- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
enerji_kusagi balım da burdaymış, kalp kalbe karşıymış gibi seni hissettim de mi girdim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın balım, sen şu kpssyi hallet yeter ki biz seni beklerizKizlar yogun ders calistim simdi dinleniyorum. Gece uyumadan gelmeye caliscam
Calisma kampına girdim ondan pek aktif degilim bugün
Hem de ne kutlamaİyi yapmışsin Songül uyudu birazdan ben de yatarım gözlerim kapanıyor
Çalış civcivim kutlama yapacaz sen sınavı kazanınca
Moralini hiç bozma canım, şişlik yapacak bir sürü şeyi akşam yemeğinde tüketmişsin çünkü. Bu sabah tartılsaydın geçtiğini görürdün bence.Evet balim yulafa iyi sardim bu aralar
Tarti moralimi bozdu ya o kadar dikkat ettim 2 gün ciddi emek sarfettim üstüne arti olmak.. aman neyse bugün cok calistim zaten kafam bulanik bir de ona sey yapamicam
Cikileta cok hostur
Balim bu ataklar maalesef normal.. kolay degil aliskanliklari degistirmek.. inatlasinca bazen ters tepiyo iyi yapmissin bi yandan..ama bi daha yapma
2 öğün yapmissin bu sefer balim. Afiyet olsun doydun mu ne durumdasın?
Adımların da cok güzel
Nasıl büyük ve güzel bir değişim, çok ama çok tebrik ediyorum. İnşallah bizler de yeniden yapacağız.Benim kilo verme sürecim aylarca süren regl düzensizliği ile başladı kaç tane doktora gitsem hepsi zayıflayacaksın yağsız karın sağlıklı yumurtalıklar dedi. Dayanamadım artık tuttum diyetisyen yolunu 9-10 ay gibi bir sürede harfi harfine uyarak verdim kiloları beslenme şeklim ben nasıl istersem neyi seviyorsam damak zevkim nasılsa hep ona uygun diyet listesi oluşturdu diyetisyenim. Patates, pirinç, makarna vs. Bunlardan ve paketli gıdalardan uzak durdum kahvaltım hep güzeldi akşam yemeklerimi de kendim yapıyordum o kadar güzel sayfalar buldum ki o süreçte sağlıklı yemek tarifleri yaptım yedim hep veeee bolllll su içtim yani yanımda hep şişem durdu aklıma düştükçe değil alarm kurdum günde 2,5 litre içmeye çalıştım hep. Bu süreçte can yoldaşım yumurta ve yulaf oldu günde 3 öğün beslendim saatli ve düzenli yazın öğün atladık çünkü öğlen hiç yemek yeme şeyim olmuyordu onun yerine ara öğün gibi geçiştirdik ee zaten spor salonuna da gidiyordum sarkma hiç olmadı çok şükür Allah’ıma düzene girdi regl durumum da fotoğrafımı da koyayım bakın
Soldaki eski hal sağdaki yeni halim
Ay hanımlar muhteşemsiniz. Bende diyetisyen ile 22 kilo verdim darısı isteyen herkesin başına inşallah inanırsanız her şey oluyor güç sizde
Darısı başımıza, olmak istediğim yer tam da bu kiloHoşbuldum evet koruma dönemindeyim 73 kg ile başlamıştım 51 kiloyum şu an
Afiyet olsun balım, menün gayet güzel, lütfen en sondaki çikolata diye yazdığın sevimli cikiletayı çok görme kendine. Ne dedik biz, bu sefer kendimizi sevdiğim şeylerden çok da mahrum bırakmadan zayıflayacağız21 Subat Pazartesi Menüm
Sabah 08.15 1 yumurta yarim patatesle omlet, 1 dilim ekmek, sekersiz cay, 3 zeytin
Ara 10.00 nescafe, 5 cig findik
Ara 15.00 türk kahvesi
Akşam 18.00 1 kase ezogelin çorbası, 1 dilim ekmek, 1 bardaj ayran, 3 kasik kuru fasulye (bitti şükür)
Spor ; 3000 adim
Su; 2 litre
Aksam cayin yaninda bi cikolata yedim
Yok kuzum yaa hiç taş atar mıyım ben sana, olsa olsa güldür oTam beni tarif ettin bu taş bana mı geldi yoksa ya da en büyüğü
Canımmm sen bana yeni bir rakam söyle, dediğin tutuyor galiba. Cumaya 76lı bir rakam göreceğimi düşün sen de öyle olsun inşallahGünaydın Boncuğumm, kolay gelsin, iyi dersler
Bu hafta 78i görürsün dedim de bu kadar çabuk beklememiştim, maşaallah balıma
3 saattir bi mesajı atamadım, iyi öğlenler balım
Geçen Aşkım Kapışmak bu konuya değindi.Kotu günde yanında olan senin o halini izlemeye ondan keyif almaya izlemeye geliyor dedi .İyi ki bu mesajı akşam okumamışım Pasta kesin aklımı çelerdim Eşinin doğum günü kutlu olsun canım, yeni yaşı istediği tüm güzellikleri hayatınıza getirsin.
