70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Canım bu menü senin yazılı listen miydi?

4 dilim ekmek ve 2 dilim börek.
Ekmek+yumurta, ekmek+yoğurt, börek+yoğurt, süt+hurma, yarısı protein yarısı şeker ağırlıklı öğünler, çok değişik geldi bana, şekerini dengelemek için özellikle mi böyle onu merak ettim. Afiyet olsun balım

Balım bugünkü menün oldukça hafif geçmiş, sporunda var, gelsin eksilerrr

İncim senin menüde epey hafif geçmiş, afiyet olsun akşam hiç ekmek yok muydu yoksa sen mi yememeyi tercih ettin?

Telepati haa... Benslz telepati nolamaz uleeeyyiinnn

Bugün bende tavuk yedim Hatta neredeyse bugün bol marulla çiğköfte yiyecektim ki onu yarına sarkıtayım bugünde tavuk yiyelim dedim

Balım yulaf işe yarıyor demiştin ne oldu bünye mi alıştı? Gerçi yulafı önceki menünde hatırlayamadım ama...
Balım yulafım bitti bikac gündür almadim sebepsiz biraz ara vereyim bu ara cok yedim bıkmak istemedim
Oh ohhh, spor da yapılmış
Var mı bi hareket bakım
Operasyon tamam sevgim benim ilacim saglikli bslenme ve spor ikisini yapinca bagirsaklarim düzene giriyo. Sizinki kadar caliskan olmasa da iyi oluyo yani
Dün hem de 2 kere operasyona ciktim görev tamamlandi
Ahh su boğazı tutsam da mideye vücuda bos yere zülum etmesem daha iyi olcak da..

enerji_kusagi Balım dün menunu yazdin mi ben mi gormedim? Yazmadin galiba?
Bi yazsan mi
İnci benim ben senin kabusun olcam
Senden kabus değil tatlı bir rüya olur bebeğim

Allah Allahh... Menüyü kesin yazdımda nereye yazdımki uyku sersemi
Dur bir tele göz atayım... Attım.
Not defterine yazmışım atmayı unutmuşum
Sen Freddy'nin kabusunu yaşatmadan hemen atayım

Sabah 09:00
-2,5 tost ekmeği büyüklüğünde bol yumurtalı ekmek
-1 kk peynir, 1 kıl biber, sabahtan yatana kadar şekersiz çaylar

Ara 12:00 5 ceviz, sade Türk Kahvesi

Ara 15:00 1 küçük avokado,sade

Akşam 19:00
-1 küçük kase yeşil salata
-2 tavuk baget ızgara
-1/2 tırnak pide ekmek
-200 ml ayran
-közlenmiş biber, domates, soğan
( kısaca 1 kişilik ızgara tavuk siparişinin yarısını yedim)

Ara 20:30
-2 yk kadar bol peynirli ve tarçınlı irmik helvası (tatlı işinden sıkıldım gerçekten)
-Sade Türk Kahvesi i

Su 2 lt
Spor; 20 dk karma egzersiz

Allah seni napmasin not defterine yazmisim diyo orda kim yorumluyor tam olarak inler cinler periler mi balim

Dün gece ben de gec uyudum ondan süphelendim acaba ben mi gormedim diye kafam muhtesem bugün
Balim kalabalik gorunuyo ama o kadar kötü bir sey yok sanki
Aksam 8 bucuktaki tatli mi tatli kacamagini görmüyorum cunku 2 kasik
Tatli benim de zayif yanim

Canlarım merhaba, yine gelemedim. Pazartesi taburcu olup eve dönmüştük, dün ve bugün derslerim yoktu hep evdeydim. İnanın bugün sadece kahvaltı için oturdum, detaylarını çok yazamam burda ama fiziksel ve psikolojik olarak çok yoruldum bu süreçten. Yarın yine hastaneye yatıracaklar malesef. Biliyorum sürekli bu şekilde dert yanıyorum ama hayat başka türlü gitmiyor bir süredir. Üç gündür diyetime dikkat ediyorum bu arada, hastaneden çıktığımızdan beri. Şimdi mümkün olursa eski mesajlara bakmaya çalışacağım biraz.

Merhaba Bitanem
Keşke birazda eniştenin diğer kardeşleri vs varsa ilgilense hastane işleriyle diyecem ama tabiki şartları senin kadar bilmediğimiz için faydasız bir laftan öteye geçemeyecek Normal şartlarda bile hasta ve yaşlı birisiyle uzun süre zaman geçirmek bile başta psikolojik olarak yıpratıcı. Ama belki 1-2 günlük tam süreli veya ya gece ya da gündüz yarım süreli bir bakıcı ayarlama imkanınız olursa sende biraz dinlenebilirsin. Sen yinede çok iyi idare ediyorsun balım, birde çalışıyorsun yani, bu sene resmen hastane işleri ile imtihan oldun, Allah yardımcın olsun, inşaallah bir an önce her şey yoluna girer, bütün güzel dileklerimiz seninle

Bu arada diyetine dikkat edebilmeni özellikle takdir ediyorum

Valla balım, eşimin ablası önceki hastane sürecinde geldi, 3 gün kaldı. Annesi operasyondan çıktıktan sonra nerdeyse ölmek üzereyken bırakıp gitti. Bu ameliyatı da memlekette yaptıralım dedik onlar bakabilsin diye, sonuçta ben çalışıyorum. İki kızı da memlekette ve çalışmıyorlar. Annelerine açıkça buraya gelme, biz seni hastaneye götüremeyiz demişler. Başka açıklamaya gerek yok sanırım. Allah'a havale ettim.

Geçen seferki süreçte dersler çok aksayınca bazı günler bakıcı tuttuk, günlüğü 450 TL. Buna da güç yetmiyor yani balım. Şimdi yine hastaneye yatacak ve biz nasıl halledeceğiz diye kara kara düşünüyorum canım.

Evdeysem diyete devam ediyorum sorun yok ama hastanede öyle olmuyor. Her yemek güzel değil zaten, öyle olunca bazen ekmeğe abanıp yemeği yemeye çalışıyorum, hiç yenmeyecek gibiyse dışardan sipariş ediyorum. O yüzden uymak çok zor oluyor.

Buradayım Songülümmm
Bende seni hissediyorum
İyiyimde canım, senin durumlara üzülüyorum, kıymet verdiğin birisine bir şey yapamamak çok can sıkıcı
Biliyorum yapıyorsunuz ama bol bol dua edin canım da bu süreç hayırlısıyla bitsin artık.

Düşünmen bile yeter iyi ki varsın canım.

Yuhh be, Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyeyim....... Haklısın söylenecek söz yok. Birde kız evlatlar, erkek olsa belki bakamaz diyecem ama niye bakamasın, sonuçta anne yani, vay be...
1 dk bitanem yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…