70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballar iyi aksamlar😘🙋🏼‍♀
Ben eve yeni geldim tatilden.

Cuma günü söz vermiştim tartildim unutmadim sudem34 sudem34 😘
69.7 çıktım ama net kilom diyemiyorum. Sabah kahvaltidan önce tartıldım ama geceden cok actim diyemem😬 bakalim bu cuma kac cikcam:KK49:
Eski eksidir 100 gram bile gitse amaç cuma tartisindan kopmamak 😌

Benim de aklım sende idi tatil ne yaptı diye hadi hoşgeldin iyi yapmışsin dinlendin ❤️

Bende stressiz güzel bir tatil özledim 🙃

Eski eksidir 100 gram bile gitse amaç cuma tartisindan kopmamak 😌

Benim de aklım sende idi tatil ne yaptı diye hadi hoşgeldin iyi yapmışsin dinlendin ❤️

Bende stressiz güzel bir tatil özledim 🙃
Ara tatilde bi kıs tatili güzel olur senin icin de 😍
Tesekkur ederim canim evet iyi geldi kafam bosaldi bayagi🧡

Ara tatilde bi kıs tatili güzel olur senin icin de 😍
Tesekkur ederim canim evet iyi geldi kafam bosaldi bayagi🧡
Civcivim çocuk olmadan gezebildigin kadar gez.

Sipa alerjik diye fanus gibi bir ortam oluşturmaya hala devam ediyoruz.

Zira 9 yaşında ama yok yani bünye İstanbul hepsi bir arada.

Gezme hayal oldu benim için.

Kızlar selam❤️

Pazartesi tartısı 71.3 öğlen okuldan gelince tartılmistim.

Cuma ile aynı galiba tam emin de değilim 🤭

Civcivim çocuk olmadan gezebildigin kadar gez.

Sipa alerjik diye fanus gibi bir ortam oluşturmaya hala devam ediyoruz.

Zira 9 yaşında ama yok yani bünye İstanbul hepsi bir arada.

Gezme hayal oldu benim için.

Kızlar selam❤️

Pazartesi tartısı 71.3 öğlen okuldan gelince tartılmistim.

Cuma ile aynı galiba tam emin de değilim 🤭
Zor oluyo sizin icin de dimi :KK43: alerjisi cok mu belirgin canim ya? Bende de astim baslangici var ama zaten her seyden tüy kaptigi icin salıyorum :KK70: bazi dönemler cok cok artiyo o da genelde abur cubur yedigm zaman sagliksiz beslendigim zaman ya da cok tozlu ortamda bulunduğumda. Hapim var onu iciyorum.

Hemen hemen ayni kiloda devam ediyosun güzel gidiyosun bence😍

Selam arkadaşlar ❤️

Geçen cuma 72.5
Bugün 71.3

Hayırlısı bakalım
Oo korumada eksi gelmek de biraz şov bence :KK73::KK8:
İyi akşamlar Canlar 💕

Geçen Cuma hatırlamıyorum
Bu Cuma 70.7 😬
Balım toparlıcaz. Yokus asagi gidiyoruz ikimiz farkettim de. Tuttum gitme daha fazla:KK4::KK4:
Ooo hayirlisi canim ben daha baslayamadimm 😞ama yarin basliyorumm😘
Sahneye bekleniyorsunuz inci hanimcim:21:
İyisin cnm 😍 ben korktum tartilmaktan😂😂
Korkunun ecele faydasi yok be incim:KK51:
Ben de bugünkü kilomla başlayım burda 😘 62.4 beybiler
Hosgeldin canım yeniden:KK68:
Sana da hayırlı olsun 😌

Akşam çay yanına kek 🍰 yemedim bana da bir alkış 👏
👏👏👏👏
Ha bide bugün ovduler beni zayıflamış sin dediler😄 hafta ici ödemlerin kraliçesi olarak 73.5 a kadar görmüştüm de 🙃
Darısı basimiza amiiinnnn

Zor oluyo sizin icin de dimi :KK43: alerjisi cok mu belirgin canim ya? Bende de astim baslangici var ama zaten her seyden tüy kaptigi icin salıyorum :KK70: bazi dönemler cok cok artiyo o da genelde abur cubur yedigm zaman sagliksiz beslendigim zaman ya da cok tozlu ortamda bulunduğumda. Hapim var onu iciyorum.

Hemen hemen ayni kiloda devam ediyosun güzel gidiyosun bence😍
Paketli gıda çok etkiliyor mus Civciv kardeş ❤️
Hastalıktan bıktık valla iki iğne aldı ya iki hafta önce ondan herşeyi elemeyi dikkat etmeyi düşünüyoruz.

Neye alerjisi olduğu belli değil bünyesi alerjik soğuk en ufak koku en ufak etkiliyor bı de çikolatalı şeyler özellikle.

