70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Buralarda hep dalsız satıyorlar hiç görmedim ben dallısını bir gün ağacım olursa muhakkak denerim canım her türlü çok severim Trabzon hurmasını
Tatlım bizde yapıyoruz. Alanya da cokk. Hatta annemlrrin bahcede bisürü agacı var. Biz güneşte kurutuyoturuz ama enerjimin dedigi gibi baglayıp ama içi kurtlanmasın daha uzun süre kalsın diye defne yapragı karanfil kaynatıp hurmaları içine batırıyoruz.

Benim akşam yemeğim nerede ise hazır
Yarısını annemle paylaşacağım 😇
Yumurtayı poşe yapacaktım ama uğraşmayayım dedim 🌸🌸🌸

Eklentiler

• 09E9599F-39C4-462F-A0D4-0AB552BAE0DB.jpeg
    09E9599F-39C4-462F-A0D4-0AB552BAE0DB.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 28
Tatlım bizde yapıyoruz. Alanya da cokk. Hatta annemlrrin bahcede bisürü agacı var. Biz güneşte kurutuyoturuz ama enerjimin dedigi gibi baglayıp ama içi kurtlanmasın daha uzun süre kalsın diye defne yapragı karanfil kaynatıp hurmaları içine batırıyoruz.
Çok özendim canım maşallah 🧿 çok severim ben öyle herşeyini bizim yaptığımız şeyleri 🌹🌹🌹🌹

Evet benim Canım.
Bir kere kayısı kurutmaya çalıştım biraz fazla kurudu, takır takır sert bir şey oldu 😂😂😂
Bu sefer suya ıslattıp ıslatıp doğradım keklere vs kattım. Biraz blenderdan çekip kaynatıp marmelat yaptım. Epey iş çıkardım başıma.
İnciri de tazeyken buzluğa atmayı denedim. Buzu çok erimezse iyi oluyor yemesi ama çok erirse midem kalkıyor.
Onu sanırım dalında bekletip kurutuyorlar. Kendisi düşünce mi topluyorlardı neydi. Birde tuzlu suya daldırıp mı ne kurutuyorlarmış. Oradayken sormuştum birisine. Birde trabzon hurmasını kurutmayı öğrendim oradayken hem çok kolay hem çok güzel. Boncuğum ne çok şey denemişiz 😍 Baya baya üretime geçmişiz, civcivim mühendisim argeye açığız 😁😁😁
Ben de sordum buranın köylülerine, dediklerini de yaptım ama olmadı. Yine de bu yaz tekrar deneyeceğim, kafaya koydum o incirler ziyan olmayacak.

Sen de bayağı bir şey yapmışsin hem de bahçe olmadan galiba. Hurma nasıl kurtuluyor ve tadı nasıl oluyor bilmiyorum, bahçede ağaç var, güzelse onları da kurutayim 😂😂

Kulağımda radyo fenomen yürümeye devam🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️💃💃💃
Songül bak gündüz bekçiliği ben de :KK28: :KK28: :KK28:
Valla balım bugün ne gündüz, ne gece bekçiliğini benden beklemeyin, gözlerim kapanıyor şimdiden, ayran da içtim üstüne ohh 😂
Gündüz gezgiç gece yazarsın
Meyve soymaya üşenir koşuya çıkarsın
Ne zaman geleceği belirsiz bir dilersin
Kız sen kimsin kimlerdensin

Bu kadar sempatik olabilir misin
Yoksa sen in misin cin misin
Çabuk dön krizim gelmesin
Randevuya gecikme beklenirsin

Oldu mu bu şiir ne dersin
Anlamayan bana gülmesin
Kafiyedir işte uydur gitsin
Sen benim halimi ne bileceksin

Enişten içeride beklesin
Belki duyar çok güldürmeyesin
Yazayım ki Sudem eğlensin 😂😂😂
Delisiniz siz yaa 😂😂
Valla şaka maka ben bayaa bi şair olacam burada 😂😂😂
Bana hala şiir yazılmadı 😔
Muhteşem ya ❤️❤️❤️❤️
Sen hem bu kadar tatlı hem de bu kadar nasıl komik olabiliyorsun💕💕💕💕
Sen bana 2021 de gelen mucize melek 👼👼 misin?❤️❤️❤️❤️
Hemen kendime pay çıkarayım mı 😂😂

Bugunki menümm
Sabah 3 badak su
Kahvaltı 10.30
1 ddilim peynir
Yeşillik
Salatalık
Ceviz
2 brdak çay
Ara türk kahvesi
2. Ara 16.00
1 elma
Yeşil çay
Akşam
1 kapak
1 yumurta
Pul biber
1 barkak ayran

Spor
45 dk lesli
30 dk lesli boosted
500 ip atlama
5.000 adım

3 lt tarçınlı su

Ben de sordum buranın köylülerine, dediklerini de yaptım ama olmadı. Yine de bu yaz tekrar deneyeceğim, kafaya koydum o incirler ziyan olmayacak.

Sen de bayağı bir şey yapmışsin hem de bahçe olmadan galiba. Hurma nasıl kurtuluyor ve tadı nasıl oluyor bilmiyorum, bahçede ağaç var, güzelse onları da kurutayim 😂😂
Kızlar inciri içini açarak kurutun o zaman istediğiniz gibi olur😉😉

X