- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
İyi dersler balım bekliyoruzGeldim kuzum geldim, şimdi derse gideceğim. Bugün mutlaka bakacağım buraya
Cok sukur canim cok gecmis olsunn iyiki geldin.Ballar günaydın, nasılsınız bakalım. Özledim sizi.
Merak etmeyin bir yere kaçmadım
Hastanede olduğum için çok yorgundum, boşluk buldukça uyudum ya da okulun işlerini yürütmeye çalıştım (ders kayıtları vardı). Çok şükür bu sabah taburcu olduk. Şimdi ben okuldayım, birazdan derse gireceğim. Bugünden itibaren de kaldığım yerden devam ediyorum. Hastanedeki yeme içme işi haliyle berbattı. Yeniden başlıyor gibiyim yani. Cuma tartılırım, inşallah o güne kadar yine güzel bir eksi görmüş olurum.
Cuma günkü bildirimleri tabloya işleyeceğim mutlaka, geçmiş mesajlara da bakacağım.
Hepinizi öpüyorum şimdilik.
Sağol canım, çok şükür bu sabah taburcu oldu.sonngulen cok gecmis olsun canim yeni yeni okuyabiliyorum. İnsallah hersey yolunda giderr ki dualarimiz sizinlee . İyi haberlerinizi bekliyoruz canimm. İyi gecelerr.
Velilerdeki bilinç böyle olunca canım çocuk da çok farklı olmuyor malesef.Fotokopi ye izin var makine sık agrizalaniyor.Siyah beyaz.
Online ben kullanıyorum artık ne yapayım.
Morpadan PDF atıyorum tablete atip cozuyolar ama yetersiz çalışmaları
.Benim sınıf okul ortalamasının üstünde ama bence yine başarılı değil.Lgs kazanacak donanıma bilince sahip çalışan yok
Günde 20-25 sorudan fazla gönderme soru diyo bana veli.
Günde 100 soru çözmeden nasıl kazanacak bu çocuk o sınavları
Sizde günde kaç soru cozuyolar tahmin i biliyor musun?
Her gün her dersten test cozuyolar mi?
Sağol canım benim, çok şükür evde bugün.Canim cok gecmis olsun inşallah bi an önce ayaga kalkar kvden
Pismanlik yag mi yapiyo gerçekten
Canım ister istemez sonrası biraz yorucu ve sancılı geçti. Fiziksel olarak gücüm yoktu benim de gelmeye.sonngulen balim ameliyat iyi gecerse gelirim demistin inşallah bi sorun cikmamistir
Allah acil sifalar versin inşallah
Canım harika bir sonuç buu, çok tebrik ediyorum seni.24 subat kilo bildirimi
Gecen hafta : 91.9
Bu hafta. : 87.7
Fark. : -4.200 gr
Hoşgeldin BoncuğummBallar günaydın, nasılsınız bakalım. Özledim sizi.
Hastanede olduğum için çok yorgundum, boşluk buldukça uyudum ya da okulun işlerini yürütmeye çalıştım (ders kayıtları vardı). Çok şükür bu sabah taburcu olduk. Şimdi ben okuldayım, birazdan derse gireceğim. Bugünden itibaren de kaldığım yerden devam ediyorum. Hastanedeki yeme içme işi haliyle berbattı. Yeniden başlıyor gibiyim yani. Cuma tartılırım, inşallah o güne kadar yine güzel bir eksi görmüş olurum.
Cuma günkü bildirimleri tabloya işleyeceğim mutlaka, geçmiş mesajlara da bakacağım.
Canim cok iyiymiş çalışmalarıSağol canım, çok şükür bu sabah taburcu oldu.
Velilerdeki bilinç böyle olunca canım çocuk da çok farklı olmuyor malesef.
Her gün eve verilen ödevlerde bile her dersten 15-20 soru oluyor. Gün içinde kullandıkları kaynaklarda da konu sonu 10 soru civarı oluyor sanırım, karantinadayken gördüğüm kadarıyla. (Ders kitapları, etkinlik kitapları, soru bankaları (3 farklı yayın, tudem, üçgen ve adını hatırlamadığım bir tane daha) gibi farklı kaynakları var. Hepsinden de aynı konuyla ilgili bölümleri tamamlıyorlar okulda. Eve ödev olarak soru bankaları tarzındaki kitaplardan soru çözmeleri için ödev veriyor. Etkinlik kitabı dediğim de ders kitabı gibi ama doğanın kendi hazırladığı yayınlar. İçinde her ders var, ilk dönem 4, ikinci dönem 4 tane etkinlik kitabı bitiriyorlar, diğer kaynaklar da ayrı zaten.
Sağol canım benim, çok şükür evde bugün.
Yani bilimsel olarak yağ yapıyor mu bilmiyorum ama pişmanlık vücudun bir şeyleri bünyesinde tutmasını sağlıyor gibi bir yazı okumuştum. O yüzden pişman olmak yok, küçük bir ara verdiğini düşün.
Canım ister istemez sonrası biraz yorucu ve sancılı geçti. Fiziksel olarak gücüm yoktu benim de gelmeye.
Canım harika bir sonuç buu, çok tebrik ediyorum seni.
Haha sabahtan pisirdim ama dalmışım az daha yakiyodum dibi sarmis
Haha sona kalan dona kalir diyerek iğrenc esprimi yapiyim o zamanOoo millet 7 de güne başlamış, kahveler içilmiş, yemekler pişirilmiş, yine sona kalan olmuşum
Haha sabahtan pisirdim ama dalmışım az daha yakiyodum dibi sarmisneyse kurtardim
Oo sobanin yerini tutmaz ama benimki
Yanina azcik pilav var mi ne var tek basina mi yicezüzülmez mi
Haha sona kalan dona kalir diyerek iğrenc esprimi yapiyim o zaman
E tamam o zaman canım gel anlasalim ben de yarim dilim ekmek ya da hic ekmek+2 3 kasik pilav tursu ayran yiyimyok canim sadece bol yesillikli salata ve 2 dilim ekmek
Çok geçmiş olsunBallar günaydın, nasılsınız bakalım. Özledim sizi.
Ben yazana kadar muhtemelen yemisaindir balimE tamam o zaman canım gel anlasalim ben de yarim dilim ekmek ya da hic ekmek+2 3 kasik pilav tursu ayran yiyim
Bence olur tursu cok faydalidir
Zaten diyetisyenden cikti balimmKumsalveDeniz inci-tepik afiyet olsun kizlar menüler cok güzel tıpki bir diyetisyenin elinden cikmis kadar dengeli
Yazdim kiz yukarda kaldi aksam 6da yazdimZaten diyetisyenden cikti balimm
Sen bugundemi yazmican menuyu
Gayettt basarilii28 Şubat Pazartesi Menüm
Sabah 08.15 türk kahvesi, su
10.30 1 haslanmis yumurta, yesil soganla salata, domates, zeytin, sekersiz cay, yarim dilim ekmek
Ara 12.30 nescafe
Ara 15.00 yarim elma, yarim portakal, 1 halka dilim muz azcik yani
Akşam 17.30 2 kasik pilav, 4 kasik nohut, turşu, 1 bardak ayran ayy azcik da tursu suyunu diktim
Ara 18.00 türk kahvesi
Spor; simdilik 3000 adım var uyumadan yapmayı düşünüyorum sporu.
Su; 2 litre uyuyana kadar su ve yesilcaya yuklenmeyi planliyorum