70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Anaların çoğu aynı oluyor demek ki

Evet balım aynen öyle, senin en büyük düşmanın ekmek, benimde tatlı

Puhahahaaa
Sevimli civcivim benim

Benimde karbonhidratı azaltmam lazım, dün glikoz komasına girecektim az daha
Gel seninle 10binli adımlara başlayalım balım, haftada 2,3 bile yapsak kar kardır

Haha afiyet olsun
İyi geceler ben de yatiyorum. suyu cok ictim komple banyoya yatak yapsam iyi olcak

Fit bedene ulaşılacak ise o yolda cekilen sifonlar
Ballar günaydın

Kv yarın ameliyat olacak, şu an hastanedeyiz, yatış işlemlerinin yapılmasını bekliyoruz. Müsait zamanda mesajlarınıza bakıp cevapları yazarım. Hepinizi öpüyorum
Allah şifa versin neyi var teyzenin ?
Ne ameliyatı?

sudem34 bende tam şimdi sana yazacaktım ki geldin Kese kağıdındaki Antep fıstığını düşünüyordum
Çocukluk aklı işte, aynı fiyata aynı miktar beklemek büyük yıkım valla

Eskiden hep güzel şeyler pahalıydı, pahalıysa kesin kalitelidir diye bilinçaltı oluyordu, şimdi her pahalı şey güzelde değil.... Küçükken misafirlikte karışık çerez konulduğunda içinde önce Antep fıstıklarını arar tarardım Sonra badem, sonra fındık, leblebi en sona Fıstığı da bir seviyorum bir sevmiyorum bende anlamadım. Antep fıstığı aşkı çocukluktan geliyor galiba hepimizde

Amin balım aminn ❤

Birkaç aya biter dediğim covid hayatımızın bir parçası oldu gercekten. Allah kurtarsın diyelim.

Girdiği sınav 500 tam puan üzerindendi canım. 484.6 puan aldı, toplamda 3 yanlışı varmış. Doğa Kolejinden %90 burs aldı. Diğer okullardan TED ve Başak Kolejine de girmesini istiyordum, Başak Kolejinin sınavı Mart ayında ama TED hala açıklama yapmadı. Gerçi biz kaydını yaptıracağız artık, diğer sınavlara girmeyebilir bu sebeple. Çağan Bilsemi 1.sınıfta kazandı, 3 yıldır gidiyor. Şimdi taşındığımız yerdeki öncekine göre daha iyi, dediğim gibi biz çocuk için taşındık zaten.

Oğlunun girdiği sınavların puanları hiç açıklandı mı, sınav karnesi ya da raporunu aldınız mı? Her okulun kontenjanı var, ona da dikkat etmek lazım. Bizim okulda yüzde 90 burs kazananlar için 4 kontenjan var mesela. Yüzde 90 burs hakkı kazanan İlk kayıt yaptıran 4 kişi faydalanmış olacak yani. Birçok okul bu sınırlandırmayı yapıyor belki bilgin vardır senin de. Maşallah oğluna azimli demek ki, burcu neydi?

Haaaa kaçamak yapınca kaçtım dimi burdan geçen akşam :)) Bugün de mi kaçsam acaba :))

Tıpatıp aynıyız desene canım, bir tatlı bir tuzlu derken ne de güzel yeniyor dimi :)))
Bir sey dicem ben simdi menumu yazcam ama cok vurmayin tamam mi
Ben korkumdan yazamamıştım geçen gün :))
Kuzum aslında sen bütün günü çok boş geçirdiğin için bu hale gelmişsin. Ne kahvaltı var ne öğle var, akşam eti de yiyemişsin zaten, sadece çorba da mideyi tutmuyor. Tek tesellin tatlı çoook geç vakte kalmamış o olsun.
Yemesi cok güzel de su berbat pismanlik hissi
Kendimi pencereden atasim var
Esram pişmanlık yok, cünkü pişmanlık yağ yapıyor. Onun yerine dengeleyip yola devam var.
Menünü yazacağını bilsem beklerdim seni :))

Kuzum içindeki ses demiyorsa zorlama, bir bildiği vardır onun elbet :)) 77 olsun yaa ona da razıyım valla. 8leri görünce kalp çarpıntısı oluyordu şükür onlar gitti en azından.