Aslında diyet beslense herkes toplumda herkes sağlıklı olacak galiba 😂

Balım toparlıcaz. Yokus asagi gidiyoruz ikimiz farkettim de. Tuttum gitme daha fazla:KK4::KK4:

👏👏👏👏

Diyet spor yapsam kilo diye sevincem de ödem o tatlıyı kestim az 🤭

Paketli gıda çok etkiliyor mus Civciv kardeş ❤️
Hastalıktan bıktık valla iki iğne aldı ya iki hafta önce ondan herşeyi elemeyi dikkat etmeyi düşünüyoruz.

Neye alerjisi olduğu belli değil bünyesi alerjik soğuk en ufak koku en ufak etkiliyor bı de çikolatalı şeyler özellikle.

Aslında diyet beslense herkes toplumda herkes sağlıklı olacak galiba 😂

Diyet spor yapsam kilo diye sevincem de ödem o tatlıyı kestim az 🤭
Evet cok etkiliyo paketli gidalar gercekten. Üzüldüm ya kötüymüş iğne falan :KK43: inşallah düzelir buyudukce canım.

Haha olsun kâr kârdır ödem mödem verdinya ona bak😂

Günaydın canlar 🌹

Civcivim sana da günaydın 😌

Nasılsın bugün neler yaptın?
İyiyim sukur canim sen nasilsin❤

Bugün neler yaptım ders calisiyorum malum kac gundur calisamadim. Bi yandan ocakta yemek pisiyo😂 yine döndük külkedisine balım kısaca😂

Sen napıyosun okulda mısın? Merdivenlerle arandaki seviyeli iliski devam ediyo mu :KK70:

Firtinadan dolayı evdeydim bugün.

İyi olmaya çalışıyorum.

Yine kafamı takacak bir konu bulup düşünüyorum günlerce 🤭

Regl zamanı böyle dengesiz geçiyor.

Külkedisi modu hiç geçmez zaten 😌

Yemekte ne var ?

Benim oğlan çiğ köfte çekti canı bugün çiğ köfte var 🤭

İyiyim sukur canim sen nasilsin❤

Bugün neler yaptım ders calisiyorum malum kac gundur calisamadim. Bi yandan ocakta yemek pisiyo😂 yine döndük külkedisine balım kısaca😂

Sen napıyosun okulda mısın? Merdivenlerle arandaki seviyeli iliski devam ediyo mu :KK70:
Merdiven e dün bindim bir kez arkadaş teklif etti lak lak edecektik erken menopoz konusunu konuşacak tık ondan bindim 🤭 arkadaş 39 yaşında regl zamanları 3 yıldır dengesiz filan dedi .

Ben de de gün azalması filan başladı .Kaygı vs özellikle regl dönemi duygusal hassasiyet vs

Firtinadan dolayı evdeydim bugün.

İyi olmaya çalışıyorum.

Yine kafamı takacak bir konu bulup düşünüyorum günlerce 🤭

Regl zamanı böyle dengesiz geçiyor.

Külkedisi modu hiç geçmez zaten 😌

Yemekte ne var ?

Benim oğlan çiğ köfte çekti canı bugün çiğ köfte var 🤭
Ne oldu hayırdır ne takildi kafana?
Yemekte bugün alinazik kebabı yaptım 😊
Cigköfteyi yeni yedik vazgecilmez o zaten😂

Aa dogruya tatil olmuştu unutmusum.
Merdiven e dün bindim bir kez arkadaş teklif etti lak lak edecektik erken menopoz konusunu konuşacak tık ondan bindim 🤭 arkadaş 39 yaşında regl zamanları 3 yıldır dengesiz filan dedi .

Ben de de gün azalması filan başladı .Kaygı vs özellikle regl dönemi duygusal hassasiyet vs
Senin yasin kacti canim? Menopoza girsen bile sıkıntı olur mu? Ikinci cocugu dusundugun icin olabilir problem olabilir sadece dimi? O konuda net karara varabildin mi?

Ne oldu hayırdır ne takildi kafana?
Yemekte bugün alinazik kebabı yaptım 😊
Cigköfteyi yeni yedik vazgecilmez o zaten😂

Aa dogruya tatil olmuştu unutmusum.

Senin yasin kacti canim? Menopoza girsen bile sıkıntı olur mu? Ikinci cocugu dusundugun icin olabilir problem olabilir sadece dimi? O konuda net karara varabildin mi?
Afiyet olsun 😌

Konu uzun .
Oğlanın sınıf wp grubunda geçen hafta bir konu oldu ona canım sıkıldı.
Sussam gönlüm razı değil konuşsam çözüm değil gibi bir konuştum bir sustum bir konuştum öyle bir şey işte 🤭

Yaşım 36 henüz.
Erken menapoz belirtisi değil belki ama vücut eskisine göre daha farklı oluyor regl dönemi şaşırtıyor haliyle.

