- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Balım biraz kendi kabuğuma çekildim. Kafamın net olmaması çok yoruyor beni, tam arada ve sıkışmış gibiyim. Ne yapmak istiyorum, ne yapıyorum, ne düşünüyorum, ne istiyorum, bunları netleştirmeye çalışıyorum.enerji_kusagi balim bikac gündür girmemissin nerelerdesin ❤
Yaa üzüldüm balim ben de yogunsun diye gelmedin sandimBalım biraz kendi kabuğuma çekildim. Kafamın net olmaması çok yoruyor beni, tam arada ve sıkışmış gibiyim. Ne yapmak istiyorum, ne yapıyorum, ne düşünüyorum, ne istiyorum, bunları netleştirmeye çalışıyorum.
Sen ne yaptın canım nasıl geçti tatilin, motivasyonun arttı mı, kafan dağıldı mı?
Canım artık yaşım gecmeden menapoz olmadan filan bir çocuğum daha olsun istiyorum.Eger hakkımda hayırlı olacak ben mutlu olacak o çocuğun günahına girmeyecek isem.Mesgul kalmak kesinlikle iyi bir sey.. ben de en cok bu yuzden calismak istiyorum tabi maddiyat da önmli de. Insan evde kalinca cok kuruyo psikolojisi olumsuz etkileniyo sanki. En azindan benim icin öyle..
Hem istemiyo hem cok istiyo gibisin seni bu ruh haline iten sebep neistemiyosan neden yapmak istiyosun karisk oldu soru ama oglun yalniz kalmasin diye mi?
Amaan sal gitsin dusununce duzeliyo mu sanki her sey
Sevgim boşluktan emin ol.Balım biraz kendi kabuğuma çekildim. Kafamın net olmaması çok yoruyor beni, tam arada ve sıkışmış gibiyim. Ne yapmak istiyorum, ne yapıyorum, ne düşünüyorum, ne istiyorum, bunları netleştirmeye çalışıyorum.
Sen ne yaptın canım nasıl geçti tatilin, motivasyonun arttı mı, kafan dağıldı mı?
Ben de düşünüyorum canım bunları lisede üniversite ilk yıllarında bize yol gösterip buldursalar ne vardı sınavlarla beynimizi yoracaklarınaBalım biraz kendi kabuğuma çekildim. Kafamın net olmaması çok yoruyor beni, tam arada ve sıkışmış gibiyim. Ne yapmak istiyorum, ne yapıyorum, ne düşünüyorum, ne istiyorum, bunları netleştirmeye çalışıyorum.
Anladim canim valla cok haklisin iyi düşünmek gerekiyoCanım artık yaşım gecmeden menapoz olmadan filan bir çocuğum daha olsun istiyorum.Eger hakkımda hayırlı olacak ben mutlu olacak o çocuğun günahına girmeyecek isem.
Fakat zor büyütüyoruz eşim cocugun üstüne çok titrerken ben çok bunaliyorum.
Katiliyorum ..Ben de düşünüyorum canım bunları lisede üniversite ilk yıllarında bize yol gösterip buldursalar ne vardı sınavlarla beynimizi yoracaklarına
Aynen canım buyuk cesaret ömür boyu süren sorumluluk.Anladim canim valla cok haklisin iyi düşünmek gerekiyoben de cesaret edemiyorum hala göremiyorum kendimde o sorumluluğu.. cunku bana göre anne mutsuz olunca cocuk da saglam psikolojiyle yetismiyo gercekten önce ben bi maddi özgürlük kısmını cözeyim öyle insallah.
Konu senden bana nasil geldiyse
O zaman hepiniz icin hayirlisi olsun canim hakkinizda. Eğer hayirsiz olcaksa olmasin ama her sey daha iyi olcaksa olsun inşallah
Canım temizlik için iyi birini mi bulamadınAynen canım buyuk cesaret ömür boyu süren sorumluluk.
Ev işinde de yardım alamadığım için benimkinden gözüm hiç kesmedi.Cocukla çok ilgilense de ev başka yorucu oluyor.
Hayırlısı diyelim.Esine güveniyorsan yapabilirsin canım.