Mutfağa terfi çoookkk iyiymiş, bayağı level atlamışsın balım :))

Hah aynen bende öyle diyorum, eve de bir şey almıyorum bulup yemeyeyim diye ama bir türlü olmuyor, bela gelip beni taa evde buluyor
Biz almasak ne olacak, evin diğer üyeleri durmuyor ki maşallah :)))
Anaların çoğu aynı oluyor demek ki

Evet balım aynen öyle, senin en büyük düşmanın ekmek, benimde tatlı
Nasıl vazgececeğiz bunlardan bilmiyorum. Ben bu sefer beyaz ekmek yemeye devam ediyorum ama kısıtlı, 2 dilim falan. Belki böylece çok özleyip saldırmam, yani inşallah öyle olur :))

Fit bedene ulaşılacak ise o yolda cekilen sifonlar

Allah şifa versin neyi var teyzenin ?
Ne ameliyatı?
Safra kesesi alınacak canım. Kasım ayının sonundan beri hastanelerdeyiz resmen. Aralıkta 25 gün kesintisiz hastanede yattı işlem sonrası enfeksiyon yüzünden. İnşallah bu seferkini kolaylıkla atlatırız. Dualarınızı eksik etmeyin.

Canlar bu arada ben hastanede refakatçi olarak kalacağım taburcu olana kadar. Evden de bayağı uzak bir hastanede olacak ameliyatını. Cuma sabah tartılamayacağım, hangi gün eve gidebilirim bilmiyorum. Bugünkü menü de berbat sabah beri hastanede olunca. Ne bulursak onu yedik gibi bir şey oldu. Yarın ve sonraki günler daha düzenli olmaya çalışacağım.

Hemde ne yıkım bilmiyorsun ki hangisi ucuz hangisi pahalı hangisi kaliteli hangisi değil

Herkesin çocukluğu aynı galiba gerçi ben hala öyleyim önce en sevdiğim sonra sırayla işte en sona klasik gariban leblebi

Siirt fıstığı da güzel dolu dolu büyük

Covit psikolojik olarak yıpratıcı idi geçti şükur.

Masallah Çağan paşaya
Emoji ne koyacam bilemedim.

Cagan ve taşınma için

Bizimki
Doğa dan 454 aldı.Gorusmeye gitmedim.

Tek şubesi olan bir okula girdi 419 aldı.7 yanlış yaptı.Gorusmeye gitmedim.

Final e girdi.416 aldı.%45 burs aldı.6 yanlışı vardı.

Sınav a girdi.436 aldı.8 yanlış yaptı.%25 burs aldı.

Bil e girdi.393 aldı.8 yanlış yaptı.%40 burs aldı.

Oğuz Kaan , kültür ve istek için başvuru yaptım ama girmedik.

Bu hafta da Okyanus a girecek.

Canım burda doğru düzgün kontenjan yok.Talep fazla.1 yanlış yapması lazım en fazla iyi bir burs için.Yanlis doğruyu götürüyor.Sinav yerleri ana baba günü resmen.

Oğlum terazi burcu Songülum

Arkadaşları çok iyi kırmızı beyazın denemesinde bile 2 yanlış çıkarıyor çocuk İstanbul birincisi oldu geçen bir arkadaşı.

Denemelerde aldığı dereceler de enterasan sınav da mesela 300 kişiden 17 .oldu.

Final de 80 kişiden 37.oldu.

Diğerleri rapor almadım bilmiyorum detaylı başka bilgi.Acikcasi beni tatmin etmedi hiç biri.Erken kayıt indiriminde de benzer bir indirim alır zaten.

