İncim sana gelme diyebilir miyim, burada olmandan mutluyum. Biliyorum anlatmıştın bahçe işleri oluyor, çocuklar var, az çok bende tahmin edebiliyorum durumunu ama hasat döneminin devam ettiğini bilmiyordum, bir ara zeytin topladık dediğinde toplandı bitti sanmıştım. Tartıyı Cuma'ya almamızda bunun da etkisi çoktu, senin hafta sonu oraya buraya gitmen gerekebiliyor vs diye. Benim bu şekilde söylememin asıl nedeni şundan, daha önce sen demiştin ki beğeni koymasamda hemen hemen tüm mesajları okuyorum, konuları biliyorum demiştin, şaşırmıştık, hatta okuduklarına beğeni koymadığın için karıştırmıyor musun diye sormuştuk hatırladın mı? Yani benim için mesaja en kötü mavi beğeni koymak o mesajı okudum demek, illa her mesaja cevap yazmak zorunda değiliz, ki buna vaktimizin yeteceğini de sanmıyorum. Yani mesela yakın zamanda pazartesi gelecem dediğinde gelemedin, niye gelmedin diye suçlamıyorum, o hafta seni çok merak ettik, bir şey mi oldu diye, sonuçta sizleri sahipleniyorum, duyarsız olamıyorum. Birbirimizi görüp duymasakta çok şey paylaştık. Yani buraya gelmen uzayacaksa, mesela kızlar yoğunum gelecem yaz çık, iki saat izahat bile yazma, biz senin iyi ama yoğun olduğunu, vakit bulunca geleceğini anlarız zaten, demek istediğimi anlatabildim inşaallah. Beğeni olayını da anlatabildim inşaallah, illa mesajı beğen, beni beğeni kastetmiyorum. Oldu ki yazamayacaksın ama bir mesajı okudun, oraya üzgün koymak, beğenmedim koymak vs koymak cevap vermesende düşünceni belli ediyor. Bazen kızlar her türlü emojiyi koyduğu halde bakıyorum tüm mesajları sırayla mavi beğeni koyup geçiyor ama mesaj yazmıyor vs, ben o zaman anlıyorum ki bu balım belli ki çok yoğun, yazmasa da okudu fırsatı olunca gelir diye düşünüyorum. Önceki söylediğin aslında her mesajı okuyorum sözün aklımda kaldığı için, sen emoji koymayınca gelmediğin için mi yoksa okudunda mı koymadığını, kasıtlı görmezden mi geldiğini asla seçemiyorum, beni böyle düşünmeye sevk eden şeyler oluyor incim, bu kadar açık düşüncelerimi belirttiğim için bana kızma ve kırılma olur mu, bir şeyleri netleştirmeye çalışıyorum. Aleni art niyet görsem yazma tarzım çok farklı olur bunu da bil
Ama haklısın tabi ki her insan farklı, yaşayışı farklı, bu kadar yazdım çünkü değer veriyorum ve yanlış anlaşılmalar olmasın diye. Birde İncim konuştuğumuzu bölsen ne olacak, direkt dal, biz bundan hiç rahatsız olmayız, sende olma, yazacak fırsatın olursa neye istersen ona katıl.