Off kiyamam canim ya
acikcasi sana da gaz vermek istemem simdi doldurmus gibi cok çok haklisin bu konulara ben de hic gelemiyorum
Sen onunla hizmetcilik yapmak icin mi evlendin sen de bi ananin evladisin yani. Gercekten bu erkeklere sinir oluyorum ya ohh biz dünyaya zaten onlarin annelerini ve sehzadeleri memnun etmeye geldik kendi isteklerimiz haklarimiz olamaz.
Sürekli neden köye gidiyosunuz sen icinden gelir yardim edersin o ayri da bu ne böyle görev gibi. Ayy cok sinirlendim valla bu erkekler annelerinden ayrilamicaksa evlenmesin ya.
Benim kvde de yapmadigini birakmadi bize ruh hastasi burnumdan getirdi ilk evlendigim zamanlar. Simdi mesafeyi koydum kaldi orda. Mümkünse kalsin yuzunu bile goresim yok böyle fesat kötü insanlarin. Herkes kendi hayatiyla ilgilense bu kadar gelini degersizlestirmese biz zaten kendimiz gidip gormek yardim etmek isticez de iste.
Ayy bi dokun bin ah isit oldu kusura bakma. Regl oldum biraz da ondan gerginim bugün
Halley kacamak sayilmaz cunku guzel dengelemissin bence canim. Üstüne bir de spor harika
Ayy regl oldum su an hic teklif etme
Bi soguk baklavan varsa alirim ben son zamanlarda onu daha cok sevmye basladim digerine gore daha hafif geldi.
Sütlü nuriyeyi de cok severdim zaten kulakları cinlasin
Neyse bi eksiyi gorelim de bi dilim soguk baklavayi hakedelim bari
Bu konuda cok haklisin evdeyken insan farketmiyo tabi hep bol bol seyler... ama ne zaman disari cikcak olsam moral bozuluyo tabi
Neyse bundan sonra disari cikcagimiz zaman sasircaz aaa bu bana olmaya baslamis diye inşallah