- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Hah aynen bende öyle diyorum, eve de bir şey almıyorum bulup yemeyeyim diye ama bir türlü olmuyor, bela gelip beni taa evde buluyorPasta olmasına gerek yok ki ne bulsam onu yerdim
Anaların çoğu aynı oluyor demek kiKuzum ben ekmeği ölçüsüz yemesem çok kolay zayıflarım çünkü abur cubur tatlı çikolata gibi şeyleri çok fazla yiyemem, hemen tıkar beni. Ama her akşam geç vakitte düzenli yiyince kilo yapıyor tabi
Annen de ne yardan geçiyor ne serden demek kibir taraftan zayıf olmamızı isteseler de bir taraftan da ana yüreği sevdiğimiz seyleri yedirmenin derdine düşüyorlar
PuhahahaaaMenumu yazinca herkes cil yavrusu gibi dağıldı beni vicdanimla bas basa mi biraktiniz
Aman canim bu kadar dram yeter yarin dengeleriz olur biter
Yarin karbonhidratı azaltmam gerek yapabilirim yapicambir de 10 bin adim atabilsem harika olur. Kenarda köşede ip atlarim olmazsa
Haha afiyet olsun
İyi geceler ben de yatiyorum. suyu cok ictim komple banyoya yatak yapsam iyi olcak
Allah şifa versinBallar günaydın
Kv yarın ameliyat olacak, şu an hastanedeyiz, yatış işlemlerinin yapılmasını bekliyoruz. Müsait zamanda mesajlarınıza bakıp cevapları yazarım. Hepinizi öpüyorum
Çocukken bende yer fıstığı koca bir kese kağıdı aldı babam sonra dedim ki ben öbüründen istiyorumadını bilmiyorum tabi Antep fıstığı aldık yerine aynı fiyata kese kağıdınin dibinde azıcık bende o zaman şok olmuştum Antep fıstığı sevdam ordan geliyor zaar
Senin ekspresso hikayesi bana onu hatırlattı
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorumhaklısın beni iyi tanıyorsun sınırlarımi iyi biliyorsun hakkımda hayırlısı olsun
Birkaç aya biter dediğim covid hayatımızın bir parçası oldu gercekten. Allah kurtarsın diyelim.Zor bulur benim gibi safi
Mart ahanda yine geldi pandemi de saka maka 2 yil oldu he
Hayırlı olsun yeni ev
Kac puan aldi? Yuzde kaç burs kazandi canim? Bende bir kac okula soktum. Bir tane daha sokacağım. Ona göre karar vereceğiz. Bilseme gidiyor muydu Çağan?
Bizimki iyi şükür. Okul denemesi filan oluyor. Sınıfında geçemediği iki arkadaşı var onları geçmeye çabalıyor
Baska sehir hayırlısı böyleymiş demekki
Onceki aksam ugramadin da dun itiraf ettin ya kaçamak yaptım diye onu kastettim.Yoksa sağlık vs durumlarından ara vermek zorunda kaldığıni biliyorum özletme bir daha.
Neyseki geçti gitti kotu gunler inşallah
Tıpatıp aynıyız desene canım, bir tatlı bir tuzlu derken ne de güzel yeniyor dimi :)))İnanmicaksin ama tatli beni de cok cabuk tıkar. Hatta cayi kahveyi ya sekersiz ya da asiri az bi sekerle icerim..
Ama tatli yemenin raconu vardir songül reyizTıkamasi asla engel olamaz
Azcik yersin 2 3 saat durursun sonra devamini yersin boylece tikanmazsin aralarda da tuzlu yedin mi al sana mis gibi obezite
Ben korkumdan yazamamıştım geçen gün :))Bir sey dicem ben simdi menumu yazcam ama cok vurmayin tamam mi
Kuzum aslında sen bütün günü çok boş geçirdiğin için bu hale gelmişsin. Ne kahvaltı var ne öğle var, akşam eti de yiyemişsin zaten, sadece çorba da mideyi tutmuyor. Tek tesellin tatlı çoook geç vakte kalmamış o olsun.22 Şubat Salı Menüm
Sabah 09.30(erkenden deneme sinavina girmem gerekiyodu kahvalti yapamadim kahve aldim yanima) kahve, su
Ara 12.30 2 3 çatal sucuklu yumurta, yarim dilim ekmek, sekersiz cay
Ara 15.00 (ataklar geliyor)
3 kuru erik, 5 cig findik yetmedi
1 dilim ekmeğe tahin pekmez surup yedim
Akşam 17.45 1 kase ezogelin çorbası, yaninda et vardi ama bozulmus yiyemedim
Ara 18.00 1 dilim kadayif tatlisi
Spor; yok ders aralarinda kosmaya calisiyorum
Su; 2 litre.
