- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 33
Saol balimAfiyet olsun İncimmYetişemedim kahveye, daha yeni içiyorum
Sabah yataktan kalkar kalmaz yüzümü bile yıkamadan direkt esneme ve bir kaç egzersiz yaptım. Bir kaç gündür böyle yapıyorum güzel oluyor. İlerleyen saatlerde depar atarım artık
Kolay gelsin CanımmSaol balimbende yuruyorum simdi diger harekeyler bitti
Ayy dimi insan eski elbiselerine bakinca hayret ediyo gercekten.. bir de ben o zamanlar da kendimi kilolu sanirdimGünaydın fıstığım
İşte o ben ben bennnBir tane çok sevdiğim pantolonum var, onun içine bir girsem zaten her şeye girerim
Geçen eski bir elbisem denk geldi, ya beli ne kadar küçükmüş, zayıfken bile nasıl giriyormuşum içine hayret ettim. Hani iki elle beli yanlardan kavrar gibi tutunca resmen eller birleşiyor gibi bi şey, hadi azıcık da giyince açılsa, yani giydiğimi bilmesem bu hangi çocuğunda araya karışmış diyecem
Vay bee, nereden nereye....
Eniste dün degil ondan önceki gün dedi tatli yap diye de bosver dedim yapmadım sonra unuttu gitti. Kendi de diyette yani kendini de sabote ediyoSabah bi tanesini götürdüm bile balım yaonun için sabahta az yedim, evde olmasa daha iyiymiş. Sende pek bi şey yapma diyecemde enişte 2 güne sana sipariş vermeye başlar tatlı yok mu, şundan yapsana canım çekti diye. Nereden biliyorum, bi tanede bende var ondan
Yeni taktiğime göre tatlı yaparken eşimi zorla yanımda tutuğumdan beri daha az tatlı istiyorBir keresinde ne kadar şeker kattığımı gördü aklı çıktı, çok değil mi o kadar şeker dedi, tarifteki ölçüye göre azaltmış halim bu dedim, o zaman bir daha yapmayalım ondan dedi mesela Tabi benim her türlü işime geldi
Aksam yemegim istediğim gibi olmadi tam. Disardan söyledik yapmaya halim yoktu. O yüzden.. ama iyi idare ettigimi düşünüyorum yine de. Cunku o menüyle ben hunhrca kola icerdim normalde8 Şubat Salı Menüm
07.00 filtre kahve
10.00 2 dilim tbe, 2 dilim kaşarla tost, sekersiz cay
Şaka gibi ama ara yokben nasil unuturum yemek yemeyi kendime hsyret ettim derse dalmistim ondan demek.
Akşam 16.30 tavukburger (icinde tavuk, domates, marul vardi sos yoktu), 4 elma dilim patates (firinlanmis), 2 nugget, yarim cay bardagi sprite
Daha icmedim ama en gec 6da bi türk kahvesi icerim günü kapatirim.
Spor; 35 dk leslie 3 mil
Şu an gün icinde 5562 adim olmus uyuyana kadar 7 binde anlasalim
Su; 2 litre
Sen nasil arada kahve icmeyi unutursun balim8 Şubat Salı Menüm
07.00 filtre kahve
10.00 2 dilim tbe, 2 dilim kaşarla tost, sekersiz cay
Şaka gibi ama ara yokben nasil unuturum yemek yemeyi kendime hsyret ettim derse dalmistim ondan demek.
Akşam 16.30 tavukburger (icinde tavuk, domates, marul vardi sos yoktu), 4 elma dilim patates (firinlanmis), 2 nugget, yarim cay bardagi sprite
Daha icmedim ama en gec 6da bi türk kahvesi icerim günü kapatirim.
Spor; 35 dk leslie 3 mil
Şu an gün icinde 5562 adim olmus uyuyana kadar 7 binde anlasalim
Su; 2 litre
Tahinli cörekler sizlere omur balımSen nasil arada kahve icmeyi unutursun balimsporda gayet iyi. En cok merak ettigim tahinli coreklere noldugu
Balım sen nerdesin de gunun tatli dukkaninda geciyo8 şubat Menüm
Sabah
1 dilim kuru baklava, 1 çb süt
1 dilim ekmek, 50 gr peynir
Ara: çay, kahve, su...... 3,5,7... hepsine devam...
Akşam: 1 künefe
(şerbet ve yağ çook az, peynir bol, fıstık vs yok, diyet künefeyi az önce keşfettim)
*Ballarım günüm tatlı dükkanında geçiyor, bu bir fırsat, umarım tatlıdan tiksinirim.
Su; şimdilik 1 lt, suya devam
Spor; 20 dk karma egzersiz
20 dk yürüyüş, az daha yürürüm
Ohh iyi olmus o zaman balimm pacayi kurtardinTahinli cörekler sizlere omur balımesim sabah temizledi bir güzel sag olsun
Yoksa isimiz yaştı valla
Simdi esimle tartistimm migrenim tuttuSen napiyosun balim ?inci-tepik cocuk bakma isine devam ediyo musun biraktin mi?
Balim yemek yemedin mi hicc yoksa yazmayi mi unuttun8 şubat Menüm
Sabah
1 dilim kuru baklava, 1 çb süt
1 dilim ekmek, 50 gr peynir
Ara: çay, kahve, su...... 3,5,7... hepsine devam...
Akşam: 1 künefe
(şerbet ve yağ çook az, peynir bol, fıstık vs yok, diyet künefeyi az önce keşfettim)
*Ballarım günüm tatlı dükkanında geçiyor, bu bir fırsat, umarım tatlıdan tiksinirim.
Su; şimdilik 1 lt, suya devam
Spor; 20 dk karma egzersiz
20 dk yürüyüş, az daha yürürüm
Afiyet olsun balım, sporun yeter valla çok iyi8 subat menum
Sabah 2 bardak su 07.30
Kahvalti 09.15
1 yumurta 1 catal peynir den omlet
Yarim salatalik
2 yaprak marul
1 bardak cay sekersiz
Ara turk kahvesi sade
Ogle 13.30
Yarim kase corba
Yarim yufka ekmek
Ara 1 portakal
Aksam 19.30
3 kasik kurufasulye
Firin karnabahar
Yarim kase yogurt
Cay yanina kacamak oldu
1 tane halley
Su 2.lt hava cok soguk icemiyorum
Spor
30 dk lesli
10 dk yag yakici egzersiz
30 dk yuruyus
Saol balim ama yarina daha azimli baslayacagim insallahAfiyet olsun balım, sporun yeter valla çok iyisadece yürüyüş halleyi yaksa yine 40 dk sporun var ve menü de güzel
Yemedim balım ya, saat taa 10 gibi etli kaşarlı pide getirdi arkadaşlar, ucundan bir ince dilim aldım yok yiyemedim, canım hiç istemedi.Balim yemek yemedin mi hicc yoksa yazmayi mi unuttun
Baklava kesti o zaman istahiniYemedim balım ya, saat taa 10 gibi etli kaşarlı pide getirdi arkadaşlar, ucundan bir ince dilim aldım yok yiyemedim, canım hiç istemedi.
İyi geceler balım hoşgeldinSaol balim ama yarina daha azimli baslayacagim insallahspora birde ip atlama eklemeyi dusunuyorun
Zaten kahvalti hazirlarken falan hep egzersiz hareketleri falan yapiyorumİyi geceler balım hoşgeldin
Çok güzel olur İncim, yemek yaparken bile hoplar zıplarsın