70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ballarım ya kabak bana dokunuyor. midem çok kötü oldu şuan, şişkinlik, gaz
Kötü olmuş canım ya geçmiş olsun, önerim yok malesef.
Evet canım, genelde bana dokunuyor. Karpuz bile bende çok gaz yapar.
Bende de birçok şey gaz yapar ama çözüm bulamadım. Bundan sonra muadillerini yemeyi dene istersen.
Hafta içi, adım ya da Leslie olsun dedik canım, sen zaten adımlarını atmışsın, ya Leslie yaparsın ya da bölgesel.

Tamam Songülümmm

Canım kızlar yapacak onu
Kendim konusunda henüz fikir sahibi değilim
Teşekkür ederim canım enerjim Şimdi biraz daha iyiyim.

Hiç acı yiyemiyorum canım. Teşekkür ederim bal Leylam
Kız boşuna acıya dayanıksız değilmişsin
Balım pilav miktarı falan yazmamissin ama biliyorum ki sen dengelisin bu konuda, afiyet olsun diyorum sadece

Afiyet olsun canım, çok az yemiş gibisin.
Kayda değecek bir miktar değildi canım.
Sabah ki ekmek hakkımi akşamki karabuğday hakkını vs.Kh ve protein değişimleri ni yaptım
Kalori aşımı da olmadı

Balım, bugün ki listeye uymaya çalıştım ama öğleyi kaçırdım.
Canım ikiye böl onu.
Meyveyi kahvaltıya doğra.
Kefiri mesela akşam yemeğine ekle.
Senin de daha verilecek kilon var erkenden kalori kısıp kıtlık moduna geçirme bünyeni.
İnci ye yaptığım yorumlar senin içinde geçerli balim

Tamamdır Sudem, dikkat edeceğim

5 Ocak menüsü
11.30 kahvaltı
1 dilim peynir, 1 yumurta (2 dilim peynir hakkımı 1 olarak kullanıp çok az yağda yumurta pişirdim,çok özlemiştim), 7 yeşil zeytin (3 ceviz yerine, evde yine yoktu), roka ve tere, domates, salatalık, şekersiz çay.

14.00 öğle
3 kaşık yoğurt, minik bir muz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 küçük dilim ananas kurusu (sabahki ananasi burda kullanmak istedim)

15.30 ara
Malesef çok acıktım ve 2 dilim ekmekle 9 siyah zeytin yedim

18.00 akşam
1 yumurtalı mantar, tere roka maydonoz salatası, 1 bardak ayran ve kapanış.

Su 2 litre
Spor 6000 adım

Ekmeğin beyaz değilse sorun olmaz balım
Zaten sabahtan 1 dilim ekmek hakki vardı.
Akşamda karabuğday hakkın vardı değişim olmuş bir nevi.
Kalori aşımı yok bence.
Ben beğendim

Tamamdır Sudem, dikkat edeceğim
Canım ben mesajını tam okumadım mi diye hayret ettim kendime, sanırım chole programını soruyorsun, şimdilik ben ve Leyla yapacak gibi duruyoruz, yarın akşam başlıyoruz, 21 günlük bir program.

Kondisyon ve spor deneyimin nasıl, kızlar o programın kas yırtığı yapabileceğini söylediler bugün. Leyla ideal kilosuna olduğu için,ben de spor gecmisim olduğu için kendimize uygun bulduk, ona göre kararını ver balım.

Ekmeğin beyaz değilse sorun olmaz balım
Zaten sabahtan 1 dilim ekmek hakki vardı.
Akşamda karabuğday hakkın vardı değişim olmuş bir nevi.
Kalori aşımı yok bence.
Ben beğendim
Sabah bir dilim yemiştim ama akşamki karabuğdayi kullanmamıştım. Ekmek beyaz değildi, zeytin biraz fazla kaçtı.neyse ki yedikten sonra da uzun süre mutfakta iş yaptım, erişmiştir diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim canım yorumun için

05 Ocak Menüm

Sabah 09:00
2 yk lor peyniri
Dereotu, Roka, Maydanoz,Tere
1 dilim tt ekmek
5 badem+5 fındık

Öğlen 13:30
1 bardak sade kefir
1 yeşil elma
15 tane antep fıstığı
(Fıstıkta tercihi Antep'ten yana kullandım)

Akşam 17:30
1 yumurta kadar hindi eti, fırın
1/2 tabak brokoli kavurma üzerine
2 yk yoğurt + 1 yk çekilmiş keten tohumu
2/3 portakal (sabah ki ananas yerine)

Spor :
7000 adım
40 dk ağırlık

4 şekersiz açık çay, 1 sade Türk Kahvesi

Su 2 lt, devam ediyor

Afiyet olsun balım, çok güzel bir menü spora da bayıldım

Menünu beğendim balım
Sadece fıstık kavrulmuş olduğu için ödem yapar az o da önemsiz hem sporun bol hem suyun iyi.
Cumartesi ye kadar ödemi gider zaten.
Kalori aşımı yok dengeli

Dene canım biz burada öyle kurutuyoruz. Güneşe koyacaksın ama

Boncuğum gıda intoleransın yoksa bir yerde okuduğuma göre gaz yapması iyi bir işaretmiş. Bağırdak bazı şeyleri dışarı atıyor ve adapte oluyormuş. Bir süre aynı şeyi yemeye devam edersen özellikle tahıl ve lifli şeyler ise yediğin şey, bağırsak buna alışır ve o yediğin şeyden faydalı bakteriler beslenerek çoğalır, yerleşik koloni oluştururmuş, çabuk ölmezmiş. Doğal probiyotik yani. Ve gaz sorunu 2-3 hafta da çözülür diyordu. O bahsettiğim kitapta yazıyordu.
Saricivcivcikcik
Ve şeker içinde diyor ki, şekerden beslenen bakteriler şekeri kestiğimizde ölmeye başlar.
Canınızın şeker isteme sebebi bu bakterileri beslemeniz için beyine sinyaller gönderir diyor. Şeker için kriz gelince yemeyin, bu bakterilerin açlık çığlığı diyor. Çok zordaysanız dayanamayacak gibi olursanız önce su için biraz bekleyin çünkü su ihtiyacı olunca da beyin aynı şekilde sinyal verir, geçmemiş ise çok küçük bir parça yiyin diyordu. O kitaba vakit ayırıp bunları yazmam lazım.

Afiyet olsun gayet yerinde güzel menü olmuş canım
Afiyet olsun enerjim bugünü gayet güzel başarılı bir diyet olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…