Oğlun çok şanslıImmm yazayım canım. Tarhanalar yani süt tarhanası , ayran tarhanası , un tarhanası , bütün salçalar soslar , kuru sebzeler fasulye patlıcan kurusu , toz kırmızı biber , hurma kurusu , kuru meyveler , sumak , yani balim portakal limon mandalina avakado yani annemler çiftçi bunların hepsini kendimiz yetiştiriyoruz.eşim ve bana ait kiraz ve avakado bahçesi var . Annem ve kayın valifemin ineği var tereyegı yogurt hepsi kendimizden. Baya organik besleniyoruz yanii
1)Soğanlı salçalı zeytinyağlı yemeğini.Nasıl yapıyordun peki balım?
Haklısın canım mesela aburcubur alışkanlıgı yoktur. Markete götürsem bile 1 tane çikolata alır o kadar. Ama biraz oyuncak severOğlun çok şanslı
1)Soğanlı salçalı zeytinyağlı yemeğini.
2)İster aynı kıymalı yemeğini.
3)Bazen rendeleyip yoğurt ceviz karışım yapıp çiğ.
4)Bazen rende yapıp hafif soteleyip yine yigrt ve ceviz .
5) İnce dilim doğrayıp tost makinesinde cizlatip üstüne baharat filan.
6) Çorbası oluyor ama onu pek beceremedim.
Not: Tadı muhteşem, muazzam filan olduğu için değil kilo vermek için 7 aydır yedim
O kadar faydasi oldu mu sudem balim ya.Canım kabak diyet için vazgeçilmez ben nerdeyse her perşembe yedim.
Artık her cuma olabilir
Hatta fazla yapıp bir sonraki hafta için buzluğa atardım genelde.
Şimdi hem dolapta taze kabak var .
Hem buzlukta hazır pişmiş .
Tesekkur ederim gulummmTebrikler canim zaman geçtikçe miden kuculecek artik en ufak bi fazla yemede bile kendini rahatsiz hissetceksin
2 kilo cok iyi durmak yok devam daha iyisini yapabilirsin
Canim tesekkur ederim boyum 1.73 kilom 67 - 68 civariydi. Hedefim 60. Alti cok zayif olur.. Ilk bakista cok gibi gozukmese de, belim falan kalinlasmis, gobegim kardesimin "abla yoksa ucuncu bebek mi yolda" diyecegi kivama yaklasmistiTebrik ederim güzel eksi.kilonuz ne kadar yani söylemek isterseniz. İnşallah hedefinize ulaşırsınız
Eskiden evde pilates yapardim. Kaslarim yandikca zevk alirdimSpor yapmanızi tavsiye ederim.
Süper inceltiyor.
Seratonin mutluluk yapıyor müthiş.
4 sene önce de Mahmutlar pazarına almaya giderdim hurmayı. Şimdi sizin avokado ağaçlarınız da çoktur muhakkakTatlım bizde yapıyoruz. Alanya da cokk. Hatta annemlrrin bahcede bisürü agacı var. Biz güneşte kurutuyoturuz ama enerjimin dedigi gibi baglayıp ama içi kurtlanmasın daha uzun süre kalsın diye defne yapragı karanfil kaynatıp hurmaları içine batırıyoruz.
CivcivimO kadar faydasi oldu mu sudem balim ya.
Ben de hatirliyorum o dönem arada bi yedigimi ama sonucu hatirlamiyorumtadi bide cigir cigirdi onu hatirliyorum tavada soteliyodum
ElmaCanim tesekkur ederim boyum 1.73 kilom 67 - 68 civariydi. Hedefim 60. Alti cok zayif olur.. Ilk bakista cok gibi gozukmese de, belim falan kalinlasmis, gobegim kardesimin "abla yoksa ucuncu bebek mi yolda" diyecegi kivama yaklasmisti
Yaaa gercekten miiiiii. Keske dh önce tanışsaydık yaaaAman ya Rabbii.... Kızlar coştunuz mu? 1 saatte 70e yakın bildirim
4 sene önce de Mahmutlar pazarına almaya giderdim hurmayı. Şimdi sizin avokado ağaçlarınız da çoktur muhakkakİncim Balım, oralarda da 3 sene yaşadım
Evet Balım, keşke...Yaaa gercekten miiiiii. Keske dh önce tanışsaydık yaaa
Evet canım hurma da var. İncir, yeşil ve kırmızı erik, dut, kayısı, nar, üzüm var meyve olarak. Çoğunu tüketemeden ziyan oluyor malesef. Saklayacak yöntemleri kullanmam lazım. Hurmayı mutlaka deneyeceğim, dut ve inciri de kurutmaya çalışacağım.Neler yapıyorsunuz mesela Balım
Hii sende hurmada mı var boncuğumEvet canım, balkonla terasla falan idare ettim. Az önce tarifini vermiştim. Hemde deneyli garantili. Artık kolayca kurutabilirsin hurmaları
Bir kerede salça girişimim oldu. Yol biraz karışık gitti ama sonuç iyi oldu.
