- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hoşgeldinizGünaydın kızlar aranıza katılmak isterim
İyiyim canim şükür sen nasilsin?Selam kizceler
Nasilsiniz?
Mutluyum cok sukur canim okul acildi ilk gunler biraz yogundu yorgunluk yapiyordu simdi alistim tempoyaİyiyim canim şükür sen nasilsin?
HoşgeldinizzGünaydın kızlar aranıza katılmak isterim
Selam canım hoşgeldinn iyiyiz cok şükür sem nasılsınSelam kizceler
Nasilsiniz?
Kesin kocandır cnm ttalı seven kocalar olmasa zaten bu zayıflama işi daha kolay olacak10 Şubat Persembe Menüm
Sabah 10.30 1 haslanmis yumurta, 1 dilim tb ekmegi, 2 cay kasigi tahin pekmez, 3 zeytin, sekersiz cay
Ara 11.30 filtre kahve
Ara 15.00 2 kasik un helvasi(bilin bakalim kim yap diye tutturdu cildircam yaaa)
Akşam 18.00 1 kase tarhana corbasi, 3 kasik kuru patlican salatasi
Spor; hala yapamadim gün nasil geciyo asla anlamiyorum kostururken bi bakiyorum aksam olmus ama sinir oldum. Uyumadan yapcam inşallah.
Su; 2 litre
Cok sukur Inci iyiyim ayni tas ayni hamam isteSelam canım hoşgeldinn iyiyiz cok şükür sem nasılsın
Merhaba,hoşbuldumm 38 yaşındayım , 70 kiloyum , 2 kızım var 17 ve 13 yaşında, 2 yıl pandemi bana 10 kilo olarak katkı sağladı, eşimle iddiaya girdim 4 ayda vermem gerekiyor kızlar inşallah hedefime ulaşırım , diyetisyen desteği almalımıyım diye düşünüyorum, sizden aldığım ilhamlar ile inşallah başaracağımMerhaba hoşgeldiniz
Sizi taniyalim öncelikle kac kilosunuz kac yasindasiniz?
Ben civciv su an 69 kiloyum verecek cok kilom var hedefe düşe kalka gidiyorum
HoşbuldummHoşgeldinizz
HoşgeldinizMerhaba,hoşbuldumm 38 yaşındayım , 70 kiloyum , 2 kızım var 17 ve 13 yaşında, 2 yıl pandemi bana 10 kilo olarak katkı sağladı, eşimle iddiaya girdim 4 ayda vermem gerekiyor kızlar inşallah hedefime ulaşırım , diyetisyen desteği almalımıyım diye düşünüyorum, sizden aldığım ilhamlar ile inşallah başaracağım
O halimden bile memnun değilken 3 kilo fazlam var diye yakınıyordum, şimdiki halim içler acısı mutlu değilim, acil harekete geçmeliyimm imdat modundayımm, teşekkürlerHoşgeldiniz
167 boy ile pandemi öncesi 60 kilo fıstık gibisiniz dir kesin.
Çabuk gelen çabuk gider .
İrade ve spor önemli.
Çocuklar maşallah epey büyük
Merhaba, aramıza hoşgeldinizGünaydın kızlar aranıza katılmak isterim
Merhaba, hoşbuldumMerhaba, aramıza hoşgeldiniz