Ya ben bugün neden atak yasadigimi cok iyi anladim. Kahvalti yapmamisim ki dogru düzgün.. keske adam gibi öğle yemegi yeseydim kurtarirdik valla.
Esram pişmanlık yok, cünkü pişmanlık yağ yapıyor. Onun yerine dengeleyip yola devam var.Yemesi cok güzel de su berbat pismanlik hissi
Kendimi pencereden atasim var
Menünü yazacağını bilsem beklerdim seni :))Menumu yazinca herkes cil yavrusu gibi dağıldı beni vicdanimla bas basa mi biraktiniz
Aman canim bu kadar dram yeter yarin dengeleriz olur biter
Yarin karbonhidratı azaltmam gerek yapabilirim yapicambir de 10 bin adim atabilsem harika olur. Kenarda köşede ip atlarim olmazsa
Kuzum içindeki ses demiyorsa zorlama, bir bildiği vardır onun elbet :)) 77 olsun yaa ona da razıyım valla. 8leri görünce kalp çarpıntısı oluyordu şükür onlar gitti en azından.Galiba tutuyor Boncuk Balım
------------------------------------------------------
Sen 76 dedin ama içimden inatla 77.2 geçiyor
İçimdeki sese ne yapam şimdi, niye 76 demiyor
Dur bir daha sorayım içime....
Allah Allahhh 76 zor diyor, takmış 77ye
...........
-76 olamaz mı ya, noooluur
-Bari 76.6 olsun, ortayı bulalım....
-Aaa... Bu son teklif bak, gel 76.8 de anlaşalım
Ben düşünüyorumda o düşünmüyor Boncuğum, ikilik çıktı, böyle ses olmaz olsun yaaa, sıkıp kurtulam ben bu sese
---------------------------------------------------------------
Bugün terfi ettim, mutfaktan yazıyorum
Biz almasak ne olacak, evin diğer üyeleri durmuyor ki maşallah :)))Hah aynen bende öyle diyorum, eve de bir şey almıyorum bulup yemeyeyim diye ama bir türlü olmuyor, bela gelip beni taa evde buluyor
Nasıl vazgececeğiz bunlardan bilmiyorum. Ben bu sefer beyaz ekmek yemeye devam ediyorum ama kısıtlı, 2 dilim falan. Belki böylece çok özleyip saldırmam, yani inşallah öyle olur :))Anaların çoğu aynı oluyor demek ki
Evet balım aynen öyle, senin en büyük düşmanın ekmek, benimde tatlı
Safra kesesi alınacak canım. Kasım ayının sonundan beri hastanelerdeyiz resmen. Aralıkta 25 gün kesintisiz hastanede yattı işlem sonrası enfeksiyon yüzünden. İnşallah bu seferkini kolaylıkla atlatırız. Dualarınızı eksik etmeyin.
Fit bedene ulaşılacak ise o yolda cekilen sifonlar
Allah şifa versinneyi var teyzenin ?
Ne ameliyatı?
