- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
Neler yapıyorsunuz mesela BalımBiz çogunlukla kendimiz yapıyoruz canım herşeyi. Kayınvalidem annemn saolsunlar
Hii sende hurmada mı var boncuğumBen de sordum buranın köylülerine, dediklerini de yaptım ama olmadı. Yine de bu yaz tekrar deneyeceğim, kafaya koydum o incirler ziyan olmayacak.
Sen de bayağı bir şey yapmışsin hem de bahçe olmadan galiba. Hurma nasıl kurtuluyor ve tadı nasıl oluyor bilmiyorum, bahçede ağaç var, güzelse onları da kurutayim
Mütevazı EnerjiSistemcim sen hamarat değilsen ben hiç birşeyimÇılgın Sudem benim
Maşaallah (8) yok yok
Mübalağa bizim işimizBiraz mübalağa yapsan sanki bu çok mütevazi
PuhahaVermez miyim
Bu arada ben hala sporumu yapamadim corbam yapilcak. Saçım boyancak sukur kas biyik aldim da abuzittin abilikten civcivlige terfi ettim
Acilen bitsin o iş
Kolay gelsin civcivimm, şükür boya derdim yok. Direniyorum boyatmamak için. Bende yemek yapıyorum Bir taraftanda mutfak temizliyorum. Su kesilmeden sulu şeylerle işimi bitireyim de sulu şakalara geçeyim
Çıkar balımValla balım bugün ne gündüz, ne gece bekçiliğini benden beklemeyin, gözlerim kapanıyor şimdiden, ayran da içtim üstüne ohh
Delisiniz siz yaa
Bana hala şiir yazılmadı
Hemen kendime pay çıkarayım mı
Bende yedim az önce aynısından. Ne kadar doyurucu, salata sadece iki çatal alabildim.Benim akşam yemeğim nerede ise hazır
Yarısını annemle paylaşacağım
Yumurtayı poşe yapacaktım ama uğraşmayayım dedim
Bennnnn, şeyyyy , yani güzel de ben kokusunu sevmedim. İnşallah sen seversin. Yerine pazı da oluyormuş. Evde de vardı. Kayınvalidemin bahçesinden, ama ben kabağı yedikten sonra baktım alternatiflerineYumurtalı kabağın tadı nasıldı canım, ben bir süredir kabaktan da tiksindim gibi ya. İnşallah tekrar severim.
Canım kabak diyet için vazgeçilmez ben nerdeyse her perşembe yedim.Bende yedim az önce aynısından. Ne kadar doyurucu, salata sadece iki çatal alabildim.
Bennnnn, şeyyyy , yani güzel de ben kokusunu sevmedim. İnşallah sen seversin. Yerine pazı da oluyormuş. Evde de vardı. Kayınvalidemin bahçesinden, ama ben kabağı yedikten sonra baktım alternatiflerine
Immm yazayım canım. Tarhanalar yani süt tarhanası , ayran tarhanası , un tarhanası , bütün salçalar soslar , kuru sebzeler fasulye patlıcan kurusu , toz kırmızı biber , hurma kurusu , kuru meyveler , sumak , yani balim portakal limon mandalina avakado yani annemler çiftçi bunların hepsini kendimiz yetiştiriyoruz.eşim ve bana ait kiraz ve avakado bahçesi var . Annem ve kayın valifemin ineği var tereyegı yogurt hepsi kendimizden. Baya organik besleniyoruz yaniiNeler yapıyorsunuz mesela Balım
Hii sende hurmada mı var boncuğumEvet canım, balkonla terasla falan idare ettim. Az önce tarifini vermiştim. Hemde deneyli garantili. Artık kolayca kurutabilirsin hurmaları
Bir kerede salça girişimim oldu. Yol biraz karışık gitti ama sonuç iyi oldu.
Laboratuvar gibi kullanıyorum mutfağı
Bu sene hiç bir şey deneyemedim. Para ile birilerine yaptırdım. Hayalim hiç market görmeyecek şekilde hepsini kendim yapabilmek. Müstakil değilde bana baya bir çiftlik lazım. Şimdilik hayal bakalım.
