70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Oğlun çok şanslı
Nasıl yapıyordun peki balım?
1)Soğanlı salçalı zeytinyağlı yemeğini.
2)İster aynı kıymalı yemeğini.
3)Bazen rendeleyip yoğurt ceviz karışım yapıp çiğ.
4)Bazen rende yapıp hafif soteleyip yine yigrt ve ceviz .
5) İnce dilim doğrayıp tost makinesinde cizlatip üstüne baharat filan.
6) Çorbası oluyor ama onu pek beceremedim.

Not: Tadı muhteşem, muazzam filan olduğu için değil kilo vermek için 7 aydır yedim

Haklısın canım mesela aburcubur alışkanlıgı yoktur. Markete götürsem bile 1 tane çikolata alır o kadar. Ama biraz oyuncak sever

O kadar faydasi oldu mu sudem balim ya.
Ben de hatirliyorum o dönem arada bi yedigimi ama sonucu hatirlamiyorum tadi bide cigir cigirdi onu hatirliyorum tavada soteliyodum

Tebrikler canim zaman geçtikçe miden kuculecek artik en ufak bi fazla yemede bile kendini rahatsiz hissetceksin
2 kilo cok iyi durmak yok devam daha iyisini yapabilirsin
Tesekkur ederim gulummm
Biliyorum zamaninda cok gectim bu yollardan...
Kuru yemisi bile.midem almazdi...
Sadece vucudum icin gerekli seylerden azar azar yerdim..
Sonra saldim
Yasamak icin yemek yemek yerine; yemek yemek icin yasar olduk .. surda az omrumuz kaldi , kiyamet yakin ye yiyebildigin kadar aldatmacasi ile baya yedim...
Insallah duzene giricem

Tebrik ederim güzel eksi. kilonuz ne kadar yani söylemek isterseniz. İnşallah hedefinize ulaşırsınız
Canim tesekkur ederim boyum 1.73 kilom 67 - 68 civariydi. Hedefim 60. Alti cok zayif olur.. Ilk bakista cok gibi gozukmese de, belim falan kalinlasmis, gobegim kardesimin "abla yoksa ucuncu bebek mi yolda" diyecegi kivama yaklasmisti

Spor yapmanızi tavsiye ederim.
Süper inceltiyor.
Seratonin mutluluk yapıyor müthiş.
Eskiden evde pilates yapardim. Kaslarim yandikca zevk alirdim hic unutmam 2009 yili esim askerde; evde kizimla tekim. Napim napim her gun adet edinmistim pilatesi.. faydalarını fazlasiyka gordum tam karin kasim olusmustu ki askerden gelen esim "bu ne kurumussun" diyince ara vermistim... baslamak icin ah bi hazir hissetsem

Aman ya Rabbii.... Kızlar coştunuz mu? 1 saatte 70e yakın bildirim
4 sene önce de Mahmutlar pazarına almaya giderdim hurmayı. Şimdi sizin avokado ağaçlarınız da çoktur muhakkak İncim Balım, oralarda da 3 sene yaşadım

O kadar faydasi oldu mu sudem balim ya.
Ben de hatirliyorum o dönem arada bi yedigimi ama sonucu hatirlamiyorum tadi bide cigir cigirdi onu hatirliyorum tavada soteliyodum
Civcivim
Kabak diyet dostu ödem modem bişey bırakmaz
Tarti öncesi gün tüket efso
İstediğin sayı ertesi gün baskül de
Canim tesekkur ederim boyum 1.73 kilom 67 - 68 civariydi. Hedefim 60. Alti cok zayif olur.. Ilk bakista cok gibi gozukmese de, belim falan kalinlasmis, gobegim kardesimin "abla yoksa ucuncu bebek mi yolda" diyecegi kivama yaklasmisti
Elma tipli yada dikdörtgen olmalısiniz.
Zira armut ve kum saati olsa beliniz ince olurdu.

Yaaa gercekten miiiiii. Keske dh önce tanışsaydık yaaa

Evet canım hurma da var. İncir, yeşil ve kırmızı erik, dut, kayısı, nar, üzüm var meyve olarak. Çoğunu tüketemeden ziyan oluyor malesef. Saklayacak yöntemleri kullanmam lazım. Hurmayı mutlaka deneyeceğim, dut ve inciri de kurutmaya çalışacağım.

İncim senin dediğin yöntemi de deneyeceğim canım inşallah beceririm.

Kuşum sen bahçeli bir evle istediğin her şeyi çözersin. Özelikle müstakil bahçen olursa belki birkaç tavuk bile yetiştirirsin.

Tekrar hoşgeldin canım evet bizler eski arkadaşlar olunca üye alımı yapmıyoruz ama sohbet etmek, motive olmak için her zaman gelebilirsin, sormak ya da paylaşmak istediklerini yazabilirsin. Kilo vermiş olmana ve yeme düzeni oluşturmana çok sevindim. Akşam belli bir saate yemeyi bırakınca hele de abur cuburu kesince hemen etkisini görüyor.

Ben karışık baharat kattım fena olmadı daha önce baharatsız yemiştim o pek hitap etmemişti bana da isot yakıştırdım acı seviyorsan

Ben bir süredir çok kabak kullandım canım, bıkkınlık geldi. Yine de yiyecektim ama çürümüş. Ben bugün onun yerine mantar veya karnabahar kullanmayı düşünmüştüm, Leyla balım mantarı uygun buldu. Karnıbahar da iyi giderdi bence. Pazı da güzel fikir, kavurmasini çok severim, yumurtalı da harika olur. Hatta haftaya pazardan alıp kahvaltıda yapayım bir gün.
Çok şanslısınız canım, ne güzel doğal besleniyorsunuz, ben sana sık sık fikir alırım senden öyleyse.

Geçmiş olsun Aslım
Su ile 1/2 tatlı kaşığı kimyon yut canım. Şişkinliğe, bağırsağa ve kolay tuvalete çıkmaya çok yararlı.
Teşekkür ederim canım enerjim Şimdi biraz daha iyiyim.

Ben karışık baharat kattım fena olmadı daha önce baharatsız yemiştim o pek hitap etmemişti bana da isot yakıştırdım acı seviyorsan
Hiç acı yiyemiyorum canım. Teşekkür ederim bal Leylam

Balım pilav miktarı falan yazmamissin ama biliyorum ki sen dengelisin bu konuda, afiyet olsun diyorum sadece
Bugünün Menüsü gelsin .

09.00 2 bardak limonlu su

11.00 2 dilim peynir, 1 domates, 3 ceviz, 2 dilim ayva ( ananas yoktu bende ayva yedim. )

18.45 1 tabak yumurtalı kabak, az salata

3 litre su
Afiyet olsun canım, çok az yemiş gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…