- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Canım bu menü senin yazılı listen miydi?Kahvaltı 18:30
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara 11:00
1 bardak süt
2 hurma
Öğle 13:30
3 kaşık yoğurt
Ezme mor lahana salatası
maydanoz
2 dilim ekmek
Ara 16:00
2 kaşık yoğurt
2 s.böreği (fırında az yağlı)
2 fincan nescafe (aralıklı)
Akşam bir şeyler yersem yazarım
Ara belki çay
Su 3,5 lt tamamlarım Spor x
Balım bugünkü menün oldukça hafif geçmiş, sporunda var, gelsin eksilerrr1 Mart Salı Menüm
Sabah 09.00 filtre kahve
10.15 1 yumurtayla omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, zeytin, cherry domates
Ara 15.30 türk kahvesi
Ara 16.30 1 elma
Akşam 17.00 2 kasik pilav, firinda citir tavuk, 1 bardak ayran, 1 kase salata
Spor; leslie 3 mil 33 dakika, 5000 adimim var su anlik.
Su; 1.5 litre
İncim senin menüde epey hafif geçmiş, afiyet olsun1 mart menum
Sabah 1 lt tarcinli su
Sade turk kahvesi
10.00 1 bardak ayran
Ogle 12.30
6 kasik nohut
Bol maydanoz
2 dilim ekmek
Ara 15.30
1 bardak sut
Yarim dunden kalan yulaf bar
17.00
Yesil cay
Aksam 19.00
2 parca firinda tavuk
Bol salata
Su 3 lt
Persembeden sonra spora basliyacagim
Telepati haa... Benslz telepati nolamaz uleeeyyiinnnOha aksam sen de firinda tavuk yapmissin bu sefer bana söylememistin ben de aynisini yaptim nasil oldu bu
Telepati degil de ne bu iste
Benim yemek az kaldi yarin cigköfte yapcam. Ama biz lavassiz sadece marul ve ayranla yiyoruz incim o yüzden sıkıntı olmuyo zaten 5 dilim yiyince tikaniyorum hemen.
Sana hesap veriyorum farkettin mine diyetisyenmis be adamin korkusu ordan bana kadar gecti
Korkmaya basliyorum yapmayin böyle seylerTelepati haa... Benslz telepati nolamaz uleeeyyiinnn
Bugün bende tavuk yedimHatta neredeyse bugün bol marulla çiğköfte yiyecektim ki onu yarına sarkıtayım bugünde tavuk yiyelim dedim
Balım yulafım bitti bikac gündür almadim sebepsizBalım yulaf işe yarıyor demiştin ne oldu bünye mi alıştı? Gerçi yulafı önceki menünde hatırlayamadım ama...
Operasyon tamam sevgimOh ohhh, spor da yapılmış
Var mı bi hareket bakım
Senden kabus değil tatlı bir rüya olur bebeğimenerji_kusagi Balım dün menunu yazdin mi ben mi gormedim? Yazmadin galiba?
Bi yazsan mi
İnci benim ben senin kabusun olcam
Allah seni napmasin not defterine yazmisim diyo orda kim yorumluyor tam olarak inler cinler periler mi balimSenden kabus değil tatlı bir rüya olur bebeğim
Allah Allahh... Menüyü kesin yazdımda nereye yazdımki uyku sersemi
Dur bir tele göz atayım... Attım.
