70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Mümkünse benden sonra kimse olmasın, beni en sona yazın İncim 😂 yoksa soluğu künefecide alırız 😂😂
Evet itiraf ediyorum, bu zincirin zayıf halkası benim 😂
Himm bu biraz dusundurucu sanki kunefeci yollari gozukecek gibi😂 eniste bikmadimi su kunefeden ya😂

Simdi esime anlatiyorum su arkadasin kocasini da bi turlu kunefeden uzAklastiramadik her aksam her aksam kunefeciye goturuyor bİzim kizi diyorum tam sabah iyi basliyor aksam yibe kunefecide bitiyor diye anlatiyorum. Adam suratima bakti bakti hic bisey anlamadi tabi bisey demeden onune dondu😂😂🙄
Galiba tatli krizi tuttu bisey demeden susayim dedi galiba garibim🙄😂

Simdi esime anlatiyorum su arkadasin kocasini da bi turlu kunefeden uzAklastiramadik her aksam her aksam kunefeciye goturuyor bİzim kizi diyorum tam sabah iyi basliyor aksam yibe kunefecide bitiyor diye anlatiyorum. Adam suratima bakti bakti hic bisey anlamadi tabi bisey demeden onune dondu😂😂🙄
Galiba tatli krizi tuttu bisey demeden susayim dedi galiba garibim🙄😂
Enişteler tanışıp birlikte künefeciye giderlerse kökten kurtuluruz İncim 😂

Tatlıcı çok samimi arkadaşımız oluyor, biz gitmesek o geliyor eve 😂 Kale hep içten yıkılıyor balım, ne yapsak bilemedim 😂

Valla bi acildim tam acildimm😂😂😂
Hic ortasi yok yani.
Senden kime. Giderse o zaman😂

Burada ben varken yabancıya gitmesin 😂😂😂
Kurban bulunmuştur:KK70: :KK70:
Ama songülü unutmayalim hicbi kurban cezasiz kalmamali:KK70: :KK70:
Civcivim en son su istiyordu, nereye kayboldu acaba 😂 Baktı çay kahve su derken iş sarpa sarıyor... inşaallah çekmecedeki abur cuburlar sağlam duruyordur 😂😂
Haha yok yok balım lavabodan cikabilirsem inşallah gelcem de:KK70: gece gece suyu ictik :KK70:
Evi toparladim haftalik programimi yaptim bulasik makinesini de yerlescektim de unuttum bak tüh. Neyse yarin artik.. hem en sevdiğim beyaz esya hem en sevmedigim beyaz esya bulasik makinesi:KK70: yerlesmek cok sıkıcı🙄

Enişteler tanışıp birlikte künefeciye giderlerse kökten kurtuluruz İncim 😂

Tatlıcı çok samimi arkadaşımız oluyor, biz gitmesek o geliyor eve 😂 Kale hep içten yıkılıyor balım, ne yapsak bilemedim 😂
Benimkide tatliya asla hayir demez cnmm. Bu soyledigin cok mantikli bak biz spora onlar tatliciya giderler😂

X