70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Baslamak bitirmenin yarısidir:KK8: bu yaz cok guzel olcaz insallah

Allahim imtihanin güzelligine bakar misiniz :KK70: tatliyla imtihan ediliyor hatun :KK70:
Ben de böyle imtihan istiyorum🤣🤣

Ya da vazgectim dur hele ben dayanamam da:KK12:
İnsallah balimmm merakla ve heycanla bekliyorum😂

Afiyet olsun balım olmamasi gerekenleri zaten biliyosun söylememe gerek yok bence😂
Toparlamaya calisalim artik birazcik hamurdan tatlıdan uzak kalsan bikac guncuk zaten direkt atcaksin ödemi mödemi💚
Ama onca lezzetli seye ragmen yine de az yiyip iyi dengeliyosun helal olsun benim gözum dönerdi:confused:
Sağol balım, valla çok doğru söylüyorsun 😟 Sanki bugünlerde porsiyonlarım küçüldü gibi, bi de yazıp atabilseydim mesajı hayırlısıyla :olamaz:

Baslamak bitirmenin yarısidir:KK8: bu yaz cok guzel olcaz insallah

Allahim imtihanin güzelligine bakar misiniz :KK70: tatliyla imtihan ediliyor hatun :KK70:
Ben de böyle imtihan istiyorum🤣🤣

Ya da vazgectim dur hele ben dayanamam da:KK12:
Daha şimdi imtihandan çıkıp eve geldim balım :KK70: :KK70: Bırakmıyorda... Birazdan menüyü yazıp atacam bakalım kaç puan alacam 😬 Ben düştüm sen düşme, kurtar kendini kör kuyulardan balım :KK70:

Olabilirrr😂 o yuzden bu bi kac gun paylasmiycam menu zaten pekte uymuyorum doyetw falan persembeden sonra basliyoruz bakalim hayirlisi😂
Hep başlıyoruz zaten, milyonuncu kez başladık biliyorsun 😂 En favori bahanede yarın başlıyorum, bu son 😂
Bu sefer bitirelim artık :dua::dua::dua:

15 Şubat Menüm

Geç kahvaltı
1 ince bazlama, 1 kase kavurma
Azıcık peynir

Ara: 1 armut, 2 sade Türk Kahvesi, çaylar şekersiz

Ara: 1 tk tereyağı (tadım testi, anlayamadım hala tadı iyi mi)

Akşam
1/3 lavaş, 1 kase salata, 1 bardak ayran
1 şiş ciğer, 2 tavuk pirzola ızgara

Son Ara: 1 kesme dondurma + 2 parmak genişliğinde künefe :silah:

Su: Henüz 1 lt, birazdan dayanacam suya
Spor: 3bin adım, 30 dk hararetli temizlik, yatmadan bisiklet sürmeyi düşünüyorum, umarım düşüncede kalmaz çünkü epey yoruldum

Aramıza katılan bir arkadaşımız vardı, Selka mıydı nicki tam hatırlayamadım, o gitti mi göremedim sanki?
2 kisiydi hatirladigim kadariyla bi gun yazdilar baskada goremedim benn😂 yada baktilar bizden is cikmiycak vazgectiler galiba. Kunefeler bazlamalar havada ucustu korktular daha fazla alcaz diye galiba😂😂

2 kisiydi hatirladigim kadariyla bi gun yazdilar baskada goremedim benn😂 yada baktilar bizden is cikmiycak vazgectiler galiba. Kunefeler bazlamalar havada ucustu korktular daha fazla alcaz diye galiba😂😂
Bütün vebal bende o zaman,künefe bende, bazlama bende, yağ bende :mad:

Diyetisyen seni tutsun, sen beni tut, ben civcivimi derken zincirleme gidelim balım, bizim diyetisyen ücretide bedavaya gelir belki :KK70: :KK70:
Aynen ben kendimi sizin icin feda edeyimm balim😂 baya arastirdim bi kac arkadasimda gidiyormus baya iyi diyorlar . Veremezsen falan ne yedinde veremedin sen verdiklerimin disinda baska biseyde yemissin falan diyormus . Bi korkmadim degil acikcasi. Adamdan korkumdan bile yaparim ben bu diyeti😂😂😂

Hep oyle diyorum ama bu sefer yapamazsin sen diyenlere inat yapicam biri ablam biri gorumceler bide koca😡😡😡😡
İncimm, bu sefer yapacaksın gör bak, çok güveniyorum sana ve inanıyorum, isteğini de görüyorum❤ Biraz bocalama vardı sende, o gidecek ve sen bu işi neticeye ulaştıracaksın 😉

İncimm, bu sefer yapacaksın gör bak, çok güveniyorum sana ve inanıyorum, isteğini de görüyorum❤ Biraz bocalama vardı sende, o gidecek ve sen bu işi neticeye ulaştıracaksın 😉
Yaa canimmisinnnn💗💗. Beni nasilda tanimissin . Aymen baya bocaliyordum ama bi turlu dengeleyemiyordum.deatek sart oldu yanii.

Aynen ben kendimi sizin icin feda edeyimm balim😂 baya arastirdim bi kac arkadasimda gidiyormus baya iyi diyorlar . Veremezsen falan ne yedinde veremedin sen verdiklerimin disinda baska biseyde yemissin falan diyormus . Bi korkmadim degil acikcasi. Adamdan korkumdan bile yaparim ben bu diyeti😂😂😂
Fedakar balım benim 😂😂 Demek o kadar disiplinli birisi ha 😍 Hadi inşallah İncim yaa 😍

Yaa canimmisinnnn💗💗. Beni nasilda tanimissin . Aymen baya bocaliyordum ama bi turlu dengeleyemiyordum.deatek sart oldu yanii.
Aynen balımm❤ eniştede destek gibi görünüyor köstek oluyordu sözleriyle, onlarda görecek inşaallah 😍😍😍
Şarjım bitiyorrrrrr, gelirim birazdan 😘😘😘

X