- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Balim menü güzel ama kahvaltı cok cok az olmus sanki. Spor da güzelİyi aksamlar ballar menummm
Sabah 07.00
2 bardak su
Turk kahvesi
Kahvalti 09.30
1 salatalik 2 kasik lor
4 ceri domates
yesil cay
ara
1 cay bardagi eblebi
2 kuru incir
6 adet kraker tuzlu (cubuk)
ara 15.00
2 mandalina
Aksam 19.00
2 kepce corba bulguru
Yarim kase yogurt
2 lokma tahin
Su 2.5 lt devam
Spor 45 dk yuruyus
1 saatte zeytin topladik
Aynen cnm bidaha boyle yapmicam sonra fakrttim ki cok acikiyorumBalim menü güzel ama kahvaltı cok cok az olmus sanki. Spor da güzel
İyi bile dayanmissin gozün donmemis. Ben olsam saldirmistim pogaca acma Allah ne verdiyse jaolqkanAy
Aynen cnm bidaha boyle yapmicam sonra fakrttim ki cok acikiyorum
İyi bile dayanmissin gozün donmemis. Ben olsam saldirmistim pogaca acma Allah ne verdiyse jaolqkan
Kuşum asıl parti bu cumartesi olacak buyur gelBalim gece parti mi vardi nerdeydi beni de cagirsaydinya
Afiyt sifa olsun kacamak yapinca daga tirmanmayan da ne bileyim yanio saglam kalori yaktırmıştır zaten
Afiyet olsun balim bugün o pogaca kurabiyeleri el ele verip yok edelim seninle artıkyok edelim derken gömelim anlaminda degil aman ha yanlis anlama olmasin benimkiler buzlukta zaten yaptigim gün koydum kalanini hemen daha fazla kazaya kurban gitmesin diye
Ben de yay görünümlü boga miyim acaba niye böyle oburumki
Offf cok seviyorum hashasliyi balim ya. Diger pogacalari sollar gecer bende o derece.. ben yumusagini degil de ( tuzlu kek gibi yapıyolarya onu değil ) biraz daha disi citir sekilde seviyorum azcik da ic harcina seker katiyorumtahinli coregi de severm zaten benziyo tat olarak. Ayy aman neyse susuyorum artik
Günaydin balimm ben de yemegi ocaga koydum, evi toparladim. Simdi biraz dinlenip yeniden temizlige giriscem. Bugünü de sporsuz kapatmaya niyetim yok
Bu sabah bi aydinlanma geldi yeter be aylardir surunup duruyorum kilo da kilo diye. Biraz bogazimi tutcam alt tarafı
Oo senin hayaller de hep milyonluk hayallerBenim araba serviste iken yedek araba vermişlerdi minik minik hakkaten içinde dev gibi kalıyordumaraba oyuncak gibi oluyordu ama o benim iriliğimden
Sedan kasa sevmiyorum ya jeep iyidir.
Jeep severim.
Hayalim Porche Cayenne .
Primera da güzel ama daha ufak Cayenne ye göre
Kız korumaya geceli 1 yıl olmuş ne yapayımaz sapitmak benim de hakkım
Yok balım korku olmuyor, öncede pek bu sorunu yaşamadım. Tek bildiğim soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım yoksa çok hata yaparsın, bilmediğin için değil sadece stresten, panikten. Bunun ilk başı sakinlik, dikkat ve güven, temeli de bilgi ki sen sürüyorsun, zamanla süre süre kavrayacağın şeyler hariç hemen her şeyi biliyorsun. Ama oturduğun koltukta rahat etmeye bak, bu da çook önemli, gerekirse altına ve sırtına ince bir minder ayarla veya hazır al, veya sırf araba sürerken kullanacağın rahat bir ayakkabın olsun, direksiyona ve pedallara rahat ulaş, ayağın kolun yeterince uzanamazsa da hakimiyette zorlanırsın. Aynalarını çok güzel ayarla, her açıdan yanları arkanı geniş ve güzel gör, gerekirse yavaş sür illa gaza çok basma, bazen 5 ile gideceğine 4 ile git ki stresin azalsın, hem deneye deneye kendinde sürüşünü geliştirirsin rahatlayana kadar bol bol her türlü yolda sürmeye çalış, genel olarak bunları tavsiye edebilirim. Yani evet muhtemelen %100 ben oldum diyemediğin için de geriliyorsundur çünkü bazı insanlar her detaya tam hakim olmak ister (mükemmelliyetçilik) ama olacak balım biliyorum, biraz sabırYa buyuk arabadayken korkmuyo musunuz sanki ben ona degil de o bana hakimmis gibi, kontrol bende degil onda gibi olmuyo mu
