- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen olmasan ben daha zor uyanırdımBazen de görmek istemiyoruz galiba, ancak canımıza tak deyince bir uyanış oluyor.
Abla konusuna bir şey diyemiyorum. Çok yakın biri, akraba olsa onu da insan hayatından çıkarır ama abla öyle değil gibi.
Tadını da hiç sevemiyorum yaa
Ehliyetim var zaten canım ama trafik deneyimim yok.
Evi sattık, merkeze taşındık. Şehir değiştirmedik ama artık ilçede değiliz. Çocuğun okulu için böyle bir karar aldık.
Allahim yarabbim sadece ben mi her seyi seviyorum yiyorum ya double obur miyim neyimSen olmasan ben daha zor uyanırdım
Taze yağlı iri ceviz dene bir de annem gönderiyor taze kırıp yiyorum çaya kahveye hepsine açlığa çok iyi geliyor
O zaman badem 10-15 ye çiğ ama.Ya da çiğ fındık.
Trafik için en son sana hoca ayarlıyorduk
Merkezde ev aldın mı tekrar?
Çağan özele mi gidiyor?
Devlete almıştın en son.
Seneye nereye göndereceksin karar verdin mi?
Başka bir şehirden eşinle iş teklifi filan vardı onlar noldu ?
Songül kaçamak yapınca burdan da kaçma emi özlüyoz seni
Neyse uyandın artık nasılsa canım, kaybeden de o olduSen olmasan ben daha zor uyanırdım
Taze yağlı iri ceviz dene bir de annem gönderiyor taze kırıp yiyorum çaya kahveye hepsine açlığa çok iyi geliyor
O zaman badem 10-15 ye çiğ ama.Ya da çiğ fındık.
Trafik için en son sana hoca ayarlıyorduk
Merkezde ev aldın mı tekrar?
Çağan özele mi gidiyor?
Devlete almıştın en son.
Seneye nereye göndereceksin karar verdin mi?
Başka bir şehirden eşinle iş teklifi filan vardı onlar noldu ?
Songül kaçamak yapınca burdan da kaçma emi özlüyoz seni
Kuzum ben ekmeği ölçüsüz yemesem çok kolay zayıflarım çünkü abur cubur tatlı çikolata gibi şeyleri çok fazla yiyemem, hemen tıkar beni. Ama her akşam geç vakitte düzenli yiyince kilo yapıyor tabiAllahim yarabbim sadece ben mi her seyi seviyorum yiyorum ya double obur miyim neyim
Ceviz badem findik hepsine bayilirim antep fıstıği favorim
Yarin anneme gitcem yandık ben dursam annem durmaz gerci o zayiflamami istiyo gözleriyle adeta yeme diyo acik acik söyleyemese de
Dengelicez inşallah ölculü yicem
Zor bulur benim gibi safiNeyse uyandın artık nasılsa canım, kaybeden de o oldu
Taze cevize bayılırım, o yeşil kabuklu haline falan ama bulmak lazım öylesini.cig bademi severim ama. Yarın alayım ben ondan, iyi getirdin aklıma
Hoca ayarlamaya karar verdik, adam marta kadar boş değilim dedi (yaşadığımız yerde tek bir kurs vardı), Mart'ta da pandemi geldi
Merkezde ev aldık canım satar satmaz çok şükür. Çağan yine özele gidiyor, gelecek yıl için de aynı okula gidecek, güzel bir burs kazandı o yüzden aynı okula devam edecek. Pandemi sebebiyle devlete almıştık. Bizim oradaki özel okul ve bilsemden de çok memnun olmayınca merkeze geldik. Sırf okul için taşındık zaten, yoksa bizim iş hala aynı yerde. Bayağı yol gidip geliyoruz. Senin yavrunun okulu nasıl, keyfi yerinde mi.
Başka şehirler olmadı malesef, kadro bulmak kolay olmuyor. Hatta ben bu nedenle öğretmenliğe geçmeyi falan düşünmüştüm ama vazgeçtim.
Kacamaklarim yüzünden uzaklaşmadim burdan ben aslında ama adapte de olamadım tabi. Şimdi ne olursa olsun burdayım canım
İnanmicaksin ama tatli beni de cok cabuk tıkar. Hatta cayi kahveyi ya sekersiz ya da asiri az bi sekerle icerim..Kuzum ben ekmeği ölçüsüz yemesem çok kolay zayıflarım çünkü abur cubur tatlı çikolata gibi şeyleri çok fazla yiyemem, hemen tıkar beni. Ama her akşam geç vakitte düzenli yiyince kilo yapıyor tabi
Annen de ne yardan geçiyor ne serden demek ki bir taraftan zayıf olmamızı isteseler de bir taraftan da ana yüreği sevdiğimiz seyleri yedirmenin derdine düşüyorlar
Afiyet olsun balim bence güzel22 Şubat salı menüsü
11.00 kahvaltı
3 tane yulaflı bisküvi (kremalı, tuzlu)
12.30 öğle
Yarım kase et suyu çorba
Sahanda kavurmalı yumurta
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
14.30 ara
Nescafe ve 4 tane Antep fıstığı
19.15 akşam
1 orta boya yakın patetes ve 4 kaşarlı mantar (ikisi de fırında yağsız pişti), 3-4 kaşık kerevizli yoğurt.
Su 2 litre
Spor 4000 adım
Yaz sen ben bakmiycamBir sey dicem ben simdi menumu yazcam ama cok vurmayin tamam mi
Yine kendi kendine yorum22 Şubat Salı Menüm
Sabah 09.30(erkenden deneme sinavina girmem gerekiyodu kahvalti yapamadim kahve aldim yanima) kahve, su
Ara 12.30 2 3 çatal sucuklu yumurta, yarim dilim ekmek, sekersiz cay
Ara 15.00 (ataklar geliyor)
3 kuru erik, 5 cig findik yetmedi
1 dilim ekmeğe tahin pekmez surup yedim
Akşam 17.45 1 kase ezogelin çorbası, yaninda et vardi ama bozulmus yiyemedim
Ara 18.00 1 dilim kadayif tatlisi
Spor; yok ders aralarinda kosmaya calisiyorum
Su; 2 litre.
Ya ben bugün neden atak yasadigimi cok iyi anladim. Kahvalti yapmamisim ki dogru düzgün.. keske adam gibi öğle yemegi yeseydim kurtarirdik valla.
Yemesi cok güzel de su berbat pismanlik hissiYaz sen ben bakmiycam
Sen beni bir de soru cozerken gör osmanlida padisah olsam bu kadar hakim olurum olaylaraYine kendi kendine yorum
KeNDi kendine yoruma devamke civciv im CivcivMenumu yazinca herkes cil yavrusu gibi dağıldı beni vicdanimla bas basa mi biraktiniz
Aman canim bu kadar dram yeter yarin dengeleriz olur biter
Yarin karbonhidratı azaltmam gerek yapabilirim yapicam bir de 10 bin adim atabilsem harika olur. Kenarda köşede ip atlarim olmazsa
Haha afiyet olsunKeNDi kendine yoruma devamke civciv im Civciv
Başım ağrıyor ya uykum geldi zaar ama çay var önümde demledim boşa mı gitsin
Galiba tutuyor Boncuk BalımCanımmm sen bana yeni bir rakam söyle, dediğin tutuyor galiba. Cumaya 76lı bir rakam göreceğimi düşün sen de öyle olsun inşallah
Mesaj atmak için ihtiyaç molası verip, senin mekana gitmen lazım