Bilsem birde girmedik.
İki de müzik den kazandi sonra mülakata goturmedim.Kovitten dolayı istemedim.
3 de zaten yoktu.
Bu sene son kez şansını deneyecek.

Gitme balim bizi sensiz seni bizsiz bırakma

Benim annem de aldırdı korkmayın inşallah düzelir bir an önce iyileşir
Sağlık olsun balım sen iyi ol .Anne iyi olsun

Canım öncelikle maşallah diyorum güzel sonuçlar almış. Allah önce sağlık versin, sonra da başarılarının devamını nasip etsin.

canım insanlar artık nerden tasarruf etsek diye bakıyor olaya, o yüzden bursluluk sınavlarına talep çok fazla. Çağanın girdiği okulda sayı kaçtı bilmiyorum ama genel sayı çok yüksekti. Doğa ile niye görüşmeye gitmedin,puanı iyiymiş. Gerçi hala gidebilirsin, en azından öğrenmiş olursun. Diğerlerine oranla daha yüksek bir burs oranı verilecektir diye düşünüyorum. Sınav falan bayağı düşük vermiş. Ben burda dershaneden dönüşen okullara göndermeyi hiç düşünmedim, sizin orda nasıl bilmiyorum ama burda bir apartman binasına yerleşmiş şekildeler önceden dershane oldukları için. Şimdiki okulundan memnunduk zaten, kaydını da yaptırdık. Bu arada bilgin yoksa doğa okulları kazandığı bursu 4 yıl boyunca veriyor. Yani ortaokul bitene kadar aynı orandan faydalanacak. Yanlış hatırlamıyorsam oğlun da 4.sınıftı dimi çağan gibi.

Bu arada özellikle yemek fiyatları öyle bir artmış ki, bu yılın fiyatının nerdeyse iki katını istiyorlar gelecek yıl için, pahalılık her şeye çok fena yansımış durumda.

Gireceği başka okulların sınavları da olacak mı, gerçi yavrum yorulmuştur belki sınava girmekten. Bayağı yere girmiş ama hepsi deneyim olmuştur ona ne güzel.

Verdikleri bursluluk oranı düşük olmuş gerçekten. Bizimki bayağı farketti normalde ödeyeceğimiz ücrete göre.

4. sınıfta bilsem sınavına girme hakları yoktu canım, değiştirdiler mi yoksa geçen yıl sınav yapılmadığı için hak mı verecekler. Covid sebebiyle hep uzaktan eğitim yaptılar aslında, yüzyüze eğitime geçtiklerinde de dilekçe hakkımız vardı göndermemek için. Biz göndermedik mesela. Online derslere katıldı.

yok canım yok gitmem buralardayım bol bol.

Benim annem de aldırdı korkmayın inşallah düzelir bir an önce iyileşir

Sağlık olsun balım sen iyi ol .Anne iyi olsun
Normalde büyük bir ameliyat değil, biz de her şeyi kolayca atlatırız diyorduk. Fakat safra kesesi ameliyatı olmadan önce safra yollarına düşmüş taş var o çıkarılacak dendi, endoskopi tarzı bir işlemle alındı. Bir iki gün içerisinde fenalaştı sonra, tekrar hastaneye yatırıp aynı işlemi bir kez daha yaptılar, kanala tekrar taş düşmüş diye. İkinci işlemden sonra toparlanamadı kadın, ağır bir karaciğer enfeksiyonu geçirdi, karaciğer apse yaptı, tekrar operasyona alıp dren falan taktılar. Karaciğer yüzünden nerdeyse kaybediyorduk. Çok şükür uzun sürse de düzeldi. İnşallah bu ameliyat sonrası benzer şeyler yaşamadan taburcu oluruz.

Selam canlarimm . 2 gun ust uate misafr agirladimmm bugunde temizlik derken girip yazamaidm bi turlu. Benim menumler ayni biliyorsunuz.yarinda tarti gunu. Geriye donup okuyacagim firsat buldugumda.
Selam canım. yarın diyetisyenin tartı günü galiba. Heyecanla bekliyorum sonucunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…