- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
Amin songulum.Canım öncelikle maşallah diyorum güzel sonuçlar almış. Allah önce sağlık versin, sonra da başarılarının devamını nasip etsin.
canım insanlar artık nerden tasarruf etsek diye bakıyor olaya, o yüzden bursluluk sınavlarına talep çok fazla. Çağanın girdiği okulda sayı kaçtı bilmiyorum ama genel sayı çok yüksekti. Doğa ile niye görüşmeye gitmedin,puanı iyiymiş. Gerçi hala gidebilirsin, en azından öğrenmiş olursun. Diğerlerine oranla daha yüksek bir burs oranı verilecektir diye düşünüyorum. Sınav falan bayağı düşük vermiş. Ben burda dershaneden dönüşen okullara göndermeyi hiç düşünmedim, sizin orda nasıl bilmiyorum ama burda bir apartman binasına yerleşmiş şekildeler önceden dershane oldukları için. Şimdiki okulundan memnunduk zaten, kaydını da yaptırdık. Bu arada bilgin yoksa doğa okulları kazandığı bursu 4 yıl boyunca veriyor. Yani ortaokul bitene kadar aynı orandan faydalanacak. Yanlış hatırlamıyorsam oğlun da 4.sınıftı dimi çağan gibi.
Bu arada özellikle yemek fiyatları öyle bir artmış ki, bu yılınburfburnerdeyse iki katını istiyorlar gelecek yıl için, pahalılık her şeye çok fena yansımış durumda.
Gireceği başka okulların sınavları da olacak mı, gerçi yavrum yorulmuştur belki sınava girmekten. Bayağı yere girmiş ama hepsi deneyim olmuştur ona ne güzel.
Doga sınıfları kalabalik 24 kisi filan.Bi de bir yil veriyor bursu sanki.
Evet 4.sınıf kac aydir okul arastiriyoruz.
Sınavlarda yoruldu epey.Aynen.
Okullar birbirinden farkli muhite cevreye gore ayni okulun subeleri bile degisiyor.
Soylediklerin bir kismi burdada ayni.
Okulda ilk ona giriyor ama burslulukta patliyor işte.
Enflasyon yuzde 37 oldugu icin zammi cokta yansitamiyorlar birazda.
Doga ya mi gidiyor cagan simdi?
Fiyati ne?
Ne iste diler gelecek sene icin ?