Hemde ne yıkımsudem34 bende tam şimdi sana yazacaktım ki geldin Kese kağıdındaki Antep fıstığını düşünüyordum
Çocukluk aklı işte, aynı fiyata aynı miktar beklemek büyük yıkım valla
Eskiden hep güzel şeyler pahalıydı, pahalıysa kesin kalitelidir diye bilinçaltı oluyordu, şimdi her pahalı şey güzelde değil.... Küçükken misafirlikte karışık çerez konulduğunda içinde önce Antep fıstıklarını arar tarardımSonra badem, sonra fındık, leblebi en sona Fıstığı da bir seviyorum bir sevmiyorum bende anlamadım. Antep fıstığı aşkı çocukluktan geliyor galiba hepimizde
Amin balım aminn ❤
Covit psikolojik olarak yıpratıcı idi geçti şükur.Birkaç aya biter dediğim covid hayatımızın bir parçası oldu gercekten. Allah kurtarsın diyelim.
Girdiği sınav 500 tam puan üzerindendi canım. 484.6 puan aldı, toplamda 3 yanlışı varmış. Doğa Kolejinden %90 burs aldı. Diğer okullardan TED ve Başak Kolejine de girmesini istiyordum, Başak Kolejinin sınavı Mart ayında ama TED hala açıklama yapmadı. Gerçi biz kaydını yaptıracağız artık, diğer sınavlara girmeyebilir bu sebeple. Çağan Bilsemi 1.sınıfta kazandı, 3 yıldır gidiyor. Şimdi taşındığımız yerdeki öncekine göre daha iyi, dediğim gibi biz çocuk için taşındık zaten.
Oğlunun girdiği sınavların puanları hiç açıklandı mı, sınav karnesi ya da raporunu aldınız mı? Her okulun kontenjanı var, ona da dikkat etmek lazım. Bizim okulda yüzde 90 burs kazananlar için 4 kontenjan var mesela. Yüzde 90 burs hakkı kazanan İlk kayıt yaptıran 4 kişi faydalanmış olacak yani. Birçok okul bu sınırlandırmayı yapıyor belki bilgin vardır senin de. Maşallah oğluna azimli demek ki, burcu neydi?
Haaaa kaçamak yapınca kaçtım dimi burdan geçen akşam :)) Bugün de mi kaçsam acaba :))
Oğlum terazi burcu SongülumBirkaç aya biter dediğim covid hayatımızın bir parçası oldu gercekten. Allah kurtarsın diyelim.
Girdiği sınav 500 tam puan üzerindendi canım. 484.6 puan aldı, toplamda 3 yanlışı varmış. Doğa Kolejinden %90 burs aldı. Diğer okullardan TED ve Başak Kolejine de girmesini istiyordum, Başak Kolejinin sınavı Mart ayında ama TED hala açıklama yapmadı. Gerçi biz kaydını yaptıracağız artık, diğer sınavlara girmeyebilir bu sebeple. Çağan Bilsemi 1.sınıfta kazandı, 3 yıldır gidiyor. Şimdi taşındığımız yerdeki öncekine göre daha iyi, dediğim gibi biz çocuk için taşındık zaten.
Oğlunun girdiği sınavların puanları hiç açıklandı mı, sınav karnesi ya da raporunu aldınız mı? Her okulun kontenjanı var, ona da dikkat etmek lazım. Bizim okulda yüzde 90 burs kazananlar için 4 kontenjan var mesela. Yüzde 90 burs hakkı kazanan İlk kayıt yaptıran 4 kişi faydalanmış olacak yani. Birçok okul bu sınırlandırmayı yapıyor belki bilgin vardır senin de. Maşallah oğluna azimli demek ki, burcu neydi?
Haaaa kaçamak yapınca kaçtım dimi burdan geçen akşam :)) Bugün de mi kaçsam acaba :))
Benim annem de aldırdı korkmayın inşallahBiz almasak ne olacak, evin diğer üyeleri durmuyor ki maşallah :)))
Nasıl vazgececeğiz bunlardan bilmiyorum. Ben bu sefer beyaz ekmek yemeye devam ediyorum ama kısıtlı, 2 dilim falan. Belki böylece çok özleyip saldırmam, yani inşallah öyle olur :))
Safra kesesi alınacak canım. Kasım ayının sonundan beri hastanelerdeyiz resmen. Aralıkta 25 gün kesintisiz hastanede yattı işlem sonrası enfeksiyon yüzünden. İnşallah bu seferkini kolaylıkla atlatırız. Dualarınızı eksik etmeyin.
