Şu aralar baya boşladim kuzum ya inşallah ters takla olmamEpey az yiyorsun Lalem normaldir galiba düşmesi, helvayı giden kilolar için uğurlama saymalıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu aralar baya boşladim kuzum ya inşallah ters takla olmamEpey az yiyorsun Lalem normaldir galiba düşmesi, helvayı giden kilolar için uğurlama saymalıyız
Deme balım ya, konu sen olunca hiç inanmak istemiyorum O son yediğin 1 kaşık helva mı ayarını bozdu ne oldu benim LalemeŞu aralar baya boşladim kuzum ya inşallah ters takla olmam
Balım öyleyse sabit ile eksi arası bir yerlerde olmalısınValla koltukları tanıyamadım.
Ama hardal sarı sarı en sevdiğim renklerden.
Üniversite de iken sarı spor araba alma hayalim vardı.Sonra taksiler de sarı deyip hayalinden vazgeçtim spor arabam da yok ama hala sedan kasa arabaya biniyorum emekli arabası gibi
Sporu yardır bakalım.
Kızlar kilo bildirimi de yapayım.
Öğlen tartıldım sabah kahvaltı yaptım okulda çay kahve de içtim .
72.00
Geçen hafta galiba 71.4 idi
İyi geceler İncim hoşgeldinİyi geceler kizlar sabah gorusuruz insallah
Sağolasın balım Boğam ben istikrarlıysam sen ne durumdasın onu bi anlat bakim, bir boğa da sen Kim bu burca oburluğu kodlamış ya, çok teessüf ediyorum kendilerineVoov istikrarlı boğam maşallah sana hakkını vermişsin ağırlıkların .
Afiyet olsun balım, aralarda atıştırma yok, 2 öğünde sade geçmiş, çörekler de sabah zaten sporunda var6 Kasım Cumartesi Menüm
Sabah 10.00 2 tane hashasli çörek, çay
Ara 12.00 sütlü kahve
Ara 15.00 türk kahvesi
Akşam 17.30 1 kase ayran aşı, 1 tane biber dolmasi(1 yemek kasigi büyüklüğündeydi ) 4 kasik hosaf
Spor; 45 dakika hizli tempo yürüyüş
Su; 2 litre
Balim gece parti mi vardi nerdeydi beni de cagirsaydinya06 Kasım Menüm
12:00
1,5 dereotlu poğaça, 2 tk taneli reçel, 1 kk beyaz peynir, 2 topi 3 burgu peynir, 4 cherry domates, 1 salatalık, biraz marul, 2 ceviz
18:00 2 expresso (çok açtım azıcık şeker karıştırdım)
20:00
1/2 ortaboy karışık pizza, 1 bardak kola
23:00 5 etli çiğköfte, biraz marul
01:00 1/2 haşlanmış mısır, 1 bardak nar suyu (çok ekşiydi), 1 kk kadar elmalı turta
Çayları sayamadım 10 bardağı geçti kesin, şekersiz
Su en az 1,5 lt tam bilemiyorum az içmedim
Spor: 2 saat dağa tırmanış, iniş
Afiyet olsun balim bugün o pogaca kurabiyeleri el ele verip yok edelim seninle artık yok edelim derken gömelim anlaminda degil aman ha yanlis anlama olmasin benimkiler buzlukta zaten yaptigim gün koydum kalanini hemen daha fazla kazaya kurban gitmesin diye07 Kasım Menüm
16:00
1 simit, 1,5 yumurta 1 patates ile omlet, üzerine biraz kaşar rendesi, biraz yeşillik, 1 kk ezine, 1 zeytin, 2 tk bal, 2 ceviz
19:00 1/2 anne kurabiyesi
21:00 1/2 nar, 1 mandalina, 1 ceviz
Çay 5 kupa, şu an bir sade Türk Kahvesi
Su 1 lt civarı, içecek vaktim de olmadı canımda istemedi, zorluyorum yatana kadar
Spor yok, 4 bin adım kadar yürüdüm, en az 10 kere merdiven indim çıktım, ufak tefek ev işleri ve alışveriş vs.