İş olduktan sonra da doğur izin al büyüt belki daha zor iyice düşün.
Tatlım ya hiçbir şey dört dörtlük olmuyor işte.Canım temizlik için iyi birini mi bulamadınya da emanet mi edemedin
Eşin çocukla ilgileniyorsa ne güzel işte yaa
İse girdikten sonra zaten kendim bakamam ki izinden sonra mecbur yine biri lazım ben isteyken bakacak.Aynen canım buyuk cesaret ömür boyu süren sorumluluk.
Ev işinde de yardım alamadığım için benimkinden gözüm hiç kesmedi.Cocukla çok ilgilense de ev başka yorucu oluyor.
Hayırlısı diyelim.Esine güveniyorsan yapabilirsin canım.
İş olduktan sonra da doğur izin al büyüt belki daha zor iyice düşün.
Hayırlısı be Civcivimİse girdikten sonra zaten kendim bakamam ki izinden sonra mecbur yine biri lazım ben isteyken bakacak.
Tabi bunlarin ikisi de su an sadece ihtimal is de cocuk daama önplanda is var benim icin.
Haklisin zor senin icin maalesef erkekler halden anlamiyo.. sorumlulugun cogu kadinda oluyo bu durumlarda.. keske her sey ortak yapılabilse kadinlara bu kadar yüklenilmese
Bakalim zaman ne gösterecek
Balım bu arada sen isteyken ogluna kim bakiyo onu sorcaktim unuttum deminHayırlısı be Civcivim
Dogru zamanda doğru şeyler yaşayalım ınsallah
Öncelik başka oluyor tabiki içinden geldiği gibi yaşamak istediğin hayatı yaşamak herkesin hakkı.
Ücretsiz izin aldım 22 aya kadar kendim baktım.Balım bu arada sen isteyken ogluna kim bakiyo onu sorcaktim unuttum deminya da bakmiyo mu saatleriniz denk mi geliyo kucukken kim bakti?
Ayy ne güzel darisi basima o zamanÜcretsiz izin aldım 22 aya kadar kendim baktım.
Sonra kreş,ana okul vs.
Şimdi de ben 4.sinif o 4.sinif beraber gidip geliyoruz.
İnşallahAyy ne güzel darisi basima o zaman
Ahh canım özelde de calisirim ama mesela 22 ay gibi bi iznim olamaz. Devlet cocuk acisindan da benim isimi kolaylastircak inşallah olursa❤İnşallahbir yerden başla ya
hımm anladım canım ama yine de çözülür bence ,büyüdükçe o da rahatlar inşallahTatlım ya hiçbir şey dört dörtlük olmuyor işte.
Adam çocukla ilgilense de geriyor insanı.Relax olmayınca olmuyor.
Çocukla da ilgili biraz tabi.
Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Baban ne yaptı var mı sınavları yine ?
Var mı ablanlar ile bir aktivite ?
Yaa sabah uykudan uyanmak istemiyorum çok tatlı geliyor havada karanlık yaAhh canım özelde de calisirim ama mesela 22 ay gibi bi iznim olamaz. Devlet cocuk acisindan da benim isimi kolaylastircak inşallah olursa❤
Sen naptin yarin haftanin son günü heyecanli misineskiden cuma günlerini hatta persembeden itibaren cok severdim ertesi gün tatil diye
Kış geldi ya vücut yağ depoluyor galibahımm anladım canım ama yine de çözülür bence ,büyüdükçe o da rahatlar inşallah
iştahım açıldı bayağı bu aralarbi de kitap okuyup ders çalışınca açıldı ne alakaysa yılbaşında diyete başlarım heralde
babam mezun oldu aşkısımdiplomayı da aldı ablam da
ay ablamları da unutmamışsenin ablan napıyor canım bir daha Ankara'ya gelirsen haberleşelim yine Kızılay'a filan gelirsen ya da avm
bize geldiler geçen ay canım bir hafta kaldılar teyzemlere de gittik özleişiz hep bir eğlendik bir dedikodular yemekler ohoyyy
sen daha nasılsın canım? oğlunun alerjisi mi vardı