Yaş ile ilgili diye düşünüyorum.Aşı ile de tarihler tutuyor ama aşı diye pek düşünmek istemiyorum.Arkadaslar da benzer şeyler yaşıyormuş bu yaşlarda.

Çocuk konusunda karar verdim canım menapoz filan olmadan eğer hakkımda hayırlı ise o çocuğu mutlu edecek kendim de mutlu olabilecek sem isterim.

Çabuk pes edip çabuk üzülüyor çabuk yelkenleri suya indiriyorum.

Yapı meselesi belki .

Strese hiç gelemiyorum.

Herşey düzgün olsun istiyorum ❤️

👏👏👏👏

Hoşbuldum canım yeniden :)

Afiyet olsun 😌

Konu uzun .
Oğlanın sınıf wp grubunda geçen hafta bir konu oldu ona canım sıkıldı.
Sussam gönlüm razı değil konuşsam çözüm değil gibi bir konuştum bir sustum bir konuştum öyle bir şey işte 🤭

Yaşım 36 henüz.
Erken menapoz belirtisi değil belki ama vücut eskisine göre daha farklı oluyor regl dönemi şaşırtıyor haliyle.

Yaş ile ilgili diye düşünüyorum.Aşı ile de tarihler tutuyor ama aşı diye pek düşünmek istemiyorum.Arkadaslar da benzer şeyler yaşıyormuş bu yaşlarda.

Çocuk konusunda karar verdim canım menapoz filan olmadan eğer hakkımda hayırlı ise o çocuğu mutlu edecek kendim de mutlu olabilecek sem isterim.

Çabuk pes edip çabuk üzülüyor çabuk yelkenleri suya indiriyorum.

Yapı meselesi belki .

Strese hiç gelemiyorum.

Herşey düzgün olsun istiyorum ❤️
Anladim canim oglunun okuluyla ilgili konuyu bilmiyorum ama inşallah cok canini sikmadan gecer gider😊

Evet bence de menapoz degildir sanmiyorum normal yas ilerledikce degisiklik olmasi..

Cocuk konusunda hayirlisi olsun hakkinizda inşallah❤

Karakterin öyle demek ki modun cabuk düşüyo. O insani yoran bir sey bazen bende de oluyo. Bende de ya hep ya hiccilik var ondan kaynakli dört dörtlük olmayinca bi isim komple birakiyorum modum düşüyo 😂 birakmamayi yarim da olsa yapmayı öğrenemedim gitti😂
Cok sukur yine de sağlık olsun da bunlar gelip gecici konular balım❤ gecici dunyanin gecici dertleri yine de can sıkıyo tabi:KK51:

Anladim canim oglunun okuluyla ilgili konuyu bilmiyorum ama inşallah cok canini sikmadan gecer gider😊

Evet bence de menapoz degildir sanmiyorum normal yas ilerledikce degisiklik olmasi..

Cocuk konusunda hayirlisi olsun hakkinizda inşallah❤

Karakterin öyle demek ki modun cabuk düşüyo. O insani yoran bir sey bazen bende de oluyo. Bende de ya hep ya hiccilik var ondan kaynakli dört dörtlük olmayinca bi isim komple birakiyorum modum düşüyo 😂 birakmamayi yarim da olsa yapmayı öğrenemedim gitti😂
Cok sukur yine de sağlık olsun da bunlar gelip gecici konular balım❤ gecici dunyanin gecici dertleri yine de can sıkıyo tabi:KK51:
Yoğunluk iyi biliyor musun.

İnsan boşta kaldıkça canını sıkıyor ya da sıkacak bir şey buluyor.

Amin canım çocuk konusunda.

Yaş ilerlemeden iki çocuk arası çok açmadan yapmak lazımmış.

Ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte.

Yoğunluk iyi biliyor musun.

İnsan boşta kaldıkça canını sıkıyor ya da sıkacak bir şey buluyor.

Amin canım çocuk konusunda.

Yaş ilerlemeden iki çocuk arası çok açmadan yapmak lazımmış.

Ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte.
Mesgul kalmak kesinlikle iyi bir sey.. ben de en cok bu yuzden calismak istiyorum tabi maddiyat da önmli de. Insan evde kalinca cok kuruyo psikolojisi olumsuz etkileniyo sanki. En azindan benim icin öyle..

Hem istemiyo hem cok istiyo gibisin seni bu ruh haline iten sebep ne😬 istemiyosan neden yapmak istiyosun karisk oldu soru ama :KK70: oglun yalniz kalmasin diye mi?
Amaan sal gitsin dusununce duzeliyo mu sanki her sey

X