70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

10 Şubat Persembe Menüm
Sabah 10.30 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tb ekmegi, 2 cay kasigi tahin pekmez, 3 zeytin, sekersiz cay

Ara 11.30 filtre kahve
Ara 15.00 2 kasik un helvasi(bilin bakalim kim yap diye tutturdu cildircam yaaa:KK34:)

Akşam 18.00 1 kase tarhana corbasi, 3 kasik kuru patlican salatasi

Spor; hala yapamadim gün nasil geciyo asla anlamiyorum kostururken bi bakiyorum aksam olmus 😔 ama sinir oldum. Uyumadan yapcam inşallah.
Su; 2 litre

İyiyim canim şükür sen nasilsin?😊
Mutluyum cok sukur canim 🍀okul acildi ilk gunler biraz yogundu yorgunluk yapiyordu simdi alistim tempoya 🍀

Kilom aldim biraz 73 ustu de oldum galiba tok karnina tartiliyorum genelde 😎

Ama sporu birakmak yok 😉havalar da isiniyor zaten 🍀10.829 adim attim bugun

10 Şubat Persembe Menüm
Sabah 10.30 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tb ekmegi, 2 cay kasigi tahin pekmez, 3 zeytin, sekersiz cay

Ara 11.30 filtre kahve
Ara 15.00 2 kasik un helvasi(bilin bakalim kim yap diye tutturdu cildircam yaaa:KK34:)

Akşam 18.00 1 kase tarhana corbasi, 3 kasik kuru patlican salatasi

Spor; hala yapamadim gün nasil geciyo asla anlamiyorum kostururken bi bakiyorum aksam olmus 😔 ama sinir oldum. Uyumadan yapcam inşallah.
Su; 2 litre
Kesin kocandır cnm😂 ttalı seven kocalar olmasa zaten bu zayıflama işi daha kolay olacak😂

Merhaba hoşgeldiniz🤗
Sizi taniyalim öncelikle🤗 kac kilosunuz kac yasindasiniz?

Ben civciv su an 69 kiloyum verecek cok kilom var hedefe düşe kalka gidiyorum😂
Merhaba,hoşbuldumm 38 yaşındayım , 70 kiloyum😓 , 2 kızım var 17 ve 13 yaşında, 2 yıl pandemi bana 10 kilo olarak katkı sağladı, eşimle iddiaya girdim 4 ayda vermem gerekiyor kızlar inşallah hedefime ulaşırım , diyetisyen desteği almalımıyım diye düşünüyorum, sizden aldığım ilhamlar ile inşallah başaracağım😍😍

Merhaba,hoşbuldumm 38 yaşındayım , 70 kiloyum😓 , 2 kızım var 17 ve 13 yaşında, 2 yıl pandemi bana 10 kilo olarak katkı sağladı, eşimle iddiaya girdim 4 ayda vermem gerekiyor kızlar inşallah hedefime ulaşırım , diyetisyen desteği almalımıyım diye düşünüyorum, sizden aldığım ilhamlar ile inşallah başaracağım😍😍
Hoşgeldiniz 🌺
167 boy ile pandemi öncesi 60 kilo fıstık 🥜 gibisiniz dir kesin.
Çabuk gelen çabuk gider .
İrade ve spor önemli.
Çocuklar maşallah 🧿epey büyük

Hoşgeldiniz 🌺
167 boy ile pandemi öncesi 60 kilo fıstık 🥜 gibisiniz dir kesin.
Çabuk gelen çabuk gider .
İrade ve spor önemli.
Çocuklar maşallah 🧿epey büyük
O halimden bile memnun değilken 3 kilo fazlam var diye yakınıyordum, şimdiki halim içler acısı mutlu değilim, acil harekete geçmeliyimm imdat modundayımm, 🥰🥰 teşekkürler

Ballar eve yeni girdim, bugün sizinle pek ilgilenemedim 😟 kendimle de ilgilenemedim gerçi 😶 menümü yazıp direkt yatarım.

sudem34 sudem34 canım sende hoşgeldin, gğzel adım atmışsın 😊

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik balım menün iyiydi yinede 😘 enişte diyete girdiğini mi unuttu acaba 😂
Kendisininde girdiğini yani 😂

inci-tepik inci-tepik inci balım haklı, benim kocada tatlı sevmese çok kolay olacakta iştee.... 😬

Son düzenleme:
10 şubat Menüm

Sabah 09:00
Sahanda 1 yumurta
3 parça karışık peynir (50-60 gr)
3/4 peynirli poğaça
Domates salatalık

Ara 14:00
1 portakal 1/2 kivi

Akşam(fena) 20:30
1 lavaş
1 bardak ayran
3 çöp şiş et-tavuk ızgara
Biraz salata
1/2 hasır künefe (fazla tatlı olmuyor)
1 çatal çikolatalı katmer tatlı, (denemem için ısrar oldu ve beğenmedim)

Çay şekersiz, ben diyim 20 bardak siz deyin 30, resmen şiştim, 2 de sade kahve 😑
Su 2 lt
Spor yok, 2000 kayıtlı adım, 2-3 bin civarı kayıt dışı ama aralıklı yürüme tabi, 2 saat de temizlik vardır. Neyse, bugünü pek beğenmedim. Yarın spor vs telafi edeceğim)

X