Öğrenci bile farkettiyse siz bayağı uzaklaşmışsınız demek ki. Prim vermemekle iyi yapıyorsun bence, ben kötü günde yanımda olan arkadaş haricinde bir de iyi günümde ve mutluluğumda benim kadar sevinen arkadaşa da önem veririm ve senin bu arkadaş hiç öyle birine benzemiyordu.
Ahhhh balım yaa kötü gelmişler sana. Bence bir nescafe toparlar seni, ya da şu puding gibi olan yulaftan yapıver, tatlı isteğini bastırsın. Baktın hiçbiri işe yaramıyor çok geç olmadan ye ne yiyeceksen, ilerleyen saatlerin telafisi daha zor olur.Kizlar kizlar kizlar kizlar
Bugün cok zor sartlarda ders calisiyorum asiri derecede canim misir ekmegi yapip dilim dilim yemek istiyo♀
Bir de sekerpare falan ya da islak kek
Ayy cok kötüyüm simdi kuru erik yedim inşallah ise yarar
Simdi derse dönüyorum gelince görüsürüz
Ben bugün tok karna kiyafetlerimle tartildim daha az geldim ne alaka anlamadim
Neyse cuma görcez artik.
Ben gidip bol su içiyim en iyisi
Kim mesaja laf atıyor? ahanda böyle yapıştıralim onaCanımmm sen bana yeni bir rakam söyle, dediğin tutuyor galiba. Cumaya 76lı bir rakam göreceğimi düşün sen de öyle olsun inşallah
Mesaj atmak için ihtiyaç molası verip, senin mekana gitmen lazım
Kuzumm yaa dikkat et midene, kökten kurtulmak falan unut onlarıHiiiiii, balımda kırmızı alarm vermiş
Dayan civcivim dayannn, şuan bende sürünüyorum açlıktan, çok pis kahveye sardım, ha boyna içiyorum, bardağım boş durmuyor
Düz mantıkla sistematik olarak bugünkü kahve performansıma 1 ay devam edebilirsem; mideyi delerek kökten bu mideden kurtulabilirim
Senin tartı bizimle oynuyor mu balım, üzmesin benim balımı
Camdan aşağı atmakla tehdit et bakalım bi, tarafını belli etsin artık dost mu düşman mı
Pasta ile aklını çelsem o saatte pastayı nerde bulucan bizde doğum gününden doğum günuneİyi ki bu mesajı akşam okumamışım Pasta kesin aklımı çelerdim Eşinin doğum günü kutlu olsun canım, yeni yaşı istediği tüm güzellikleri hayatınıza getirsin.
Öğrenci bile farkettiyse siz bayağı uzaklaşmışsınız demek ki. Prim vermemekle iyi yapıyorsun bence, ben kötü günde yanımda olan arkadaş haricinde bir de iyi günümde ve mutluluğumda benim kadar sevinen arkadaşa da önem veririm ve senin bu arkadaş hiç öyle birine benzemiyordu.
Kötü günümde yanımda olana da değer veririm, hele de niyetinin iyi olduğunun farkindaysam. Ama iyi günümde yanımda değilse işte orda bir sıkıntı vardır. Bizim niyetimiz iyi olunca karşıdakini de öyle sanıyoruz. Böyle böyle öğreneceğiz işte. Kazık atmasına rağmen hala hayatında tutman hataymis zaten ama insan bilemiyor işte.Geçen Aşkım Kapışmak bu konuya değindi.Kotu günde yanında olan senin o halini izlemeye ondan keyif almaya izlemeye geliyor dedi .
Ben şok oldum gercekten çok safiz herkesi kendimiz gibi katışıksız sanıyoruz ben bu kadar sinsice olunabileceği kesinlikle aklıma gelmezdi.
Eskiden kötü gün dostu var sanardik.Simdi gerçekten iyi günde seninle mutlu olamayan seninle sevinmeyen kıskanan o zaman ne
Sağol Songül gözümü açtın ben daha çok salaklık yapar o kızı anlamazdım iki kez bana kazık atmasına izin verdim
Yok canım yoldayım eve dönüyorum. İyi denk geldik valla. Bir arkadaşın arabasıyla dönüyorumSongül iyi denkgeldik
Evde misin?
Ben dinleniyorum valla iyi yorulmusum bugün ayağımi da uzattım birazdan içecek de hazırlarim
Pasta olmasına gerek yok ki ne bulsam onu yerdimPasta ile aklını çelsem o saatte pastayı nerde bulucan bizde doğum gününden doğum günune
Yok canım olur mu öyle ben salak işte görmüyor gözüm olan biteni hayatımda tutmak zorunda değilim ki .Pahalı hediyelerle özel gösterisli doğum günleri ile bana çok deger verdiğini sanmıştım.Kötü günümde yanımda olana da değer veririm, hele de niyetinin iyi olduğunun farkindaysam. Ama iyi günümde yanımda değilse işte orda bir sıkıntı vardır. Bizim niyetimiz iyi olunca karşıdakini de öyle sanıyoruz. Böyle böyle öğreneceğiz işte. Kazık atmasına rağmen hala hayatında tutman hataymis zaten ama insan bilemiyor işte.
