70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

enerji_kusagi balim bikac gündür girmemissin nerelerdesin ❤
Balım biraz kendi kabuğuma çekildim. Kafamın net olmaması çok yoruyor beni, tam arada ve sıkışmış gibiyim. Ne yapmak istiyorum, ne yapıyorum, ne düşünüyorum, ne istiyorum, bunları netleştirmeye çalışıyorum.
Sen ne yaptın canım nasıl geçti tatilin, motivasyonun arttı mı, kafan dağıldı mı?

Yaa üzüldüm balim ben de yogunsun diye gelmedin sandim bir sey mi oldu neden öylesin peki? Lütfen gel

Cok sukur iyi gecti tatilde canim evet kafam dagildi iyi oldu

Canım artık yaşım gecmeden menapoz olmadan filan bir çocuğum daha olsun istiyorum.Eger hakkımda hayırlı olacak ben mutlu olacak o çocuğun günahına girmeyecek isem.

Fakat zor büyütüyoruz eşim cocugun üstüne çok titrerken ben çok bunaliyorum.

Sevgim boşluktan emin ol.
Yazın ki duygularım bak tamamen geçti .
Yoğunluk iyi geliyor.
Mantık başka bir şey.
Duygu yoğun oluyor fakat duyguyla da karar almak inan çok zor .Hele bir de arkasında durmak.

Yazarsan istediğin zaman sonuna kadar dinlerim.

Ben de düşünüyorum canım bunları lisede üniversite ilk yıllarında bize yol gösterip buldursalar ne vardı sınavlarla beynimizi yoracaklarına

Anladim canim valla cok haklisin iyi düşünmek gerekiyo ben de cesaret edemiyorum hala göremiyorum kendimde o sorumluluğu.. cunku bana göre anne mutsuz olunca cocuk da saglam psikolojiyle yetismiyo gercekten önce ben bi maddi özgürlük kısmını cözeyim öyle insallah.
Konu senden bana nasil geldiyse

O zaman hepiniz icin hayirlisi olsun canim hakkinizda. Eğer hayirsiz olcaksa olmasin ama her sey daha iyi olcaksa olsun inşallah

Aynen canım buyuk cesaret ömür boyu süren sorumluluk.

Ev işinde de yardım alamadığım için benimkinden gözüm hiç kesmedi.Cocukla çok ilgilense de ev başka yorucu oluyor.

Hayırlısı diyelim.Esine güveniyorsan yapabilirsin canım.

İş olduktan sonra da doğur izin al büyüt belki daha zor iyice düşün.

Canım temizlik için iyi birini mi bulamadın ya da emanet mi edemedin
Eşin çocukla ilgileniyorsa ne güzel işte yaa

Canım temizlik için iyi birini mi bulamadın ya da emanet mi edemedin
Eşin çocukla ilgileniyorsa ne güzel işte yaa
Tatlım ya hiçbir şey dört dörtlük olmuyor işte.

Adam çocukla ilgilense de geriyor insanı.Relax olmayınca olmuyor.

Çocukla da ilgili biraz tabi.

Sen nasılsın neler yapıyorsun?

Baban ne yaptı var mı sınavları yine ?

Var mı ablanlar ile bir aktivite ?

İse girdikten sonra zaten kendim bakamam ki izinden sonra mecbur yine biri lazım ben isteyken bakacak.
Tabi bunlarin ikisi de su an sadece ihtimal is de cocuk da ama önplanda is var benim icin.

Haklisin zor senin icin maalesef erkekler halden anlamiyo.. sorumlulugun cogu kadinda oluyo bu durumlarda.. keske her sey ortak yapılabilse kadinlara bu kadar yüklenilmese
Bakalim zaman ne gösterecek

Hayırlısı be Civcivim
Dogru zamanda doğru şeyler yaşayalım ınsallah
Öncelik başka oluyor tabiki içinden geldiği gibi yaşamak istediğin hayatı yaşamak herkesin hakkı.

Hayırlısı be Civcivim
Dogru zamanda doğru şeyler yaşayalım ınsallah
Öncelik başka oluyor tabiki içinden geldiği gibi yaşamak istediğin hayatı yaşamak herkesin hakkı.
Balım bu arada sen isteyken ogluna kim bakiyo onu sorcaktim unuttum demin ya da bakmiyo mu saatleriniz denk mi geliyo kucukken kim bakti?

İnşallah bir yerden başla ya
Ahh canım özelde de calisirim ama mesela 22 ay gibi bi iznim olamaz. Devlet cocuk acisindan da benim isimi kolaylastircak inşallah olursa❤

Sen naptin yarin haftanin son günü heyecanli misin eskiden cuma günlerini hatta persembeden itibaren cok severdim ertesi gün tatil diye

hımm anladım canım ama yine de çözülür bence ,büyüdükçe o da rahatlar inşallah
iştahım açıldı bayağı bu aralar bi de kitap okuyup ders çalışınca açıldı ne alakaysa yılbaşında diyete başlarım heralde
babam mezun oldu aşkısım diplomayı da aldı ablam da
ay ablamları da unutmamış senin ablan napıyor canım bir daha Ankara'ya gelirsen haberleşelim yine Kızılay'a filan gelirsen ya da avm
bize geldiler geçen ay canım bir hafta kaldılar teyzemlere de gittik özleişiz hep bir eğlendik bir dedikodular yemekler ohoyyy
sen daha nasılsın canım? oğlunun alerjisi mi vardı

Yaa sabah uykudan uyanmak istemiyorum çok tatlı geliyor havada karanlık ya
İnşallah olur devlet işi.
Kış geldi ya vücut yağ depoluyor galiba
İştah degil bendeki aç gözlülük sınırlı yesem olacak ama gözüm aç

Babanın bitirmesine sevindim.

Ablan teyzen kaliteli vakit geçirmiş olman da çok hoş.

Ablam iyi ya yeğenime araba aldı kendi çapında uğraşıyor.

Yazın inşallah acity filan yaparız

Oğlan tanımlanmamış astım dedi dr.gecen ay saçımı boyadım evde bir de Ihlamur fazla icirdik onda bile kurup atağı gecirdi.

Kilo vermesekte korumayı becerseydik keşke yılbaşından beri 6.5 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…