70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Baklava kesti o zaman istahini 🤔 gazipasadasin demi😊
Evet bebeğim oradayım. Baklavayı sabah 1 tane yedim, o da kuru baklava, şerbeti az oluyor. Künefeyi de bol peynirli az şerbetli yedim, akşam yemeği niyetine, kilo korkusundan kendimi şartlandırmış olabilirim balım 😂

Evet bebeğim oradayım. Baklavayı sabah 1 tane yedim, o da kuru baklava, şerbeti az oluyor. Künefeyi de bol peynirli az şerbetli yedim, akşam yemeği niyetine, kilo korkusundan kendimi şartlandırmış olabilirim balım 😂
Nasil memnunmusun? Esin ne is yapiyordu balim boyle hemen tasinabiliyor ya merak ettim😂 ama soylemek istemezsende anlarim yani. Yada daha once soylediysen unutmus ya da gozumdende kacmis olabilir😊

Balım sen nerdesin de gunun tatli dukkaninda geciyo😬 sabah tatli aksam tatli nasil bi cennet orasi bana da adres ver :KK70: :KK70:
Spor var bu güzel hem yiyip hem hareketsiz kalsan sıkıntı büyük olurdu.
Buyur gel kuzum birlikte şey edelim 😂😂😂 Balım burada tatlı dükkanı olan arkadaşlar var, bir türlü bırakmadılar sohbet muhabbet, bayılacam artık tatlı görmekten :KK70: :KK70:

Nasil memnunmusun? Esin ne is yapiyordu balim boyle hemen tasinabiliyor ya merak ettim😂 ama soylemek istemezsende anlarim yani. Yada daha once soylediysen unutmus ya da gozumdende kacmis olabilir😊
Memnunum balım alıştım gibi buraya, hem çok kalabalık değil. Her yer yakın. Eşim şimdilik danışmanlık yapıyor diyeyim balım.

Günaydın kızlarrr :spor:

Eski bi pantolonumu denedim, fermuar kısmında 4-5 parmak açıklık var, bildiğin V şeklinde açık duruyor. Totomdan da zor çıktı zaten. Onu 60 kiloykan falan giyiyordum. Ara ara denerim artık, motivasyonumu canlı tutar. Evde genelde rahat kıyafet giyince insan pek kilosunu farketmiyor. Ne zaman bir yere gideceksin, iş giyinmeye gelince acı gerçekler ortaya çıkıyor 😬

Eski bi pantolonumu denedim, fermuar kısmında 4-5 parmak açıklık var, bildiğin V şeklinde açık duruyor. Totomdan da zor çıktı zaten. Onu 60 kiloykan falan giyiyordum. Ara ara denerim artık, motivasyonumu canlı tutar. Evde genelde rahat kıyafet giyince insan pek kilosunu farketmiyor. Ne zaman bir yere gideceksin, iş giyinmeye gelince acı gerçekler ortaya çıkıyor 😬
Ahh o giyinme işleri 🤦🤦 aslında sana tam motivasyon olur yani onun içine girene kadar devammm😊

Simdi esimle tartistimm migrenim tuttu😡😡😡
Sadece kiza bakiyorum cnm sabah okula gidiyor aksam ustude okuldan gelince saat 6 ya kadar iste. Gunler hep evde her hafta sonuda köyde iyice biktim su koye gitmekten. Ya havalar cok soguk hrr gittigimdede kayinvalife saolsun hic biseyi ellemiyor bulasik yikamaktan ellerim morariyor resmen😒☹️
Off kiyamam canim ya :KK43: acikcasi sana da gaz vermek istemem simdi doldurmus gibi cok çok haklisin bu konulara ben de hic gelemiyorum:KK43:
Sen onunla hizmetcilik yapmak icin mi evlendin sen de bi ananin evladisin yani. Gercekten bu erkeklere sinir oluyorum ya ohh biz dünyaya zaten onlarin annelerini ve sehzadeleri memnun etmeye geldik kendi isteklerimiz haklarimiz olamaz.
Sürekli neden köye gidiyosunuz sen icinden gelir yardim edersin o ayri da bu ne böyle görev gibi. Ayy cok sinirlendim valla bu erkekler annelerinden ayrilamicaksa evlenmesin ya.
Benim kvde de yapmadigini birakmadi bize ruh hastasi burnumdan getirdi ilk evlendigim zamanlar. Simdi mesafeyi koydum kaldi orda. Mümkünse kalsin yuzunu bile goresim yok böyle fesat kötü insanlarin. Herkes kendi hayatiyla ilgilense bu kadar gelini degersizlestirmese biz zaten kendimiz gidip gormek yardim etmek isticez de iste.

