70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım cok haklisin gerçekten.. ya simdi senin bahanene baslicam diyebilirsin ama cuma sabahtan tatile gidiyoruz 2 3 günlügüne kaplicaya :KK70: ama yine de tartilsam cok iyi olur kendimi orda da biraz durdururum.. dün gece yemekten sonra bir sey yemedim. Bugün de yarin da yemem.
Spor da yapsam en azndan ödem atarim..

O bir seyler hic bitmiyo balım benim de öyle cunku. Galiba bunu kabul edip sartlara uymak yerine kendimizi sartlara uydurmak gerekiyo. Mesela dün buzluga pogaca yapip atmam gerekiyodu cok yedim.. gerek yoktu bi tane yiyip bırakabilirdim 🙄 son pismanlik neye yarar🙄

Her sey motivasyonda bitiyo iste canım. Binersin umudunu kaybetme.. her gün degil de haftada 3 günle falan basla bikmazsin belki. Bir de aklina gelince erteleme hemen kalk yap. Benim spor o yüzden yaniyo cogu zaman ertelemekten..
Aynen ya aksam tamam sabah basliyorum diyorum sabah kalkincada ayy nasil yapsam ki yarin yapayim olmadi aksam yaparim diyip yine kaliyor ama nuhun basliyorum hayirlisi💪

Güzel Ballarım öğretmenler gününüz kutlu olsun 💕💕💕

Eve şimdi girdik, telin şarjı %4, benim şarj da %1, anca yatağa atarım kendimi😂

Diyet ve spor için yarın(yani bugün) yazarım, Cuma tartı bildirimi yapacağım. Sizi seviyorum iyi geceler 😴😴😴

X