Hoş ben daha küçük arabaya bile alisamadim hala tırsarak sürüyorum daasiri stres oluyorum trafige çıkarken. Nasil atcaz bu stresi? Sure süre evet ama nasil bir gün kalp krizinden gitcem cok geriliyorum
Afiyet olsun balım, dondurmayı söylemiştim8 Kasım Pazartesi Menüm
Sabah 08.20 3 biber 1 yumurtayla omlet, 1 dilim peynir, zeytin, domates
Ara 10.00 nescafe
Ara 13.00 4 kasik dondurma
Ara 15.00 1 küçük kase domatesli erişte
Akşam 18.00 1 kase mercimek corbasi, 2 kasik eriste
Spor; uyumadan yapmaya caliscam eklerim
Su; 3 litre
Ayyy ne güzelirademi denedimm canimm. Ama form cayi icmistim mahvetti beni micmaktan oturamiyom milletle
Ahh balim parti olmadan da yeterince yiyorum zaten hic gelmiyimKuşum asıl parti bu cumartesi olacak buyur gel
O çok yediğim gün dışarıdayık çok seçme lüksüm olmayan durumlar oldu, bir kaç farklı yere gittik ikramlar gırlaydı yine ben iyi yırttım ucundan kıyısındanDağ bayır bayağı gezdim bence yanmıştır Kurabiyeleri yedik bitti şükür, buzluğa atmak da kurtaramadı bu sefer
Tamam mesaj alındı doğru aldım mesajı hiç endişelenmeNe yaptın balım sen yaa tam damarıma bastın, tahinli ve haşhaşlı hamur işine bende hastayım, seninle damak zevkimiz o kadar çok benziyor ki, iyi ki bu açıdan yakın değiliz Hep de aynı zamanlarda aynı şeyleri yiyecek oluyoruz, bugünde eşim seviyorum diye illa dondurma alayım çok seversin dedi yook dedim direkt geçip gidelim, bir kaç kere de ısrar etti, reddettim düşünebiliyor musun
Oo senin hayaller de hep milyonluk hayallerTabi ben hiçbir şeyi imkansız görmeyen biri olduğum için neden olmasın diyorum, inşaallah bir gün nasip olur balım, hem de senin için çok sevinirim Bi porche hikayemiz vardı anlatmıştım di mi, arkadaşımızın birisi evrene msj yoluyordu kafası güzelken, dili dönmüyor porşş diyemiyor borçç gibi borşşş diyordu
Doğru korumadasın afiyet olsun ne diyeyimYine de sen çok şey etme e mi, vur deyince öldürebiliriz çünkü Yani bir açıdan bende korumadayım, sonuçta verdiğimi almıyorum ama fazla da veremiyorum neyse oraya girmeyeyim
Yok balım korku olmuyor, öncede pek bu sorunu yaşamadım. Tek bildiğim soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım yoksa çok hata yaparsın, bilmediğin için değil sadece stresten, panikten. Bunun ilk başı sakinlik, dikkat ve güven, temeli de bilgi ki sen sürüyorsun, zamanla süre süre kavrayacağın şeyler hariç hemen her şeyi biliyorsun. Ama oturduğun koltukta rahat etmeye bak, bu da çook önemli, gerekirse altına ve sırtına ince bir minder ayarla veya hazır al, veya sırf araba sürerken kullanacağın rahat bir ayakkabın olsun, direksiyona ve pedallara rahat ulaş, ayağın kolun yeterince uzanamazsa da hakimiyette zorlanırsın. Aynalarını çok güzel ayarla, her açıdan yanları arkanı geniş ve güzel gör, gerekirse yavaş sür illa gaza çok basma, bazen 5 ile gideceğine 4 ile git ki stresin azalsın, hem deneye deneye kendinde sürüşünü geliştirirsin rahatlayana kadar bol bol her türlü yolda sürmeye çalış, genel olarak bunları tavsiye edebilirim. Yani evet muhtemelen %100 ben oldum diyemediğin için de geriliyorsundur çünkü bazı insanlar her detaya tam hakim olmak ister (mükemmelliyetçilik) ama olacak balım biliyorum, biraz sabır
Afiyet olsun balım, dondurmayı söylemiştimGüzel bir gün geçirmişsin, sporunu da yaptıysan Maşaallah
Valla balim sana bir sey söylemeye yuzum yok08 Kasım Menüm
10:00
2 dilim ekmek, 3 yk lor(üzerine biraz zeytinyağı ve baharat), 1 kk ezine, 1 tk bal, 1 tk tereyağı, 2 ceviz, 1 zeytin, yeşillik
13:00 1 mandalina, 1 nar
17:00 6 adet etli çiğköfte, biraz marul
20:00 15 çubuk kraker, çeyrek kurabiye (bu biraz fazla oldu neyse bakalım)
Su 1,5 lt, çaydan suya fırsat kalmadı
