70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar yogun ders calistim simdi dinleniyorum. Gece uyumadan gelmeye caliscam
Calisma kampına girdim ondan pek aktif degilim bugün
İyi yapmışsın balım, sen şu kpssyi hallet yeter ki biz seni bekleriz
İyi yapmışsin Songül uyudu birazdan ben de yatarım gözlerim kapanıyor

Çalış civcivim kutlama yapacaz sen sınavı kazanınca
Hem de ne kutlama
Moralini hiç bozma canım, şişlik yapacak bir sürü şeyi akşam yemeğinde tüketmişsin çünkü. Bu sabah tartılsaydın geçtiğini görürdün bence.

Senin sayende ben de yulafı hatırlamış oldum, evde açılmamış bir paket vardı iyi oldu. Oğlum da salça oldu akşam yulafıma, bir kase de ona yaptım hatta.

çikileta hoş olmaz mı hiç yaa, hele de kahveyle

Çok fena bir ataktı canım, yazmaya yüzüm bile yoktu o kadar yani. Neyse ki etkisi çok kalmadı üzerimde. Bi daha yapsam bile bu kadarını yapmam asla

Dün doydum canım, öğlen zaten çok sağlam yemiştim.

Nasıl büyük ve güzel bir değişim, çok ama çok tebrik ediyorum. İnşallah bizler de yeniden yapacağız.

Ay hanımlar muhteşemsiniz. Bende diyetisyen ile 22 kilo verdim darısı isteyen herkesin başına inşallah inanırsanız her şey oluyor güç sizde

Hoşbuldum evet koruma dönemindeyim 73 kg ile başlamıştım 51 kiloyum şu an
Darısı başımıza, olmak istediğim yer tam da bu kilo
Afiyet olsun balım, menün gayet güzel, lütfen en sondaki çikolata diye yazdığın sevimli cikiletayı çok görme kendine. Ne dedik biz, bu sefer kendimizi sevdiğim şeylerden çok da mahrum bırakmadan zayıflayacağız
Tam beni tarif ettin bu taş bana mı geldi yoksa ya da en büyüğü
Yok kuzum yaa hiç taş atar mıyım ben sana, olsa olsa güldür o

Günaydın Boncuğumm, kolay gelsin, iyi dersler
Bu hafta 78i görürsün dedim de bu kadar çabuk beklememiştim, maşaallah balıma
3 saattir bi mesajı atamadım, iyi öğlenler balım
Canımmm sen bana yeni bir rakam söyle, dediğin tutuyor galiba. Cumaya 76lı bir rakam göreceğimi düşün sen de öyle olsun inşallah

Mesaj atmak için ihtiyaç molası verip, senin mekana gitmen lazım

Geçen Aşkım Kapışmak bu konuya değindi.Kotu günde yanında olan senin o halini izlemeye ondan keyif almaya izlemeye geliyor dedi .

Ben şok oldum gercekten çok safiz herkesi kendimiz gibi katışıksız sanıyoruz ben bu kadar sinsice olunabileceği kesinlikle aklıma gelmezdi.

Eskiden kötü gün dostu var sanardik.Simdi gerçekten iyi günde seninle mutlu olamayan seninle sevinmeyen kıskanan o zaman ne

Sağol Songül gözümü açtın ben daha çok salaklık yapar o kızı anlamazdım iki kez bana kazık atmasına izin verdim

Ahhhh balım yaa kötü gelmişler sana. Bence bir nescafe toparlar seni, ya da şu puding gibi olan yulaftan yapıver, tatlı isteğini bastırsın. Baktın hiçbiri işe yaramıyor çok geç olmadan ye ne yiyeceksen, ilerleyen saatlerin telafisi daha zor olur.

Daha az geleceğini zaten biliyorduk canım, sadece şişkinlikti dünkü kilo.

Kuzumm yaa dikkat et midene, kökten kurtulmak falan unut onları

Pasta ile aklını çelsem o saatte pastayı nerde bulucan bizde doğum gününden doğum günune

Kötü günümde yanımda olana da değer veririm, hele de niyetinin iyi olduğunun farkindaysam. Ama iyi günümde yanımda değilse işte orda bir sıkıntı vardır. Bizim niyetimiz iyi olunca karşıdakini de öyle sanıyoruz. Böyle böyle öğreneceğiz işte. Kazık atmasına rağmen hala hayatında tutman hataymis zaten ama insan bilemiyor işte.

O zaman sen söylediğinde dikakt et falan demiştim yaa sonra da kendimi kötü hissettim ama arkadaşlıklarını boş yere bozdum mu diye.

Yok canım olur mu öyle ben salak işte görmüyor gözüm olan biteni hayatımda tutmak zorunda değilim ki .Pahalı hediyelerle özel gösterisli doğum günleri ile bana çok deger verdiğini sanmıştım.

Sevindirdiğinde havalara uçurur uzunce de yerin dibine akrep klasik ya hep ya hiç.Orta yok.

Aile vs olsa okey kan bağı var katlanır sin ama gerek yok buna

Ablam da yazın diğer ablama karşı gözümü acti biraz iyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum ama işte aile o daha farklı

Bazen de görmek istemiyoruz galiba, ancak canımıza tak deyince bir uyanış oluyor.

Abla konusuna bir şey diyemiyorum. Çok yakın biri, akraba olsa onu da insan hayatından çıkarır ama abla öyle değil gibi.
Ceviz ye seni ceviz canavarı yapicigim
Tadını da hiç sevemiyorum yaa
Ehliyetim var zaten canım ama trafik deneyimim yok.
Evi sattınız mi?
Şehir değiştiniz mi?
Evi sattık, merkeze taşındık. Şehir değiştirmedik ama artık ilçede değiliz. Çocuğun okulu için böyle bir karar aldık.

Cok güzel bi degisim olmus tebrik ederim darisi basimiza inşallah
Allah belasini versin o tartinin butun dengemi bozdu
Afiyet olsun canım
Pasta ile aklını çelsem o saatte pastayı nerde bulucan bizde doğum gününden doğum günune
Ama ben bulabilirim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…