70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben de sizler olmayınca banyoya girdim, arkama da oğlum girdi. Senin yemek geç vakte mi kaldı bugün.

Aaaa ciddi misin, peki o sana nasıl yaklaşıyor. Eskisi gibi mi. Araya çok zaman girmiş belki o yüzden farkına varmamıştır. Yanaşırsa dikkat et sen yine de balım.
Aaa evet artık geç yiyoruz.
Yürüyüşe git gel.
Gelirken market alışverişi onları yıka pakla 🤭

Eşimin doğum günü pasta kestik şimdi çay keyfine başladık ☕

Yook eskisi gibi değiliz.Baya mesafeli öğrencimin bile dikkatini çekmiş 🤭çocuk bile diyoki siz eskiden samimi idiniz 👻

Kendini övmeye konuyu kendine getirmeye çabalıyor ama fazla prim vermiyorum.😌demoralize etmesine izin vermedim henüz 🤭ama yanında mutlu takılıyorum.Muzik dinlerken filan denkgeliyor 👻

Kizlar yogun ders calistim simdi dinleniyorum. Gece uyumadan gelmeye caliscam🙏🏻
Calisma kampına girdim ondan pek aktif degilim bugün🥺
İyi yapmışsin 👏 Songül uyudu birazdan ben de yatarım 👻 gözlerim kapanıyor 🤭

Çalış civcivim 🐥 kutlama yapacaz sen sınavı kazanınca 🥳

Yazana kadar konular eskidi bee 😬 Ben yine tarzıma uygun karma bir toplu mesaj yazayım ancak özetlerim:KK53:

sonngulen sonngulen Boncuğum çok özledim seni, hoşgeldin 💜 Tablolar için ellerine sağlık 😘 Evdekiler için geçmiş olsun 💐 Ne oldu korona mı oldular? Sen iyisin değil mi? Epey mutfak mesaisi yaptın balım, ona rağmen menülerin iyi görünüyor, 80.2 kg bu cuma 78e bile düşebilir 😍 Sen kendini patates kızartması olarak görsende ben seni kıtır salata ve dukan birası ve jillian abla olarak görüyorum 😂😂😂
Emocilerin yakıyor ortalığı balım😍😘(gözlerinden ateş çıkaran emoci) :KK70:
Dağ çileğini severim, seni daha çok ❤ Piskevitci eniştem çay içerken seni sabotaj etmiyor inşallah, dayan güçlü balım 💪 Bu arada senden iyi kitap yazarı olur 😊

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Sarı Civcivim 💛 yulafla aşk mı yaşıyorsun bakim sen😘 sıkılana kadar devam, bakalım ne kadar götüreceksin😂😂 Senin popaça tarifini de kaydettim, fırsat bulunca kesin denicem. Pişirilmiş yulafı da çok sevmiştim, Sadece sütle pişirip dolaba koyuyorum, soğuyunca meyve doğrayıp tarçın atıp yiyorum, güzel oluyordu, puding gibi. Fakat her gün yersem bende kaşıntı ve ödem yapıyor ama cilde bağırsağa vs çok iyi geliyor.
Tartının pilini değiştirmiş miydin? Pil yeniyse belki hassaslığı bozulmuştur. Benim tartıda da genelde şöyle oluyor ama hep öyleydi, kiloları genelde 300 gr olarak arttırıyor, hassaslığı 300 grama bağlı gibi. Mesela 200 gr eksiksem bunu göstermiyor, bazen terlikle telefonla vs ile değişik değişik çıkıyorum, elime bir birini alıyorum bir diğerini. Fasulye bol lifli olduğu için bağırsakta suyu tutmuş da olabilir. Birde yulaf yediysen aynı gün ödem etkisi artmıştır olabilir, hemde erken tartılmışsın.
Boş durmak bize yaramıyor be balım, soluğu mutfakta alma potansiyelimiz var 😬 Derse devam, mutfak dolaplarını bende sildim, camlar yolumuzu gözler, şimdi silsek yağmur yağar, neyse az daha beklesinler 😂
Balım bugün filtre kahve makinemi de kutudan çıkarıp kahve serüvenine eskisi gibi devam edeceğim, artık yalnız değilsin bilesin, yıkılana kadar 😂😂😂 Kahve benim iştahımı çok güzel azaltıyor. Buradan sütlü kahve ile konuyu Sudeme bağlayalım :KK70:

sudem34 sudem34 balım çok önceleri kahveyi bu kadar bilmezken en büyük kupaya (küçük kova diyelim😜) nescafe yapar yarısına kadar da sütü basardım. Günde 3-5 tane öyle içerdim, çok acıkırsam içine biraz bal karıştırdım. Yani yakıtım gibiydi bu, kaç gün öyle geçerdi bilmiyorum arada yemek yersem yerdim çünkü acıkmazdım pek. Annem hep söylenirdi, aç itler gibi geziyosun azıcık yemek ye(vay be...) Bol sulu sütlü kahveli bi şey işte, tadı da önemli değildi gerçi, ılık bi şeyler içmiş oluyordum. Bir gün çok havalı bir kafeye gitmiştim, toyluk zamanlarım, havalı olsun diye de menüden espressoyu söyledim, bu kadar yaygın değildi o zaman, menüde ismi en afilli o gelmişti, sanki hep içiyormuşum gibi:oops: ilk defa içince gözlerim fal taşı gibi açıldı, sulu kahveden sonra, bu ne beee dedim, ufo gören masum köylü misali bozuntuya vermeden acı acı içtim 😂😂😂Derenin altından çok sular akmış balım ya...
Demek senin korona hassasiyetin eniştenin titizliğinden dolayı mıydı? Balım çocuk içinde hakkınızda hayırlısı olsun, civcivimin söylediklerine aynen katılıyorum, hayırlı olacaksa olacaksa olsun (aminn) canına okuyacaksa anlamı da yok ❤ Birde kilo verince yüz çökerse kas kaybı olduğuna işaret deniyor ama bilemedim tam, sen 68 kiloda fizik ve yüz olarak memnunsan zaten ideal kilo çok da önemli değil. Benim ideal kilomda 47imiş ama 49 da bile iskelet gibi oluyorum, bir tuhaf oluyorum, bana da en zayıf halimle 52-55 arası tam oluyor, 58-59a kadar da hoş duruyor 😍

@inci-tepik İncim nereye kayboldun, ❤ ilk diyetisyen menün değişikti, dikkatimi çekti. En çok da çikolatalı form bisküvi😍 Böyle diyete, diyetisyene can kurban 😂😂
Evet balim yulafa iyi sardim bu aralar🤣
Tarti moralimi bozdu ya o kadar dikkat ettim 2 gün ciddi emek sarfettim üstüne arti olmak.. aman neyse bugün cok calistim zaten kafam bulanik bir de ona sey yapamicam 🤣🤣🤣

Afiyet olsun esrammm, çok acıktım deyip azıcık bir şey yemişsin. Çikileta yazınca da nasıl sevimli görünüyor öyle :KK70:
Cikileta cok hostur:KK8:
Hoşgeldin enerji kaynağım benim, iyi olmana çok sevindim. Mümkün olduğunca dinlenmeye de devam et iyice toparlan canım.
wc deyince aklıma şey geliyor. kardeşim, kocası tuvalete telefonla giriyor diye kızıyor, insan ne yapabilir ki tuvalette telefonla diyor, içimden ahh bir bilsen neler yapılıyor dedim :KK70::KK70:

Ben dün akşam koca bebeğimle (Çağan) ilgilendim canım. Çocuk bir aydır evde olunca iyice bana sardı :KK70::KK70:

Keşke ben de acıkmasaydım, dün akşam yemeğinden sonra çıldırdım resmen, çok kötü şeyler yedim. Bugün yine kaldığım yerden devam ama. Pişmanım hakim beyyy.