Ayy bi dokun bin ah isit oldu kusura bakma. Regl oldum biraz da ondan gerginim bugün🙄
8 subat menum
Sabah 2 bardak su 07.30
Kahvalti 09.15
1 yumurta 1 catal peynir den omlet
Yarim salatalik
2 yaprak marul
1 bardak cay sekersiz

Ara turk kahvesi sade

Ogle 13.30
Yarim kase corba
Yarim yufka ekmek

Ara 1 portakal

Aksam 19.30
3 kasik kurufasulye
Firin karnabahar
Yarim kase yogurt

Cay yanina kacamak oldu
1 tane halley🤦🤦🤦

Su 2.lt hava cok soguk icemiyorum

Spor
30 dk lesli
10 dk yag yakici egzersiz
30 dk yuruyus
Halley kacamak sayilmaz cunku guzel dengelemissin bence canim. Üstüne bir de spor harika👌
Buyur gel kuzum birlikte şey edelim 😂😂😂 Balım burada tatlı dükkanı olan arkadaşlar var, bir türlü bırakmadılar sohbet muhabbet, bayılacam artık tatlı görmekten :KK70: :KK70:
Ayy regl oldum su an hic teklif etme:KK70:
Bi soguk baklavan varsa alirim ben son zamanlarda onu daha cok sevmye basladim digerine gore daha hafif geldi.
Sütlü nuriyeyi de cok severdim zaten kulakları cinlasin :KK70:
Neyse bi eksiyi gorelim de bi dilim soguk baklavayi hakedelim bari:KK51:

Bu konuda cok haklisin evdeyken insan farketmiyo tabi hep bol bol seyler... ama ne zaman disari cikcak olsam moral bozuluyo tabi 😬
Neyse bundan sonra disari cikcagimiz zaman sasircaz aaa bu bana olmaya baslamis diye inşallah :KK70:

Off kiyamam canim ya :KK43: acikcasi sana da gaz vermek istemem simdi doldurmus gibi cok çok haklisin bu konulara ben de hic gelemiyorum:KK43:
Sen onunla hizmetcilik yapmak icin mi evlendin sen de bi ananin evladisin yani. Gercekten bu erkeklere sinir oluyorum ya ohh biz dünyaya zaten onlarin annelerini ve sehzadeleri memnun etmeye geldik kendi isteklerimiz haklarimiz olamaz.
Sürekli neden köye gidiyosunuz sen icinden gelir yardim edersin o ayri da bu ne böyle görev gibi. Ayy cok sinirlendim valla bu erkekler annelerinden ayrilamicaksa evlenmesin ya.
Benim kvde de yapmadigini birakmadi bize ruh hastasi burnumdan getirdi ilk evlendigim zamanlar. Simdi mesafeyi koydum kaldi orda. Mümkünse kalsin yuzunu bile goresim yok böyle fesat kötü insanlarin. Herkes kendi hayatiyla ilgilense bu kadar gelini degersizlestirmese biz zaten kendimiz gidip gormek yardim etmek isticez de iste.

Ayy bi dokun bin ah isit oldu kusura bakma. Regl oldum biraz da ondan gerginim bugün🙄

Halley kacamak sayilmaz cunku guzel dengelemissin bence canim. Üstüne bir de spor harika👌

Ayy regl oldum su an hic teklif etme:KK70:
Bi soguk baklavan varsa alirim ben son zamanlarda onu daha cok sevmye basladim digerine gore daha hafif geldi.
Sütlü nuriyeyi de cok severdim zaten kulakları cinlasin :KK70:
Neyse bi eksiyi gorelim de bi dilim soguk baklavayi hakedelim bari:KK51:

Bu konuda cok haklisin evdeyken insan farketmiyo tabi hep bol bol seyler... ama ne zaman disari cikcak olsam moral bozuluyo tabi 😬
Neyse bundan sonra disari cikcagimiz zaman sasircaz aaa bu bana olmaya baslamis diye inşallah :KK70:
o kadar haklısın ki balım. aslında benimki pek anasını hazetmez o konudan dolayı gitmiyoruz hep bi işi oluyor köyde tabi böyle olunca bizde gitmek zorunda kalıyoruz. öncelerde gitmezdim ama şimdi devir o kafar degişti ki insan kendi evinde yalnız kalmaya korkar oldum yani. o yüzden mecbur gitmek zorunda kalıyorum annemlerde kalsam orda da durumlar malum annemle babamın kavgasını sürekli çekemicem. ablama gitsem onunda kocası ee baldız şu evi bi toparlayıver temizleyiver diyor sürekli. yani nereye gitsem bi hizmet bekliyorlar. ama yapcak bişey yok el mahkum gitmek zorundayım