Spor; tüm gün hareket halindeyim vaktim olmadı, yarına inşaallah
BalımYa buyuk arabadayken korkmuyo musunuz sanki ben ona degil de o bana hakimmis gibi, kontrol bende degil onda gibi olmuyo mu
Hoş ben daha küçük arabaya bile alisamadim hala tırsarak sürüyorum daasiri stres oluyorum trafige çıkarken. Nasil atcaz bu stresi? Sure süre evet ama nasil bir gün kalp krizinden gitcem cok geriliyorum
Ya işte has boğayim lüksü şatafatlı severim de benim adam da iş yokKuşum asıl parti bu cumartesi olacak buyur gel
O çok yediğim gün dışarıdayık çok seçme lüksüm olmayan durumlar oldu, bir kaç farklı yere gittik ikramlar gırlaydı yine ben iyi yırttım ucundan kıyısındanDağ bayır bayağı gezdim bence yanmıştır Kurabiyeleri yedik bitti şükür, buzluğa atmak da kurtaramadı bu sefer
Tamam mesaj alındı doğru aldım mesajı hiç endişelenmeNe yaptın balım sen yaa tam damarıma bastın, tahinli ve haşhaşlı hamur işine bende hastayım, seninle damak zevkimiz o kadar çok benziyor ki, iyi ki bu açıdan yakın değiliz Hep de aynı zamanlarda aynı şeyleri yiyecek oluyoruz, bugünde eşim seviyorum diye illa dondurma alayım çok seversin dedi yook dedim direkt geçip gidelim, bir kaç kere de ısrar etti, reddettim düşünebiliyor musun
Oo senin hayaller de hep milyonluk hayallerTabi ben hiçbir şeyi imkansız görmeyen biri olduğum için neden olmasın diyorum, inşaallah bir gün nasip olur balım, hem de senin için çok sevinirim Bi porche hikayemiz vardı anlatmıştım di mi, arkadaşımızın birisi evrene msj yoluyordu kafası güzelken, dili dönmüyor porşş diyemiyor borçç gibi borşşş diyordu
Doğru korumadasın afiyet olsun ne diyeyimYine de sen çok şey etme e mi, vur deyince öldürebiliriz çünkü Yani bir açıdan bende korumadayım, sonuçta verdiğimi almıyorum ama fazla da veremiyorum neyse oraya girmeyeyim
Yok balım korku olmuyor, öncede pek bu sorunu yaşamadım. Tek bildiğim soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım yoksa çok hata yaparsın, bilmediğin için değil sadece stresten, panikten. Bunun ilk başı sakinlik, dikkat ve güven, temeli de bilgi ki sen sürüyorsun, zamanla süre süre kavrayacağın şeyler hariç hemen her şeyi biliyorsun. Ama oturduğun koltukta rahat etmeye bak, bu da çook önemli, gerekirse altına ve sırtına ince bir minder ayarla veya hazır al, veya sırf araba sürerken kullanacağın rahat bir ayakkabın olsun, direksiyona ve pedallara rahat ulaş, ayağın kolun yeterince uzanamazsa da hakimiyette zorlanırsın. Aynalarını çok güzel ayarla, her açıdan yanları arkanı geniş ve güzel gör, gerekirse yavaş sür illa gaza çok basma, bazen 5 ile gideceğine 4 ile git ki stresin azalsın, hem deneye deneye kendinde sürüşünü geliştirirsin rahatlayana kadar bol bol her türlü yolda sürmeye çalış, genel olarak bunları tavsiye edebilirim. Yani evet muhtemelen %100 ben oldum diyemediğin için de geriliyorsundur çünkü bazı insanlar her detaya tam hakim olmak ister (mükemmelliyetçilik) ama olacak balım biliyorum, biraz sabır
Afiyet olsun balım, dondurmayı söylemiştimGüzel bir gün geçirmişsin, sporunu da yaptıysan Maşaallah
Balim esim de tam olarak bi yüzden otomatik alalim diyip duruyo sen daha rahat sürersin diyo. Manueli kullanamiyosunu türkcesi olsa gerekBalımçok farklı araba deneyimim yok açıkçası
Kursta ne ile öğrendim hatırlamıyorum
Ama ben iri ve uzun bir kadın olduğum için
Kıralik Nissan Micra ve İ20 sürmüştüm çok ufak geldi bana.Kafam tavandan çıkacak gibi geliyordu
Ehliyet alirken kp in eski eli kolu tutmayan Ford Taunus unu sürdüm kaldırmak bile ayrı zor eski araba
Sonra Fiat Tipo aldı eşim ruhu fakir adamın onu da pek suremedim İstanbul trafiği zaten acemiydimyeğenime sattık onu da.
