- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski eksidir 100 gram bile gitse amaç cuma tartisindan kopmamakBallar iyi aksamlar♀
Ben eve yeni geldim tatilden.
Cuma günü söz vermiştim tartildim unutmadim sudem34
69.7 çıktım ama net kilom diyemiyorum. Sabah kahvaltidan önce tartıldım ama geceden cok actim diyemem bakalim bu cuma kac cikcam
Ara tatilde bi kıs tatili güzel olur senin icin deEski eksidir 100 gram bile gitse amaç cuma tartisindan kopmamak
Benim de aklım sende idi tatil ne yaptı diye hadi hoşgeldin iyi yapmışsin dinlendin
Bende stressiz güzel bir tatil özledim
Civcivim çocuk olmadan gezebildigin kadar gez.Ara tatilde bi kıs tatili güzel olur senin icin de
Tesekkur ederim canim evet iyi geldi kafam bosaldi bayagi
Zor oluyo sizin icin de dimi alerjisi cok mu belirgin canim ya? Bende de astim baslangici var ama zaten her seyden tüy kaptigi icin salıyorum bazi dönemler cok cok artiyo o da genelde abur cubur yedigm zaman sagliksiz beslendigim zaman ya da cok tozlu ortamda bulunduğumda. Hapim var onu iciyorum.Civcivim çocuk olmadan gezebildigin kadar gez.
Sipa alerjik diye fanus gibi bir ortam oluşturmaya hala devam ediyoruz.
Zira 9 yaşında ama yok yani bünye İstanbul hepsi bir arada.
Gezme hayal oldu benim için.
Kızlar selam
Pazartesi tartısı 71.3 öğlen okuldan gelince tartılmistim.
Cuma ile aynı galiba tam emin de değilim
Oo korumada eksi gelmek de biraz şov benceSelam arkadaşlar
Geçen cuma 72.5
Bugün 71.3
Hayırlısı bakalım
Balım toparlıcaz. Yokus asagi gidiyoruz ikimiz farkettim de. Tuttum gitme daha fazlaİyi akşamlar Canlar
Geçen Cuma hatırlamıyorum
Bu Cuma 70.7
Sahneye bekleniyorsunuz inci hanimcimOoo hayirlisi canim ben daha baslayamadimm ama yarin basliyorumm
Korkunun ecele faydasi yok be incimİyisin cnm ben korktum tartilmaktan
Hosgeldin canım yenidenBen de bugünkü kilomla başlayım burda 62.4 beybiler
Sana da hayırlı olsun
Akşam çay yanına kek yemedim bana da bir alkış
Darısı basimiza amiiinnnnHa bide bugün ovduler beni zayıflamış sin dediler hafta ici ödemlerin kraliçesi olarak 73.5 a kadar görmüştüm de
Paketli gıda çok etkiliyor mus Civciv kardeşZor oluyo sizin icin de dimi alerjisi cok mu belirgin canim ya? Bende de astim baslangici var ama zaten her seyden tüy kaptigi icin salıyorum bazi dönemler cok cok artiyo o da genelde abur cubur yedigm zaman sagliksiz beslendigim zaman ya da cok tozlu ortamda bulunduğumda. Hapim var onu iciyorum.
Hemen hemen ayni kiloda devam ediyosun güzel gidiyosun bence
Diyet spor yapsam kilo diye sevincem de ödem o tatlıyı kestim azOo korumada eksi gelmek de biraz şov bence
Balım toparlıcaz. Yokus asagi gidiyoruz ikimiz farkettim de. Tuttum gitme daha fazla
Sahneye bekleniyorsunuz inci hanimcim
Korkunun ecele faydasi yok be incim
Hosgeldin canım yeniden
Darısı basimiza amiiinnnn
Evet cok etkiliyo paketli gidalar gercekten. Üzüldüm ya kötüymüş iğne falan inşallah düzelir buyudukce canım.Paketli gıda çok etkiliyor mus Civciv kardeş
Hastalıktan bıktık valla iki iğne aldı ya iki hafta önce ondan herşeyi elemeyi dikkat etmeyi düşünüyoruz.
Neye alerjisi olduğu belli değil bünyesi alerjik soğuk en ufak koku en ufak etkiliyor bı de çikolatalı şeyler özellikle.
Aslında diyet beslense herkes toplumda herkes sağlıklı olacak galiba
Diyet spor yapsam kilo diye sevincem de ödem o tatlıyı kestim az
İyiyim sukur canim sen nasilsin❤Günaydın canlar
Civcivim sana da günaydın
Nasılsın bugün neler yaptın?