Nasıl yapıyordun peki balım?Canım kabak diyet için vazgeçilmez ben nerdeyse her perşembe yedim.
Artık her cuma olabilir
Hatta fazla yapıp bir sonraki hafta için buzluğa atardım genelde.
Şimdi hem dolapta taze kabak var .
Hem buzlukta hazır pişmiş .
İnci balımBugunki menümm
Sabah 3 badak su
Kahvaltı 10.30
1 ddilim peynir
Yeşillik
Salatalık
Ceviz
2 brdak çay
Ara türk kahvesi
2. Ara 16.00
1 elma
Yeşil çay
Akşam
1 kapak
1 yumurta
Pul biber
1 barkak ayran
Spor
45 dk lesli
30 dk lesli boosted
500 ip atlama
5.000 adım
3 lt tarçınlı su
TebriklerMerhaba kizlar
Aktif olarak grupta degilim.
Sizlere katilmak istemistim ama uye alimi yokmus.
Olsundu.
Ben 2 kilo vermisim
Sudan vermedigimden eminim cunku bol su iciyorum.
4 gun falan oldu sanirim yediklerime dikkat edeli..
Belli bir diyete de uymadim , ne kadar uymaya calissam da..
Ogun burada maydonoz vs yazilmisti hatta yanlis hatirlamiyorsam patlican kozleme vardi yapmadim ama maydonoz yedim bol
Yogurdumu kendim mayalarim zaten ev yogurdu tukettim aralarda..
Yulaf yedim..
Meyve yedim..
Normal sulu yemekten az miktarda yedim ekmeksiz bol yesillikle.
Sabahlari haslanmis yumurta, diyet kraker bir iki adet.. peynir domates vs..
Aslinda
En bagimli oldugum abur cubur du. Bu da pandemide gelisen bir bagimlilikti. Onun onunu kestim.
Durum bu
Hımmm taammm balımmm dikkat ederimmmmm canımm cok saollİnci balım
Kahvaltıya bir dilim daha peynir ekleyebilirdin.
Öğlen elmanin yanına süt , yoğurt veya ayran ekleyebilirdin.
Meyveyi süt ürünü ile yersen insülin firlamasini önler.
Daha yolun uzun olduğu için düşük kalorili beslenirsen metabolizman yavaşlar.
O yüzden hedef kilon yaklaşana kadar kalori çok kısma
Günde 3 porsiyon süt ürünü verir diyetisyenler.
Taam mı balım?
Tesekkur ederimTebrikler
Misafir olarak ne zaman isterseniz buyrun.
Sizin adınıza çok sevindim.
İnsanın emeğinin karşılığını alması çok motive ediyor.
Emin misin Aslı m?Ballarım ya kabak bana dokunuyor.midem çok kötü oldu şuan, şişkinlik, gaz
TebriklerrrrMerhaba kizlar
Olsundu.
Ben 2 kilo vermisim
Ogun burada maydonoz vs yazilmisti hatta yanlis hatirlamiyorsam patlican kozleme vardi yapmadim ama maydonoz yedim bol
Yulaf yedim..
Meyve yedim..
Aslinda
En bagimli oldugum abur cubur du. Bu da pandemide gelisen bir bagimlilikti. Onun onunu kestim.
Durum bu
Spor yapmanızi tavsiye ederim.Tesekkur ederim
Umarim herkes emeginin karsiligini fazlasi ile alir..
Evet canım, genelde bana dokunuyor. Karpuz bile bende çok gaz yapar.Emin misin Aslı m?
Öyle alerjik bir besine benzemiyor ama .
Mevsimi değil diye mi acaba?
Yaz aylarında yediğin kabak da mı öyle yapti?
Tebrik ederim güzel eksi.Merhaba kizlar
Olsundu.
Ben 2 kilo vermisim
Yulaf yedim..
Meyve yedim..
Aslinda
Durum bu
Tebrikler canim zaman geçtikçe miden kuculecek artik en ufak bi fazla yemede bile kendini rahatsiz hissetceksinMerhaba kizlar
Olsundu.
Ben 2 kilo vermisim
Yulaf yedim..
Meyve yedim..
Aslinda
Durum bu