Sağlık olsunCanlar bu arada ben hastanede refakatçi olarak kalacağım taburcu olana kadar. Evden de bayağı uzak bir hastanede olacak ameliyatını. Cuma sabah tartılamayacağım, hangi gün eve gidebilirim bilmiyorum. Bugünkü menü de berbat sabah beri hastanede olunca. Ne bulursak onu yedik gibi bir şey oldu. Yarın ve sonraki günler daha düzenli olmaya çalışacağım.
Canım öncelikle maşallah diyorum güzel sonuçlar almış. Allah önce sağlık versin, sonra da başarılarının devamını nasip etsin.Covit psikolojik olarak yıpratıcı idi geçti şükur.
MasallahÇağan paşaya
Emoji ne koyacam bilemedim.
Cagan ve taşınma için
Bizimki
Doğa dan 454 aldı.Gorusmeye gitmedim.
Tek şubesi olan bir okula girdi 419 aldı.7 yanlış yaptı.Gorusmeye gitmedim.
Final e girdi.416 aldı.%45 burs aldı.6 yanlışı vardı.
Sınav a girdi.436 aldı.8 yanlış yaptı.%25 burs aldı.
Bil e girdi.393 aldı.8 yanlış yaptı.%40 burs aldı.
Oğuz Kaan , kültür ve istek için başvuru yaptım ama girmedik.
Bu hafta da Okyanus a girecek.
Canım burda doğru düzgün kontenjan yok.Talep fazla.1 yanlış yapması lazım en fazla iyi bir burs için.Yanlis doğruyu götürüyor.Sinav yerleri ana baba günü resmen.
Verdikleri bursluluk oranı düşük olmuş gerçekten. Bizimki bayağı farketti normalde ödeyeceğimiz ücrete göre.Oğlum terazi burcu Songülum
Arkadaşları çok iyi kırmızı beyazın denemesinde bile 2 yanlış çıkarıyor çocuk İstanbul birincisi oldu geçen bir arkadaşı.
Denemelerde aldığı dereceler de enterasan sınav da mesela 300 kişiden 17 .oldu.
Final de 80 kişiden 37.oldu.
Diğerleri rapor almadım bilmiyorum detaylı başka bilgi.Acikcasi beni tatmin etmedi hiç biri.Erken kayıt indiriminde de benzer bir indirim alır zaten.
Bilsem birde girmedik.
İki de müzik den kazandi sonra mülakata goturmedim.Kovitten dolayı istemedim.
3 de zaten yoktu.
Bu sene son kez şansını deneyecek.
Gitme balimbizi sensiz seni bizsiz bırakma
Normalde büyük bir ameliyat değil, biz de her şeyi kolayca atlatırız diyorduk. Fakat safra kesesi ameliyatı olmadan önce safra yollarına düşmüş taş var o çıkarılacak dendi, endoskopi tarzı bir işlemle alındı. Bir iki gün içerisinde fenalaştı sonra, tekrar hastaneye yatırıp aynı işlemi bir kez daha yaptılar, kanala tekrar taş düşmüş diye. İkinci işlemden sonra toparlanamadı kadın, ağır bir karaciğer enfeksiyonu geçirdi, karaciğer apse yaptı, tekrar operasyona alıp dren falan taktılar. Karaciğer yüzünden nerdeyse kaybediyorduk. Çok şükür uzun sürse de düzeldi. İnşallah bu ameliyat sonrası benzer şeyler yaşamadan taburcu oluruz.Benim annem de aldırdı korkmayın inşallahdüzelir bir an önce iyileşir
Sağlık olsunbalım sen iyi ol .Anne iyi olsun
Selam canım. yarın diyetisyenin tartı günü galiba. Heyecanla bekliyorum sonucunu.Selam canlarimm . 2 gun ust uate misafr agirladimmm bugunde temizlik derken girip yazamaidm bi turlu. Benim menumler ayni biliyorsunuz.yarinda tarti gunu. Geriye donup okuyacagim firsat buldugumda.