70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Güzel dualarınız için amin ballarım ❤
Bende bolca suyumu içtim, son wc devriyemi attım, topluca sudan zehirlenmeden yatalım artık😂😂

Haftanın ilk günü ve yeni güne mükemmel enerjimizle başlamak için iyi uykular 😴

Oovvvv, çeşit bolluğuna bak 😍
Kahveci Sudem Efendi diyesim geldi😂
Hımm, Dibek sevmem, menengiç havamda değilim, granül sevmem, Türk kahvesi kotam doldu, Naneli çikolatalı pek değişik duruyor, gece gece yoldan çıkmayalım ya, valla gidip filtre makinesine kahveyle birlikte kuru nane atıp deneyesim var şu an 😂
Seninki gibi olmasada naneli mi naneli :KK70: Sen o kahveye after eight çikolata falan karıştırmıyorsun di mi?
Naneli çikolatalı kötü tadi ya.
En güzeli sütlü Türk kahvesi 😍

Sana kahveler kralicesi enerji_kusagi enerji_kusagi mada caylar kiralicesi diyelim😂
Çay ci benim kahveci civciv aslında :KK70:
Enerji hepsi 😍

P_20220228_073748_p.jpg
herkese benden sabah kahvesi😂

Ballar günaydın, nasılsınız bakalım. Özledim sizi.

Merak etmeyin bir yere kaçmadım :KK70::KK70:

Hastanede olduğum için çok yorgundum, boşluk buldukça uyudum ya da okulun işlerini yürütmeye çalıştım (ders kayıtları vardı). Çok şükür bu sabah taburcu olduk. Şimdi ben okuldayım, birazdan derse gireceğim. Bugünden itibaren de kaldığım yerden devam ediyorum. Hastanedeki yeme içme işi haliyle berbattı. Yeniden başlıyor gibiyim yani. Cuma tartılırım, inşallah o güne kadar yine güzel bir eksi görmüş olurum.

Cuma günkü bildirimleri tabloya işleyeceğim mutlaka, geçmiş mesajlara da bakacağım.

Hepinizi öpüyorum şimdilik.

X