- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Wuuuu 10 parmak, en sevdiğimEvet canım laptoptan. 10 parmak f klavye kullanıyorum, o yüzden burdan yazması çok hızlı oluyor. Koltuğa oturup kucağımda yazdığım için mouse kullanamıyorum, o yüzden emoji yapmak çok zor (tembel emoji olsun burda da) :))
Seni kandırıyor olmasın bu emoci balım yaa, aman gözünü boyamasına fırsat vermeBakar mısın sen şu siteye, noktalama işaretleriyle yaptığım üzgün suratı emociye çevirdi :))) Zalımsın hayat, burası bile sadece üzgün suratı çeviriyor, :))
Üzülme her genç kızın başına gelebilirOff yaa benim tüm alıntılar uzay boşluğunda yine(
PuhahahaaMerak etme civcivleri büyümeden yemiyoruz diye espri yapacaktım ama çok çirkin geldi kendime bile :))
Sanki deyim gibi geldi balım :)) Bunu bilse bilse KPSS uzmanımız bilirWuuuu 10 parmak, en sevdiğim
10 parmağında 10 marifet atasözü (deyim miydi ya) daktilonun keşfiyle mi söylendi ki
Yok kuzum bu değil, benim alıntılar gitti yazdığım mesajın sonuna üzgün surat yaptım : ve ( bununla, onu hareketli emoji yaptı :)) (bunu yapmıyor)Seni kandırıyor olmasın bu emoci balım yaa, aman gözünü boyamasına fırsat verme
bende : ve ) olarak çıkıyor, bak
İğrenç espri yapmakta tabi ki bir sakınca görmüyorum balım ama ya görürlerse diye de tırsıyorum :)))Üzülme her genç kızın başına gelebiliriğrenç espri yapmakta bir engel görüyor musun, ben görmüyorum balım, sende görme
Belki birazdan geri gelirler arada banada öyle yapıyor keratalar
Civcivimiz bugün arazi... O iğrenç espiriyi yapmayacaktın balımSanki deyim gibi geldi balım :)) Bunu bilse bilse KPSS uzmanımız bilirSaricivcivcikcik
Yok kuzum bu değil, benim alıntılar gitti yazdığım mesajın sonuna üzgün surat yaptım : ve ( bununla, onu hareketli emoji yaptı :)) (bunu yapmıyor)
İğrenç espri yapmakta tabi ki bir sakınca görmüyorum balım ama ya görürlerse diye de tırsıyorum :)))
Telefondan da baktım gelmiyorlar kuzum
Ve birlikte çıkıyoruz,enerji_kusagi kuzum ben çıkıyorum, akşam için yapılacaklar var biraz. Öpüyorum canım, sohbet çok iyi geldi. Her zaman dediğim gibi iyi ki varsın.
Ben yemeyi tercih etmedim canimİncim senin menüde epey hafif geçmiş, afiyet olsunakşam hiç ekmek yok muydu yoksa sen mi yememeyi tercih ettin?
Afiyet olsun kuşumAlintilari aldim yemek yiyip geliyorum
Canım neden tekrar hastaneye yatıracaklar? Ya tabiki anlat ne dert yanmasi hayat her gün güllük gülistanlık mi sanki.. lütfen anlat asıl anlatmayinca ben daha cok üzülüyorum icine atma zor bi sürecten geçiyosun cok normal..Canlarım merhaba, yine gelemedim. Pazartesi taburcu olup eve dönmüştük, dün ve bugün derslerim yoktu hep evdeydim. İnanın bugün sadece kahvaltı için oturdum, detaylarını çok yazamam burda ama fiziksel ve psikolojik olarak çok yoruldum bu süreçten. Yarın yine hastaneye yatıracaklar malesef. Biliyorum sürekli bu şekilde dert yanıyorum ama hayat başka türlü gitmiyor bir süredir. Üç gündür diyetime dikkat ediyorum bu arada, hastaneden çıktığımızdan beri. Şimdi mümkün olursa eski mesajlara bakmaya çalışacağım biraz.