Kuzum yaa ben bugün tartıyı unuttum, gerçi gece yediklerimden sonra 5 kilo fazlalık görürdüm muhtemelen :skandal:

Şimdi gelelim senin kiloya. Tartıda bir yanlışlık var gibi görünüyor ama onun haricinde de fasulye, bulgur, turşu hepsi ödem yapar zaten. Büyük ihtimalle onların şişkinliği de vardır sende.

Akıllı tartılarda benim de aklım kaldı ama evdeki canavar gibi çalışıyor hala :KK70::KK70:

Tebrik ederim canım seni, sakın yolundan dönme. Bu diyetisyen gözünü mü korkuttu acaba senin :KK70:
Balim bu ataklar maalesef normal.. kolay degil aliskanliklari degistirmek.. inatlasinca bazen ters tepiyo iyi yapmissin bi yandan..ama bi daha yapma:stop: :KK70:
21 Şubat Pazartesi menüsü

Kahvaltı yok

12.45 öğle
1 porsiyon ciğer tava, salata, yarım ekmek.

18.30 akşam
Yulaf kasesi (3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, çeyrek elma, 1 küçük muz, 1 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi, 2 minik ceviz, 1 kaşık fıstık ezmesi)

Su 1.6 litre (Yatana kadar 1.2 daha içerim, su şişem 600 ml o yüzden ölçüler biraz böyle :)) )
Spor 9000 adım
2 öğün yapmissin bu sefer balim. Afiyet olsun doydun mu ne durumdasın?
Adımların da cok güzel😍

Son düzenleme:
21 Subat Pazartesi Menüm
Sabah 08.15 1 yumurta yarim patatesle omlet, 1 dilim ekmek, sekersiz cay, 3 zeytin
Ara 10.00 nescafe, 5 cig findik
Ara 15.00 türk kahvesi
Akşam 18.00 1 kase ezogelin çorbası, 1 dilim ekmek, 1 bardaj ayran, 3 kasik kuru fasulye (bitti şükür)

Spor ; 3000 adim😑
Su; 2 litre
Aksam cayin yaninda bi cikolata yedim🥺

Hoşbuldum 😌 evet koruma dönemindeyim 73 kg ile başlamıştım 51 kiloyum şu an
Vaavvv sağlam evrim olmuştur 😍

Koruma döneminde ısterseniz bize katilabilirsiniz🤗 her gün menü yazıp yorumluyoruz, spor yapiyoruz😊

Bize de iyi bi motivasyon kaynagi olursunuz 😍

Ben de 2 yil önce 12 kilo vermistim. Ama maalesef resmen bile isteye geri aldim abur cubura yüklendim😔

Siz nasik verdiniz sürecinizden bahseder misiniz mesela spor olarak ne yaptınız? Kac ögun beslediniz tabi kisiye göre degisir de.

Vaavvv sağlam evrim olmuştur 😍

Koruma döneminde ısterseniz bize katilabilirsiniz🤗 her gün menü yazıp yorumluyoruz, spor yapiyoruz😊

Bize de iyi bi motivasyon kaynagi olursunuz 😍

Ben de 2 yil önce 12 kilo vermistim. Ama maalesef resmen bile isteye geri aldim abur cubura yüklendim😔

