70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Yaa bir kere yedim tadı kötüydü yapan kötü yapmış kendim de yapmayı denemedim tadını kötü bildiğim için de hiç canım çekmedi

Benim masallahim var ya tatlı çekmiyor canım
Aslinda tadi cok guzel canim yapan kotu yapmistir onu ama sen iyisin o zaman aslinda bende pek aramamda benim esimle oglusum tam tatli kolikler

Aslinda tadi cok guzel canim yapan kotu yapmistir onu ama sen iyisin o zaman aslinda bende pek aramamda benim esimle oglusum tam tatli kolikler
İkinip duruyorlar da keyfim bilir dün puding yaptım sadece yeter hazır kek de yetti.

Bugün oğlan puding biz de hiç bir şey eşim kek dedi canım istemedi diye çıkarmadım

İkinip duruyorlar da keyfim bilir dün puding yaptım sadece yeter hazır kek de yetti.

Bugün oğlan puding biz de hiç bir şey eşim kek dedi canım istemedi diye çıkarmadım
Hamarat olmakta suc desene. valla hep kendimize zarar yapmican aslinda da oglusuma kiyamiyorum. Ahh biz analarr

inci-tepik bahçe işleri ne alemde ?

Meyvelerden hangisi hasat yapılıyor şu anda ?

Avakodo ağacıniz nasıl oldu ev sahibinin senin balkona kadar uzanan ağacı
Suan annemlerin zeytini bitti. Sira kayinvalidemlerinkinde. Avakado agacinin cama degen dallarini kendim kestim

Su an portakal ve mandalina hasadi var canim annemlerin ama fiyatlar cok duauk olunca toplanmaya degmiyor yani.

Suan annemlerin zeytini bitti. Sira kayinvalidemlerinkinde. Avakado agacinin cama degen dallarini kendim kestim

Su an portakal ve mandalina hasadi var canim annemlerin ama fiyatlar cok duauk olunca toplanmaya degmiyor yani.
Ne bereketli topraklardasiniz ne güzel meyveleriniz var ama işte çok olunca ne yapican burda su andaki fiyatı bilmiyor ama en son pazar yaptığımda epey pahalıydı ve aldığım guzel çıkmamıştı.

Portakali çok severim ya.

Hele portakal kabugu reçelini, kabuğunu aşureye koymaya bayılırım

Ama yine de en favori meyvem Trabzon hurması ve kiraz.

İnci avakado şu anda var ise tam diyetlik meyve yağı vs her açıdan bol bol yersin.

Yazık demek bide pencereye girmesin diye garibin dalını kestin he
Sağol aşkom :)

çekirdek çıtlattım az önce yatıyorum

Sağol bebişim hb
Citlek bende sivilce yapıyor sanki ya bide biz manyak gibi paketi açınca 400 gram bitene kadar sabahlayip yiyoz

O yüzden de olabilir hehe
inci-tepik canım toptan satabilirsiniz meyve suyu sıkan dükkanlara markete hiç bulaşmayın canım

Avakado var canim olgunlasmasini bekliyprum. Yagmur yaginca dallari cama vuruyor ruzgardan kestim gitti bende trabzon hurmasini kurutuyoruz biz kislik o daha da guzel oluyor

Avakado var canim olgunlasmasini bekliyprum. Yagmur yaginca dallari cama vuruyor ruzgardan kestim gitti bende trabzon hurmasini kurutuyoruz biz kislik o daha da guzel oluyor
Korku filmi gibi kaçıncı kat cama vuran avakado dalları iyi ki ev sahibi görmemiş ağacın dalını kestiğini

Hurma delisiyim ya olsa günde 10 tane yerim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…