Şu an inan şok gecirdim.. ben de sanıyorum ki tek oglu ya da ne bileyim baska bakacak kimse yok.. 2 tane kız varken bakmak sana mi düşüyo cidden cok sinirlendim. Allah razi olsun senden melek gibi bi insansin songul gercekten herkes bunu basaramaz.. o 2 kız icin hala şoktayım.Valla balım, eşimin ablası önceki hastane sürecinde geldi, 3 gün kaldı. Annesi operasyondan çıktıktan sonra nerdeyse ölmek üzereyken bırakıp gitti. Bu ameliyatı da memlekette yaptıralım dedik onlar bakabilsin diye, sonuçta ben çalışıyorum. İki kızı da memlekette ve çalışmıyorlar. Annelerine açıkça buraya gelme, biz seni hastaneye götüremeyiz demişler. Başka açıklamaya gerek yok sanırım. Allah'a havale ettim.
Bayagi pahaliymis maddi manevi sıkıntı size de teyzeye de.. biliyorum siz lafini yapmiyosunuz zaten ama hep dua ederim Allah kimseye muhtac etmesin gercekten.. hem kendine zor hem çevrene.Geçen seferki süreçte dersler çok aksayınca bazı günler bakıcı tuttuk, günlüğü 450 TL. Buna da güç yetmiyor yani balım. Şimdi yine hastaneye yatacak ve biz nasıl halledeceğiz diye kara kara düşünüyorum canım.
Evdeysem diyete devam ediyorum sorun yok ama hastanede öyle olmuyor. Her yemek güzel değil zaten, öyle olunca bazen ekmeğe abanıp yemeği yemeye çalışıyorum, hiç yenmeyecek gibiyse dışardan sipariş ediyorum. O yüzden uymak çok zor oluyor.
Ahh kiyamam sana yaKabızlık deme canım bana, resmen günlerdir kv nin kabızılığı yüzünden cinnet geçircem (kadına kızmıyorum yanlış anlamayın).
Sana da geçmiş olsun balım, bir yöntem bulursun yaz bana da.
HahaBiz de tavuk yedik civcivim :))
Canım ilk olarak kimyonu denemesini isteyeceğim. Umarım inat etmez ve içer. Midem çok bulanıyor deyip çoğu şeyi kabul etmiyor çünkü.
Bekunis mutlaka alacağım, hap içirmesi daha kolay geldi, kimyonu da yaparsa belki daha hızlı sonuç alırız.
Duphalac ı biliyorum, bende hiç fayda etmemişti ameliyat sonrası kabızlık için. Bir de acayip şekerli, kvnin şekeri yüksek çıkıyor bu aralar, o yüzden bunu direk eliyorum.
Lavman bile yaptım canım, hem de bugün ikinci kez. Yorgunum (psikolojik) deme sebeplerim arasındadır kendisi. Bu hastane sürecinde neler yapmadım ki zaten.
Tüm tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ediyorum balım :) (gözlerinden kalpler çıkan emoji de var burda)
Gecirdim bile balimCivcivim bu tavukları görünce ikinci bir şok geçirmez umarım
Sağ ol balim sağ ol da benimki tatli siparisi verdi valla cildircam ya.Afiyet olsun kuşum
Ooovvv, İncim diyetisyenin hedeflerini bu haftada delmeye kararlıBen yemeyi tercih etmedim canim
İncinin bugün sesi cikmadi yarin sabah icin yusuf yusuf durumda galibaOoovvv, İncim diyetisyenin hedeflerini bu haftada delmeye kararlı
Canım benim listemde 7 8 dilim ekmek var Börek hariç diyetisyen menüsüCanım bu menü senin yazılı listen miydi?
4 dilim ekmek ve 2 dilim börek.
Ekmek+yumurta, ekmek+yoğurt, börek+yoğurt, süt+hurma, yarısı protein yarısı şeker ağırlıklı öğünler, çok değişik geldi bana, şekerini dengelemek için özellikle mi böyle onu merak ettim. Afiyet olsun balım
Al bendende o kadar, sanki sen değil ben yazıyorum onlarıSağ ol balim sağ ol da benimki tatli siparisi verdi valla cildircam ya.
Anamın evinde ne kadar kolaydi diyet yapmak yaabayramdan bayrama yapiyodu kadın ben diyetteyim diye
Gerci normal zamanda yapsa da ben yemiyodum kendi hakkımı yemiyim simdi