Merdiven e dün bindim bir kez arkadaş teklif etti lak lak edecektik erken menopoz konusunu konuşacak tık ondan bindim arkadaş 39 yaşında regl zamanları 3 yıldır dengesiz filan dedi .İyiyim sukur canim sen nasilsin❤
Bugün neler yaptım ders calisiyorum malum kac gundur calisamadim. Bi yandan ocakta yemek pisiyo yine döndük külkedisine balım kısaca
Sen napıyosun okulda mısın? Merdivenlerle arandaki seviyeli iliski devam ediyo mu
Ne oldu hayırdır ne takildi kafana?Firtinadan dolayı evdeydim bugün.
İyi olmaya çalışıyorum.
Yine kafamı takacak bir konu bulup düşünüyorum günlerce
Regl zamanı böyle dengesiz geçiyor.
Külkedisi modu hiç geçmez zaten
Yemekte ne var ?
Benim oğlan çiğ köfte çekti canı bugün çiğ köfte var
Senin yasin kacti canim? Menopoza girsen bile sıkıntı olur mu? Ikinci cocugu dusundugun icin olabilir problem olabilir sadece dimi? O konuda net karara varabildin mi?Merdiven e dün bindim bir kez arkadaş teklif etti lak lak edecektik erken menopoz konusunu konuşacak tık ondan bindim arkadaş 39 yaşında regl zamanları 3 yıldır dengesiz filan dedi .
Ben de de gün azalması filan başladı .Kaygı vs özellikle regl dönemi duygusal hassasiyet vs
Afiyet olsunNe oldu hayırdır ne takildi kafana?
Yemekte bugün alinazik kebabı yaptım
Cigköfteyi yeni yedik vazgecilmez o zaten
Aa dogruya tatil olmuştu unutmusum.
Senin yasin kacti canim? Menopoza girsen bile sıkıntı olur mu? Ikinci cocugu dusundugun icin olabilir problem olabilir sadece dimi? O konuda net karara varabildin mi?
Hoşbuldum canım yeniden :)Oo korumada eksi gelmek de biraz şov bence
Balım toparlıcaz. Yokus asagi gidiyoruz ikimiz farkettim de. Tuttum gitme daha fazla
Sahneye bekleniyorsunuz inci hanimcim
Korkunun ecele faydasi yok be incim
Hosgeldin canım yeniden
Darısı basimiza amiiinnnn
Anladim canim oglunun okuluyla ilgili konuyu bilmiyorum ama inşallah cok canini sikmadan gecer giderAfiyet olsun
Konu uzun .
Oğlanın sınıf wp grubunda geçen hafta bir konu oldu ona canım sıkıldı.
Sussam gönlüm razı değil konuşsam çözüm değil gibi bir konuştum bir sustum bir konuştum öyle bir şey işte
Yaşım 36 henüz.
Erken menapoz belirtisi değil belki ama vücut eskisine göre daha farklı oluyor regl dönemi şaşırtıyor haliyle.
Yaş ile ilgili diye düşünüyorum.Aşı ile de tarihler tutuyor ama aşı diye pek düşünmek istemiyorum.Arkadaslar da benzer şeyler yaşıyormuş bu yaşlarda.
Çocuk konusunda karar verdim canım menapoz filan olmadan eğer hakkımda hayırlı ise o çocuğu mutlu edecek kendim de mutlu olabilecek sem isterim.
Çabuk pes edip çabuk üzülüyor çabuk yelkenleri suya indiriyorum.
Yapı meselesi belki .
Strese hiç gelemiyorum.
Herşey düzgün olsun istiyorum
Yoğunluk iyi biliyor musun.Anladim canim oglunun okuluyla ilgili konuyu bilmiyorum ama inşallah cok canini sikmadan gecer gider
Evet bence de menapoz degildir sanmiyorum normal yas ilerledikce degisiklik olmasi..
Cocuk konusunda hayirlisi olsun hakkinizda inşallah❤
Karakterin öyle demek ki modun cabuk düşüyo. O insani yoran bir sey bazen bende de oluyo. Bende de ya hep ya hiccilik var ondan kaynakli dört dörtlük olmayinca bi isim komple birakiyorum modum düşüyo birakmamayi yarim da olsa yapmayı öğrenemedim gitti
Cok sukur yine de sağlık olsun da bunlar gelip gecici konular balım❤ gecici dunyanin gecici dertleri yine de can sıkıyo tabi
Mesgul kalmak kesinlikle iyi bir sey.. ben de en cok bu yuzden calismak istiyorum tabi maddiyat da önmli de. Insan evde kalinca cok kuruyo psikolojisi olumsuz etkileniyo sanki. En azindan benim icin öyle..Yoğunluk iyi biliyor musun.
İnsan boşta kaldıkça canını sıkıyor ya da sıkacak bir şey buluyor.
Amin canım çocuk konusunda.
Yaş ilerlemeden iki çocuk arası çok açmadan yapmak lazımmış.
Ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte.