- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
'Enerci' loading 'Civciv' .Please waitSenin enercinden bi fiske alabilir miyim lütfen
Konum at konummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'Enerci' loading 'Civciv' .Please waitSenin enercinden bi fiske alabilir miyim lütfen
Tatlım bizde yapıyoruz. Alanya da cokk. Hatta annemlrrin bahcede bisürü agacı var. Biz güneşte kurutuyoturuz ama enerjimin dedigi gibi baglayıp ama içi kurtlanmasın daha uzun süre kalsın diye defne yapragı karanfil kaynatıp hurmaları içine batırıyoruz.Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasını
Vazgectim yemedim canımmmBal yok listede ama senin o güzel hatırın için 1 çay kaşığı ballı fıstık olur tabiki Abartmadıktan sonra küçük değişimler her türlü olur İncim Afiyet olsun
Saol balımm. Ama yemedimm ya yasakmışAfiyet olsun 'Balım'
Bende nasıl ypsam diyordum seninkinde yapayım canım. Afiyet olsun bu aradaBenim akşam yemeğim nerede ise hazır
Yarısını annemle paylaşacağım
Yumurtayı poşe yapacaktım ama uğraşmayayım dedim
Çok özendim canım maşallah çok severim ben öyle herşeyini bizim yaptığımız şeyleriTatlım bizde yapıyoruz. Alanya da cokk. Hatta annemlrrin bahcede bisürü agacı var. Biz güneşte kurutuyoturuz ama enerjimin dedigi gibi baglayıp ama içi kurtlanmasın daha uzun süre kalsın diye defne yapragı karanfil kaynatıp hurmaları içine batırıyoruz.
Bir çay kaşığı ye İncim fazlası yasakSaol balımm. Ama yemedimm ya yasakmış
Biz çogunlukla kendimiz yapıyoruz canım herşeyi. Kayınvalidem annemn saolsunlarÇok özendim canım maşallah çok severim ben öyle herşeyini bizim yaptığımız şeyleri
Yok leylam saati gecti artık zaten yeşil çay içtimBir çay kaşığı ye İncim fazlası yasak
Teşekkür ederim İnci balım sana da afiyet olsunBende nasıl ypsam diyordum seninkinde yapayım canım. Afiyet olsun bu arada
Saoll canımmmTeşekkür ederim İnci balım sana da afiyet olsun
Afiyet olsun LeylamBenim akşam yemeğim nerede ise hazır
Teşekkür ederim Enerji balım sana da afiyet olsunAfiyet olsun Leylam
Sen atla gel otogarda bekle geliyorum'Enerci' loading 'Civciv' .Please wait
Konum at konummm
Ben de sordum buranın köylülerine, dediklerini de yaptım ama olmadı. Yine de bu yaz tekrar deneyeceğim, kafaya koydum o incirler ziyan olmayacak.Evet benim Canım.
Bir kere kayısı kurutmaya çalıştım biraz fazla kurudu, takır takır sert bir şey oldu
Bu sefer suya ıslattıp ıslatıp doğradım keklere vs kattım. Biraz blenderdan çekip kaynatıp marmelat yaptım. Epey iş çıkardım başıma.
İnciri de tazeyken buzluğa atmayı denedim. Buzu çok erimezse iyi oluyor yemesi ama çok erirse midem kalkıyor.
Onu sanırım dalında bekletip kurutuyorlar. Kendisi düşünce mi topluyorlardı neydi. Birde tuzlu suya daldırıp mı ne kurutuyorlarmış. Oradayken sormuştum birisine. Birde trabzon hurmasını kurutmayı öğrendim oradayken hem çok kolay hem çok güzel. Boncuğum ne çok şey denemişiz Baya baya üretime geçmişiz, civcivim mühendisim argeye açığız
Valla balım bugün ne gündüz, ne gece bekçiliğini benden beklemeyin, gözlerim kapanıyor şimdiden, ayran da içtim üstüne ohhKulağımda radyo fenomen yürümeye devam
Songül bak gündüz bekçiliği ben de
Delisiniz siz yaaGündüz gezgiç gece yazarsın
Meyve soymaya üşenir koşuya çıkarsın
Ne zaman geleceği belirsiz bir dilersin
Kız sen kimsin kimlerdensin
Bu kadar sempatik olabilir misin
Yoksa sen in misin cin misin
Çabuk dön krizim gelmesin
Randevuya gecikme beklenirsin
Oldu mu bu şiir ne dersin
Anlamayan bana gülmesin
Kafiyedir işte uydur gitsin
Sen benim halimi ne bileceksin
Enişten içeride beklesin
Belki duyar çok güldürmeyesin
Yazayım ki Sudem eğlensin
Bana hala şiir yazılmadıValla şaka maka ben bayaa bi şair olacam burada
Hemen kendime pay çıkarayım mıMuhteşem ya
Sen hem bu kadar tatlı hem de bu kadar nasıl komik olabiliyorsun
Sen bana 2021 de gelen mucize melek misin?
Yumurtalı kabağın tadı nasıldı canım, ben bir süredir kabaktan da tiksindim gibi ya. İnşallah tekrar severim.Benim akşam yemeğim nerede ise hazır
Kızlar inciri içini açarak kurutun o zaman istediğiniz gibi olurBen de sordum buranın köylülerine, dediklerini de yaptım ama olmadı. Yine de bu yaz tekrar deneyeceğim, kafaya koydum o incirler ziyan olmayacak.
Sen de bayağı bir şey yapmışsin hem de bahçe olmadan galiba. Hurma nasıl kurtuluyor ve tadı nasıl oluyor bilmiyorum, bahçede ağaç var, güzelse onları da kurutayim