Ballarım dün şehir dışındaydık, gece 4te eve girdik, öğlen zor uyandım, o yüzden spor ve menülerim karışık, yazacak vaktim olmadı pek, sanırım yarın düzenli olurum. İyi geceler fıstıklarım
Ben de yay görünümlü boga miyim acaba niye böyle oburumkiSağolasın balım Boğam ben istikrarlıysam sen ne durumdasın onu bi anlat bakim, bir boğa da sen Kim bu burca oburluğu kodlamış ya, çok teessüf ediyorum kendilerine
Offf cok seviyorum hashasliyi balim ya. Diger pogacalari sollar gecer bende o derece.. ben yumusagini degil de ( tuzlu kek gibi yapıyolarya onu değil ) biraz daha disi citir sekilde seviyorum azcik da ic harcina seker katiyorum tahinli coregi de severm zaten benziyo tat olarak. Ayy aman neyse susuyorum artikAfiyet olsun balım, aralarda atıştırma yok, 2 öğünde sade geçmiş, çörekler de sabah zaten sporunda var
Uzun zamandır bende haşhaşlı katmer yapmayı düşünüyordum, haşhaş ezmesini de alalı çok oldu, daha sallarsam tarihi geçecek bunu bi işaret sayıp bir an önce yapayım en iyisi
Günaydin balimm ben de yemegi ocaga koydum, evi toparladim. Simdi biraz dinlenip yeniden temizlige giriscem. Bugünü de sporsuz kapatmaya niyetim yokGunaydin ballarimm 2 bardak su icildi sabah kahvemi ictimm simdi yurumeyee uyanmadiniz miii
Masallah canimm bune hizz valla bende soyle dusunuyorum yediklerimiz hep ayni lezzet yani herseyin tadini biliyoruz ve hala hunharca onlardan yemeye devam ediyoruz bundan sonra farkli olacak artik dur demenin zamani geldi. Ömur boyu diyet yapmicaz ki istedigimiz kiloya gelince korumaya alinca tekrar istedigimizi yiyebilicez ama onunda ölçü miktarini ayarlayarak. Sanki hayatimizda yemekten baska bisey yokmus gibi dusunuyoruz galiba. Yemek icin yemek yiyoruz yasamak için yesek aslinda daha dengeli olacak. Bundan sonra dengeli yiyerek ölçulu yiyerek istedigimizi basarabiliriz benceBalim gece parti mi vardi nerdeydi beni de cagirsaydinya
Afiyt sifa olsun kacamak yapinca daga tirmanmayan da ne bileyim yani o saglam kalori yaktırmıştır zaten
Afiyet olsun balim bugün o pogaca kurabiyeleri el ele verip yok edelim seninle artık yok edelim derken gömelim anlaminda degil aman ha yanlis anlama olmasin benimkiler buzlukta zaten yaptigim gün koydum kalanini hemen daha fazla kazaya kurban gitmesin diye
Ben de yay görünümlü boga miyim acaba niye böyle oburumki
Offf cok seviyorum hashasliyi balim ya. Diger pogacalari sollar gecer bende o derece.. ben yumusagini degil de ( tuzlu kek gibi yapıyolarya onu değil ) biraz daha disi citir sekilde seviyorum azcik da ic harcina seker katiyorum tahinli coregi de severm zaten benziyo tat olarak. Ayy aman neyse susuyorum artik
Günaydin balimm ben de yemegi ocaga koydum, evi toparladim. Simdi biraz dinlenip yeniden temizlige giriscem. Bugünü de sporsuz kapatmaya niyetim yok
Bu sabah bi aydinlanma geldi yeter be aylardir surunup duruyorum kilo da kilo diye. Biraz bogazimi tutcam alt tarafı
Benim araba serviste iken yedek araba vermişlerdi minik minik hakkaten içinde dev gibi kalıyordumaraba oyuncak gibi oluyordu ama o benim iriliğimdenBalım öyleyse sabit ile eksi arası bir yerlerde olmalısın
Özellikle sarı rengi sevmem ama bazı şeylerde çok klas duruyor gerçekten Gerçi özellikle çok sevdiğim bir renk de yok, kullanıldığı şeye göre tercihim değişir, göze estetik gelsin yeter.
Bir kaç sene önce bizimde öyle bir geçici hevesimiz olmuştu, hatta bir tane Ankara da bulmuştuk, sonra bir anda vazgeçtik kendimize hiç yakıştıramadık Balım ben küçük arabaları pek sevemiyorum ya, gözüme oyuncak gibi geliyor, daha oturaklı ağır arabalar gönlüme hitap ediyor, onun için sedan güzeldir, hiç de emekli arabası gibi değil
Spor biraz sekteye uğradı şu sıralar, herhalde yarın yaparım, bakalım 2 gün aradan sonra nasıl geçecek
Kız korumaya geceli 1 yıl olmuş ne yapayım az sapitmak benim de hakkımSağolasın balım Boğam ben istikrarlıysam sen ne durumdasın onu bi anlat bakim, bir boğa da sen Kim bu burca oburluğu kodlamış ya, çok teessüf ediyorum kendilerine
Kesinlikle oyle incimMasallah canimm bune hizz valla bende soyle dusunuyorum yediklerimiz hep ayni lezzet yani herseyin tadini biliyoruz ve hala hunharca onlardan yemeye devam ediyoruz bundan sonra farkli olacak artik dur demenin zamani geldi. Ömur boyu diyet yapmicaz ki istedigimiz kiloya gelince korumaya alinca tekrar istedigimizi yiyebilicez ama onunda ölçü miktarini ayarlayarak. Sanki hayatimizda yemekten baska bisey yokmus gibi dusunuyoruz galiba. Yemek icin yemek yiyoruz yasamak için yesek aslinda daha dengeli olacak. Bundan sonra dengeli yiyerek ölçulu yiyerek istedigimizi basarabiliriz bence
Ya buyuk arabadayken korkmuyo musunuz sanki ben ona degil de o bana hakimmis gibi, kontrol bende degil onda gibi olmuyo muBenim araba serviste iken yedek araba vermişlerdi minik minik hakkaten içinde dev gibi kalıyordumaraba oyuncak gibi oluyordu ama o benim iriliğimden
Sedan kasa sevmiyorum ya jeep iyidir.
Jeep severim.
Hayalim Porche Cayenne .
Primera da güzel ama daha ufak Cayenne ye göre
Kız korumaya geceli 1 yıl olmuş ne yapayım az sapitmak benim de hakkım
İyi aksamlar cnmmİyi aksamlar ballar