70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balim menü güzel ama kahvaltı cok cok az olmus sanki. Spor da güzel

Kuşum asıl parti bu cumartesi olacak buyur gel
O çok yediğim gün dışarıdayık çok seçme lüksüm olmayan durumlar oldu, bir kaç farklı yere gittik ikramlar gırlaydı yine ben iyi yırttım ucundan kıyısından Dağ bayır bayağı gezdim bence yanmıştır Kurabiyeleri yedik bitti şükür, buzluğa atmak da kurtaramadı bu sefer
Tamam mesaj alındı doğru aldım mesajı hiç endişelenme Ne yaptın balım sen yaa tam damarıma bastın, tahinli ve haşhaşlı hamur işine bende hastayım, seninle damak zevkimiz o kadar çok benziyor ki, iyi ki bu açıdan yakın değiliz Hep de aynı zamanlarda aynı şeyleri yiyecek oluyoruz, bugünde eşim seviyorum diye illa dondurma alayım çok seversin dedi yook dedim direkt geçip gidelim, bir kaç kere de ısrar etti, reddettim düşünebiliyor musun
Oo senin hayaller de hep milyonluk hayaller Tabi ben hiçbir şeyi imkansız görmeyen biri olduğum için neden olmasın diyorum, inşaallah bir gün nasip olur balım, hem de senin için çok sevinirim Bi porche hikayemiz vardı anlatmıştım di mi, arkadaşımızın birisi evrene msj yoluyordu kafası güzelken, dili dönmüyor porşş diyemiyor borçç gibi borşşş diyordu
Doğru korumadasın afiyet olsun ne diyeyim Yine de sen çok şey etme e mi, vur deyince öldürebiliriz çünkü Yani bir açıdan bende korumadayım, sonuçta verdiğimi almıyorum ama fazla da veremiyorum neyse oraya girmeyeyim
Yok balım korku olmuyor, öncede pek bu sorunu yaşamadım. Tek bildiğim soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım yoksa çok hata yaparsın, bilmediğin için değil sadece stresten, panikten. Bunun ilk başı sakinlik, dikkat ve güven, temeli de bilgi ki sen sürüyorsun, zamanla süre süre kavrayacağın şeyler hariç hemen her şeyi biliyorsun. Ama oturduğun koltukta rahat etmeye bak, bu da çook önemli, gerekirse altına ve sırtına ince bir minder ayarla veya hazır al, veya sırf araba sürerken kullanacağın rahat bir ayakkabın olsun, direksiyona ve pedallara rahat ulaş, ayağın kolun yeterince uzanamazsa da hakimiyette zorlanırsın. Aynalarını çok güzel ayarla, her açıdan yanları arkanı geniş ve güzel gör, gerekirse yavaş sür illa gaza çok basma, bazen 5 ile gideceğine 4 ile git ki stresin azalsın, hem deneye deneye kendinde sürüşünü geliştirirsin rahatlayana kadar bol bol her türlü yolda sürmeye çalış, genel olarak bunları tavsiye edebilirim. Yani evet muhtemelen %100 ben oldum diyemediğin için de geriliyorsundur çünkü bazı insanlar her detaya tam hakim olmak ister (mükemmelliyetçilik) ama olacak balım biliyorum, biraz sabır
Afiyet olsun balım, dondurmayı söylemiştim Güzel bir gün geçirmişsin, sporunu da yaptıysan Maşaallah

Son düzenleme:
08 Kasım Menüm

10:00
2 dilim ekmek, 3 yk lor(üzerine biraz zeytinyağı ve baharat), 1 kk ezine, 1 tk bal, 1 tk tereyağı, 2 ceviz, 1 zeytin, yeşillik

13:00 1 mandalina, 1 nar

17:00 6 adet etli çiğköfte, biraz marul

20:00 15 çubuk kraker, çeyrek kurabiye (bu biraz fazla oldu neyse bakalım)

Su 1,5 lt, çaydan suya fırsat kalmadı
Spor; tüm gün hareket halindeyim vaktim olmadı, yarına inşaallah

irademi denedimm canimm. Ama form cayi icmistim mahvetti beni micmaktan oturamiyom milletle
Ayyy ne güzel bi bende etki etmiyo su caylar falan ya. Ben de tık yok valla su bagirsaklarimin tembelliginden biktim
Ahh balim parti olmadan da yeterince yiyorum zaten hic gelmiyim valla biktim artik dün gece yine kacamak yaptim. Bu aralar doymuyorum resmen oturup aglicam artik. Kendimle inatlasiyorum yok olmuyo yapamiyorum. Ama hepsi bahane onu da iyi biliyorum. Isime gelince gayet bogazimi tutup kilo verebiliyorum... cok sinirliyim kendime gercekten. Bugün cok hırs yaptim . Fazla dile getirmiyim de yine fos cikmasin

Balım araba konusunda evet henüz cok acemiyim soyledigin seyleri uyguluyorum. Ama biraz da sanirim esimin yanimda olup beni yönlendirmesi etkiliyo mesela gecen ne derler ona ara sokak gibi bi yoldan anayola cikcam sinyali verdim kontrol ettim cikiyorum esim yanimda sivrisinek gibi vizildiyo debriyaj fren yap diyo dedim ne debriyaj freni cikiyorum ne diyosun sen. Ha ben cikmican sandim diyo. E cikmasam nasil durmam gerektigini biliyorum tamam acemiyiz de o kadar da degil seyini cikarma yani debriyaj freni de o kadar derste ögrenemediysem birakayim bu isi yani o da geriliyo galiba ondan. Bak yine sinirlendim bu gibi seyler yani. Henüz yalniz cikacak cesaretim de yok ama
Artik mecbur esimin vızıldamalari esliginde gelistircez
Gercekten sürekli birinin mudahalesi de adama kaza yaptirir yani. Cunku karsidan araba geliyo goruyosun ona göre ayarlayip cikiyosun. O an yaninda biri karisinca yanlis bir sey yaptim sanip panikliyosun.

Valla balim sana bir sey söylemeye yuzum yok kendime bakınca senin menun daha iyi afiyet olsun

Balım çok farklı araba deneyimim yok açıkçası

Kursta ne ile öğrendim hatırlamıyorum

Ama ben iri ve uzun bir kadın olduğum için
Kıralik Nissan Micra ve İ20 sürmüştüm çok ufak geldi bana.Kafam tavandan çıkacak gibi geliyordu

Ehliyet alirken kp in eski eli kolu tutmayan Ford Taunus unu sürdüm kaldırmak bile ayrı zor eski araba

Sonra Fiat Tipo aldı eşim ruhu fakir adamın onu da pek suremedim İstanbul trafiği zaten acemiydimyeğenime sattık onu da.

İkinci arabamız da Honda City otomatik işte 9 senedir de aktif olarak onu kullanıyorum.Kulanimi çok rahat , direksiyonu çok yumuşak,keyifli bir sürümü var.Araba konusunda bütün pratigimi bunda yaptım diyebilirim.

Manuel araç sürmeyi unuttum şimdi kaldır desen istop ederim o derece
Ya işte has boğayim lüksü şatafatlı severim de benim adam da iş yok ruhu fakir eskiden para biriktirmeyi bilmezdi bide onu öğrendi para biriktirme telaşinda şimdi

Balim esim de tam olarak bi yüzden otomatik alalim diyip duruyo sen daha rahat sürersin diyo. Manueli kullanamiyosunu türkcesi olsa gerek
Benim kurstaki araba da i20 ydi. Ben coook sevmistim onu cok kolay geliyodu bakalim hayirlisi olsun artik

Ehliyeti aldıysan geç otomatiğe boşver ne uğraşcan vites ile filan

İyice alışınca geçersin manuel şart değil sonuçta

Benimki kaç senedir manuel alak mi diyo diyom gerek yok bı ara Fluence alalım dedi bir ara arkadaşı çok uyguna jeep satıyordu hep manuel diye istemedim

İ20 senin ölçülerinde sempatik durmuştur tay gibi hatunsun çekinme aldır otomatik

Aynen canm esim de istekli otomatik konusunda insallah alırız bakalim

Estagfrllah o senin at gibiligin balim

Aleyküm selam balım, doğrusu bir kaç gündür diyetle sporla hiç ilgilenemedim, yine de bildirim yapardım ama ben bugün Cuma olduğunu da tartılmayı da unuttum Kafam dolu epey, bir rahata çıkamadım. Ama biraz almış gibiyim, karnım vs yumuşaya başlamıştı şu an hafif bir dolgunluk hissediyorum. Yarın sabah tartılır yazarım. İyi yine pek bir şey almamışsın canım 2 günde gider o

Noldu kafan neden dolu?

Eşim bır bır etmeye başladı ya kilo aldın diye girip çıkıp sinir ediyo beni diyete başlamam yakındır gibi

Son aklımdaki Kh yüksek yiyecekleri de yiyeyim

Lahana sarıcam,gelin çantası pastası var,yaprak sarması var,sabah için de simit hamuru yoğurdum dolapta

Beni biliyorsun uzun zamandır ne diyet ne spor
Bu ara sadece tatilde günlük dışarı çıkıp 1 saate yakın yürüdüm.
O market senin bu benim hem dolaşma hem hava alma hem yürüme hepsi bir arada işte.

Yarın sabah tartıl balım unutma bakalım sabit bile gelsen kâr
Zaten düzenli 300 gram veriyordun baya oturdu düzenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…