İkinci arabamız da Honda City otomatik işte 9 senedir de aktif olarak onu kullanıyorum.Kulanimi çok rahat , direksiyonu çok yumuşak,keyifli bir sürümü var.Araba konusunda bütün pratigimi bunda yaptım diyebilirim.
Manuel araç sürmeyi unuttum şimdi kaldır desen istop ederim o derece
Ya işte has boğayim lüksü şatafatlı severim de benim adam da iş yokruhu fakir eskiden para biriktirmeyi bilmezdi bide onu öğrendi para biriktirme telaşinda şimdi
Ehliyeti aldıysan geç otomatiğe boşver ne uğraşcan vites ile filanBalim esim de tam olarak bi yüzden otomatik alalim diyip duruyo sen daha rahat sürersin diyo. Manueli kullanamiyosunu türkcesi olsa gerek
Benim kurstaki araba da i20 ydi. Ben coook sevmistim onu cok kolay geliyodubakalim hayirlisi olsun artik
Aynen canm esim de istekli otomatik konusunda insallah alırız bakalimEhliyeti aldıysan geç otomatiğe boşver ne uğraşcan vites ile filan
İyice alışınca geçersin manuel şart değil sonuçta
Benimki kaç senedir manuel alak mi diyo diyom gerek yokbı ara Fluence alalım dedi bir ara arkadaşı çok uyguna jeep satıyordu hep manuel diye istemedim
İ20 senin ölçülerinde sempatik durmuştur tay gibi hatunsunçekinme aldır otomatik
Aleyküm selam balım, doğrusu bir kaç gündür diyetle sporla hiç ilgilenemedim, yine de bildirim yapardım ama ben bugün Cuma olduğunu da tartılmayı da unuttumSelam arkadaşlar
Kilo bildirimi 72.5
Saricivcivcikcik enerji_kusagi ballar kilo da alsak bildirim yapalım bence
Ben bir haftadir herşey yedim 500 gram artı .
Korktum daha fazla olur diye buna bile sevindim yani.
Sizler kaç kilosunuz ?
Noldu kafan neden dolu?Aleyküm selam balım, doğrusu bir kaç gündür diyetle sporla hiç ilgilenemedim, yine de bildirim yapardım ama ben bugün Cuma olduğunu da tartılmayı da unuttumKafam dolu epey, bir rahata çıkamadım. Ama biraz almış gibiyim, karnım vs yumuşaya başlamıştı şu an hafif bir dolgunluk hissediyorum. Yarın sabah tartılır yazarım. İyi yine pek bir şey almamışsın canım 2 günde gider o
Beni biliyorsun uzun zamandır ne diyet ne sporAleyküm selam balım, doğrusu bir kaç gündür diyetle sporla hiç ilgilenemedim, yine de bildirim yapardım ama ben bugün Cuma olduğunu da tartılmayı da unuttumKafam dolu epey, bir rahata çıkamadım. Ama biraz almış gibiyim, karnım vs yumuşaya başlamıştı şu an hafif bir dolgunluk hissediyorum. Yarın sabah tartılır yazarım. İyi yine pek bir şey almamışsın canım 2 günde gider o
Yarın sabah tartıl balımAleyküm selam balım, doğrusu bir kaç gündür diyetle sporla hiç ilgilenemedim, yine de bildirim yapardım ama ben bugün Cuma olduğunu da tartılmayı da unuttumKafam dolu epey, bir rahata çıkamadım. Ama biraz almış gibiyim, karnım vs yumuşaya başlamıştı şu an hafif bir dolgunluk hissediyorum. Yarın sabah tartılır yazarım. İyi yine pek bir şey almamışsın canım 2 günde gider o