Laboratuvar gibi kullanıyorum mutfağı
Bu sene hiç bir şey deneyemedim. Para ile birilerine yaptırdım. Hayalim hiç market görmeyecek şekilde hepsini kendim yapabilmek. Müstakil değilde bana baya bir çiftlik lazım. Şimdilik hayal bakalım.
Geçmiş olsun AslımBallarım ya kabak bana dokunuyor.midem çok kötü oldu şuan, şişkinlik, gaz
Tekrar hoşgeldin canımMerhaba kizlar
Aktif olarak grupta degilim.
Sizlere katilmak istemistim ama uye alimi yokmus.
Olsundu.
Ben 2 kilo vermisim
Sudan vermedigimden eminim cunku bol su iciyorum.
4 gun falan oldu sanirim yediklerime dikkat edeli..
Belli bir diyete de uymadim , ne kadar uymaya calissam da..
Ogun burada maydonoz vs yazilmisti hatta yanlis hatirlamiyorsam patlican kozleme vardi yapmadim ama maydonoz yedim bol
Yogurdumu kendim mayalarim zaten ev yogurdu tukettim aralarda..
Yulaf yedim..
Meyve yedim..
Normal sulu yemekten az miktarda yedim ekmeksiz bol yesillikle.
Sabahlari haslanmis yumurta, diyet kraker bir iki adet.. peynir domates vs..
Aslinda
En bagimli oldugum abur cubur du. Bu da pandemide gelisen bir bagimlilikti. Onun onunu kestim.
Durum bu
Ben karışık baharat kattım fena olmadı daha önce baharatsız yemiştim o pek hitap etmemişti bana daBende yedim az önce aynısından. Ne kadar doyurucu, salata sadece iki çatal alabildim.
Bennnnn, şeyyyy , yani güzel de ben kokusunu sevmedim. İnşallah sen seversin. Yerine pazı da oluyormuş. Evde de vardı. Kayınvalidemin bahçesinden, ama ben kabağı yedikten sonra baktım alternatiflerine
Ben bir süredir çok kabak kullandım canım, bıkkınlık geldi. Yine de yiyecektim ama çürümüş. Ben bugün onun yerine mantar veya karnabahar kullanmayı düşünmüştüm, Leyla balım mantarı uygun buldu. Karnıbahar da iyi giderdi bence. Pazı da güzel fikir, kavurmasini çok severim, yumurtalı da harika olur. Hatta haftaya pazardan alıp kahvaltıda yapayım bir gün.Bende yedim az önce aynısından. Ne kadar doyurucu, salata sadece iki çatal alabildim.
Bennnnn, şeyyyy , yani güzel de ben kokusunu sevmedim. İnşallah sen seversin. Yerine pazı da oluyormuş. Evde de vardı. Kayınvalidemin bahçesinden, ama ben kabağı yedikten sonra baktım alternatiflerine
Çok şanslısınız canım, ne güzel doğal besleniyorsunuz, ben sana sık sık fikir alırım senden öyleyse.Immm yazayım canım. Tarhanalar yani süt tarhanası , ayran tarhanası , un tarhanası , bütün salçalar soslar , kuru sebzeler fasulye patlıcan kurusu , toz kırmızı biber , hurma kurusu , kuru meyveler , sumak , yani balim portakal limon mandalina avakado yani annemler çiftçi bunların hepsini kendimiz yetiştiriyoruz.eşim ve bana ait kiraz ve avakado bahçesi var . Annem ve kayın valifemin ineği var tereyegı yogurt hepsi kendimizden. Baya organik besleniyoruz yanii
Çok geçmiş olsunBallarım ya kabak bana dokunuyor.midem çok kötü oldu şuan, şişkinlik, gaz
Teşekkür ederim canım enerjimGeçmiş olsun Aslım
Su ile 1/2 tatlı kaşığı kimyon yut canım. Şişkinliğe, bağırsağa ve kolay tuvalete çıkmaya çok yararlı.
Hiç acı yiyemiyorum canım. Teşekkür ederim bal LeylamBen karışık baharat kattım fena olmadı daha önce baharatsız yemiştim o pek hitap etmemişti bana daisot yakıştırdım acı seviyorsan
Sağolasın bal Leylam, daha iyiyim. Ama enerjimin dediğini de oğlumu uyutunca yapacağım. Su ve kimyonÇok geçmiş olsuniyi gelen bir çay bulmamız gerekecek Elma iyi gelir mi ki acaba
Balım pilav miktarı falan yazmamissin ama biliyorum ki sen dengelisin bu konuda, afiyet olsun diyorum sadece
7.30
4 kuru kayısı posa (geceden)
Ve suyu.
10.30
2 dilim beyaz peynir,1 dilim eski kaşar.
2 ince dilim.
9 badem içi.
12.30
2 ısırık tost
14.20
1 büyük fincan kefir.
17.55
Kuru fasulye
Salata
Ayran
Pilav
Su saymadım
Spor 7999 adım
Afiyet olsun canım, çok az yemiş gibisin.Bugünün Menüsü gelsin .
09.00 2 bardak limonlu su
11.00 2 dilim peynir, 1 domates, 3 ceviz, 2 dilim ayva ( ananas yoktu bende ayva yedim.)
18.45 1 tabak yumurtalı kabak, az salata
3 litre su