O zaman sen söylediğinde dikakt et falan demiştim yaa sonra da kendimi kötü hissettim ama arkadaşlıklarını boş yere bozdum mu diye.
Ceviz ye seni ceviz canavarı yapicigimPasta olmasına gerek yok ki ne bulsam onu yerdim
Ehliyet noldu?Yok canım yoldayım eve dönüyorum. İyi denk geldik valla. Bir arkadaşın arabasıyla dönüyorum
Bazen de görmek istemiyoruz galiba, ancak canımıza tak deyince bir uyanış oluyor.Yok canım olur mu öyle ben salak işte görmüyor gözüm olan biteni hayatımda tutmak zorunda değilim ki .Pahalı hediyelerle özel gösterisli doğum günleri ile bana çok deger verdiğini sanmıştım.
Sevindirdiğinde havalara uçurur uzunce de yerin dibine akrep klasik ya hep ya hiç.Orta yok.
Aile vs olsa okey kan bağı var katlanır sin ama gerek yok buna
Ablam da yazın diğer ablama karşı gözümü acti biraz iyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum ama işte aile o daha farklı
Tadını da hiç sevemiyorum yaaCeviz ye seni ceviz canavarı yapicigim
Ehliyetim var zaten canım ama trafik deneyimim yok.Ehliyet noldu?
Evi sattık, merkeze taşındık. Şehir değiştirmedik ama artık ilçede değiliz. Çocuğun okulu için böyle bir karar aldık.Evi sattınız mi?
Şehir değiştiniz mi?
Cok güzel bi degisim olmus tebrik ederim darisi basimiza inşallahBenim kilo verme sürecim aylarca süren regl düzensizliği ile başladı kaç tane doktora gitsem hepsi zayıflayacaksın yağsız karın sağlıklı yumurtalıklar dedi. Dayanamadım artık tuttum diyetisyen yolunu 9-10 ay gibi bir sürede harfi harfine uyarak verdim kiloları beslenme şeklim ben nasıl istersem neyi seviyorsam damak zevkim nasılsa hep ona uygun diyet listesi oluşturdu diyetisyenim. Patates, pirinç, makarna vs. Bunlardan ve paketli gıdalardan uzak durdum kahvaltım hep güzeldi akşam yemeklerimi de kendim yapıyordum o kadar güzel sayfalar buldum ki o süreçte sağlıklı yemek tarifleri yaptım yedim hep veeee bolllll su içtim yani yanımda hep şişem durdu aklıma düştükçe değil alarm kurdum günde 2,5 litre içmeye çalıştım hep. Bu süreçte can yoldaşım yumurta ve yulaf oldu günde 3 öğün beslendim saatli ve düzenli yazın öğün atladık çünkü öğlen hiç yemek yeme şeyim olmuyordu onun yerine ara öğün gibi geçiştirdik ee zaten spor salonuna da gidiyordum sarkma hiç olmadı çok şükür Allah’ıma düzene girdi regl durumum da fotoğrafımı da koyayım bakın
Soldaki eski hal sağdaki yeni halim
Allah belasini versin o tartinin butun dengemi bozduHiiiiii, balımda kırmızı alarm vermiş
Dayan civcivim dayannn, şuan bende sürünüyorum açlıktan, çok pis kahveye sardım, ha boyna içiyorum, bardağım boş durmuyor
Düz mantıkla sistematik olarak bugünkü kahve performansıma 1 ay devam edebilirsem; mideyi delerek kökten bu mideden kurtulabilirim
Senin tartı bizimle oynuyor mu balım, üzmesin benim balımı
Camdan aşağı atmakla tehdit et bakalım bi, tarafını belli etsin artık dost mu düşman mı
Afiyet olsun canımİyi yapmışsın balım, sen şu kpssyi hallet yeter ki biz seni bekleriz
Hem de ne kutlama
Moralini hiç bozma canım, şişlik yapacak bir sürü şeyi akşam yemeğinde tüketmişsin çünkü. Bu sabah tartılsaydın geçtiğini görürdün bence.
Senin sayende ben de yulafı hatırlamış oldum, evde açılmamış bir paket vardı iyi oldu. Oğlum da salça oldu akşam yulafıma, bir kase de ona yaptım hatta.
çikileta hoş olmaz mı hiç yaa, hele de kahveyle
Çok fena bir ataktı canım, yazmaya yüzüm bile yoktu o kadar yani. Neyse ki etkisi çok kalmadı üzerimde. Bi daha yapsam bile bu kadarını yapmam asla
Dün doydum canım, öğlen zaten çok sağlam yemiştim.
Ama ben bulabilirim su anPasta ile aklını çelsem o saatte pastayı nerde bulucan bizde doğum gününden doğum günune