığım mesajın sonuna üzgün surat yaptım : ve ( bununla, onu hareketli emoji yaptı :)) (bunu yapmıyor)
Üzülme her genç kızın başına gelebilir iğrenç espri yapmakta bir engel görüyor musun, ben görmüyorum balım, sende görme

Belki birazdan geri gelirler arada banada öyle yapıyor keratalar
İğrenç espri yapmakta tabi ki bir sakınca görmüyorum balım ama ya görürlerse diye de tırsıyorum :)))

Telefondan da baktım gelmiyorlar kuzum

Civcivimiz bugün arazi... O iğrenç espiriyi yapmayacaktın balım zira civcivimiz biraz büyükçe civciv olmuş oluyor

Görüpte sohbete katılmayacak kadar uzak duruyorlarsa ayrıca teessüf ediyorum kendilerine

enerji_kusagi kuzum ben çıkıyorum, akşam için yapılacaklar var biraz. Öpüyorum canım, sohbet çok iyi geldi. Her zaman dediğim gibi iyi ki varsın.
Ve birlikte çıkıyoruz,
Sende iyi ki varsın balım
Sana da kolay gelsin canımm, bende dışarı çıkacağım şimdi işlerimi halledip döneyim En kısa zamanda buluşuruz inşaallah

Canım neden tekrar hastaneye yatıracaklar? Ya tabiki anlat ne dert yanmasi hayat her gün güllük gülistanlık mi sanki.. lütfen anlat asıl anlatmayinca ben daha cok üzülüyorum icine atma zor bi sürecten geçiyosun cok normal..
Şu halde bile bizi düşünüyosun kiyamam ya
Şu an inan şok gecirdim.. ben de sanıyorum ki tek oglu ya da ne bileyim baska bakacak kimse yok.. 2 tane kız varken bakmak sana mi düşüyo cidden cok sinirlendim. Allah razi olsun senden melek gibi bi insansin songul gercekten herkes bunu basaramaz.. o 2 kız icin hala şoktayım.
Bayagi pahaliymis maddi manevi sıkıntı size de teyzeye de.. biliyorum siz lafini yapmiyosunuz zaten ama hep dua ederim Allah kimseye muhtac etmesin gercekten.. hem kendine zor hem çevrene.
Ahh kiyamam sana ya canım nelere katlanmissin. Bir de aciklama yapiyo kadina kızmıyorum yanlis anlamayin diye ya songül biz seni yargilicak durumda değiliz su an
Biz de tavuk yedik civcivim :))
Haha mistik olaylar

Civcivim bu tavukları görünce ikinci bir şok geçirmez umarım
Gecirdim bile balim
Yarin ne yapcağımi söylemicem bakalm siz ne yapcaksinz

2 Mart Çarşamba
Sabah 08.30 nescafe, su
13.00 1 tatli kasigi yagla tavada biberi, sarimsagi soteledim, domates, azcik kasar kattim, yaninda da 1 haslanmis yumurta, sekersiz cay, 1 dilim ekmek
Ara 14.00 türk kahvesi yarim elma, yarim portakal
Akşam 18.00 6 dilim çiğköfte, 1 bardak ayran, bol marul

Spor; yok
Su; 2 litre

Tatli yolda geliyo

Canım benim listemde 7 8 dilim ekmek var Börek hariç diyetisyen menüsü

Al bendende o kadar, sanki sen değil ben yazıyorum onları

İşte zaaf tamda bu noktada oluşuyor Tatlıyı yapan kendin olunca ya tadını merak ediyorsun ya emek verdin diye yiyorsun, ya kendini çok beğeniyorsun ve kendinin beğeneceği en mükemmel şekliyle yapmış oluyorsun çünkü ne şekilde sevdiğini de iyi biliyorsun vs vs.. başkası yapınca o kadar da merak etmiyorsun, tatlının şaftı biraz bozuk olsa (genelde tadı mükemmeldir) çabuk burun kıvırabiliyorsun, sabır daha kolay oluyor. O şaftı kayık tatlıyı yapan biz isek biliyoruz içinde neler var, ne kadarda güzel olacak eminiz Birde gıdayı israf etmeme sorumluluğu var ki evlenince benim üzerime çok ağır yüklenmiştir kendileri, başkası yapmış olsa artınca ne yapacağını, çöpe atmaya kıyıp kıyamayacağını sen değil başkası düşünmek zorunda kalmış oluyor, sen sadece burun kıvırmak kısmıyla ilgileniyorsun(Hımm, bencilliğe bak), bilmiyorum sen nasıl düşünüyorsun balım

Ne kadar felsefe yaptım yaa, enişte bey bile sipariş verirken 2 cümleyle derdini anlatmıştır

Peki yapacak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…