Siz nasik verdiniz sürecinizden bahseder misiniz mesela spor olarak ne yaptınız? Kac ögun beslediniz tabi kisiye göre degisir de.
Benim kilo verme sürecim aylarca süren regl düzensizliği ile başladı kaç tane doktora gitsem hepsi zayıflayacaksın yağsız karın sağlıklı yumurtalıklar dedi. Dayanamadım artık tuttum diyetisyen yolunu 9-10 ay gibi bir sürede harfi harfine uyarak verdim kiloları 🥰 beslenme şeklim ben nasıl istersem neyi seviyorsam damak zevkim nasılsa hep ona uygun diyet listesi oluşturdu diyetisyenim. Patates, pirinç, makarna vs. Bunlardan ve paketli gıdalardan uzak durdum kahvaltım hep güzeldi akşam yemeklerimi de kendim yapıyordum o kadar güzel sayfalar buldum ki o süreçte sağlıklı yemek tarifleri yaptım yedim hep veeee bolllll su içtim yani yanımda hep şişem durdu aklıma düştükçe değil alarm kurdum günde 2,5 litre içmeye çalıştım hep. Bu süreçte can yoldaşım yumurta ve yulaf oldu günde 3 öğün beslendim saatli ve düzenli yazın öğün atladık çünkü öğlen hiç yemek yeme şeyim olmuyordu onun yerine ara öğün gibi geçiştirdik ee zaten spor salonuna da gidiyordum sarkma hiç olmadı çok şükür Allah’ıma düzene girdi regl durumum da fotoğrafımı da koyayım bakın 🥰 🧿
Soldaki eski hal sağdaki yeni halim

Eklentiler

• DDD442FE-9412-4D14-B894-9B503CFB9027.jpeg
    DDD442FE-9412-4D14-B894-9B503CFB9027.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 11619329-5FCA-44D1-A18C-C4EF8A8734CB.jpeg
    11619329-5FCA-44D1-A18C-C4EF8A8734CB.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın ballarım, ben yine yollardayim. Evi taşıyınca benim okul yolu bayağı uzadı. Bugün de erkenden düştüm yollara, ilk yürüme mesafesi tamamlandı, şimdi minibusteyim. Diğer mesajlara okulda bakarım yine.

Dün tartilmayi unutmuştum bu sabah bildirim yapayım o yüzden.

Cuma 80.2
Bugün 78.3
Fark 1.9 kg

İlk hafta yüksek kilo vermek normal zaten, böyle olacağı belliydi, inşallah devam da ederim bu sefer. Tabi dün akşam sadece yulaf yiyince iyi geldi.

Günaydın ballarım, ben yine yollardayim. Evi taşıyınca benim okul yolu bayağı uzadı. Bugün de erkenden düştüm yollara, ilk yürüme mesafesi tamamlandı, şimdi minibusteyim. Diğer mesajlara okulda bakarım yine.

Dün tartilmayi unutmuştum bu sabah bildirim yapayım o yüzden.

Cuma 80.2
Bugün 78.3
Fark 1.9 kg

İlk hafta yüksek kilo vermek normal zaten, böyle olacağı belliydi, inşallah devam da ederim bu sefer. Tabi dün akşam sadece yulaf yiyince iyi geldi.
Günaydın Boncuğumm, kolay gelsin, iyi dersler 😊
Bu hafta 78i görürsün dedim de bu kadar çabuk beklememiştim, maşaallah balıma 😍
3 saattir bi mesajı atamadım, iyi öğlenler balım😘

Kizlar kizlar kizlar kizlar:skandal::skandal:

Bugün cok zor sartlarda ders calisiyorum asiri derecede canim misir ekmegi yapip dilim dilim yemek istiyo🤦🏼‍♀
Bir de sekerpare falan ya da islak kek🥺
Ayy cok kötüyüm simdi kuru erik yedim inşallah ise yarar🥺

Simdi derse dönüyorum gelince görüsürüz :KK70:

Ben bugün tok karna kiyafetlerimle tartildim daha az geldim ne alaka anlamadim:KK70:

Neyse cuma görcez artik.
Ben gidip bol su içiyim en iyisi🥺🥺🥺

Benim kilo verme sürecim aylarca süren regl düzensizliği ile başladı kaç tane doktora gitsem hepsi zayıflayacaksın yağsız karın sağlıklı yumurtalıklar dedi. Dayanamadım artık tuttum diyetisyen yolunu 9-10 ay gibi bir sürede harfi harfine uyarak verdim kiloları 🥰 beslenme şeklim ben nasıl istersem neyi seviyorsam damak zevkim nasılsa hep ona uygun diyet listesi oluşturdu diyetisyenim. Patates, pirinç, makarna vs. Bunlardan ve paketli gıdalardan uzak durdum kahvaltım hep güzeldi akşam yemeklerimi de kendim yapıyordum o kadar güzel sayfalar buldum ki o süreçte sağlıklı yemek tarifleri yaptım yedim hep veeee bolllll su içtim yani yanımda hep şişem durdu aklıma düştükçe değil alarm kurdum günde 2,5 litre içmeye çalıştım hep. Bu süreçte can yoldaşım yumurta ve yulaf oldu günde 3 öğün beslendim saatli ve düzenli yazın öğün atladık çünkü öğlen hiç yemek yeme şeyim olmuyordu onun yerine ara öğün gibi geçiştirdik ee zaten spor salonuna da gidiyordum sarkma hiç olmadı çok şükür Allah’ıma düzene girdi regl durumum da fotoğrafımı da koyayım bakın 🥰 🧿
Soldaki eski hal sağdaki yeni halim
Merhaba,aramıza hoşgeldiniz 💐
Pek vaktim olmadığı için kısa yazıyorum, azminizi takdir, zaferinizi tebrik ederim 😍 Ve sonraki halinizde t-shirtteki 'Balance' yazısı çok hoş ❤

Kizlar kizlar kizlar kizlar:skandal::skandal:

Bugün cok zor sartlarda ders calisiyorum asiri derecede canim misir ekmegi yapip dilim dilim yemek istiyo🤦🏼‍♀
Bir de sekerpare falan ya da islak kek🥺
Ayy cok kötüyüm simdi kuru erik yedim inşallah ise yarar🥺

Simdi derse dönüyorum gelince görüsürüz :KK70:

Ben bugün tok karna kiyafetlerimle tartildim daha az geldim ne alaka anlamadim:KK70:

Neyse cuma görcez artik.
Ben gidip bol su içiyim en iyisi🥺🥺🥺
Hiiiiii, balımda kırmızı alarm vermiş :KK17:
Dayan civcivim dayannn, şuan bende sürünüyorum açlıktan, çok pis kahveye sardım, ha boyna içiyorum, bardağım boş durmuyor 😨

Düz mantıkla sistematik olarak bugünkü kahve performansıma 1 ay devam edebilirsem; mideyi delerek kökten bu mideden kurtulabilirim :KK70: :KK70:

Senin tartı bizimle oynuyor mu balım, üzmesin benim balımı 💛
Camdan aşağı atmakla tehdit et bakalım bi, tarafını belli etsin artık dost mu düşman mı :sopa:

Aaa evet artık geç yiyoruz.
Yürüyüşe git gel.
Gelirken market alışverişi onları yıka pakla 🤭

Eşimin doğum günü pasta kestik şimdi çay keyfine başladık ☕

Yook eskisi gibi değiliz.Baya mesafeli öğrencimin bile dikkatini çekmiş 🤭çocuk bile diyoki siz eskiden samimi idiniz 👻

Kendini övmeye konuyu kendine getirmeye çabalıyor ama fazla prim vermiyorum.😌demoralize etmesine izin vermedim henüz 🤭ama yanında mutlu takılıyorum.Muzik dinlerken filan denkgeliyor 👻
İyi ki bu mesajı akşam okumamışım :KK70::KK70:Pasta kesin aklımı çelerdim :ıslık: Eşinin doğum günü kutlu olsun canım, yeni yaşı istediği tüm güzellikleri hayatınıza getirsin.

Öğrenci bile farkettiyse siz bayağı uzaklaşmışsınız demek ki. Prim vermemekle iyi yapıyorsun bence, ben kötü günde yanımda olan arkadaş haricinde bir de iyi günümde ve mutluluğumda benim kadar sevinen arkadaşa da önem veririm ve senin bu arkadaş hiç öyle birine benzemiyordu.

X