9 subat menum
sabah 1 bardak limonlu su 1 bardak normal su
kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
peynir
zytin
yarım yufka
2 bardak çay

ara türk kahvesi sade duble

ögle
noodle yedimm cok pişmanım

ara 1 avuç fıstık

akşam
haslanmıs et cok az
haslanmıs patates yogurt ile 4 kaşık falandı

su 2 lt
spor 10 dk egzersiz
200 ip atlama
bugun yuruyus yapamadım aksam yapayım dedim sobanın yanından cıkasım gelmedi
zaten kafamda cok yerinde degildi açıkcası

o kadar haklısın ki balım. aslında benimki pek anasını hazetmez o konudan dolayı gitmiyoruz hep bi işi oluyor köyde tabi böyle olunca bizde gitmek zorunda kalıyoruz. öncelerde gitmezdim ama şimdi devir o kafar degişti ki insan kendi evinde yalnız kalmaya korkar oldum yani. o yüzden mecbur gitmek zorunda kalıyorum annemlerde kalsam orda da durumlar malum annemle babamın kavgasını sürekli çekemicem. ablama gitsem onunda kocası ee baldız şu evi bi toparlayıver temizleyiver diyor sürekli. yani nereye gitsem bi hizmet bekliyorlar. ama yapcak bişey yok el mahkum gitmek zorundayım
Ahh incim kiyamam ya :KK43: üzüldüm valla. Her ailede bi tane olur böyle fedekarlik yapan. Sen de onlardansin..
Ablanin kocasina noluyo aa. Desene karina söyle o toplasin ben sizin hizmetciniz miyim diye🙄
9 subat menum
sabah 1 bardak limonlu su 1 bardak normal su
kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
peynir
zytin
yarım yufka
2 bardak çay

ara türk kahvesi sade duble

ögle
noodle yedimm cok pişmanım

ara 1 avuç fıstık

akşam
haslanmıs et cok az
haslanmıs patates yogurt ile 4 kaşık falandı

su 2 lt
spor 10 dk egzersiz
200 ip atlama
bugun yuruyus yapamadım aksam yapayım dedim sobanın yanından cıkasım gelmedi
zaten kafamda cok yerinde degildi açıkcası
Bence asiri bir sey yok canım noodle icin üzülme😘

9 Şubat Çarsamba Menüm
Sabah 08.00 biberli omlet, yarim dilim tb ekmegi
Ara 10.00.filtre kahve
Öğlen 13.00 kuru patlican salatası
Ara 15.00 türk kahvesi, 1 cikolatali gofretin yarisi
Ara 17.00 gofretin kalan yarisini yedim🙊 (adetimin ilk günü tatli krizi )
Akşam 17.30 yarim kase tarhana, 1 kase kuru patlican salatası, 1 dilim tbe
Ara 18.30 türk kahvesi
Ara 21.00 1 kase patlamis misir😐

Spor; bugün yok yarin inş
3000 adim var
Su; 1.5 lt az ictim 😐

Ahh incim kiyamam ya :KK43: üzüldüm valla. Her ailede bi tane olur böyle fedekarlik yapan. Sen de onlardansin..
Ablanin kocasina noluyo aa. Desene karina söyle o toplasin ben sizin hizmetciniz miyim diye🙄

Bence asiri bir sey yok canım noodle icin üzülme😘
Valla balım bende diyorum karın yapıyor diye ablamıda ne zaman arasam hiç bişey yapasım yok diyor kocasıda sevmiyor dagınıkılıgı işte. Hatta ilk tasındıgında aksamaa kadar temizlik evini düzenlendim 2 gün hasta yattım

9 Şubat Çarsamba Menüm
Sabah 08.00 biberli omlet, yarim dilim tb ekmegi
Ara 10.00.filtre kahve
Öğlen 13.00 kuru patlican salatası
Ara 15.00 türk kahvesi, 1 cikolatali gofretin yarisi
Ara 17.00 gofretin kalan yarisini yedim🙊 (adetimin ilk günü tatli krizi )
Akşam 17.30 yarim kase tarhana, 1 kase kuru patlican salatası, 1 dilim tbe
Ara 18.30 türk kahvesi
Ara 21.00 1 kase patlamis misir😐

Spor; bugün yok yarin inş
3000 adim var
Su; 1.5 lt az ictim 😐
Bende adet olcam da ahh su kadınlrın cektikleri😊 yinede fena degil cnmmm

X