Not defterine yazmışım atmayı unutmuşum
Sen Freddy'nin kabusunu yaşatmadan hemen atayım
Balim kalabalik gorunuyo ama o kadar kötü bir sey yok sankiSabah 09:00
-2,5 tost ekmeği büyüklüğünde bol yumurtalı ekmek
-1 kk peynir, 1 kıl biber, sabahtan yatana kadar şekersiz çaylar
Ara 12:00 5 ceviz, sade Türk Kahvesi
Ara 15:00 1 küçük avokado,sade
Akşam 19:00
-1 küçük kase yeşil salata
-2 tavuk baget ızgara
-1/2 tırnak pide ekmek
-200 ml ayran
-közlenmiş biber, domates, soğan
( kısaca 1 kişilik ızgara tavuk siparişinin yarısını yedim)
Ara 20:30
-2 yk kadar bol peynirli ve tarçınlı irmik helvası (tatlı işinden sıkıldım gerçekten)
-Sade Türk Kahvesi i
Su 2 lt
Spor; 20 dk karma egzersiz
Çok teşekkür ederim, hoşgeldin bile diyemedim sana galiba. Oysa ki pazartesi mesajları okurken demek aklımdaydı, bugüne kaldı.Çok geçmiş olsun
Merhaba BitanemCanlarım merhaba, yine gelemedim. Pazartesi taburcu olup eve dönmüştük, dün ve bugün derslerim yoktu hep evdeydim. İnanın bugün sadece kahvaltı için oturdum, detaylarını çok yazamam burda ama fiziksel ve psikolojik olarak çok yoruldum bu süreçten. Yarın yine hastaneye yatıracaklar malesef. Biliyorum sürekli bu şekilde dert yanıyorum ama hayat başka türlü gitmiyor bir süredir. Üç gündür diyetime dikkat ediyorum bu arada, hastaneden çıktığımızdan beri. Şimdi mümkün olursa eski mesajlara bakmaya çalışacağım biraz.
Buradayım Songülümmmenerji_kusagi sevgim buralardasın hissediyorum. Nasılsın balım.
Valla balım, eşimin ablası önceki hastane sürecinde geldi, 3 gün kaldı. Annesi operasyondan çıktıktan sonra nerdeyse ölmek üzereyken bırakıp gitti. Bu ameliyatı da memlekette yaptıralım dedik onlar bakabilsin diye, sonuçta ben çalışıyorum. İki kızı da memlekette ve çalışmıyorlar. Annelerine açıkça buraya gelme, biz seni hastaneye götüremeyiz demişler. Başka açıklamaya gerek yok sanırım. Allah'a havale ettim.Merhaba Bitanem
Keşke birazda eniştenin diğer kardeşleri vs varsa ilgilense hastane işleriyle diyecem ama tabiki şartları senin kadar bilmediğimiz için faydasız bir laftan öteye geçemeyecekNormal şartlarda bile hasta ve yaşlı birisiyle uzun süre zaman geçirmek bile başta psikolojik olarak yıpratıcı. Ama belki 1-2 günlük tam süreli veya ya gece ya da gündüz yarım süreli bir bakıcı ayarlama imkanınız olursa sende biraz dinlenebilirsin. Sen yinede çok iyi idare ediyorsun balım, birde çalışıyorsun yani, bu sene resmen hastane işleri ile imtihan oldun, Allah yardımcın olsun, inşaallah bir an önce her şey yoluna girer, bütün güzel dileklerimiz seninle
Bu arada diyetine dikkat edebilmeni özellikle takdir ediyorum
Biliyorum yapıyorsunuz ama bol bol dua edin canım da bu süreç hayırlısıyla bitsin artık.Buradayım Songülümmm
Bende seni hissediyorum
İyiyimde canım, senin durumlara üzülüyorum, kıymet verdiğin birisine bir şey yapamamak çok can sıkıcı
Yuhh be, Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyeyim....... Haklısın söylenecek söz yok. Birde kız evlatlar, erkek olsa belki bakamaz diyecem ama niye bakamasın, sonuçta anne yani, vay be...Valla balım, eşimin ablası önceki hastane sürecinde geldi, 3 gün kaldı. Annesi operasyondan çıktıktan sonra nerdeyse ölmek üzereyken bırakıp gitti. Bu ameliyatı da memlekette yaptıralım dedik onlar bakabilsin diye, sonuçta ben çalışıyorum. İki kızı da memlekette ve çalışmıyorlar. Annelerine açıkça buraya gelme, biz seni hastaneye götüremeyiz demişler. Başka açıklamaya gerek yok sanırım. Allah'a havale ettim.
Geçen seferki süreçte dersler çok aksayınca bazı günler bakıcı tuttuk, günlüğü 450 TL. Buna da güç yetmiyor yani balım. Şimdi yine hastaneye yatacak ve biz nasıl halledeceğiz diye kara kara düşünüyorum canım.
Evdeysem diyete devam ediyorum sorun yok ama hastanede öyle olmuyor. Her yemek güzel değil zaten, öyle olunca bazen ekmeğe abanıp yemeği yemeye çalışıyorum, hiç yenmeyecek gibiyse dışardan sipariş ediyorum. O yüzden uymak çok zor oluyor.