70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Sen olmasan ben daha zor uyanırdım

Taze yağlı iri ceviz dene bir de annem gönderiyor taze kırıp yiyorum çaya kahveye hepsine açlığa çok iyi geliyor

O zaman badem 10-15 ye çiğ ama.Ya da çiğ fındık.

Trafik için en son sana hoca ayarlıyorduk

Merkezde ev aldın mı tekrar?
Çağan özele mi gidiyor?
Devlete almıştın en son.

Seneye nereye göndereceksin karar verdin mi?
Başka bir şehirden eşinle iş teklifi filan vardı onlar noldu ?

Songül kaçamak yapınca burdan da kaçma emi özlüyoz seni

Allahim yarabbim sadece ben mi her seyi seviyorum yiyorum ya double obur miyim neyim
Ceviz badem findik hepsine bayilirim antep fıstıği favorim

Yarin anneme gitcem yandık ben dursam annem durmaz gerci o zayiflamami istiyo gözleriyle adeta yeme diyo acik acik söyleyemese de
Dengelicez inşallah ölculü yicem

Neyse uyandın artık nasılsa canım, kaybeden de o oldu

Taze cevize bayılırım, o yeşil kabuklu haline falan ama bulmak lazım öylesini.cig bademi severim ama. Yarın alayım ben ondan, iyi getirdin aklıma

Hoca ayarlamaya karar verdik, adam marta kadar boş değilim dedi (yaşadığımız yerde tek bir kurs vardı), Mart'ta da pandemi geldi

Merkezde ev aldık canım satar satmaz çok şükür. Çağan yine özele gidiyor, gelecek yıl için de aynı okula gidecek, güzel bir burs kazandı o yüzden aynı okula devam edecek. Pandemi sebebiyle devlete almıştık. Bizim oradaki özel okul ve bilsemden de çok memnun olmayınca merkeze geldik. Sırf okul için taşındık zaten, yoksa bizim iş hala aynı yerde. Bayağı yol gidip geliyoruz. Senin yavrunun okulu nasıl, keyfi yerinde mi.

Başka şehirler olmadı malesef, kadro bulmak kolay olmuyor. Hatta ben bu nedenle öğretmenliğe geçmeyi falan düşünmüştüm ama vazgeçtim.

Kacamaklarim yüzünden uzaklaşmadim burdan ben aslında ama adapte de olamadım tabi. Şimdi ne olursa olsun burdayım canım

Kuzum ben ekmeği ölçüsüz yemesem çok kolay zayıflarım çünkü abur cubur tatlı çikolata gibi şeyleri çok fazla yiyemem, hemen tıkar beni. Ama her akşam geç vakitte düzenli yiyince kilo yapıyor tabi

Annen de ne yardan geçiyor ne serden demek ki bir taraftan zayıf olmamızı isteseler de bir taraftan da ana yüreği sevdiğimiz seyleri yedirmenin derdine düşüyorlar

22 Şubat salı menüsü
11.00 kahvaltı
3 tane yulaflı bisküvi (kremalı, tuzlu)

12.30 öğle
Yarım kase et suyu çorba
Sahanda kavurmalı yumurta
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

14.30 ara
Nescafe ve 4 tane Antep fıstığı

19.15 akşam
1 orta boya yakın patetes ve 4 kaşarlı mantar (ikisi de fırında yağsız pişti), 3-4 kaşık kerevizli yoğurt.

Su 2 litre
Spor 4000 adım

Zor bulur benim gibi safi

Mart ahanda yine geldi pandemi de saka maka 2 yil oldu he

Hayırlı olsun yeni ev

Kac puan aldi? Yuzde kaç burs kazandi canim? Bende bir kac okula soktum. Bir tane daha sokacağım. Ona göre karar vereceğiz. Bilseme gidiyor muydu Çağan?

Bizimki iyi şükür. Okul denemesi filan oluyor. Sınıfında geçemediği iki arkadaşı var onları geçmeye çabalıyor

Baska sehir hayırlısı böyleymiş demekki

Onceki aksam ugramadin da dun itiraf ettin ya kaçamak yaptım diye onu kastettim. Yoksa sağlık vs durumlarından ara vermek zorunda kaldığıni biliyorum özletme bir daha.

Neyseki geçti gitti kotu gunler inşallah

İnanmicaksin ama tatli beni de cok cabuk tıkar. Hatta cayi kahveyi ya sekersiz ya da asiri az bi sekerle icerim..

Ama tatli yemenin raconu vardir songül reyizTıkamasi asla engel olamaz
Azcik yersin 2 3 saat durursun sonra devamini yersin boylece tikanmazsin aralarda da tuzlu yedin mi al sana mis gibi obezite

Afiyet olsun balim bence güzel

22 Şubat Salı Menüm
Sabah 09.30(erkenden deneme sinavina girmem gerekiyodu kahvalti yapamadim kahve aldim yanima) kahve, su
Ara 12.30 2 3 çatal sucuklu yumurta, yarim dilim ekmek, sekersiz cay

Ara 15.00 (ataklar geliyor)
3 kuru erik, 5 cig findik yetmedi
1 dilim ekmeğe tahin pekmez surup yedim

Akşam 17.45 1 kase ezogelin çorbası, yaninda et vardi ama bozulmus yiyemedim

Ara 18.00 1 dilim kadayif tatlisi

Spor; yok ders aralarinda kosmaya calisiyorum
Su; 2 litre.

Ya ben bugün neden atak yasadigimi cok iyi anladim. Kahvalti yapmamisim ki dogru düzgün.. keske adam gibi öğle yemegi yeseydim kurtarirdik valla.

Yine kendi kendine yorum

Menumu yazinca herkes cil yavrusu gibi dağıldı beni vicdanimla bas basa mi biraktiniz

Aman canim bu kadar dram yeter yarin dengeleriz olur biter
Yarin karbonhidratı azaltmam gerek yapabilirim yapicam bir de 10 bin adim atabilsem harika olur. Kenarda köşede ip atlarim olmazsa

KeNDi kendine yoruma devamke civciv im Civciv

Başım ağrıyor ya uykum geldi zaar ama çay var önümde demledim boşa mı gitsin

Canımmm sen bana yeni bir rakam söyle, dediğin tutuyor galiba. Cumaya 76lı bir rakam göreceğimi düşün sen de öyle olsun inşallah

Mesaj atmak için ihtiyaç molası verip, senin mekana gitmen lazım
Galiba tutuyor Boncuk Balım
------------------------------------------------------
Sen 76 dedin ama içimden inatla 77.2 geçiyor
İçimdeki sese ne yapam şimdi, niye 76 demiyor
Dur bir daha sorayım içime....
Allah Allahhh 76 zor diyor, takmış 77ye
...........
-76 olamaz mı ya, noooluur
-Bari 76.6 olsun, ortayı bulalım....
-Aaa... Bu son teklif bak, gel 76.8 de anlaşalım

Ben düşünüyorumda o düşünmüyor Boncuğum, ikilik çıktı, böyle ses olmaz olsun yaaa, sıkıp kurtulam ben bu sese
---------------------------------------------------------------
Bugün terfi ettim, mutfaktan yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…